- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
ohhh rahatlamissindir cnmhihihi artının sebebi reglmiş nihayettttt
canim lutfen kendini seviyosan kendine yapma bunuMalesef artik zayiflamakkkk cok Zor geliyor ben irem naturel kullanacam birazDan ablam almaya gidicek. Yarin hemen basliyorum ireme. Zararli olsada carem yok artik
bitanem sen belli bir duzende olmadigin icin ikide bir yolundan sasiyorsun o nedenle Kilo veremiyosunn bence lutfen belli dizen yap kendine bak nasil gideek ilacsiz kilolarGecicide zayiflayim hicproblem degil yeterki bu yaz bari 15- olayim. Ben ramazana kadar aclik grevine giriyorum. Sabah 1 yumurta haslanmis 1 domatesle yiycem artik aksammlari dahada yemicem. Ac kalicam :) karatay bana fayda etmior biraktim onu. Ramazan ayindada 1 corbayla salatayla yetinirim :)) hergun en azindan 30 dk spor yapicam. :)) halim olursa 1 saat yapicam. Ama 30 dk mecbur.
sanirim yazmistim bende pazartesi yaptim zatn yumurta ve zeytinyagi karistirip sacima surdum 1 Saat bekletttim naylonla sardimm saci hem besliyo hem uzatiyoKızlar saclarım cok azaldı bıldıgınız bir kür var mı uygulamak ıstıyorumm
afiyet olsun cnm bnmSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Yine ben geldimmmm
Akşam yemeğimide yemiş bulunuyorum
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
Kahvaltı;
1 dilim Peynir
10 yeşil zeytin
1 salatalık
3 cherry domates
4 kayısı ( taze ve minik )
( 200 kcal )
ara;
1 şekersiz Türk kahvesi
( 0 kcal )
ara;
1 madensuyu
( 40 kcal )
Akşam;
4 YK barbunya
2 YK bulgur pilavı
2 Yk yoğurt
1 tabak salata
( 770 kcal )
Toplam bugün alınan kalori; 1012 kcal
Bu saatten sonra ancak şekersiz türk kahvesi ve su içerim ( belki birde çay tabiki şekersiz )
aynen katiliyorumCanımmmmm yaaaa neler diyorsun sen
Kız kendini hasta edeceksin Allah korusun hem daha evvel kullandığında fazlası geri gelmedimi ( ki bu yine iyi bir yan etki Allah korusun ne çok insan o haplar yüzünden canından olduAllah korusun )
Eminim Annenin yine haberi yok dimi
Bilse asla izin vermez zaten
Ne olur kuzum bu kadar kiloyu takıntı haline getirme bırak geç gitsin yada gitmesin sonuçta senin karakterinden birşey eksilmiyor ki sonuçta sen yine aynı yüreği güzel insan olacaksın ve seni beğenen yüreğin için beğensin
Bak biliyorsun bende daha çok olmadı bir kaç kere denedim öyle şok diyetler ve acıkcası artık bir daha yapmayı düşünmüyorum varsın bir iki hafta sabit kalsın tartı en azından elbet direnç kırılacak ve kilolar gidecek
Öbür türlü hem kendimi kasyorum hemde sonrasında bir gıdım bile olsa karbonhidrat tükettiğim an yine yarısı geri geliyor hatta bazen tamamı bile geri dönebiliyor
Şu an o diyet bu diyet demiyorum canım nasıl istiyorsa sağlıklı birşekilde besleniyorumeşimde diyor hiç bir şey senden değerli değil vermesende sıkıntı yok ama ben inanıyorum vereceksin diyor varsın 1 sene geç olsun ama olsun
vayy her isi sen yapcan demek masallah sana canmayy çok zor is pisliğini temizlemek allah yardımcın olsun haftaya bende başlıycam kendim yapıcam benbakalım becerebilecek miyim.gerçi benim evim kaloriferli ama kızımın sanat tabloları var duvarda bide mutfakta bi köşeye duvar kağıdı yapıcam tüm bunları nasıl bitirecem ben ya
afiyet olsun cnm bravooo sanasalı menü
kalkınca 2 bardak su
kahvaltı karatay
öğle 5 y.k nohut 1 kase yoğurt
17:00 17:45 arası yürüyüş 5 km vuuuuu baya hızlandım ha uçuyom ben
akşam tavuk sote domates söğüş
2,5 lt su
afiyet olsun askimmmmIyi aksamlar canlar. Bende paylasyim bugun bakalim menumu
Bugunki menum
Kalkinca 2 bardak su
7.30
2 ince tam tahil ekmeginde yumurta domates peynir ve avakadolu tost
13.00
Kiyma sogan az karnobaharla kavurdum yaninda 1 haslama patates le yedim salatalik domates
18.030
Lahana sote salatalik yogurt
Az. Et haslama
Su . Cay . Kahve sekersiz aralarda icildi
Spor ikindi 15 dk yurudum
Aksam 30dk yurume
7dk karin
7dk bacak
oy oy oy afiyet olsun misafir olunca duzen bozuluyo bizde firsat bu firsat degerlendiriyoruz Hazir misafir varken :))iyi geceler.. ugrayamadım 3 gundur. yatılı misafirim vardı gorumcem. eesimde 10 gunluk izne cikti o da hep evde coluk cocuk buraya fırsatım olmadı..diyet hak getirepikniklerin misafirlerin suçu ....
