Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam herkese. Güzel hayırlı birgün olsun kızlar.
Yaklaşık bir aydır uğrayamadım takıma. Bu dönemde sağlık sorunlarımı çözdüm, ameliyatımı oldum, iyileştim geldim çok şükür.

Umarım herkesler iyidir. :)

Ara ara uğrayacağım yine.

Kilo durumuna gelirsem en son 82 civarıydm sonra 84 leri gördüm şu an 80,1 deyim. Gayet iyi gidiyor. Hayatımdan yağlı, fast food, abur cubur, yumurta, çikolata ve pastayı tamamen çıkardım. Ameliyat sonrası doktor bu şekilde beslenme olacak en az 3 ay diyince kiloyada yansıdı elbette. Umarım böyle devam eder.

Gecmıs olsun

Şu misafırler yok mu tüm düzen alt ust oluyo

Dunku menum
Sabah : peynir , domates , salatalik, kuru uzum
Ara: kahve
Ogle: tonbalikli salata
Ara: 1 kuru kayisi 1 bardaj ayran
Aksam: 1 dilim firinda makarna salata

3 litre su yarisi karbonatli
Sabah 1 mil leslie 100 twist 50 mekik
Aksam uzeri 30 dk yuruyus

Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Sabah yine 06:45de kuşum karnım ağrıyor diye uyandırdı beni
Sanırım ayaklarını üşütüyor üstelik dün cadı ablası spor yaparken ona eşlik etti ve resmen arka arkaya 10 tam mekik çekti acaba ondanmı karnı ağrıyor diyeceğim ama sadece sabahları ağrıyor diyor

Şimdi uyuya kaldıda bende sizlere bir bakayım dedim
Bu arada yine sağlıklı bir kahvaltıyla güne başladım Öğlene doğruda küçük görümceme gidiceğiz çakma eltimle birşey yapacağını sanmıyorum ama belli olmaz Ne olur ne olmaz gitmedende 1 büyük bardak ayranımı içerim ki orada canım başka birşey istemesin ve eve gelene kadar acıkmıyayım

Haftaya kızımın mezuniyet balosu olucak ve Cumartesi sabahı küçük kuzuyu Babamıza bırakıp Ana kız Alışverişe çıkacağız ( 2 arkadaşıda bizimle gelecek sanırım )
Umarım gönlüne göre bir elbise bulur
İlk kez topuklu ayakkabı giymek istiyor cadı hatta cumartesi alalım ki Perşembeye kadar ev içinde giyip alışayım diyor
Benim gittiğim mahalle kuaförünü beğenmiyor hanım aslında bende beğenmiyorum pek de sadece dip boyaya gittiğim için sıkıntı yapmıyorum uygun diye Bizim burada sosyete kuaförü dediğim bir yer var baya tuzlu ama işlerini cidden müthiş yapan bir yer oraya gitmek istiyormuş hatun Neyse onada tamam dedim sonuçta onun için çok önemli bir gün olacak

İnşallah çok çok güzel vakit geçirirde ömür boyu iyiki der
Dünden beri herkesi dumura uğratmak istiyorum diyor bende çirkin ördek yavrusu kuğu olacak diyorum nasıl hoşuna gidiyor

En güzelı o olsun ınsallahh cok güzel mutluluklarr yasıyorsunuzz :)kızınıza bol eglencelerrrr

Hmm netten baktımda içi turuncu gibiymiş,benim buralarda hiç görmedimbu patatesi,
Ayrıca yeni deneyimin hayırlı olsun:)

Bende yeni yeni müdahale edebiliyorum ama daha acemiyim 5 yılda anca bu kadar geldi elimden:)
Öle bi yapım varki hem uğraşmak istemiyorum(geçmişteki kavga gürültülerden sonra) hemde bıkkınlık var artık.benim kv yok desemde bi şeyi elli kere sorar şimdilik elliyi aza indirebildim o kadar
Iki gelini tepesine çıkmış,çıkartmış,kvliği bana yapmaya çalıştı saolsun eşim pek müsade etmedi ama benim en kücük bişeyi bile kafama takmam bana zarar verdi,şimdi esimin yıllardır sende yeri geldiğinde lafını sakınma sözünü uygulamaya çalışıyorum ama çalışıyorum
Kızın inş önce hayırlı sonra hayallerini tam yaşayacağı,hiçbirşeyin icinde kalmayacağı bi evlilik yasar inş,önce meslek sahibi olsun inş ama:)

gözün aydın iyi bari cumaya kadar daha hafiflersin erkenden gelmesi iyi olmuş. benimki nedense ya perşemce ya c.tesi geliyor dolaysıyla cumayı sallıyıp geçiyor gıcık oluyorum
Bende tarihi bıraktım artık senden takip ediyorum regl tarihimi

Gecmiş olsun irem,ne ameliyatı oldun ki

Banu senin yasın kaçtı? Kızınada maşallah inş ünv mezuniyetinide görürsün...senin gibi annesi oldugu icinde cok Şanslı :)

Dünkü menum
Sbh domates iki Salatalık
Öglen bi kücük kase bulgur pilavı
Aksam bi kase corba
Öglen aksam arası ayran
1 Türk kahvesi,3 maden suyu,2 ödem cayı

