Selam herkese. Güzel hayırlı birgün olsun kızlar.
Yaklaşık bir aydır uğrayamadım takıma. Bu dönemde sağlık sorunlarımı çözdüm, ameliyatımı oldum, iyileştim geldim çok şükür.
Umarım herkesler iyidir. :)
Ara ara uğrayacağım yine.
Kilo durumuna gelirsem en son 82 civarıydm sonra 84 leri gördüm şu an 80,1 deyim. Gayet iyi gidiyor. Hayatımdan yağlı, fast food, abur cubur, yumurta, çikolata ve pastayı tamamen çıkardım. Ameliyat sonrası doktor bu şekilde beslenme olacak en az 3 ay diyince kiloyada yansıdı elbette. Umarım böyle devam eder.
iyi geceler.. ugrayamadım 3 gundur. yatılı misafirim vardı gorumcem. eesimde 10 gunluk izne cikti o da hep evde coluk cocuk buraya fırsatım olmadı..diyet hak getirepikniklerin misafirlerin suçu ....
bugun menum.
sabah:2 yumurta zeytin peynir domates salatalik recel helva..(ekmek yok)
gunduz:2 biskuvi
aksam:nohut yemegi..
dun menum:
sabah: kahvalti bugunkuyle aynı sadece yumurtalar kırilmiş sekilde
aksam:tavuk..lahana sarma
dunden onceki gunmenum
sabah: karatay kahvaltı
(gunduz:gorumcemle biseler yedik hatirlayamadim)
aksampiknik:tavuk.salata.kek
kaptanım bu durum icin beni affet..esim ise baslasin toplucam kendimi insaallah..
Şu misafırler yok mu tüm düzen alt ust oluyo
Aminn canımm saglık olmayınca ınsanın gözü baska bursey gormuyorrSaol tatlım eksik olma. Geçti çok şükür. Allah dermansız dert vermesin işallah kimseye.
Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Sabah yine 06:45de kuşum karnım ağrıyor diye uyandırdı beni
Sanırım ayaklarını üşütüyor üstelik dün cadı ablası spor yaparken ona eşlik etti ve resmen arka arkaya 10 tam mekik çektiacaba ondanmı karnı ağrıyor diyeceğim ama sadece sabahları ağrıyor diyor
Şimdi uyuya kaldıda bende sizlere bir bakayım dedim
Bu arada yine sağlıklı bir kahvaltıyla güne başladımÖğlene doğruda küçük görümceme gidiceğiz çakma eltimle birşey yapacağını sanmıyorum ama belli olmaz Ne olur ne olmaz gitmedende 1 büyük bardak ayranımı içerim ki orada canım başka birşey istemesin ve eve gelene kadar acıkmıyayım
Haftaya kızımın mezuniyet balosu olucak ve Cumartesi sabahı küçük kuzuyu Babamıza bırakıp Ana kız Alışverişe çıkacağız ( 2 arkadaşıda bizimle gelecek sanırım)
Umarım gönlüne göre bir elbise bulur
İlk kez topuklu ayakkabı giymek istiyor cadıhatta cumartesi alalım ki Perşembeye kadar ev içinde giyip alışayım diyor
Benim gittiğim mahalle kuaförünü beğenmiyor hanımaslında bende beğenmiyorum pek de sadece dip boyaya gittiğim için sıkıntı yapmıyorum uygun diye Bizim burada sosyete kuaförü dediğim bir yer var baya tuzlu ama işlerini cidden müthiş yapan bir yer oraya gitmek istiyormuş hatun Neyse onada tamam dedim sonuçta onun için çok önemli bir gün olacak
İnşallah çok çok güzel vakit geçirirde ömür boyu iyiki der
Dünden beri herkesi dumura uğratmak istiyorum diyor bende çirkin ördek yavrusu kuğu olacak diyorum nasıl hoşuna gidiyor
Hmm netten baktımda içi turuncu gibiymiş,benim buralarda hiç görmedimbu patatesi,fatom ben pazardan tatlı patates aldım, patates diyeti yapacağım. biliyorsun tatlı patates gi si çok duşuk karatayada uygun. işte patatesi yanlız yemem yanında yeşillik yer ayran içerim bugun başladım. kahvaltımı normal karatay yapıcam. 7 gun böle ama bu 7 nın kalan son 3 gunu sadece patates yapıcam bakalım duzen bozmazsam kısmet
Bende yeni yeni müdahale edebiliyorum ama daha acemiyimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Bu sabah gayet dinç uyanıp güzelce kahvaltımı ettim en sağlıklısından
Hemen aklımdayken yediklerimide yazayım;