bugun menum.
sabah:2 yumurta zeytin peynir domates salatalik recel helva..(ekmek yok)
gunduz:2 biskuvi
aksam:nohut yemegi..
dun menum:
sabah: kahvalti bugunkuyle aynı sadece yumurtalar kırilmiş sekilde
aksam:tavuk..lahana sarma
dunden onceki gunmenum
sabah: karatay kahvaltı
(gunduz:gorumcemle biseler yedik hatirlayamadim)
aksampiknik:tavuk.salata.kek
kaptanım bu durum icin beni affet..esim ise baslasin toplucam kendimi insaallah..
demek lahana sarmasi yedin afiyet olsun pek severim :))
gecmis olsun cnm ne ameliyati yaptin Allah sifa versinSelam herkese. Güzel hayırlı birgün olsun kızlar.
Yaklaşık bir aydır uğrayamadım takıma. Bu dönemde sağlık sorunlarımı çözdüm, ameliyatımı oldum, iyileştim geldim çok şükür.
Umarım herkesler iyidir. :)
Ara ara uğrayacağım yine.
Kilo durumuna gelirsem en son 82 civarıydm sonra 84 leri gördüm şu an 80,1 deyim. Gayet iyi gidiyor. Hayatımdan yağlı, fast food, abur cubur, yumurta, çikolata ve pastayı tamamen çıkardım. Ameliyat sonrası doktor bu şekilde beslenme olacak en az 3 ay diyince kiloyada yansıdı elbette. Umarım böyle devam eder.
kraker olmamis 100 ip atlama benden sana gelsin olur mu :)Dun kı menumu paylasayım ac karnına saglık ocagına gıttım
Donerken 1paket cubuk kraker yedım
2bardak su ıctım gelınce
Oglen 2 tane etlı bıber dolması
Ara 10 cılek
Aksam yarım lahmacun salata
2cevız 5 cıg badem
Yarım saat yuruyus
2litre su
makarnayi telafi edebilmissindir cnm afiyet olsunDunku menum
Sabah : peynir , domates , salatalik, kuru uzum
Ara: kahve
Ogle: tonbalikli salata
Ara: 1 kuru kayisi 1 bardaj ayran
Aksam: 1 dilim firinda makarna salata
3 litre su yarisi karbonatli
Sabah 1 mil leslie 100 twist 50 mekik
Aksam uzeri 30 dk yuruyus
ayy ne guzel telaslar bunlarr insallah cok eglenecegi bi mezuniyet olur senden onun universite mezuniyetini gorursun cnm bnmYeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Sabah yine 06:45de kuşum karnım ağrıyor diye uyandırdı beni
Sanırım ayaklarını üşütüyor üstelik dün cadı ablası spor yaparken ona eşlik etti ve resmen arka arkaya 10 tam mekik çektiacaba ondanmı karnı ağrıyor diyeceğim ama sadece sabahları ağrıyor diyor
Şimdi uyuya kaldıda bende sizlere bir bakayım dedim
Bu arada yine sağlıklı bir kahvaltıyla güne başladımÖğlene doğruda küçük görümceme gidiceğiz çakma eltimle birşey yapacağını sanmıyorum ama belli olmaz Ne olur ne olmaz gitmedende 1 büyük bardak ayranımı içerim ki orada canım başka birşey istemesin ve eve gelene kadar acıkmıyayım
Haftaya kızımın mezuniyet balosu olucak ve Cumartesi sabahı küçük kuzuyu Babamıza bırakıp Ana kız Alışverişe çıkacağız ( 2 arkadaşıda bizimle gelecek sanırım)
Umarım gönlüne göre bir elbise bulur
İlk kez topuklu ayakkabı giymek istiyor cadıhatta cumartesi alalım ki Perşembeye kadar ev içinde giyip alışayım diyor
Benim gittiğim mahalle kuaförünü beğenmiyor hanımaslında bende beğenmiyorum pek de sadece dip boyaya gittiğim için sıkıntı yapmıyorum uygun diye Bizim burada sosyete kuaförü dediğim bir yer var baya tuzlu ama işlerini cidden müthiş yapan bir yer oraya gitmek istiyormuş hatun Neyse onada tamam dedim sonuçta onun için çok önemli bir gün olacak
İnşallah çok çok güzel vakit geçirirde ömür boyu iyiki der
Dünden beri herkesi dumura uğratmak istiyorum diyor bende çirkin ördek yavrusu kuğu olacak diyorum nasıl hoşuna gidiyor
afiyet olsun bitanemDünkü menum
Sbh domates iki Salatalık
Öglen bi kücük kase bulgur pilavı
Aksam bi kase corba
Öglen aksam arası ayran
1 Türk kahvesi,3 maden suyu,2 ödem cayı
ayy Burda da havalar Boyle sukur bugun biraz gunesi gorduk ama hava sogukBurda hava Bulanık yağmak ve yağmamak Arasında hafif bi karartı Hiçte sevmem bu havayı,Anca ev toparlanır bu havada:) Görüşmek üzere