- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
vuracam deryam az kaldıyokkk kız öyle değil ikisindende vazgeçmem geçemem ama niyese bu hafta pek bi sıfırdayımmm hiç havam yok.... öyle motivasyon düşüklüğü yaşıyorum ona konşuyorum öyle boş boş yoksa eninde sonunda olacak bu iş. yanlış bi tabir kullanmışım sanırım. pes etmek değilde havam kaçmış diyimmmmm
sürükle beni saçımdan vur yere yere
mayacım kaptan banu bi video vermişti aynı kadının başka videoları var evde kardiyo dur sana kardiyo-karın -bacak videolarını atayımYaa bide sporda yapamicam galiba burda evde kosu bandimda yuruyodum burda napcam benn ne sppru yapicam off yaa
sağol canım teşekkür ederim..gerçekten rahatladım kestirince..Şu an 4 aylık bebeklerim..umarım çok uzun sürmez bu yoksa gercekten kafamda saç kalmayacak:)Cnm ikizlerini Allah bağışlasın,kaç aylıklar bilmiyorum ama benimki 8,9 aylık olana kadar döküldü,şimdide bi kaç aydır maşallah diyim kücük kücük fışkırdı,iyi etmişsin kestirmeklede,hem yaz hem iki cocuk Allah kolaylık versin
ablacim annem izin vermiyorbiz butun ablaların olarak sana tüm uyarıları yaptık benimde hedefim 85 i görmekti ama olmadı vazmıgeçeyim şimdi sağlığım için devam etmek zorundayım dışardan takviye almadan içinde ne olduğu belirsiz diyet ürünleri kullanmadan yada içmeden yoluma devam etmek zorundayım.ben yine tekrar ediyorum senin hayatından kıymetli hiç bişey yok bırak bedenin sağlığıyla kalsın sen kilolu ol ya...aldığın karara üzüldüm.
Harikaa superr yaarim ben bunlari cok tesekkur ederimmmvuracam deryam az kaldı
mayacım kaptan banu bi video vermişti aynı kadının başka videoları var evde kardiyo dur sana kardiyo-karın -bacak videolarını atayım
ben sen gibi sıkıştığımda önce kardiyo videosunu
arkasından karın
en son bacak yapıp 5dk da esneme soğuma yapıp bitiriyorum
40dk yı geçmiş oluyo. hiç yoktan iyidir ne dersin. hem evde harika bir çözüm oluyor
Cokonatın yarısıydı:) evt cok seviyorum sade içiyorum cnm bazen içine limonda sıkıyorumbirazcik fazla olmus sanki
afiyet olsun cnm aman gunese dikkat valla yanigi cok kotu oluyo bazen siiz akrabanin yazligina gidiyodunuz bu yil gitmeyeceksiniz demek kizlarin da keyfi bozulur egleniyolardi
eger regl siskinligi ise gecer bence
bitanem kahvaltini en gec 9 da yap olur mu 9 bucukta olmasin sanirim evdesin calismiyosun yada okul da yok bu ara bunu iyi degerlendir derim duzene gir
neyseki bisiklet surme ve mekik var yoksa cezayi vercektim cnm
valla pek bilgim yok cnm
ayy ne sansli arkadasin ben zaten kilolu hamile kaldim Allah sonumu hayr etsin insallah
oh oh hem gun kurusu hem bitter hem elma benden sana 100 ip atlama gelsin mi cnm
ne demek cnm benim yardimci olabiliyosam ne mutlu bana evet motivasyon cok onemli gercekten
ne Kadar guzel bir menu bravo afiyet olsun
battaniyem sen cok seviyosn dimi maden suyu peki meyveli mi sade mi ben sadeyi icemiyorum da
ooww biberi telafi etmissindir sporla
sen u yarim cikolata derken buyuklugu ne Kadar bakim
afiyet olsunnnn cok guzel menu spor
sende mi gircen cnm
sagol bitanem vercem cezayi bascam cezayikeske birileri bana da ceza verse