Kahvaltı;
1 dilim Peynir
10 yeşil zeytin
1 salatalık
3 cherry domates
4 kayısı ( taze ve minik )
Kalorisi Fatsecrete göre ; 200 kcal ( acıkcası yedikten sonra hesaplayınca şaşırdım daha yüksek bekliyordum kalorisiniyani bilerek kalorisi düşük yemedim ama en azından vicdanen rahatım nasılsa akşama kadar 1000 kcal olur ama çok geçmeyi düşünmüyorum )
Hay maşallah Ana kız ne hamaratsınız
Valla benim kızda geçenlerde diyordu Anne erişte yapalım bu sene diyebir kere yapmıştım çok hoşuna gitmiş birde erişte yaptığımda Lazanya yaprağıda yapmıştım kendim tabi o birazda onun için istiyor hem katkı maddesi de olmayacak doğal arada da olsa yeriz diyor Ramazandan önce yapamamda Bayramdan sonra olmadı bende yaparım eriştemizi Annemlede tarhana yapacağız inşallah hatun inatla birlikte yapalım diyor sanki ben tek yapsam kendi etkisiz eleman kalacak hatun geldim 35 yaşına bırak ben yaparım diyorum ama yok sen beceremezsin diyor hala
Bizimki çaktırmadan yapmaya çalışıyor ama Allahtan artık bana ters gelen bir durum olunca anında hoooop diyebiliyorumHer fırsatta sohbetlerimizde çaktırmadan mesajımı altan alta veriyorum herkes haddini bilecek, kimse için kendimi artık üzmeyeceğim, bana kim nasıl davranırsa o şekilde karşılık görür, herkes hak ettiği kadarını görür benden diye çaktırmadan iletiyorum
Eşimde bir ortamda eğer bana emrivaki yapmaya kalkışırsa bir yere gitmek için hemen gülümseyerek hadi size güle güle diyorumşaşırıyordu ilk zamanlar ama arkasından az hatun sözü dinlesen çok süper olacaktı ama işte sakalım yokki lafım geçsin diyorum yada fikrimi de sorduğun için teşekkür ederim dediğim an hemen eşimde toparlanıp aaa pardon aşkım boş bulundum sen nasıl istersen öyle olsun diyor bende kimseyi kırmadan anında kendime göre ayarlıyorum herşeyi atıyorum KV gelmesin istiyorsam hemen ay dönüşte kardeşime sözümüz vardı şimdi onu ertelemek olmaz bu hafta böyle olsun bir sonraki gidişimizde ( artık nereye gidiyorsak ) Annende gelir hem daha kafamız dinç olur diyorum ( Benim KV sülalemle bir araya gelmek istemez pek geçmişte yapılanları ben unutmuş gibi görünsemde KV Aileminde herşeyi bildiğinin farkında ve acıkcası ya sohbet esnasında laf oraya gelirse diye çekinir sonuçta ben bile fırsat elime geçtikçe lafımı koyuyorum )
Geçen gece görümceme gittiğimizde evlikten falan açıldı tabi sohbet benim kızda şakasına ben gelin arabası Ferrari istiyorum dedigörümcemin eşide zengin damat bulman lazım diyince bende ne alaka babası sağ olsun en kötü ihtimal borca girer yine kızımın hayalini gerçekleştiririm sonuçta insan bir kere evleniyor üstelik sonradan icinde uhte kalıyor insanın dedim hemen kendimden bir örnek verdim ben şunu istemiştim olmadı ama kesinlikle kızımın o tür keşkeleri olmayacak dedim ( içimden ulen benim kızda çok yüksekten uçuyor inşallah fikri değişir çünkü verdiğim sözü tutma gibi bir huyum var laf bende ağızdan bir kere çıkar )
Hala eşime bile hep derim ulen bir düğün yapmadınız bana ama ileride kızıma düğün yapmayan dünürün anlını karışlarım heee durumu kısıtlıysa ( sonuçta insan olsun vicdanlı olsun yeter ) bende gerekirse herşeye ortak olur gönlünce yaparım herşeyi diyorum eşime de
Bende tarihi bıraktım artık senden takip ediyorum regl tarihimigözün aydın iyi bari cumaya kadar daha hafiflersin erkenden gelmesi iyi olmuş. benimki nedense ya perşemce ya c.tesi geliyor dolaysıyla cumayı sallıyıp geçiyor gıcık oluyorum
Gecmiş olsun irem,ne ameliyatı oldun kiSelam herkese. Güzel hayırlı birgün olsun kızlar.
