Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aaayyyy hedefe bak ya yakınından bile geçememişim

**Haziran
Listesi**

battaniye1: 74,2***************>72,7
Bulbul-e Bismil: 84,2***********>81
makres76: 61,1****************>
Rengarenknesli:****************>
baldandane: 92,5**************>90
45derya45: 80,1*************> 77,5
oynakbasi34: 104,4***********>
jojowa: 52,5***********>
umutsuzwaka:57***********>
asea: 71,5***********>
Prenses : 97,5******************>
maya55: 53,7***********>
selvos88: 85***********>
anneyim_mutluyum: 85************>

haftada 750 gr versem 4 haftadan 3 kilo eder e artık bunu da vereyim yanii

Dün ki menüü
Sabah kepeklı ekmeklı tost kıraz sapı cayı
Öğlen ıspanaklı borani salata
Aksam ıspanak yemeği
2litre su
Yarım saat yuruyus

Bugun ki menü
Sabah 4yk menemen
Peynır zeytın 2dılım ekmek
Akşam
2 tavuk kanat 1 kofte 2 bardak ayran salata
2,5litre su kıraz sapı cayı

Yarım saat yuruyus
40 mekık

Kızlar ya bızım tartı bozuldu heralde zaten cok iyi bişey degıl bimden almıştık eşim tartıldı bı kılo fazla tarttı ben cıktım sabah ac karnına benıde 58 tarttı amanınnn dedım hemen ındım pil degıstık yıne fazla tartıyo bı kılo almadım heralde bı gecede hıc bıse yemeden ama moralım bozuldu beee

ödem toplamış olabilir canım belkide

Bugunku menum
Sabah uyanir uyanmaz 0.5 litre alkali su
1 weetabix+ 2 kasik yulaf+ 1 bardak sut ( acil cafeye gecmem lazimdi hizli kahvalti yaptim nalum haftasonu)
Oglen : karniyarik+ elmaa sirkeli salata
Ara: 1 kucuk ekler pasta( minicik )
Aksam: peynirli salata

3 litre su
Spor yok cunku su saate kadar hic oturmadim

İyi akşamlar şekerler umarım güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir 2 haftalık ev hapsinden sonra biz de turladık annemle biraz ikimize de iyi geldi

Inşallah kaptanim bana gerçekten sizler çok gaz verdiniz ama bir haftadır dikkat etmedikçe yazmaya yüzüm olmadı bundan sonra gayret edicem inşallah iyiki varsiniz

Sen de iyi ki aramıza katıldın kuzum menün kötü olsa da lütfen yaz kuzum hepimiz insanız nefsimiz eyenildiğimiz zamanlar elbet olacak

Kaptanim inanilmaz mutluyum. İnsallah boyle devam.edicem. hepinize cok col tesekkur ederim

Mutluluğunun katlanarak çoğalmasını tüm kalbimle dilerim selvosum daim olsun kuzumDestek bizden azim sendendi meleğim en büyük pay senin

Kısa yoldan beklediğimizden hep gecmiş olsun inş,gelsin tabi herkes motive burda arada fire versekte:)

Önemli olan pes etmeden tökezlediğimiz anda tekrar ayağa kalkabilmek kuzumm

Cecom inşallah prensesin bu en mutlu gününde istediği gibi içine sinen bir elbise bulabilmişsinizdir.Çok şükür sonuçlarda birşey çıkmamış Tutturacağına eminim cecomm bu takılma elbette geçecek

Dünkü menum
Sbh bir muz bir cay bardağı süt
Aksam abugannuş,ayran,yeşillik
1 Türk kahvesi,1 maden suyu
(25 mekik,10 leg,20 Sn plank)60 squats,100 ip atlama,2 mil Leslie