sen sus masallah sana bak beni devirdin gectin masallah sana
ooo bilincli aile benimkiler de evinde yap diyetini annem ciddi ciddi bzuluyo yemememe yemegi mi begenmedin falan diyoyada duygu somurusu mu yapiyo bana bilemedim
ayy keske bende takili kalsam 75 te masallah size
ayy hadi insallah neslim
ohh bol patates demek
ahhh ahh idolumsun ceco kadin erkek iliskilerinde arada anlat faydalanalim senin kitap isi noldu cnm
oy oy oy o tulumbalara esasli bi ceza lazim ama malesef yogunsun bulbulum bi dahakine yersen 1 2 tane ye lutfen daha fazla olmasin sonra olan yine sana oluyofazla fazla alcaksiin verdigini
Oyyyyy daha 6 senemmi var yani :))) saka bi yana keşke baştan çatır çatır cvp verseydim ama olan oldu önümüzdeki maclara bakacaz artık,ayrıca anlattıklarının hepsi bendede aynı:)Benim eşim meraklıdır TVDe ne görüp merak etse alıp deneyeme
Tatlı patateside nerden bulduysa kilosu 7 liradan almış ( sanırım kazık yedi onda)
Hiç beğenmedi tadını bu ne be hem tatlı hem tuzlu diyip durdu hatta bende tadına baktımda benim damak zevkime uygun değil
Valla benim 16 sene oldu evleneli ve cidden 11 seneden sonra ufak ufak ağzımı açmaya başladım
Bırak ben tek gelinim ve inan ilk zamanlar Anneciğim Anneciğim diye geberiyordum yaranacağım diyeilk 3 aydan sonra başladılar diş göstermeye neymiş ben asi gelinmişim onlara danışmadan bir yere gidiyormuşum ( halbuki evimiz ayrı ve eşimin haberi var ki ben evlendiğim günden beri eşimden dahi bir gün izin istemedim ancak gideceğim yeri haber vermişimdir ) Eşimin izni haricinde onlardan da izin almam gerekiyormuş para harçayacaksamda ( eşimden aldığım parayı ) yine onlara söyleyecekmişim ne alacağımı
Tabi ben kocayı tınlamam onlarımı tınlayacağım
Hee laf söyleyemezdim her defasında eve gelince ağlar dururdum ama artık ses ediyorum hiççç kusura bakmasınlarhatun baya yola geldi ama arada yine şansını zorluyor
Normalde ne maddi ne manevi bana hayrı olmaz ve inan senelerce benim Annem babam çok sıkıştığımızda borcumuzu defalarca kapattıklarında bile alın bir 100 lirada benden olsun demedi ( ki en az yatırdıkları kart borcu 1.5 falan oluyorduAllah razı olsun hiç bir kez bile eşime neden borç yapıyorsun madem ödeyemeyeceksin demiyorlar aksine kızım geçim zor adamcağız ne yapsın biz elimizde varken çok sıkışırsanız yetişiriz imdada diyorlar sağ olsunlar )
Şimdi kızın mezuniyeti için elbiseye Annem yine Sponsor oldubende inat ettim yüzsüzlük yapıp KVye bu akşam telefon açıp bak Annem elbiseyi alacak artık ayakkabıyla cantasıda senin ellerinden öper diyeceğim eşime de dedim bak böyle böyle yapacağım diye oda yap valla sonuçta onunda torunu dedi kuaförde bana ait zaten bakalım cevabını çok merak ediyorum param yok diyemez olduğunu biliyoruz sonuçta
Canım ben 35 oldum bu seneama ruh yaşım henüz 19 ki o değişmez
Allah razı olsun canım eminim buradaki bütün Anneler öyledir ve evlatları için ellerinden geleni yaparlar
Evet canım eşimin halasının yanına akçaya gidiyorduk hatta hala da ille gel diyorlar sağ olsunlar ama bu sene biraz fazla açıldık tadilattı, mezuniyetti derkenhadi mezuniyete sponsor desteği var ama maşallah tutulan yere para, yemeğine para, kuaförüne para ( sırf kuaförü 100 lira tutacak cadının ) KV sponsor olmazsa zorlada olsa mecbur ayakkabı ve çanta ihaleside bana kalacak
