- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
oyyyy balım ne bu umutsuzluk... yavaş olsun ama kalıcı olsun kuzumm bu ne karamsarlık sakınnn bu hedef olmaz ama sonuçta baktınmı kocamannnnn bir kilo tutar. karamsar olmak yok canım benim. ben senin istikrarını örnek alıyorum kuzum.. ne güzel her hafta az bile olsa veriyorsun ne mutlu... boşver herkesin metabolizması farklı sonuçta.. yolumuz uzun ama sonumuz güzel olacak..
teşekkür ederim canım sağol hep sen mi karamsar olucan bak bazen ablalarında umudu kesiyor ama dieti ve sporu bırakmıyorbaldandane yaaa ablacimmm deme oyle uzulme lutfenn. Senin azmine hayranim ben nekadar az versende herhafta yinede birakmiyorsun. Senin azmin bende olsaydi inan 1 ayda 10kg verebilir bu aylik hedefime ulasabilirdim. Sen boyle devam edersen elbette eriyip gidicek kilocuklar Pes etmek zavalilar icindirr. Gooo teaammm
teşekkür ederim canım yanmda tanımasamda sizlerin olduğunu bimek bırakmama engel oluyo teşekkürler biraz kişisel problemlerde baskın galiba karamsarlığımda ama geçecek inş.
evet canım haklısın..bende dün hiç yemedim..sabah o kadar dinç uyandım ki...şimdi eşimi de vazgeçirmeye çalışıyorum...Yaklasik 1 bucuk aydir ekmek yemiyorum. Hayatim boyuncada hayatima ekmegi sokmayi dusunmuyorum acikcasi. Ne mide sisligi ne hazimsizlik yasiyorum. Ne esmer ne beyaz ekmek hic birini tuketmiyorum
aynen öyle canım burası çok güzel motive ediyor insanı ve zamanla alışıyoruz birbirimize.. birimizi görmesek merak eder durumdayız. bende aynı hep karamsar bakardım ama bi gün bi baktım burası sayesinde pes etmez duruma gelmişim. hepiniz iyiki varsınız ama seni ayrıca takipteyimmm
Aynen abla anliyorum sizleri tabiki ama baska carem kalmadiiTbrkler prensesimmm vermeye başladın artık tıkır tıkır gider ama o İrem çayını lütfen kullanma tatlım ablaların da ne güzel nasihatler vermişler sne bizim küçüğümüzsün ve senin sağlıklı zayıflamanı istiyoruz üzme bizi olur mu
ewet abla biraktim artik kendi vucudumun doktoruyum :)) ayy ewet ama ben suyu pek aramam. Eskiden severdim ama simdi uzaklastim yine. Baslicam bugun ama 3 lt bitirmeyePrensesim karatayı bıraktın sanırım fakat aç kalarak zayıflayamazsın kuzumyarım lt su da çok az tatlım en sabah uyanır uyanmaz bitiriyorum yarım lt
Cok merak ediyorum nasil olctukleriniDiyetisyenler ölçüyor prensesim
Nasil yaaa abla ben hic yapmadim bunu nasil yapicamm:)) ve bu bir cezamii:)))))
Cuma Listesi Hazırlama
5 Haziran......... @battaniye1 & @jojowa
12 Haziran......... @baldandane & @asea
19 Haziran........... @Bulbul-e Bismil & @Yasmiin17
26 Haziran........... @umutsuzwakaa & @makres76
hahaha benim babamda oyle derdi sakasinaa ve belli ederdi istemedigine dair :)) ozaman 10 yasindaydim ablamla beraber istiyorduk o tabi 17 yasinda gerci ben ablama ozenirdimSaat 09:30 gibi kızımın iki arkadaşıyla birlikte Nişantaşına bakacağız ve eğer orada daha içine sinen birşey olmazsada dün en son denediği elbiseyi alacağız sanırım
Kesin bu akşamda ayaklarımın ağrısını fazlasıyla hisseceğim ama kızımın mutluluğu herşeye değer
Bu arada dün kızım burnunuda deldirdiİnşallah okuldan sıkıntı yapmazlar sonuçta artık son günler
Valla bu kız benim isteyipte bekarken yapamadığım herşeyi yapıyorArtık Annemler gelince nasıl şaşıracaklar kim bilir Bir ara onlar buradayken lafı geçtiğinde babam burun delme mevzusu olunca bizim köyin ineklerinin burnu delikti sende halkamı takacaksın diye şakasına onaylamadığını hissettirmeye çalıştı ( bende bekarken istemiştimde aynı şeyi banada demişti tabi ben o zaman izni koparamamıştım ama kızıma karışamıyorlar sonuçta biz izin verince )