Afiyetolsun kuzumm

madem 3 kilo bile veremiyorum bari makul bi hedef olsun

Aslında bu ay geçen aya göre kilo verme yüzden daha yüksek balım kiloya göre hesaplama yüzden önemli bence bu ay daha güzel gitmiş peki fazlası olursa tadından yenmez o zaman

duydum meleğimmmm lahana sarması yaparken bile haşlama suyunun kokusuna dayanamıyorum kuzum sırf o çorba eziyetinden dolayı

Evet tatlım alışkanlıklar hakikaten kötü Utandırma beni bu güzel sözlerle ama Yaşasın 300 gitmiş bile anneciğin haklı sana getirmemişki Amin kuzum ne düşürsün ne de eksik etsin yine derdimize çareyi orada buluyoruz

Sağlık olsun bitanem zeytinyağını toptan alıyorum o yüzden fiyat farkından etkilenmiyoruz daha ucuza geliyor kuzum.Semizotu salatası süper de limonata da haftasonu kaçamağı olsun mu dedin şekercim
Kknin guzelleriiiiiihepinize guzel huzurlu mutlu haftasonlari diliyorummmmm

Teşekkürler prensesimmm sana da kuzucum

Prensesim lütfen yapma saten bu hapı kullanırken de az yemen bol su içmen ve hareket etmen lazım içinde yüzde yüz subtramin maddesi var ve organlarını mahvedeceksin kalp çarpıntıların eminim başlamıştır.Ayrıca şayet bu hapa devam etmekte kararlıysan üzgünüm ama seni takımdan diskalifiye etmek zorundayım çünkü sağlıksız herşey yasak bile bile sana kötülük edemem

teşekkür ederim canım yanmda tanımasamda sizlerin olduğunu bimek bırakmama engel oluyo teşekkürler biraz kişisel problemlerde baskın galiba karamsarlığımda ama geçecek inş.

Kişisel problemlerini en kısa sürede çözersin inşallah balım karamsarlık yok Pozitif düşünelim her şey güzel olsun

evet canım haklısın..bende dün hiç yemedim..sabah o kadar dinç uyandım ki...şimdi eşimi de vazgeçirmeye çalışıyorum...

İnşallah enişte de vazgeçer ekmekten perim birlikte yaparsanız daha güzel sonuç alırsınız.Bu arada geçen radyoda fırıncıların promosyon reklamını duydum ne güldüm ekmek kart gibi birşey çıkarmışlar

Evet prensesim aylık hedefini tutturamayanlarınn cezası ama korkulacak birşey yok bizler yardımcı oluyoruz zaten Kuzum bu hapı alırken bol su içmen lazım almakta kararlıysan lütfen hiç olmazsa bol su iç
ama tekrar söylüyorum devam edersen

Nasıl çarem kalmadı prensesimm bak ssat kaç olmuş hala kahvaltı yapmamışsın metabolizmanın kaç saat önce çalışmaya başlaması gerekirken öğleden sonra yakıt atıyorsun mideye sonra da hap içiyorsun lütfen erken kalkıp kahvaltını yap tatlım kolay gelsin şükür bizim bitti

Maceracımız yeni bir serüvene yolculuk yapıyor anlaşılan Kuzum işte bunu denemedim hiç ne desem yalan olur aktara madem güveniyorsun karar senin bitanem ama iyice araştır kullanmadan tatlım

