Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bnde doktora soyledım ama ıgne vermedı evdekı ıgnelerı olurum belkı hemsıreye soyleyıp yaparsa tabı
Ewet cıkolatayı bırakıyorum ekmkte sonucta kepeklı ve tıst ekmegı hergun aynı kahvaltıda skıyor yanı ondan degısıklık yptım

ben 1 tanesini doktora ısrar edip ebeye yaptırmıştım. diğerinide tanıdık eczacıma yaptırmıştım. doktoru ikna etmek çok zor oluyor malesef. aslında şeker yuksekliğinde b12 eksikse pek reddetmiyorlar ikna oluyorlar.

Olmadı hastaneye gıderımm cunku kemıklerım agrıyo bacaklarım bıleklerım falan bu da b12 eksıklıgınde yazıyo hep

170 /663 deger aralıgı benımkı 290
canım o aralık dediğim doktorların aralığına göre çok düşük. malesef tüm hastanelerde yaklaşık değer bu aralıkta. misal devlette buyken başken hastanesi b12 aralığı 400-800 diyor.
karatay ve rahmetli ahmet hoca sağlıklı bir bedende 800-1000 aralığında b12 ve 80-100 aralığında dvit olmalı diyor.

Cok tesekkur ederım artık salı gunu cıkcak şeker baktım olmuyo dahiliyeye giderim söylerim yada fizik tedavi uzmanına soylerım o da yazar

SELAM KIZLAR
sabah beri hasteneler arası mekik dokudum
kızın kontrolleri vardı. böbrekle ilgili sıkıntımız varda bizim sağolsun doktor en ince ayrıntıya kadar kontrolden geçirdi hatta kardiyoljiye bile yönlendirip tüm tetkikleri yapıldı eee fırsat bıı fırsat bende hazır gitmişken canı yansada vitamin ve hormon tahlillerini istedim canını yakmasak falan dei ama dedim yansın ki içimiz rahat olsun bi görelim kızımda demezmi bana doktorun yanında küstüm sanaa doktor hayır diyo sen iğne diyosunnn dedim bende olcam... hemen kendimede sıra alıp kendimede istedim saat 15 te çıkacak sonuçlar ama yarın ultrasona girecek o zaman alıcam sonuçlerı... rabbime şükür ekg de ve kalpte bi sıkıntı yok. umarım kültürler de temiz çıkarda bursa yada izmir yolu görünmez

gelelim dünkü menüme diyorum ya anlamsız diyet dışı yiyorum bi kaç gündür reglin artısı vurdu beni

sabah : yarım simit, peynir zeytin domates
öğle : taze faulye 2 kaşık bulgur pilavı 3 4 çatal yaş pasta
akşam :4 kaşık zeytinyağlı bezelye

eşimle yürüyüşe çıktık dün hafif tempolu 40dk yürüdük.

ama bugün hastanede öyle koştum ki tam 5 doktora göründük.. defalarca in çık diğer hastaneye yetiş sonra tekrar öbürüne yetiş hem ruhen hem bedenen çok yoruldum spor olurmu ooo

Gecmıs olsun hastaneler hastalıklar zor rabbım şifa versın ..ınsallah tahlıllerınız temız cıkarr
Yas pasta olmasa ıyıymıs ama nıyeyse regl falan dınlemeden bende yapıyorum kacamakkk :)

Gecmıs olsun hastaneler hastalıklar zor rabbım şifa versın ..ınsallah tahlıllerınız temız cıkarr
Yas pasta olmasa ıyıymıs ama nıyeyse regl falan dınlemeden bende yapıyorum kacamakkk :)

sağol canım. rabbim ne düşürsün ne eksik etsin... iyi gidiyodum ama bu hafta zıvanadan çıktım farkındayım... bana beynimin bir oyunu buuu ama bu cuma toparlanma cuması yoksaa oooo hedefe ulaşmak zorlaşıyor...

geçmiş olsun canım

ben sana güveniyorum eksilemişsindir yine

perşembe menü
sabah kalkınca 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı karatay
öğle dün akşam kızartma yapmıştım patlıcan ve kabak akşam öğünü olduğu için yemediydim 5 y.k kızartma 1 kase yoğurt
15:30 16:30 arası yürüyüş
akşam 1/2 dürüm döner 1 adet ekler(mini)
bugünki yürüyüşüm toplam 14 km
2,5 lt su

iyi geceler güzeller kaç gündür evle uğraşmaktan uğrayamadım size ama çok şükür bitti işler tam bi oh çekip ayaklarımı uzatıp dinlenecekken birde okulumuzda yemek günü sıkıntısı çıktı çok düşünceli velilerden biri tam yemek sırası ona gelince çocuğunu okuldan almış millet ne kurnaz olmuş ya sineğin kanadından yağ çıkarıyorlar. ablamda öğretmneimiz mağdur olmasın diye biz hallederiz dedi birazdan kalkıp börek yapacağım oyüzden yani yarın itibariyle hayatım normale dönüyor inş kendimide bu kadar özletmem

eksik menülerimi yazmaktan azcık utanıyorum ama mecbur kaptancıkım yazcan illa dedi
salı
sabah: karatay kahvaltısı
öğle:bir lahmacun, ayran, tulumba tatlısı
ara:yarım lahmacun ayran
akşam: yarım lahmacun, yaprak sarma, yoğurt ( nereme yedim bütün bunları bilmiyorum)
su:2,5 lt
spor: 30 dk yürüyüş

çarşamba
öğle: 1 lahmacun, ayran
akşam: yaprak sarma, patates kızartma, ayran
su: 2.5 lt

hep mevlütten kalan lahmacunlar bitirdi beni çok çok dağıttık herkese ama fazladan evde kalsın ev ahalisi yesin diye fazladanda yaptırmışlar birde güzel olmuş ayıptır söylemesi bir de severim 7/24 lahmacunla beslenebilirim

Son düzenleme:
perşembe: bugün artık bir dur dedim kendime ve normal düzenime döndüm çok şükür bugün fazladan sadece bir lavaşım var oda normal lavaşlardan çok daha ince açılmış
ara:soda
ara: sütlü kahve
ara: ayran
akşam: iki avuç ortası kadar tavuk, marul salatası, domates, ayran, 1 lavaş
yemek üstü: 2 bardak çay
su: 2lt
spor: yok ama bütün gün hiç oturmadım önce temizlik sonra çarşı- pazar derken tabanlarım zonkluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…