Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hihihi artının sebebi reglmiş nihayettttt
ohhh rahatlamissindir cnm
Malesef artik zayiflamakkkk cok Zor geliyor ben irem naturel kullanacam birazDan ablam almaya gidicek. Yarin hemen basliyorum ireme. Zararli olsada carem yok artik
canim lutfen kendini seviyosan kendine yapma bunu
bitanem sen belli bir duzende olmadigin icin ikide bir yolundan sasiyorsun o nedenle Kilo veremiyosunn bence lutfen belli dizen yap kendine bak nasil gideek ilacsiz kilolar
Kızlar saclarım cok azaldı bıldıgınız bir kür var mı uygulamak ıstıyorumm
sanirim yazmistim bende pazartesi yaptim zatn yumurta ve zeytinyagi karistirip sacima surdum 1 Saat bekletttim naylonla sardimm saci hem besliyo hem uzatiyo
afiyet olsun cnm bnm
aynen katiliyorum
vayy her isi sen yapcan demek masallah sana canm
salı menü
kalkınca 2 bardak su
kahvaltı karatay
öğle 5 y.k nohut 1 kase yoğurt
17:00 17:45 arası yürüyüş 5 km vuuuuu baya hızlandım ha uçuyom ben
akşam tavuk sote domates söğüş
2,5 lt su
afiyet olsun cnm bravooo sana
afiyet olsun askimmmm
oy oy oy afiyet olsun misafir olunca duzen bozuluyo bizde firsat bu firsat degerlendiriyoruz Hazir misafir varken :))
demek lahana sarmasi yedin afiyet olsun pek severim :))
gecmis olsun cnm ne ameliyati yaptin Allah sifa versin
kraker olmamis 100 ip atlama benden sana gelsin olur mu :)

makarnayi telafi edebilmissindir cnm afiyet olsun
ayy ne guzel telaslar bunlarr insallah cok eglenecegi bi mezuniyet olur senden onun universite mezuniyetini gorursun cnm bnm
Dünkü menum
Sbh domates iki Salatalık
Öglen bi kücük kase bulgur pilavı
Aksam bi kase corba
Öglen aksam arası ayran
1 Türk kahvesi,3 maden suyu,2 ödem cayı
afiyet olsun bitanem
Burda hava Bulanık yağmak ve yağmamak Arasında hafif bi karartı Hiçte sevmem bu havayı,Anca ev toparlanır bu havada:) Görüşmek üzere
ayy Burda da havalar Boyle sukur bugun biraz gunesi gorduk ama hava soguk

dünkü menüm

sabah etli çorba bir lokma lavaş
öğle fırında kıymalı patlıcan lezzetli ama maalesef çok yağlıydı (işyeri yemeği)
akşam 1 lavaş içine domates salatalık peynir bir bardak ayran

su 2 litre

Hmm netten baktımda içi turuncu gibiymiş,benim buralarda hiç görmedimbu patatesi,
Ayrıca yeni deneyimin hayırlı olsun:)

Benim eşim meraklıdır TVDe ne görüp merak etse alıp deneyeme
Tatlı patateside nerden bulduysa kilosu 7 liradan almış ( sanırım kazık yedi onda )
Hiç beğenmedi tadını bu ne be hem tatlı hem tuzlu diyip durdu hatta bende tadına baktımda benim damak zevkime uygun değil

Valla benim 16 sene oldu evleneli ve cidden 11 seneden sonra ufak ufak ağzımı açmaya başladım
Bırak ben tek gelinim ve inan ilk zamanlar Anneciğim Anneciğim diye geberiyordum yaranacağım diye ilk 3 aydan sonra başladılar diş göstermeye neymiş ben asi gelinmişim onlara danışmadan bir yere gidiyormuşum ( halbuki evimiz ayrı ve eşimin haberi var ki ben evlendiğim günden beri eşimden dahi bir gün izin istemedim ancak gideceğim yeri haber vermişimdir ) Eşimin izni haricinde onlardan da izin almam gerekiyormuş para harçayacaksamda ( eşimden aldığım parayı ) yine onlara söyleyecekmişim ne alacağımı
Tabi ben kocayı tınlamam onlarımı tınlayacağım
Hee laf söyleyemezdim her defasında eve gelince ağlar dururdum ama artık ses ediyorum hiççç kusura bakmasınlar hatun baya yola geldi ama arada yine şansını zorluyor
Normalde ne maddi ne manevi bana hayrı olmaz ve inan senelerce benim Annem babam çok sıkıştığımızda borcumuzu defalarca kapattıklarında bile alın bir 100 lirada benden olsun demedi ( ki en az yatırdıkları kart borcu 1.5 falan oluyordu Allah razı olsun hiç bir kez bile eşime neden borç yapıyorsun madem ödeyemeyeceksin demiyorlar aksine kızım geçim zor adamcağız ne yapsın biz elimizde varken çok sıkışırsanız yetişiriz imdada diyorlar sağ olsunlar )