İnanılmaz yakıştı
Boşuna demiyorlar kirpi bile yavrusunu pamucuğum diye sever hesabı
Saol ablacimm@Yasmiin17 cnm tebrik ederim seni
Ama aksam bi yogurt ve gün boyu yarım litre su cok az cnm bas ağrısı yapar hem,kaptanımın dediği gibi bir içişte o kadar tüketiyoruz
aay bende cok merK ediyorum gecen yil gitmistim diyetisyene sormustum boyle bir alete kadin yok bizde dedi. Yaaa off bende olcturmek istiyorum:svalla canım diyetisyen geliyor bizim arşı eczaneye e tanıdık olunca zırt pırt gidiyoruz bizde. değerlerini giriyor ve tartıyo seni ama tartıdan bi çıktı alıyo işte ordan anlatıyo bi daha mantığını bende bilmiyorum. çok merak ettim yaaaa
tamam canım sorun değil haftaya girerizzay bu Kalbin rengine bayildimmm
buraya başladım başlayalı ekmekten mümkün olduğu kadar uzak duruyorum ve gerçekten mide sorunlarım yok olup gitti tebrik ederim kararlılığınız içinevet canım haklısın..bende dün hiç yemedim..sabah o kadar dinç uyandım ki...şimdi eşimi de vazgeçirmeye çalışıyorum...
Suppersinnn ablacimmmmm. Hahahateşekkür ederim canım sağol hep sen mi karamsar olucan bak bazen ablalarında umudu kesiyor ama dieti ve sporu bırakmıyor
Ablacim inannbaska care kalmadi hem 1 aylik deneyim yeniden kac giderse kardir benim icin tr gifecegim icingüzelim bak sende sağlıksız olduğunu kabul ediyosun. kilonu çok fazla göstermediğini söylüyosun sağlığından daha mı önemli... kaybedilen sağlık bir daha geri gelirmi ama kilo yavaşta olsa gidecek
Ablacim inannbaska care kalmadi hem 1 aylik deneyim yeniden kac giderse kardir benim icin tr gifecegim icinayy saat 13:16 hala kahvalti yapmadim gidiyim kahvallti yapayim sonra temizlige girisicem annemle camlari tum evi yikiyacaz perdeleride heryeri
yasmin inan çok merak ediyorum bu hapla 1 ayda kaç kilo vereceksin diye haziran ayında bakalım neler olacak
yani merak ediyorum derken diyet ve sporla ben 3 kilo veriyorum ayda bu zayıflama hapıysa olağanüstü bişeyler yapmalı değil mi eğer 5 kilo verdirirse bence boşu boşuna içmenin alemi yok he 10 kilo verdiriyorsada bu sefer sorgulamak lazım içerde neler yapıyo diye sadece merak ediyorum göreceğiz bakalımmerak ediyorum derkennnnnn
kızlar özellikle kaptanımmmm sandaloz sakızı ve kitre sakızı diye bir şey varmış.
bizim mağazanın 2 kapısı var bi kapı komşumuz eczane diğer kapı komşumuz aktar.şanslıyım...
aktar olan arkadaş uzun zamandır söylüyordu ben merak edip hiç araştırmadım dün akşam diyetisyenin önerdiği bi destek hapın içeriğini araştırırken okudum kitre sakızı diye ordan araştırdım kk da da verdiğini söyleyenler var. bugün aldım bakalım 1 ay bi deniyeyim sonuçta zararı olacağını sanmıyorum çünkü aktar olan komşuyla çok iyiyiz asla zararı dokunacak bişeyi vermez. deniyelim bakalım bi etkisi olacakmı
nasıl kullanılıyormuş ot mu bu çayı filan mı yapılıyo
hımmm peki bakalım dedim çok kilo verirse sen de mi başlıcan yoksa...yani merak ediyorum derken diyet ve sporla ben 3 kilo veriyorum ayda bu zayıflama hapıysa olağanüstü bişeyler yapmalı değil mi eğer 5 kilo verdirirse bence boşu boşuna içmenin alemi yok he 10 kilo verdiriyorsada bu sefer sorgulamak lazım içerde neler yapıyo diye sadece merak ediyorum göreceğiz bakalım
selam güzelleraaa kimsecikler uğramamışmı bugün
selam güzelleraaa kimsecikler uğramamışmı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?