1. arveyu diyor ki:
    18 Nisan 2015, 17:22
    ben irem naturel hapi kullanmaya baslayali dört gün oldu ve dördüncü gün siddetli bir sekilde bütün vucudumda yanma ve uyusma meydana geldi. nefes almada zorluk cekmeye basladim asiri terleme ve kalbimde carpinti, mide bulantisi, basimdaki uyusma daha da beni tedirgin etti. esimden gizli kullanmaya baslamistim bu kapsulü. hemen esime durumu anlattim. bana birsey olursa diye. bana irem naturel kapsülü satan kisiyi aradim ve bana bunun dogal oldugunu 2-3 gün sonra gececegini söyledi ve bana cayini da satmaya calisti. 2- 3 saat sonra yanma durumu gecti ve üsümeye ve titremeye basladim. ertesi gün kullanmadigim halde belirtiler hafif bir sekilde devam etti. vel hasil hapi biraktim icmiyorum artik. ölüm korkusu benim aklimi basima getirdi. saglikli bir sekilde kilo vermek dururken kolay yola sapmanin cezasini hayatimla ödüyordum nerdeyse. bu yaziya böyle tuzaklara düsmeyin diye yazyorum.Allah sahidimdir ki bir kelimesinde bile yanlis birse yok. kullanmayin. denemis bir muslüman olarak size uyarimdir.

2. bilge diyor ki:
    19 Nisan 2015, 11:37
    Bende 15 gündür kullanıyorum valla hiç veremedim tokluk falanda yapmıyo zaten ben diyet yaptıktan sonra neden bunu iciyim ki

3. devasa diyor ki:
    24 Nisan 2015, 09:42
    Irem naturel hapini ve cayini aldim ve bir hafta kullandim.Ilk bir kac gun iyiyidim. Tok tutuyor cok su iciriyordu. 2 hafta sonra dudaklarim ve ellerimde yaralar cikti. nefes almada zorlaniyodum ve gozlerimin alti morarmaya basladi. Doktor biraz daha kullansaydin karacigerlerini mahvederdin dedi. Insallah baska organlarimada birsey olmamistir.Ben yaptim siz yapmayin sakinnnnn kullanmayin ne cayini ne hapini!!

4. gül diyor ki:
    25 Nisan 2015, 05:00
    Irem naturel kullandim ölüyordum..sakin kullammayin

5. gül diyor ki:
    28 Nisan 2015, 11:21
    Bugün kriz gecirdigim icin iremi birakali 4 gün oldu yasadiklarim arveyu isimli kisinin yazdiklarinin aynisi ve bende dördüncü gün yasadim..cuma günü biraktim..hala kendine gelemedim..günlerce ölüm korkusu ile yasadim. Sakin kullanmayin..caninizdan olmak istemiyorsaniz..bu bana iyi bir ders oldu ..birdaha zayiflama hapimi ..tövbeler olsun..ölümden döndüm..
Birkaç kullanıcı yorumu balım aman diyim uzak durun prensesim de inşallah hatasından döner

Hadi bakalımmmm maceracımmmm

selam güzeller aaa kimsecikler uğramamışmı bugün

Ben gezdim durdum meleğimmmm ama 2 haftadır tıkılıydık evde

3 sayfa yazmışız kuzummmmm daha napalımmm

Doğru söze ne denir

aaayyyy hedefe bak ya yakınından bile geçememişim

Moral bozmak yok tatlım teaidlat misafir derken düzenin bozuldu eminim tekrar eski programına döneceksin

aaah ahhh ne hayallerim vardı izmire gittiğimde 70lerde olacaktım ozaman 42-44 beden bikinilerimi eteklerimi elbiselerimi giyebilecektim şimdi temmuza kadar 80 i görsem öpüp başıma koyucam

Henüz hiçbirşey için geç değil kuzucum her fırsatta spora asılırsan süper inceleceğine eminim

Afiyetolsun umudum ekmekler neyseki akşam yok

Umudum aslında hemen tartılman iyi olmuş demekki 800 gr fazla gösteriyor yarın tekrar tartıl bakalım aynıysa tartı farkını başlangıç kilona eklememiz gerekir

acil kahvaltı olduğu belli selvoşummm ödülmü verdin kendine minicikleafiyetolsun yaramasın tatlımakşam telafi etmişsin canım

