- 28 Mayıs 2015
- 2.958
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.474
- 358
İyi akşamlar şekerler umarım güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir2 haftalık ev hapsinden sonra biz de turladık annemle biraz ikimize de iyi geldi
Sen de iyi ki aramıza katıldın kuzum menün kötü olsa da lütfen yaz kuzum hepimiz insanız nefsimiz eyenildiğimiz zamanlar elbet olacak
Mutluluğunun katlanarak çoğalmasını tüm kalbimle dilerim selvosum daim olsun kuzumDestek bizden azim sendendi meleğim en büyük pay senin
Önemli olan pes etmeden tökezlediğimiz anda tekrar ayağa kalkabilmek kuzumm
Cecom inşallah prensesin bu en mutlu gününde istediği gibi içine sinen bir elbise bulabilmişsinizdir.Çok şükür sonuçlarda birşey çıkmamış Tutturacağına eminim cecomm bu takılma elbette geçecek
Afiyetolsun kuzumm
Aslında bu ay geçen aya göre kilo verme yüzden daha yüksek balım kiloya göre hesaplama yüzden önemli bence bu ay daha güzel gitmiş peki fazlası olursa tadından yenmez o zaman
duydum meleğimmmm lahana sarması yaparken bile haşlama suyunun kokusuna dayanamıyorum kuzum sırf o çorba eziyetinden dolayı
Evet tatlım alışkanlıklar hakikaten kötüUtandırma beni bu güzel sözlerle ama Yaşasın 300 gitmiş bile anneciğin haklı sana getirmemişki Amin kuzum ne düşürsün ne de eksik etsin yine derdimize çareyi orada buluyoruz
Sağlık olsun bitanem zeytinyağını toptan alıyorum o yüzden fiyat farkından etkilenmiyoruz daha ucuza geliyor kuzum.Semizotu salatası süper de limonata da haftasonu kaçamağı olsun mu dedin şekercim
Teşekkürler prensesimmm sana da kuzucum
Prensesim lütfen yapmasaten bu hapı kullanırken de az yemen bol su içmen ve hareket etmen lazım içinde yüzde yüz subtramin maddesi var ve organlarını mahvedeceksin kalp çarpıntıların eminim başlamıştır.Ayrıca şayet bu hapa devam etmekte kararlıysan üzgünüm ama seni takımdan diskalifiye etmek zorundayım çünkü sağlıksız herşey yasak bile bile sana kötülük edemem
Kişisel problemlerini en kısa sürede çözersin inşallah balımkaramsarlık yok Pozitif düşünelim her şey güzel olsun
İnşallah enişte de vazgeçer ekmekten perim birlikte yaparsanız daha güzel sonuç alırsınız.Bu arada geçen radyoda fırıncıların promosyon reklamını duydum ne güldüm ekmek kart gibi birşey çıkarmışlar
Evet prensesim aylık hedefini tutturamayanlarınn cezası ama korkulacak birşey yok bizler yardımcı oluyoruz zatenKuzum bu hapı alırken bol su içmen lazım almakta kararlıysan lütfen hiç olmazsa bol su iç
ama tekrar söylüyorum devam edersen
Nasıl çarem kalmadı prensesimm bak ssat kaç olmuş hala kahvaltı yapmamışsın metabolizmanın kaç saat önce çalışmaya başlaması gerekirken öğleden sonra yakıt atıyorsun mideye sonra da hap içiyorsunlütfen erken kalkıp kahvaltını yap tatlım kolay gelsin şükür bizim bitti
Maceracımız yeni bir serüvene yolculuk yapıyor anlaşılanKuzum işte bunu denemedim hiç ne desem yalan olur aktara madem güveniyorsun karar senin bitanem ama iyice araştır kullanmadan tatlım
Birkaç kullanıcı yorumu balım aman diyim uzak durun prensesim de inşallah hatasından döner
- arveyu diyor ki:
18 Nisan 2015, 17:22
ben irem naturel hapi kullanmaya baslayali dört gün oldu ve dördüncü gün siddetli bir sekilde bütün vucudumda yanma ve uyusma meydana geldi. nefes almada zorluk cekmeye basladim asiri terleme ve kalbimde carpinti, mide bulantisi, basimdaki uyusma daha da beni tedirgin etti. esimden gizli kullanmaya baslamistim bu kapsulü. hemen esime durumu anlattim. bana birsey olursa diye. bana irem naturel kapsülü satan kisiyi aradim ve bana bunun dogal oldugunu 2-3 gün sonra gececegini söyledi ve bana cayini da satmaya calisti. 2- 3 saat sonra yanma durumu gecti ve üsümeye ve titremeye basladim. ertesi gün kullanmadigim halde belirtiler hafif bir sekilde devam etti. vel hasil hapi biraktim icmiyorum artik. ölüm korkusu benim aklimi basima getirdi. saglikli bir sekilde kilo vermek dururken kolay yola sapmanin cezasini hayatimla ödüyordum nerdeyse. bu yaziya böyle tuzaklara düsmeyin diye yazyorum.Allah sahidimdir ki bir kelimesinde bile yanlis birse yok. kullanmayin. denemis bir muslüman olarak size uyarimdir.