Yaklaşık bir aydır uğrayamadım takıma. Bu dönemde sağlık sorunlarımı çözdüm, ameliyatımı oldum, iyileştim geldim çok şükür.
Umarım herkesler iyidir. :)
Ara ara uğrayacağım yine.
Kilo durumuna gelirsem en son 82 civarıydm sonra 84 leri gördüm şu an 80,1 deyim. Gayet iyi gidiyor. Hayatımdan yağlı, fast food, abur cubur, yumurta, çikolata ve pastayı tamamen çıkardım. Ameliyat sonrası doktor bu şekilde beslenme olacak en az 3 ay diyince kiloyada yansıdı elbette. Umarım böyle devam eder.
Banu senin yasın kaçtı? Kızınada maşallah inş ünv mezuniyetinide görürsün...senin gibi annesi oldugu icinde cok Şanslı :)Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Sabah yine 06:45de kuşum karnım ağrıyor diye uyandırdı beni
Sanırım ayaklarını üşütüyor üstelik dün cadı ablası spor yaparken ona eşlik etti ve resmen arka arkaya 10 tam mekik çektiacaba ondanmı karnı ağrıyor diyeceğim ama sadece sabahları ağrıyor diyor
Şimdi uyuya kaldıda bende sizlere bir bakayım dedim
Bu arada yine sağlıklı bir kahvaltıyla güne başladımÖğlene doğruda küçük görümceme gidiceğiz çakma eltimle birşey yapacağını sanmıyorum ama belli olmaz Ne olur ne olmaz gitmedende 1 büyük bardak ayranımı içerim ki orada canım başka birşey istemesin ve eve gelene kadar acıkmıyayım
Haftaya kızımın mezuniyet balosu olucak ve Cumartesi sabahı küçük kuzuyu Babamıza bırakıp Ana kız Alışverişe çıkacağız ( 2 arkadaşıda bizimle gelecek sanırım)
Umarım gönlüne göre bir elbise bulur
İlk kez topuklu ayakkabı giymek istiyor cadıhatta cumartesi alalım ki Perşembeye kadar ev içinde giyip alışayım diyor
Benim gittiğim mahalle kuaförünü beğenmiyor hanımaslında bende beğenmiyorum pek de sadece dip boyaya gittiğim için sıkıntı yapmıyorum uygun diye Bizim burada sosyete kuaförü dediğim bir yer var baya tuzlu ama işlerini cidden müthiş yapan bir yer oraya gitmek istiyormuş hatun Neyse onada tamam dedim sonuçta onun için çok önemli bir gün olacak
İnşallah çok çok güzel vakit geçirirde ömür boyu iyiki der
Dünden beri herkesi dumura uğratmak istiyorum diyor bende çirkin ördek yavrusu kuğu olacak diyorum nasıl hoşuna gidiyor
birazcik fazla olmus sankiBen buguna ara ogunlerımde cılek ve elma yedım bır butun elma 10 adet cılek abarttım mı kii
afiyet olsun cnm aman gunese dikkat valla yanigi cok kotu oluyo bazen siiz akrabanin yazligina gidiyodunuz bu yil gitmeyeceksiniz demek kizlarin da keyfi bozulur egleniyolardiBen havalar ısındığında zaten her dışarı çıktığımda açıkta kalan yerlerime güneş koruyucusu sürüyorum hatta kızlarada sürüyorum ( eşime de diyorum heleki o beyaz tenli olunca dahada çabuk ıstakoza dönüyor ama inatla unutuyor yada aman birşey olmaz diyor)