Mayıs Ayı Kilo Değerlendirme Çizelgesi

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]Üye[/TD]
[TD]6,Takım başlangıç kilosu / Tarih[/TD]
[TD]Nisan Sonu Kilosu[/TD]
[TD]Mayıs Sonu Kilosu[/TD]
[TD]Aylık Toplam Verilen Kilo / Yüzde[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Mezun Olunabilecek Kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Selvos88[/TD]
[TD]91/09,05,2015[/TD]
[TD]91[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD] 6/%6,59[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]%6,59[/TD]
[TD]62[/TD]
[TD]67,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.asea[/TD]
[TD]75,7/28,04,2015[/TD]
[TD]75,7[/TD]
[TD]72,7[/TD]
[TD] 3/%3,96[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]%3,96[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]63,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.maya55[/TD]
[TD]55,5/08,05,2015[/TD]
[TD]55,5[/TD]
[TD]53,7[/TD]
[TD] 1,8/%3,24[/TD]
[TD]1,8[/TD]
[TD]%3,24[/TD]
[TD]52[/TD]
[TD]52,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.45derya45[/TD]
[TD]84,5/15,03,2015[/TD]
[TD]82,1[/TD]
[TD]80,1[/TD]
[TD]2/%2,44[/TD]
[TD]4,4[/TD]
[TD]%5,21[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]72,9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.oynakbaşı[/TD]
[TD]111,7/10.01.2015[/TD]
[TD]107[/TD]
[TD]104,4[/TD]
[TD] 2,6/% 2,43[/TD]
[TD]7,3[/TD]
[TD]%6,54[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]86,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Baldandane[/TD]
[TD]99,5/15,03,2015[/TD]
[TD]94,8[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]2,3/%2,43[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]%7,04[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]75,9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.umutsuzwaka[/TD]
[TD]59/14,04.2015[/TD]
[TD]58,2[/TD]
[TD]57[/TD]
[TD] 1,2/%2,06[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]%3,39[/TD]
[TD]53,4[/TD]
[TD]67,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Bülbüle-bismil[/TD]
[TD]95/07.02.2015[/TD]
[TD]85,6[/TD]
[TD]84,2[/TD]
[TD]1,4 /%1,64[/TD]
[TD]11[/TD]
[TD]%11,37[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]83[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.Makres[/TD]
[TD]69/05,09[/TD]
[TD]61,8[/TD]
[TD]61,1[/TD]
[TD]0,7/%1,13[/TD]
[TD]7,9[/TD]
[TD]%11,45[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]61,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.jojowa[/TD]
[TD]56/09,04,2015[/TD]
[TD]53[/TD]
[TD]52,5[/TD]
[TD]0,5/%0,94[/TD]
[TD]3,5[/TD]
[TD]%6,25[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]51,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.Yasmin17[/TD]
[TD]99,9/17,04,2015[/TD]
[TD]98,1[/TD]
[TD]97,5[/TD]
[TD]0,6/%0,61[/TD]
[TD]2,4[/TD]
[TD]%2,40[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]79,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.Battaniye1[/TD]
[TD]82,5/13,11,2014[/TD]
[TD]74,5[/TD]
[TD]74,2[/TD]
[TD] 0,3/%0,40[/TD]
[TD]8,3[/TD]
[TD]%10,06[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]68,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Rengarenknesli[/TD]
[TD]84,5/13.06.2014[/TD]
[TD]76,2[/TD]
[TD]76,6[/TD]
[TD] +0,4/%+0,53[/TD]
[TD]7,9[/TD]
[TD]%9,35[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]71,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR]
%2 Kilo Verme barajını geçen melekleirm hepiniz tebrik ederim .Umarım Haziran ayında tüm meleklerim boncuklu olur

Tablomuza göre makres76 Bulbul-e Bismil @Yasmiin17 battaniye1 ve jojowa üzgünüm çıtırlarım sarı kartınız oldu ilk üçe girerek sildireceğinizden şüphem yok

[/TR]
[TR][/tr]
[TR]
[/tr]​
[TR][/tr]