Dün eşime diyorum ulen benim gibi ekonomik hatun yoktur bu dünyada diye
Adamcağız her ay bir tek telefonuma 25 lira dakika yükler 2 ayda birde kuaför olan komşuma 10 liraya saçımı boyatırım ( 10 lirada boyası) yani aylık masrafım 30 liraya geliyor
Maşallah kızım her ay 100den fazla harcıyordur; test kitaplarını hesaba katmıyorum
Daha bu ay yok peeling isterim sivilcelerim için, yok bilmem kimin Romanını istiyorum, yok arkadaşlarla sinamaya gidiceğiz diye diye bir hal oldu
Hep diyorum onlar mutlu olsun ben kuruş harcamasamda olur ama cidden bana sıra gelmiyor ki
Ufaklık bile cumartesi alışverişini duydu ( tabi onu almayacağımızı anlamadı o gün) ay çok iyi oldu Anneciğim benimde kıyafetim yoktu hem geçen sefer orada bir prenses elbisesi görmüştüm onuda bana alırız mezuniyette giyerim dedi hepimizin gideceğini sanıyordu
Allahtan unuttuda uğraşmayacağız vazgeçirmek için
Valla kitap işi hala aklımda ama yazdığımı hala notere tastik ettiremedim sayfa başı para aldıkları için50 sayfa falan vardı A4 olarak ve baya bir tutar sanırım o yüzden eşime hiç demiyorum bu ara ne zaman vericeğiz Mukoya diye ( şirket işlerinide yapan senelerdir tanıdığımız noter )
Belki şu satacağım boncuklardan biraz gelirse onu kenara koyar öyle yaptırırım
Noter tastiği olmadanda yayın evleriyle görüşmek istemiyorum açıkcası malum insanlara güven çok zor bu zamanda
Eğer nasibimde varsa zaten 5 sene sonrada olsa olur o zaten
Lisedeyken bi arkadasım benden takip ediyormuş benim haberi yok amaooohhh afiyet olsun kuzummm, bol eksi olsun inşallah
bi kaç cısın dışında pek bişey yok jojocumm..
geçmiş olsun canım
tünaydın umudumm
afiye olsun canımmm
ooo karbonatlı su bende içmiyorum kaç gündür mola verdim birazcık...
bak sen cadıyaaaaaa.... dumur edecek haaa
alemsin haaaa iyimişşş benle bir olan yokmu kii bende bıktım takipten
oohhhh afiyet olsun herkes bomba gibi bu hafta ben pes etmiş gibi hissediyorum kendimi ağlıcam vallaaaa
Ooooo zorlu bi on gün seni bekliyo desene :)))Annem hemeen daka bir gol bir boll serbetli bi baklava yapmis aksam cayla koydu onume israr kiyamet tek o israr etse ne babam ananemde cok zayiflamissin bu ne baklava yenmezmi yiceksin ayyy basim agridi ama inat ettim yemedimm zaten hic canimda cekmedi cok sukur ama benim bu on gin cokkk zzorrr gececek
Cok güzel yazmışın cnmbiz butun ablaların olarak sana tüm uyarıları yaptık benimde hedefim 85 i görmekti ama olmadı vazmıgeçeyim şimdi sağlığım için devam etmek zorundayım dışardan takviye almadan içinde ne olduğu belirsiz diyet ürünleri kullanmadan yada içmeden yoluma devam etmek zorundayım.ben yine tekrar ediyorum senin hayatından kıymetli hiç bişey yok bırak bedenin sağlığıyla kalsın sen kilolu ol ya...aldığın karara üzüldüm.
İnsallahh yaa suan iradeliyim bakalim ne kadar surcek halen o baklavadan yemedim mesela annem kuser yakindaOoooo zorlu bi on gün seni bekliyo desene :)))
En az zararla atlatırsın inş:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?