- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
aaayyyy hedefe bak ya yakınından bile geçememişim**MayısListesi**
battaniye1: 73***************>74,2
Bulbul-e Bismil: 81,5***********>84,2
makres76: 60****************>61,1
baldandane: 92**************>92,5
45derya45: 80,3*************> 80.1
oynakbasi34: 105***********>104,4
jojowa: 51***********>52,5
umutsuzwaka: ?***********>57
asea: 71,5***********>?
Prenses : 92******************>97,5
45derya45 ve @oynakbasi34 tebrikler meleklerimmm Umarım Haziran ayında tüm meleklerim hedeflerini tutturur
Cuma Listesi Hazırlama
5 Haziran.........battaniye1 & jojowa
12 Haziran......... @baldandane & @asea
19 Haziran...........Bulbul-e Bismil & @Yasmiin17
26 Haziran...........umutsuzwakaa & makres76
aaa ama hep dün yazıyodu yanında benim pc hepten mi sapıttıki acaba3 sayfa yazmışız kuzummmmm daha napalımmm
hoşbuldum tatlımmhoş geldin
Oglum dogdugunda eşim sürekli bu markayı alırdı,büyüğünü edinememiştik küçüğünü alır onu icirirdik yeni yeni bıraktık.esimde öle okumuş ona ınanır en sağlıklı su diye
selam güzelleraaa kimsecikler uğramamışmı bugün
Kızlar ya bızım tartı bozuldu heralde zaten cok iyi bişey degıl bimden almıştık eşim tartıldı bı kılo fazla tarttı ben cıktım sabah ac karnına benıde 58 tarttı amanınnn dedım hemen ındım pil degıstık yıne fazla tartıyo bı kılo almadım heralde bı gecede hıc bıse yemeden ama moralım bozuldu beee
Inşallah kaptanim bana gerçekten sizler çok gaz verdinizama bir haftadır dikkat etmedikçe yazmaya yüzüm olmadı bundan sonra gayret edicem inşallah iyiki varsiniz
Kaptanim inanilmaz mutluyum. İnsallah boyle devam.edicem. hepinize cok col tesekkur ederim
Kısa yoldan beklediğimizden hepgecmiş olsun inş,gelsin tabi herkes motive burda arada fire versekte:)
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hasarsız bir haftasonu diliyorum
Bugün büyük kızın Mezuniyet alışverişini kesin halledeceğiz
Saat 09:30 gibi kızımın iki arkadaşıyla birlikte Nişantaşına bakacağız ve eğer orada daha içine sinen birşey olmazsada dün en son denediği elbiseyi alacağız sanırım
Kesin bu akşamda ayaklarımın ağrısını fazlasıyla hisseceğim ama kızımın mutluluğu herşeye değer
Bu arada dün kızım burnunuda deldirdiİnşallah okuldan sıkıntı yapmazlar sonuçta artık son günler
Valla bu kız benim isteyipte bekarken yapamadığım herşeyi yapıyorArtık Annemler gelince nasıl şaşıracaklar kim bilir Bir ara onlar buradayken lafı geçtiğinde babam burun delme mevzusu olunca bizim köyin ineklerinin burnu delikti sende halkamı takacaksın diye şakasına onaylamadığını hissettirmeye çalıştı ( bende bekarken istemiştimde aynı şeyi banada demişti tabi ben o zaman izni koparamamıştım ama kızıma karışamıyorlar sonuçta biz izin verince )
İnanılmaz yakıştı
Boşuna demiyorlar kirpi bile yavrusunu pamucuğum diye sever hesabı
Şükür dün ultrasonunuda çektirdik ve ne midesinde nede böbreklerinde bir sıkıntı yokmuş
Sanırım yediği bir şey dokundu o yüzden 1 hafta boyunca bir öğününe probiyotik ekleyelim dedi doktor
Dün aradım ama bulamadım eczanede yazdığı probiyotiği ama bugün onuda bulurum
Şükür kilo almamak bile iyi ama artık 2li rakamlara yaklaşmışken insan sabırsızlanıyor tabi
Birde birşey dikkatimi çekti; aynı takılmayı ilk 10 kg gittiğinde de yaşamamıştımyani benim bünye 10 kgda bir bir kaç hafta direnmeye geçiyor ama neticede kesinlikle devamı gelecek
Çok şükür bu ay tutturdum
İnşallah bir sonraki ayda yine hedefimi tuttururum
Dünkü menum
Sbh bir muz bir cay bardağı süt
Aksam abugannuş,ayran,yeşillik
1 Türk kahvesi,1 maden suyu
(25 mekik,10 leg,20 Sn plank)60 squats,100 ip atlama,2 mil Leslie
madem 3 kilo bile veremiyorum bari makul bi hedef olsun
ayyyyy allahım yaaa... kaptanımmmm duy sesimiiii
bende o lahana çorbasını deneyenlerdenim buradaki tüm çabalara rağmen hemde. belki verdirir ona inanıyorum ama sağlıkkkk hiçe sayılmış oluyor.. rabbim hepimiz doğru yola yönlendirsinde sağlıkla kurtulalım fazlalardan
oyyyy canım kaptanımmmm senin uzun uzun tek tek nazik yorumlarına ölürüm... şükürler olsun... ayyyy nasıl alışmışız ki sorma gitsin....
