Bak görümcenin günahını almısın kadın hazırlanmışSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Hele şükür gelebildim
Öğlende görümceme bir gittim akşam 5 de ancak gelebildim. TAbi o an kızımın arkadaşları falanda evdeydi ve onlar gidene kadar fırsatım olmadı uğramayasonrada eşim gelip hadi Ananneye gidiyoruz diyince yine olmadı
Eşimin Anannesinin hasta yatağı bozulmuş ve eşim tamir etmeye gideceğim dedi
Tabi yatalak olduğu için Ananneyi yataktan indirmek var ve tek başına zor olacağı için bende yardıma gittim
Sonrada çay faslı falan derken bu saat oldu
Yarın içinde eşimin TEyze kızıyla Ananne için pazar alışverişi yapacağız akşam üzere ve yemeğede orada olacağız ama sabahtan yine buradayım şükü
Bu arada yüzümü karartıp KVden kızımın mezuniyeti için sponsorluk talep ettimMiktar belirtmedim ayıp olmasın diye ama iyi saatine deng geldik herhalde ki oda benim düşündüğüm rakamı yani 100 lira verdi
Kızım havalarda uçuyor resmen dilediği gibi abiye güzel bir elbise alabilecek diye
Görümcemde biz oturmaya gidiceğiz diye kısır ve börek yapmışTabi aaa kırk yılın başı geliyorsun zaten ille ye diyince bende yidim heee pişman değilim çünkü akşam zaten acıkmadım diye sadece ayran içtim ve inşallah dengelemişimdir
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
SAbah;
1 parça peynir ( 100 kcal olsa net gramını bilmiyorum )
10 yeşil zeytin ( 62 kcal )
1 salatalık ( 9 kcal )
3 cherry domates ( 10 kcal )
4 ufak kayısı ( 50 kcal )
( 231 kcal )
ara;
Şekersiz sütlü kahve ( 29 kcal )
ara; ( görümceme gitmeden )
1 bardak ayran ( 36 kcal )
Öğlen; ( görümcede 14:00 )
6 yk kısır ( 336 kcal)
4 parmak kadar büyüklükte peynirli yufka böreği ( 250 kcalyağsızdı ama neticede yufka )
3 şekersiz çay
ara;
Akşam; ( 18:00 )
1 büyük bardak ayran ( 36 kcal )
ara; biraz evvel
Toplam kalori: 967 kcal ( diyetkolik sitesine göre)
Valla kısıra rağmen bu kadar az kalori çıkması beni şaşırttı
FAtsecret nedense hata verince bende netten baktım ama ne kadar doğrudur bilemedim acıkcası
Yinede gün fena geçmedi börek yememe rağmenama uzun bir süre asla hamur işi yemem artık yoksa alışkanlık haline gelirse eksiye dönerim diye korkuyorum
Aminn canımm saglık olmayınca ınsanın gözü baska bursey gormuyorr
Gecmiş olsun irem,ne ameliyatı oldun ki
gecmis olsun cnm ne ameliyati yaptin Allah sifa versin
Dünkü menum
Sbh domates iki Salatalık
Öglen bi kücük kase bulgur pilavı
Aksam bi kase corba
Öglen aksam arası ayran
1 Türk kahvesi,3 maden suyu,2 ödem cayı
selam kızlarr valla iyice motive uçtu bende bugün sabah beyaz ekmekle kahvaltı yaptımmm.... imdattt diyorummm acil toplanmam lazım bide yarın diyetisyen geliyor eczaneye yine ve ben reglden dolayı artıdayım gerçi o zamandan bayağı farketti ama hiç gitmeye gerek görmüyorum bile adamın yanına
dünkü menüm
sabah etli çorba bir lokma lavaş
öğle fırında kıymalı patlıcan lezzetli ama maalesef çok yağlıydı (işyeri yemeği)
akşam 1 lavaş içine domates salatalık peynir bir bardak ayran
su 2 litre
geçmiş olsun canım
Annem hemeen daka bir gol bir boll serbetli bi baklava yapmis aksam cayla koydu onume israr kiyamet tek o israr etse ne babam ananemde cok zayiflamissin bu ne baklava yenmezmi yiceksin ayyy basim agridi ama inat ettim yemedimm zaten hic canimda cekmedi cok sukur ama benim bu on gin cokkk zzorrr gececek
Yaa bide sporda yapamicam galiba burda evde kosu bandimda yuruyodum burda napcam benn ne sppru yapicam off yaa
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Öğlende görümceme bir gittim akşam 5 de ancak gelebildim. TAbi o an kızımın arkadaşları falanda evdeydi ve onlar gidene kadar fırsatım olmadı uğramayasonrada eşim gelip hadi Ananneye gidiyoruz diyince yine olmadı
Eşimin Anannesinin hasta yatağı bozulmuş ve eşim tamir etmeye gideceğim dedi
Tabi yatalak olduğu için Ananneyi yataktan indirmek var ve tek başına zor olacağı için bende yardıma gittim
Sonrada çay faslı falan derken bu saat oldu
Yarın içinde eşimin TEyze kızıyla Ananne için pazar alışverişi yapacağız akşam üzere ve yemeğede orada olacağız ama sabahtan yine buradayım şükü