Ben buguna ara ogunlerımde cılek ve elma yedım bır butun elma 10 adet cılek abarttım mı kii
birazcik fazla olmus sanki
afiyet olsun cnm aman gunese dikkat valla yanigi cok kotu oluyo bazen siiz akrabanin yazligina gidiyodunuz bu yil gitmeyeceksiniz demek kizlarin da keyfi bozulur egleniyolardi
oyyy öyle olmak zorunda kuzum kendimi inanılmaz şiş hissediyorum bi görsen psikolojik sanırım biraz sabah beriii allahım gömleğe sığamıyorum sıkıyolar beni resmennn diye diye dolaşıyorum...
eger regl siskinligi ise gecer bence
bitanem kahvaltini en gec 9 da yap olur mu 9 bucukta olmasin sanirim evdesin calismiyosun yada okul da yok bu ara bunu iyi degerlendir derim duzene gir
neyseki bisiklet surme ve mekik var yoksa cezayi vercektim cnm
Ya bi arkadas bana dediki bu kiloyla squat yapma squat etin skilasmasi icin. Ben suan 98 kgim yapmiyimmi simdi bilmiorum ben ? Ne dersiniz
valla pek bilgim yok cnm
Tesekkurr ederimm Allah senide cocuklerina bagislasin insallah hamilelikte kilo vermek zor olur Allah kolaylik versin bi arkadasim hamile diyetisyene gidiyo sadece bebek kilo alsin ben almiyim diye simdi bes aylik hic kilo almadi
ayy ne sansli arkadasin ben zaten kilolu hamile kaldim Allah sonumu hayr etsin insallah

oh oh hem gun kurusu hem bitter hem elma benden sana 100 ip atlama gelsin mi cnm
kaptanıma ve bülbüle allah kolaylık versin sizede teşekkür ederim yalnız bırakmadığınız için.motive olunca daha iyi yapıyorum ben diyetimi
ne demek cnm benim yardimci olabiliyosam ne mutlu bana evet motivasyon cok onemli gercekten
pazartsi günü menü
sabah kalkınca 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı karatay
öğle 1 kase yoğurt
18:00 akşam 3 y.k nohut 2 y.k pilav
2,5 lt su
ne Kadar guzel bir menu bravo afiyet olsun
Cumartesi menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam 2 kase soğuk ayran Çorbası
2 Türk kahvesi(2 kare bitter) 2 maden suyu,1 yeşil çay
1 saat yürüyüş,100 mekik
battaniyem sen cok seviyosn dimi maden suyu peki meyveli mi sade mi ben sadeyi icemiyorum da
ooww biberi telafi etmissindir sporla
sen u yarim cikolata derken buyuklugu ne Kadar bakim
Gunaydin kizlar dunku menumu paylasym unutmadan
Sabah : 1 yumurtyla karatay kahvaltisi
Ogle: tavuklu salata
Ara: kefir
Aksam: salata

3 litre su 1 litresi karbonatli
Sabah 1 mil leslie , 50 mekik, 100 twist
Aksam: 40 dk yuruyus
afiyet olsunnnn cok guzel menu spor
Allah kolaylık versin cnm,ben bu sene dogru dürüst bakamadım hele son aylar
sende mi gircen cnm
sindim gelişin muhteşem oldu ceza ver tabi yersek sonucuna katlanalım
sagol bitanem vercem cezayi bascam cezayi keske birileri bana da ceza verse
Bende Varım neslim çakılı kaldımhala sayıyoruz bi ileri bi geri...
sen sus masallah sana bak beni devirdin gectin masallah sana
Oooo takımda baya eşi Yurtdışına gidip gelen bu yuzden annede kalanda çokmuş
Benim eşimde dün gece geldi Tanzanya dan,bu sefer ben aileme degil onlar bana geldi,annem her iki durumdada yedirmiyor ama
ooo bilincli aile benimkiler de evinde yap diyetini annem ciddi ciddi bzuluyo yemememe yemegi mi begenmedin falan diyoyada duygu somurusu mu yapiyo bana bilemedim
gunaydın peteklerim

ya fatom sende başladınmı saymaya. şu 75 ne illet bişimiş be yaa
ayy keske bende takili kalsam 75 te masallah size
ben bu gun çok mutluyum. tartıda nihayet eksi gördüm. bu gun salı, perşembeye kadar az daha gitse tamamdır hemen listeye girip duzene giricvem
ayy hadi insallah neslim
ohh bol patates demek
ahhh ahh idolumsun ceco kadin erkek iliskilerinde arada anlat faydalanalim senin kitap isi noldu cnm
pazartesi
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: 3-4 kaşık piyaz, ayran
akşam: iki lahmacun, 4-5 tulumba
su: 2,5 lt
spor: 20 dk yürüyüş artı tüm gün ayaktaydım
oy oy oy o tulumbalara esasli bi ceza lazim ama malesef yogunsun bulbulum bi dahakine yersen 1 2 tane ye lutfen daha fazla olmasin sonra olan yine sana oluyofazla fazla alcaksiin verdigini

Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
( 415.Etap)
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]anneyim_[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asea[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derya_45[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jojowa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maya[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Oynakbaşı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selvoş[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]umutsuzvaka[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Yasmin17[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE][TR]

[/TR]​
[TR]
[TR][/tr][/tr]

selam kızlarr valla iyice motive uçtu bende bugün sabah beyaz ekmekle kahvaltı yaptımmm.... imdattt diyorummm acil toplanmam lazım bide yarın diyetisyen geliyor eczaneye yine ve ben reglden dolayı artıdayım gerçi o zamandan bayağı farketti ama hiç gitmeye gerek görmüyorum bile adamın yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…