Benimde fazla güneşlenince kaşıntı tutar ama aslında bayılırım esmer tenebu sene yazlık olayımız olmayınca artık en kısa olan kısa kolluları giyip bari kolları karartayım az artık bayramdan sonra en azından Rivaya gider bir iki denize gireriz çocuklarla komşu ablamın Annesinin yazlığı var orada çok güzel bahçe içinde oda ısrarla gidelim diyip duruyor keyif yaparım azda olsa olmadı mayomu giyer kızkardeşimin dubleksinde güneşlenirim yapmadığımız şey değil nasılsa aynı yükseklikte apartman olmayınca
Evet hatun hadi kızını görsün hem 1 saat annesinden nefeslensin diye aldık yanımıza ama yapışıp kaldısabah Anneme diyorum valla hatunla aramızı iyi tutalım Allah rızası için diye cağırdım ama bunada yüz vermeye gelmiyor yakında aramıza girmezse iyidir diye nasıl gülüyor annem aman boşver kızım eşin sevinsin huzurunuz daim olsun önemli olan o diyor
Bazılarına tuhaf gelebilir bu söylediğim ama cidden benim kvye yüz vermeeyde gelmiyor arada bir sınır çizmek gerekiyor yoksa bir bakmışım her yerde yanımda
Canım güle güle kullan yeni saçlarınıeminim çok güzel olmuştur
Valla bazen bende kestireyim diyorum ama sonrada kıyamıyorum saçlarımabirde ya yakışmazsa korkusu var bende kilo var saçlarda gidince iyice poğça gibi çıkmasın yüzüm
Kız yazmıştım sanki ( gönderemeden mı kapattım yoksa laptobu)
Cumartesi sabah;
2.5 kaşık melemen
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
1 parça peynir ( 2 kk kadar dır sanırım )
1 kase çacık ( gece eşime yapmıştım sabah içinde kendime ayırdım)
ara;
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen;
1 koca kase cacık ( dışardan gelince içim kazınmıştı saat 14:30 gibiydi sanırım )
ara;
1 şekersiz nescafe
1 madensuyu
Akşam;
Hatırlamıyorum acıkcasıı ama zararlı birşey olmadığına eminim
Pazar;
Kahvaltı;
1 dilim peynir
10 zeytin
2 ufak mücver ( Türk fincanı genişliği kadardı diyeyim gözünüzde canlansın diye ama yağsız tavada yapmıştım )
1 Yumurta
Domates, Salatalık
1 simit ( en aşağı 3 aydır ağzıma sürmemiştim o yüzden vicdanen rahatımen az 6 ay yemem artık )
ara;
Şekersiz Türk kahvesi
Öğlen;
1 büyük bardak ayran
1 avuç badem
ara;
1 maden suyu
Akşam;
1 büyük bardak ayran ( aniden evden çıkınca görümceye diye yemek yemedim çok değilim diyegörümcede de sadece yoğun ısrar üzerine 1 ufak peynir tatlısı yedim ( ki şekersiz denecek kadar azdı şekeri ) birde bol şekersiz çay içtim
gece;
2 şekersiz çay ( sahile arkadaşlara uğrayıncaonlar yemişti Allahtan o saate kadar yemeklerini ısrar olmadı orada )
İki günde en az 2 litre su içtim
eger regl siskinligi ise gecer benceoyyy öyle olmak zorunda kuzum kendimi inanılmaz şiş hissediyorum bi görsen psikolojik sanırım biraz sabah beriii allahım gömleğe sığamıyorum sıkıyolar beni resmennn diye diye dolaşıyorum...