Bu arada yüzümü karartıp KVden kızımın mezuniyeti için sponsorluk talep ettimMiktar belirtmedim ayıp olmasın diye ama iyi saatine deng geldik herhalde ki oda benim düşündüğüm rakamı yani 100 lira verdi
Kızım havalarda uçuyor resmen dilediği gibi abiye güzel bir elbise alabilecek diye
Görümcemde biz oturmaya gidiceğiz diye kısır ve börek yapmışTabi aaa kırk yılın başı geliyorsun zaten ille ye diyince bende yidim heee pişman değilim çünkü akşam zaten acıkmadım diye sadece ayran içtim ve inşallah dengelemişimdir
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
SAbah;
1 parça peynir ( 100 kcal olsa net gramını bilmiyorum )
10 yeşil zeytin ( 62 kcal )
1 salatalık ( 9 kcal )
3 cherry domates ( 10 kcal )
4 ufak kayısı ( 50 kcal )
( 231 kcal )
ara;
ara; ( görümceme gitmeden )
Öğlen; ( görümcede 14:00 )
6 yk kısır ( 336 kcal)
4 parmak kadar büyüklükte peynirli yufka böreği ( 250 kcalyağsızdı ama neticede yufka )
3 şekersiz çay
ara;
Akşam; ( 18:00 )
1 büyük bardak ayran ( 36 kcal )
ara; biraz evvel
Toplam kalori: 967 kcal ( diyetkolik sitesine göre)
Valla kısıra rağmen bu kadar az kalori çıkması beni şaşırttı
FAtsecret nedense hata verince bende netten baktım ama ne kadar doğrudur bilemedim acıkcası
Yinede gün fena geçmedi börek yememe rağmenama uzun bir süre asla hamur işi yemem artık yoksa alışkanlık haline gelirse eksiye dönerim diye korkuyorum
Açık havada yürüyüş şansın yokmu canım.
Bak görümcenin günahını almısın kadın hazırlanmışkv de iyi etmiş:)
Ben kısırı cok severim ama hem tek basıma olunca kısır yapmaya üşeniyorum hemde walla 6 kaşıkla kalmıyorum en az iki tabak yiyorum
İnsallahh yaa suan iradeliyim bakalim ne kadar surcek halen o baklavadan yemedim mesela annem kuser yakinda
Gunaydinnn herkeze tartiya birgun kala herkese iradeli gunlerrrr
Gunaydın moralım cok bozuk ya saglık ocagından sonuclarımı aldım..
B12 290 olmus o hadı yıne ıı sınırın bıraz üstü ..
Ama sekerım 145 yarın 3 aylık sekerıme bakılcak asırı tatlı yıyorum ya bundan mı kaynaklanıyo kuru kayısı fakan yıyodum bırakıcam artık
Kılom da asırı fazla degıl tamam fazla ama 57 yani belkı doktordan sonra haftaya dıyetısyenede gıderım ya
Gunaydın moralım cok bozuk ya saglık ocagından sonuclarımı aldım..
Ama sekerım 145 yarın 3 aylık sekerıme bakılcak asırı tatlı yıyorum ya bundan mı kaynaklanıyo kuru kayısı fakan yıyodum bırakıcam artık
Kılom da asırı fazla degıl tamam fazla ama 57 yani belkı doktordan sonra haftaya dıyetısyenede gıderım ya
Amin insallahhh hepımızee
Havalar guzelse bırlıkte yuruyuse cıkın ya yada evde bısyler yap ...almazsın ya bu kadar dıkkat ederkennn
Benımde boyuma göre cok ıyı degıl ama yınede Iyı dıye avutuyorum kendımıCanım büyük ihtimalle son bir iki gündür tatlıyı fazla tüketiyorsan oda etkilerUmarım yarınki sonuçlar daha iyi çıkar
Evet son bı haftadır dıyette olsamda cıkolata kek pasta yıorum yanı yada b12 ıcın pekmez recel
Dediğin gibi kilon bence çok çok iyi ( hayalim ama biraz zor olur ulaşmaktabi imkansız değil )
Gecmis olsun canim ya b12 iyi baya insallah oburununde caresine bakarsin daha gencsin gencken caresine bakmak lazim yaslilikta cok daha zorrr
Öyle canim havalr cok guzel oglum uyansin carsiya felan cikcaz bakalim
selam canım. bişi dicem bende kendimce. karataydan ve sevgili dr. ahmet aydın hocadan öğrendiğim kadarıyla 290 b12 oldukça yetersiz belki kötünün iyisi ama asla bedeni yuzdurmek için yeterli değil. ben 320 leden 800 çıkana kadar kilo verememiştim ve miskin miskin gezelemiştim. çıkarmak için iğne oldum arkasından b12 eksik etmeden beslendim şimdi bu seviyeyi iğnesiz koruyorum. nacizane fikrim b12 oldukça duşuk ve bu sende mutsuzluk, depresyon, isteksizlik bile yapar. kendi araştırmalarında ve öğrendiğin doğrularla b12 ni yukseltmelisin.Gunaydın moralım cok bozuk ya saglık ocagından sonuclarımı aldım..
Dun kı menumu de paylasayım..
Sabah kepeklı ekmeklı tost
Oğlen 2 tane etlı dolma
1 bardak ayran
5 kare cıkolata
Aksam sadece salata
2lıtre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?