Şimdi kızın mezuniyeti için elbiseye Annem yine Sponsor oldu bende inat ettim yüzsüzlük yapıp KVye bu akşam telefon açıp bak Annem elbiseyi alacak artık ayakkabıyla cantasıda senin ellerinden öper diyeceğim eşime de dedim bak böyle böyle yapacağım diye oda yap valla sonuçta onunda torunu dedi kuaförde bana ait zaten bakalım cevabını çok merak ediyorum param yok diyemez olduğunu biliyoruz sonuçta

Banu senin yasın kaçtı? Kızınada maşallah inş ünv mezuniyetinide görürsün...senin gibi annesi oldugu icinde cok Şanslı :)

Canım ben 35 oldum bu sene ama ruh yaşım henüz 19 ki o değişmez
Allah razı olsun canım eminim buradaki bütün Anneler öyledir ve evlatları için ellerinden geleni yaparlar

Evet canım eşimin halasının yanına akçaya gidiyorduk hatta hala da ille gel diyorlar sağ olsunlar ama bu sene biraz fazla açıldık tadilattı, mezuniyetti derken hadi mezuniyete sponsor desteği var ama maşallah tutulan yere para, yemeğine para, kuaförüne para ( sırf kuaförü 100 lira tutacak cadının ) KV sponsor olmazsa zorlada olsa mecbur ayakkabı ve çanta ihaleside bana kalacak

Dün eşime diyorum ulen benim gibi ekonomik hatun yoktur bu dünyada diye
Adamcağız her ay bir tek telefonuma 25 lira dakika yükler 2 ayda birde kuaför olan komşuma 10 liraya saçımı boyatırım ( 10 lirada boyası ) yani aylık masrafım 30 liraya geliyor
Maşallah kızım her ay 100den fazla harcıyordur; test kitaplarını hesaba katmıyorum
Daha bu ay yok peeling isterim sivilcelerim için, yok bilmem kimin Romanını istiyorum, yok arkadaşlarla sinamaya gidiceğiz diye diye bir hal oldu
Hep diyorum onlar mutlu olsun ben kuruş harcamasamda olur ama cidden bana sıra gelmiyor ki
Ufaklık bile cumartesi alışverişini duydu ( tabi onu almayacağımızı anlamadı o gün ) ay çok iyi oldu Anneciğim benimde kıyafetim yoktu hem geçen sefer orada bir prenses elbisesi görmüştüm onuda bana alırız mezuniyette giyerim dedi hepimizin gideceğini sanıyordu
Allahtan unuttuda uğraşmayacağız vazgeçirmek için

Valla kitap işi hala aklımda ama yazdığımı hala notere tastik ettiremedim sayfa başı para aldıkları için 50 sayfa falan vardı A4 olarak ve baya bir tutar sanırım o yüzden eşime hiç demiyorum bu ara ne zaman vericeğiz Mukoya diye ( şirket işlerinide yapan senelerdir tanıdığımız noter )
Belki şu satacağım boncuklardan biraz gelirse onu kenara koyar öyle yaptırırım
Noter tastiği olmadanda yayın evleriyle görüşmek istemiyorum açıkcası malum insanlara güven çok zor bu zamanda

Eğer nasibimde varsa zaten 5 sene sonrada olsa olur o zaten

ooohhh afiyet olsun kuzummm, bol eksi olsun inşallah

bi kaç cısın dışında pek bişey yok jojocumm..

geçmiş olsun canım

Günaydın kızlarrrr
tünaydın umudumm

afiye olsun canımmm

ooo karbonatlı su bende içmiyorum kaç gündür mola verdim birazcık...

bak sen cadıyaaaaaa.... dumur edecek haaa

Bende tarihi bıraktım artık senden takip ediyorum regl tarihimi

alemsin haaaa iyimişşş benle bir olan yokmu kii bende bıktım takipten

Dünkü menum
Sbh domates iki Salatalık
Öglen bi kücük kase bulgur pilavı
Aksam bi kase corba
Öglen aksam arası ayran
1 Türk kahvesi,3 maden suyu,2 ödem cayı

oohhhh afiyet olsun herkes bomba gibi bu hafta ben pes etmiş gibi hissediyorum kendimi ağlıcam vallaaaa

1 dakka 1 dakka. neye pes ettin. sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirip gene sağlıksız beslenmekmi kastın. yoksa diyet yapıyorsunda onamı pes ettin. kuzum biz diyet yada bir program yapmıyozki yaptımız geçici değil kalıcı değişimler. bunlardan vazgeçemezsin. bedenine ihanet edemezsin izin vermiyommmmmmmm

yokkk kız öyle değil ikisindende vazgeçmem geçemem ama niyese bu hafta pek bi sıfırdayımmm hiç havam yok.... öyle motivasyon düşüklüğü yaşıyorum ona konşuyorum öyle boş boş yoksa eninde sonunda olacak bu iş. yanlış bi tabir kullanmışım sanırım. pes etmek değilde havam kaçmış diyimmmmm
sürükle beni saçımdan vur yere yere