Kızlar bende karabuğdaya başladım çok hafif hissediyorum kendimi ama kesinlikle kahvaltımı normal yumurta peynir zeytin süt ve bir iki dilim buğday ekmeği yiyorum . Karabuğday detoks olarak geçiyor ödem atıyor diyolar 3 gün yapacam sadece arada canım isterse kaçamak yapıyorum. Akşam 6 dan sonra sadece bir yada iki meyve yerim yada yemem. Benim en büyük sorunum SU Günde 1 litreye yakın içebiliyorym oda zorla şimdilerde çilekli naneli su hazırlıyorum . O iyi geldi
zaten kilo vermeden önce ödem atmamız gerekmiş . Bakalım bugün tok karnına 68 çıktım yarın aç karnına tartışıp paylaşırım. Aslında kilo vermek zor değil zor olan irade kontrolü bunu unutmayalım . O yüzden burdayım takım ruhuna inanıyorum ha gayret kızlar yaza incecik ve fit girdiğimiz düşünelim
Çünkü en önemlisi SPOR . Sadece günde bir saat yürüyerek 1 ayda 3, 4 kilo veriliyor. Gazamız mübarek olsun :)

Hoşgeldin bitanem karabuğday hakikaten popüler ben denemedim o yüzden ne yorum yapsam yanlış olur herkese önerebileceğim tek beslenme şekli karatay sağlıklı beslenmesidir saat 15,00 ten sonra lütfen meyve yememeye çalış kuzum çünkü geç yenen meyveler malesef kilo vermeye engel meyveleirni kahvaltıdan hemen sonra ve sadece bir adet olacak şekilde yiyebilirsin öğle yiyeceksen yanında mutlaka süt grubundan bir ürün tüket ki insülinini zıplatıp hemen acıkmana sebep olmasın su kilo vermede çok önemli o yüzdne lütfen ihmal etme içmen gereken su miktarını kilonu 0,033 ile çarparak bulabilirsin ayrıca su içmeyi unutuyorsan cwater your body cep uygulaması bu konuda sana çok yardımcı olacaktır spor ise kilo vermede ve koruma döneminde de şart tatlım her gün en az 45 dk lık bir spor vazgeçilmezimiz olmalı

Öncelikle yarın tartılıp mevcut kilonu bildirirsin ve en önemlisi ilk sayfadaki kurallarımızı kabul ettiğini belirtmen gerekli hedef kilonu da yazarsan tamamdır deneme süresini başarıyla atlatırsan 19 haziranda takım listesindesin tatlım.İlk sayfadaki kurallarımız da henüz yazmıyor fakat yıllık sadece 2 kez izin hakkın var daha önce başka bir takımda yarıştınmı bitanem

Öncelikle verdiğin

Öncelikle verdiğim bilgiler için çok teskler uygulama günlük 2 litre takım için içmeye başlıcam :) kuralları kabul ediyorum :) Hedefim şimdiki 59 olmak 5 rakamını görebilmek:)
Daha önce hiç katılmadım hatta hayatımda hiç diyet yapmadım :) sadece 2 yıldır şeker yok ocaktan itibarende tuzu çıkardıM son bir aydır ekmekten kesmeye çalışıyorum:)

yasmin inan çok merak ediyorum bu hapla 1 ayda kaç kilo vereceksin diye haziran ayında bakalım neler olacak
Bende merak ediyorun abla in sha Allah 10 kg veririm
yok abla okadar kalp carpintim yok ve yorumlari okudum. Abla ben 5 capsul kullandim bundan once. Ilk capsuller cok iyidi cok verdirmisti dozu agir oldugu icin ama hersey beyinde bitiyor belkide hapa inanip beni zayiflatacagni inaniyorum o yuzden kg verdiriyordur.

bugun 1 lt anca icebildim abla ya.

haklisinn ablacimmm in sha Allah uyku duzenimi yakinda duzeltecem. Zorr yaaaa toptan evi temizlemek:ss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…