bitanem kahvaltini en gec 9 da yap olur mu 9 bucukta olmasin sanirim evdesin calismiyosun yada okul da yok bu ara bunu iyi degerlendir derim duzene girKizlar bugunki menumu yazayim. Cok uzulerek yaziyoum. Herhalde ekmegi cok oZlemisim 1 aydir dogru durust yemedim
Sabah coook gec yaptim kahvaltimi yarin icin saatimi kurdum bile 9:30 a.
Annecigim 15 kg yuvka ekmek acti bugun. Yarin 15 kg daha acicak ramazan ayina simdiden hazirliklar yapioruz. Daha sarmalar dolmalar icli kofteler mantilar yapilacak bu ay. Umm ama ben dokunmicam tabi ramazan ayinda ben birtek corba icmeyi dusunuyorum :)) 2 ayim kaldi anca 3,5 kg verebildim. 15 kg gitmesi lazim. TAmam en azindan 10 kg olsun bari. Zaten buuu pisik olmasaydi ben negUzel kosacaktim kosubandinda. Neyseki iyilesti biraz yarin basliyorum spora tekrar. Squatimi eksik etmiorum ama. Neyse menumu yazayim
Sabah 13:30 , 2 peynirli yuvka 1 yumurtali yuvkaaaaYaaaa napiyim herhalde regldim diye canim fena cekti:s
1 form cayi + 1 yesilcay hemen ictim
AKsam yemegim ; corba tabagi kadar yogurt yedim :) dengeleyim bari dedim. Caylari saymasak 1 litrw su icmis oldum bugun. Yatana kadar 2 litre daha gider. Ve 70 squat yapicam biraDan.
neyseki bisiklet surme ve mekik var yoksa cezayi vercektim cnmBugunkıı menuu
Sabah nesfıtt
Ara10 cılek
Oglen 4 yk taze fasulye
Arabırelma bı dılım kek
Aksam sadece salata
2lıtre su ıctım daha bı lıtre ıcerım kıraz sapı ıcıcem
Bısıklet surcez yarım saat esımle
40 mekıkk
valla pek bilgim yok cnmYa bi arkadas bana dediki bu kiloyla squat yapma squat etin skilasmasi icin. Ben suan 98 kgim yapmiyimmi simdi bilmiorum ben ? Ne dersiniz
ayy ne sansli arkadasin ben zaten kilolu hamile kaldim Allah sonumu hayr etsin insallahTesekkurr ederimm Allah senide cocuklerina bagislasin insallah hamilelikte kilo vermek zor olur Allah kolaylik versin bi arkadasim hamile diyetisyene gidiyo sadece bebek kilo alsin ben almiyim diye simdi bes aylik hic kilo almadi
oh oh hem gun kurusu hem bitter hem elma benden sana 100 ip atlama gelsin mi cnmBugunku menum
Sabah 1 haslanmis yumurta, keci peyniri ve beyaz peynir, 5 yesil zeytin, 1 cay kasigi cemen, domates salatalik 1 cay bardagi kariik kuruyemis (findik, yerfistigi, ceviz,) bitki cayi
Ara: yarim elma biraz kuruyemis 2 gun kurusu, 2 kare bittee
Aksam tavuk sote yogurt 1 domates
2.5 lt su
Bugun cam sil ev supur utu yap oglanla kostur derken spora vakit bulamadim daha bile bitmedi ev islerim
ne demek cnm benim yardimci olabiliyosam ne mutlu bana evet motivasyon cok onemli gercektenkaptanıma ve bülbüle allah kolaylık versin sizede teşekkür ederim yalnız bırakmadığınız için.motive olunca daha iyi yapıyorum ben diyetimi
ne Kadar guzel bir menu bravo afiyet olsunpazartsi günü menü
sabah kalkınca 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı karatay
öğle 1 kase yoğurt
18:00 akşam 3 y.k nohut 2 y.k pilav
2,5 lt su
battaniyem sen cok seviyosn dimi maden suyu peki meyveli mi sade mi ben sadeyi icemiyorum daCumartesi menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam 2 kase soğuk ayran Çorbası