evet nazar değdi ama benim nazarım durmadan aynaya baka baka eriyorum eriyorum çığlıkları atarsan öyleee uçarsan işte böyle çakılırsın. akkahtan dediğin gibi ödemmişte kafam biraz rahatladı. 300 gr ı gitmiş bile bu sabah
yaktı beni o börekler kaptanım anneme dedim zaten pazar günü piknikle bi bozdun düzenimi toplanamadım bi daha sarma falan yok bi daha yapma yapsanda getirme bize dedimmm... aaa diyo kendi boğazını tutamıyo bana sarıyooobana getirmiyomuş o kızına getiriyomuş..
neyseki bütün herşey temiz çıktı kafam rahatladı kaptanım. rabibm kimseyi hastanelere düşürmesin tüm hastalara şafi isminin hürmetine şifa versin... aminnnn
evettt gelelim dünkü menüye
sabah : uzun zaman sonra kardeşimle başbaşa kahvaltı yaptık annemlerde misafir olunca bizde kaldı
1 yumurtalı bol domates salatalıklı kkk
öğle : maalesef öğle yemeklerim hep Ayçiçek yağlıbezelye ve 2 kaşık pilav
akşam : çok aç değilim diye domates salatalık senizmotundan slata yaptım kendime içinede peynir ve ceviz koydum nefis oldu bir bardakta kendi yaptığım limonata ama maalesef şeker koydum tabi. 5 kilo suya 500 gr önceden 800 gr şekerle yapardım.
Kknin guzelleriiiiii hepinize guzel huzurlu mutlu haftasonlari diliyorummmmm
Irem naturel capsulumude ictim 40 dkkim doldu birazdan kahvalti edicem. Cok super hissediyorum kendimi. Tabiki yaptigim cok kotuuuu ama gercekten tr gidecegim icin kullaniyorum yoksa asla kullanmazdim cunku sagligima cok zararli bunu daha oncede denedim ve gordum. Ama bu yaz tatili benim icin cok onemlizaten 1 aylik bu capsuller cayima henuz baslamadim bugun baslayacam. Suyumu icmiyorum bugun baslayacam 3 lt su tuketmeye
teşekkür ederim canım yanmda tanımasamda sizlerin olduğunu bimek bırakmama engel oluyo teşekkürler biraz kişisel problemlerde baskın galiba karamsarlığımda ama geçecek inş.
evet canım haklısın..bende dün hiç yemedim..sabah o kadar dinç uyandım ki...şimdi eşimi de vazgeçirmeye çalışıyorum...
Aynen abla anliyorum sizleri tabiki ama baska carem kalmadiibakalim 1 aylik zaten caylarda 2 aylik
ewet abla biraktim artik kendi vucudumun doktoruyum :)) ayy ewet ama ben suyu pek aramam. Eskiden severdim ama simdi uzaklastim yine. Baslicam bugun ama 3 lt bitirmeye
Cok merak ediyorum nasil olctuklerini
Nasil yaaa abla ben hic yapmadim bunu nasil yapicamm:)) ve bu bir cezamii:)))))
hahaha benim babamda oyle derdi sakasinaa ve belli ederdi istemedigine dair :)) ozaman 10 yasindaydim ablamla beraber istiyorduk o tabi 17 yasinda gerci ben ablama ozenirdim9 yasimdan itibaren sacboyasida yapiodum tabi annem izin vermezdi ama ben aglardim her istedigimi yaptirirdim :)) herkes beni kucukkltn suslu bilior hahaha. Iste babam ozaman norvece veya tr gitmisti tatile 1 ayligina :)) bizde ablamla gittik burnumuzu deldirdik ama gercekten cok guzel hala burnum delik hizma takiyorum.sonra babam geldi tatilden gordu tabi gulduuu kizamaz babam oyle basit seyler icin asla :)) guldu gecti bizim yayladaki ineklere benzemissin dedi hahahaa Oyy askimmmm . Ewett en guzel piercing burunda ve gobekte zayiflayayim 65 kg olayim yaptircam gobegimede :)))
Saol ablacimmaynen yaaa ben artik 3 lt tuketecsm mecbur
aay bende cok merK ediyorum gecen yil gitmistim diyetisyene sormustum boyle bir alete kadin yok bizde dedi. Yaaa off bende olcturmek istiyorum:s
Ablacim inannbaska care kalmadi hem 1 aylik deneyim yeniden kac giderse kardir benim icin tr gifecegim icinayy saat 13:16 hala kahvalti yapmadim gidiyim kahvallti yapayim sonra temizlige girisicem annemle camlari tum evi yikiyacaz perdeleride heryeri
kızlar özellikle kaptanımmmm sandaloz sakızı ve kitre sakızı diye bir şey varmış.