Ya abla haklisin tabiki ama ben biktim artik ya hep ya hic. Ac kalicam artik kimse beni bu kararimdann vazgeciremez. Birtek yogurtlarla ve yesilliklerle ayakta kalicam oda cok az miktar. Sirf yasayayim energym olsun diye ama yemek asla agzima surmem daha.
Ablacimmben bu hapi 5 den fazla kullanmisimdir kalbimi berbat bir duruma getirdi ama artik umrumda degil. Elimden geleni yaptim 1 aydir 98-100 gidip geliorum bu buuyuk rezillik birde hedefim 1 haziran kadar 90 di rezil rusfa oldum.
bitanem kahvaltini en gec 9 da yap olur mu 9 bucukta olmasin sanirim evdesin calismiyosun yada okul da yok bu ara bunu iyi degerlendir derim duzene gir
yok abla kahvalti artik hicbisi yemicem yogurt yesillikten baska. meslek aldim tekrar baslicam 9uncu ayda yeni meslege in sha Allah
canim lutfen kendini seviyosan kendine yapma bunu

bitanem sen belli bir duzende olmadigin icin ikide bir yolundan sasiyorsun o nedenle Kilo veremiyosunn bence lutfen belli dizen yap kendine bak nasil gideek ilacsiz kilolar
yok abla artik kimse kararimdan vazgeciremez. 2 ay boyle olacak hatta 3 ay trde devam edicem

Sali menum
Kartay kahvaltisi
Ara ayran, yarim elma, biraz kuruyemis
Aksam: etli fasulye yemegi, kaldirik tursusu, azicikk misir ekmegi

Sppr yok zaten hic vakittw yoktu yolculuk ev toplama derken pertim cikti

Annem hemeen daka bir gol bir boll serbetli bi baklava yapmis aksam cayla koydu onume israr kiyamet tek o israr etse ne babam ananemde cok zayiflamissin bu ne baklava yenmezmi yiceksin ayyy basim agridi ama inat ettim yemedimm zaten hic canimda cekmedi cok sukur ama benim bu on gin cokkk zzorrr gececek

Guzellik uzmani meslegi icin bana davet godnerdiler beni 11 haziranda cagiriyorlar okula. Sinavlardan ilk gecmem lazim birde havlular getir yaziliordu acaba bakimmi yapicamm. Ay in sha Allah alinirim meslege. Haftaya sacimi siyaha boyatacam :)) kac kac saclarimi boyadim turlu renklere suan kizillar en sevdigim renk. Hep siyahdan donup baska renge tekrar siyaha donuyorum. Diyorumki bu siyah sac kahkullumle cokguzel olur. Suan kut kahkullerim gozumun altinda tekrar kestirecegim soyle bi motive olsun benim icin :)) bir sureligine siyahsac ve kahkullu dolasacam taaaki siyah renkten bikana kadar cunku zor oluyor surekli siyahtan donmek. Kahkullum uzadiginda tekrar kizila donmeyi dusunuorum. Denedigim renkleri tekrardenemek istiorum misal turuncu karamel acikkahve kumral. Hepsini tekrar deneyecegim. Saclarim coksukur cok cabuk uzuyor suanda belimdeler. Up uzun kalcamda olan Saclarimi 4 ay once kestirdim gogsumun yukarisinda. Simdi tekrar uzatiyorum. 2 yil uzun saclarla gezmeme ragmen doyamamisim uzun saclarima. Ama bu model ve boyutta guzel her uzadiginda uzayana kadar her boyu denemis oldum buda guzel birsey ama birdaha asla uzun saclarimi kestirmeyecegim :)) arkadasim kiskancliktan okadar kisa kesti ben az kes cok kesme demistim birde kahkulumude kesmisti hep yamuk yumuk oldu. 4 ay boyunca tel tokalarla sakladim kahkulleri. Ilk defa kahkul denedim oda yamukyumuk simdi haftaya kuaforde duzgun kesip kutkahulumun hevesinide alicam dogru durust :)) hem beni oyle gormediler hic trdede gormediler :)) hihhi cok ozluyorumm uzun saclarimiii neyse olan oldu artik koku bende ve sukur cabuk uzuyor :)) seneye yine kalcamda olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal karbonat degıl dımı ıngılız karbonatı

Wayy tamam atlim de ip bılmıyodum cubuk krakerın bu kadar kotu oldugunu mıdem bulandı kan aldrınca

biz butun ablaların olarak sana tüm uyarıları yaptık benimde hedefim 85 i görmekti ama olmadı vazmıgeçeyim şimdi sağlığım için devam etmek zorundayım dışardan takviye almadan içinde ne olduğu belirsiz diyet ürünleri kullanmadan yada içmeden yoluma devam etmek zorundayım.ben yine tekrar ediyorum senin hayatından kıymetli hiç bişey yok bırak bedenin sağlığıyla kalsın sen kilolu ol ya...aldığın karara üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…