2 Türk kahvesi(2 kare bitter) 2 maden suyu,1 yeşil çay
1 saat yürüyüş,100 mekik
ooww biberi telafi etmissindir sporlaPazar menum
Sbh kk kahvaltısı,2 kızarmış yoğurtlu köy biberi( tesadüf oldu kardesım yapmış )
Aksam güveç,cacık
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 ödem cayı
Sbh 1 saat yürüyüş,aksama dogru yarım saat yürüyüş,15 dk twister
sen u yarim cikolata derken buyuklugu ne Kadar bakimPazartesi menum
Sbh aç karnına Türk kahvesi sonra kk
Aksam et Haşlama,salata,küçük kase yogurt
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 kayısılı cay
Yarım cıkolata
1 saati gecen yürüyüş,150 mekik(bunuda çikodan sonra Yaptım)
Gunaydin kizlar dunku menumu paylasym unutmadan
Sabah : 1 yumurtyla karatay kahvaltisi
Ogle: tavuklu salata
Ara: kefir
Aksam: salata
3 litre su 1 litresi karbonatli
Sabah 1 mil leslie , 50 mekik, 100 twist
Aksam: 40 dk yuruyus
sende mi gircen cnmAllah kolaylık versin cnm,ben bu sene dogru dürüst bakamadım hele son aylar
sagol bitanem vercem cezayi bascam cezayisindim gelişin muhteşem olduceza ver tabi yersek sonucuna katlanalım
sen sus masallah sana bak beni devirdin gectin masallah sanaBende Varım neslim çakılı kaldımhala sayıyoruz bi ileri bi geri...
ooo bilincli aile benimkiler de evinde yap diyetini annem ciddi ciddi bzuluyo yemememe yemegi mi begenmedin falan diyoOooo takımda baya eşi Yurtdışına gidip gelen bu yuzden annede kalanda çokmuş
Benim eşimde dün gece geldi Tanzanya dan,bu sefer ben aileme degil onlar bana geldi,annem her iki durumdada yedirmiyor ama
ayy keske bende takili kalsam 75 te masallah sizegunaydın peteklerim
ya fatom sende başladınmı saymaya. şu 75 ne illet bişimiş be yaa
ayy hadi insallah neslimben bu gun çok mutluyum. tartıda nihayet eksi gördüm. bu gun salı, perşembeye kadar az daha gitse tamamdır hemen listeye girip duzene giricvem
ohh bol patates demekfatom ben pazardan tatlı patates aldım, patates diyeti yapacağım. biliyorsun tatlı patates gi si çok duşuk karatayada uygun. işte patatesi yanlız yemem yanında yeşillik yer ayran içerim bugun başladım. kahvaltımı normal karatay yapıcam. 7 gun böle ama bu 7 nın kalan son 3 gunu sadece patates yapıcam bakalım duzen bozmazsam kısmet
ahhh ahh idolumsun ceco kadin erkek iliskilerinde arada anlat faydalanalim senin kitap isi noldu cnmSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Bu sabah gayet dinç uyanıp güzelce kahvaltımı ettim en sağlıklısından
Hemen aklımdayken yediklerimide yazayım;
Kahvaltı;
1 dilim Peynir
10 yeşil zeytin
1 salatalık
3 cherry domates
4 kayısı ( taze ve minik )
Kalorisi Fatsecrete göre ; 200 kcal ( acıkcası yedikten sonra hesaplayınca şaşırdım daha yüksek bekliyordum kalorisiniyani bilerek kalorisi düşük yemedim ama en azından vicdanen rahatım nasılsa akşama kadar 1000 kcal olur ama çok geçmeyi düşünmüyorum )
Hay maşallah Ana kız ne hamaratsınız