bizim mağazanın 2 kapısı var bi kapı komşumuz eczane diğer kapı komşumuz aktar.şanslıyım...
aktar olan arkadaş uzun zamandır söylüyordu ben merak edip hiç araştırmadım dün akşam diyetisyenin önerdiği bi destek hapın içeriğini araştırırken okudum kitre sakızı diye ordan araştırdım kk da da verdiğini söyleyenler var. bugün aldım bakalım 1 ay bi deniyeyim sonuçta zararı olacağını sanmıyorum çünkü aktar olan komşuyla çok iyiyiz asla zararı dokunacak bişeyi vermez. deniyelim bakalım bi etkisi olacakmı
yani merak ediyorum derken diyet ve sporla ben 3 kilo veriyorum ayda bu zayıflama hapıysa olağanüstü bişeyler yapmalı değil mi eğer 5 kilo verdirirse bence boşu boşuna içmenin alemi yok he 10 kilo verdiriyorsada bu sefer sorgulamak lazım içerde neler yapıyo diye sadece merak ediyorum göreceğiz bakalım
canım damla sakızı gibi bişey ağzına atıp çiğniyosun. ben hem kitre hem sandaloz aldım ölçüsünü ayarladı bana arkadaş toz haline getirip hepsini bir kaşık olarak tüketicem. bol su ile yemekten önce
selam güzelleraaa kimsecikler uğramamışmı bugün
3 sayfa yazmışız kuzummmmm daha napalımmm
aaayyyy hedefe bak ya yakınından bile geçememişim
aaah ahhh ne hayallerim vardı izmire gittiğimde 70lerde olacaktım ozaman 42-44 beden bikinilerimi eteklerimi elbiselerimi giyebilecektimşimdi temmuza kadar 80 i görsem öpüp başıma koyucam
Dün ki menüü
Sabah kepeklı ekmeklı tost kıraz sapı cayı
Öğlen ıspanaklı borani salata
Aksam ıspanak yemeği
2litre su
Yarım saat yuruyus
Bugun ki menü
Sabah 4yk menemen
Peynır zeytın 2dılım ekmek
Akşam
2 tavuk kanat 1 kofte 2 bardak ayran salata
2,5litre su kıraz sapı cayı
Yarım saat yuruyus
40 mekık
Kızlar ya bızım tartı bozuldu heralde zaten cok iyi bişey degıl bimden almıştık eşim tartıldı bı kılo fazla tarttı ben cıktım sabah ac karnına benıde 58 tarttı amanınnn dedım hemen ındım pil degıstık yıne fazla tartıyo bı kılo almadım heralde bı gecede hıc bıse yemeden ama moralım bozuldu beee
Bugunku menum
Sabah uyanir uyanmaz 0.5 litre alkali su
1 weetabix+ 2 kasik yulaf+ 1 bardak sut ( acil cafeye gecmem lazimdi hizli kahvalti yaptim nalum haftasonu)
Oglen : karniyarik+ elmaa sirkeli salata
Ara: 1 kucuk ekler pasta( minicik )
Aksam: peynirli salata
3 litre su
Spor yok cunku su saate kadar hic oturmadim
Kızlar bende karabuğdaya başladım çok hafif hissediyorum kendimi ama kesinlikle kahvaltımı normal yumurta peynir zeytin süt ve bir iki dilim buğday ekmeği yiyorum . Karabuğday detoks olarak geçiyor ödem atıyor diyolar 3 gün yapacam sadece arada canım isterse kaçamak yapıyorum. Akşam 6 dan sonra sadece bir yada iki meyve yerim yada yemem. Benim en büyük sorunum SUGünde 1 litreye yakın içebiliyorym oda zorla şimdilerde çilekli naneli su hazırlıyorum . O iyi geldi
zaten kilo vermeden önce ödem atmamız gerekmiş . Bakalım bugün tok karnına 68 çıktım yarın aç karnına tartışıp paylaşırım. Aslında kilo vermek zor değil zor olan irade kontrolü bunu unutmayalım . O yüzden burdayım takım ruhuna inanıyorum ha gayret kızlar yaza incecik ve fit girdiğimiz düşünelim
Çünkü en önemlisi SPOR . Sadece günde bir saat yürüyerek 1 ayda 3, 4 kilo veriliyor. Gazamız mübarek olsun :)
Hoşgeldin bitanem karabuğday hakikaten popüler ben denemedim o yüzden ne yorum yapsam yanlış olur herkese önerebileceğim tek beslenme şekli karatay sağlıklı beslenmesidir saat 15,00 ten sonra lütfen meyve yememeye çalış kuzum çünkü geç yenen meyveler malesef kilo vermeye engel meyveleirni kahvaltıdan hemen sonra ve sadece bir adet olacak şekilde yiyebilirsin öğle yiyeceksen yanında mutlaka süt grubundan bir ürün tüket ki insülinini zıplatıp hemen acıkmana sebep olmasınsu kilo vermede çok önemli o yüzdne lütfen ihmal etme içmen gereken su miktarını kilonu 0,033 ile çarparak bulabilirsin ayrıca su içmeyi unutuyorsan cwater your body cep uygulaması bu konuda sana çok yardımcı olacaktır spor ise kilo vermede ve koruma döneminde de şart tatlım her gün en az 45 dk lık bir spor vazgeçilmezimiz olmalı
Öncelikle yarın tartılıp mevcut kilonu bildirirsin ve en önemlisi ilk sayfadaki kurallarımızı kabul ettiğini belirtmen gerekli hedef kilonu da yazarsan tamamdır deneme süresini başarıyla atlatırsan 19 haziranda takım listesindesin tatlım.İlk sayfadaki kurallarımız da henüz yazmıyor fakat yıllık sadece 2 kez izin hakkın var daha önce başka bir takımda yarıştınmı bitanem
IYİ gecelerr herkese:)Hepinize iyi geceler tatlı rüyalar meleklerim güzel bir pazar geçirmeniz dileğiyle lütfen kaçamakları minimum ölçüde tutmaya çalışalım ki 2 günümüz telafiye gitmesin
Bende merak ediyorun abla in sha Allah 10 kg veririmyasmin inan çok merak ediyorum bu hapla 1 ayda kaç kilo vereceksin diye haziran ayında bakalım neler olacak
yok abla okadar kalp carpintim yok ve yorumlari okudum. Abla ben 5 capsul kullandim bundan once. Ilk capsuller cok iyidi cok verdirmisti dozu agir oldugu icin ama hersey beyinde bitiyor belkide hapa inanip beni zayiflatacagni inaniyorum o yuzden kg verdiriyordur.Prensesim lütfen yapmasaten bu hapı kullanırken de az yemen bol su içmen ve hareket etmen lazım içinde yüzde yüz subtramin maddesi var ve organlarını mahvedeceksin kalp çarpıntıların eminim başlamıştır.Ayrıca şayet bu hapa devam etmekte kararlıysan üzgünüm ama seni takımdan diskalifiye etmek zorundayım çünkü sağlıksız herşey yasak bile bile sana kötülük edemem
bugun 1 lt anca icebildim abla ya.Evet prensesim aylık hedefini tutturamayanlarınn cezası ama korkulacak birşey yok bizler yardımcı oluyoruz zatenKuzum bu hapı alırken bol su içmen lazım almakta kararlıysan lütfen hiç olmazsa bol su iç
ama tekrar söylüyorum devam edersen
haklisinn ablacimmm in sha Allah uyku duzenimi yakinda duzeltecem. Zorr yaaaa toptan evi temizlemek:ssNasıl çarem kalmadı prensesimm bak ssat kaç olmuş hala kahvaltı yapmamışsın metabolizmanın kaç saat önce çalışmaya başlaması gerekirken öğleden sonra yakıt atıyorsun mideye sonra da hap içiyorsunlütfen erken kalkıp kahvaltını yap tatlım kolay gelsin şükür bizim bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?