Valla benim kızda geçenlerde diyordu Anne erişte yapalım bu sene diyebir kere yapmıştım çok hoşuna gitmiş birde erişte yaptığımda Lazanya yaprağıda yapmıştım kendim tabi o birazda onun için istiyor hem katkı maddesi de olmayacak doğal arada da olsa yeriz diyor Ramazandan önce yapamamda Bayramdan sonra olmadı bende yaparım eriştemizi Annemlede tarhana yapacağız inşallah hatun inatla birlikte yapalım diyor sanki ben tek yapsam kendi etkisiz eleman kalacak hatun geldim 35 yaşına bırak ben yaparım diyorum ama yok sen beceremezsin diyor hala
Bizimki çaktırmadan yapmaya çalışıyor ama Allahtan artık bana ters gelen bir durum olunca anında hoooop diyebiliyorumHer fırsatta sohbetlerimizde çaktırmadan mesajımı altan alta veriyorum herkes haddini bilecek, kimse için kendimi artık üzmeyeceğim, bana kim nasıl davranırsa o şekilde karşılık görür, herkes hak ettiği kadarını görür benden diye çaktırmadan iletiyorum
Eşimde bir ortamda eğer bana emrivaki yapmaya kalkışırsa bir yere gitmek için hemen gülümseyerek hadi size güle güle diyorumşaşırıyordu ilk zamanlar ama arkasından az hatun sözü dinlesen çok süper olacaktı ama işte sakalım yokki lafım geçsin diyorum yada fikrimi de sorduğun için teşekkür ederim dediğim an hemen eşimde toparlanıp aaa pardon aşkım boş bulundum sen nasıl istersen öyle olsun diyor bende kimseyi kırmadan anında kendime göre ayarlıyorum herşeyi atıyorum KV gelmesin istiyorsam hemen ay dönüşte kardeşime sözümüz vardı şimdi onu ertelemek olmaz bu hafta böyle olsun bir sonraki gidişimizde ( artık nereye gidiyorsak ) Annende gelir hem daha kafamız dinç olur diyorum ( Benim KV sülalemle bir araya gelmek istemez pek geçmişte yapılanları ben unutmuş gibi görünsemde KV Aileminde herşeyi bildiğinin farkında ve acıkcası ya sohbet esnasında laf oraya gelirse diye çekinir sonuçta ben bile fırsat elime geçtikçe lafımı koyuyorum )
Geçen gece görümceme gittiğimizde evlikten falan açıldı tabi sohbet benim kızda şakasına ben gelin arabası Ferrari istiyorum dedigörümcemin eşide zengin damat bulman lazım diyince bende ne alaka babası sağ olsun en kötü ihtimal borca girer yine kızımın hayalini gerçekleştiririm sonuçta insan bir kere evleniyor üstelik sonradan icinde uhte kalıyor insanın dedim hemen kendimden bir örnek verdim ben şunu istemiştim olmadı ama kesinlikle kızımın o tür keşkeleri olmayacak dedim ( içimden ulen benim kızda çok yüksekten uçuyor inşallah fikri değişir çünkü verdiğim sözü tutma gibi bir huyum var laf bende ağızdan bir kere çıkar )
Hala eşime bile hep derim ulen bir düğün yapmadınız bana ama ileride kızıma düğün yapmayan dünürün anlını karışlarım heee durumu kısıtlıysa ( sonuçta insan olsun vicdanlı olsun yeter ) bende gerekirse herşeye ortak olur gönlünce yaparım herşeyi diyorum eşime de
oy oy oy o tulumbalara esasli bi ceza lazim ama malesef yogunsun bulbulum bi dahakine yersen 1 2 tane ye lutfen daha fazla olmasin sonra olan yine sana oluyopazartesi
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: 3-4 kaşık piyaz, ayran
akşam: iki lahmacun, 4-5 tulumba
su: 2,5 lt
spor: 20 dk yürüyüş artı tüm gün ayaktaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?