CEVAPLAbilge diyor ki:
19 Nisan 2015, 11:37
Bende 15 gündür kullanıyorum valla hiç veremedim tokluk falanda yapmıyo zaten ben diyet yaptıktan sonra neden bunu iciyim ki
CEVAPLAdevasa diyor ki:
24 Nisan 2015, 09:42
Irem naturel hapini ve cayini aldim ve bir hafta kullandim.Ilk bir kac gun iyiyidim. Tok tutuyor cok su iciriyordu. 2 hafta sonra dudaklarim ve ellerimde yaralar cikti. nefes almada zorlaniyodum ve gozlerimin alti morarmaya basladi. Doktor biraz daha kullansaydin karacigerlerini mahvederdin dedi. Insallah baska organlarimada birsey olmamistir.Ben yaptim siz yapmayin sakinnnnn kullanmayin ne cayini ne hapini!!
CEVAPLAgül diyor ki:
25 Nisan 2015, 05:00
Irem naturel kullandim ölüyordum..sakin kullammayin
CEVAPLAgül diyor ki:
28 Nisan 2015, 11:21
Bugün kriz gecirdigim icin iremi birakali 4 gün oldu yasadiklarim arveyu isimli kisinin yazdiklarinin aynisi ve bende dördüncü gün yasadim..cuma günü biraktim..hala kendine gelemedim..günlerce ölüm korkusu ile yasadim. Sakin kullanmayin..caninizdan olmak istemiyorsaniz..bu bana iyi bir ders oldu ..birdaha zayiflama hapimi ..tövbeler olsun..ölümden döndüm..
Hadi bakalımmmm maceracımmmm
Ben gezdim durdum meleğimmmm ama 2 haftadır tıkılıydık evde
Doğru söze ne denir
Moral bozmak yok tatlım teaidlat misafir derken düzenin bozuldu eminim tekrar eski programına döneceksin
Henüz hiçbirşey için geç değil kuzucum her fırsatta spora asılırsan süper inceleceğine eminim
Afiyetolsun umudum ekmekler neyseki akşam yok
Umudum aslında hemen tartılman iyi olmuş demekki 800 gr fazla gösteriyor yarın tekrar tartıl bakalım aynıysa tartı farkını başlangıç kilona eklememiz gerekir
acil kahvaltı olduğu belli selvoşummm ödülmü verdin kendine minicikleafiyetolsun yaramasın tatlımakşam telafi etmişsin canım
üstüne para verseler de başlamam yukarda sebebini anlattım umarım kendimi ifade edebilmişimdir bunlar tehlikeli hareketlerhımmm peki bakalım dedim çok kilo verirse sen de mi başlıcan yoksa...
ilginçmiş ama ağzıma yapışan tatlardan pek hoşlanmam ben sakız bile çiğnemem dişlerim biraz problemli bu tarz şeylerden hep uzak dururum toz haine getirttim diyorsun bu olabilir.dene bakalım neler olacak hep beraber görelimcanım damla sakızı gibi bişey ağzına atıp çiğniyosun. ben hem kitre hem sandaloz aldım ölçüsünü ayarladı bana arkadaş toz haline getirip hepsini bir kaşık olarak tüketicem. bol su ile yemekten önce
ayy neslim ben cikmisim sen gelmissin yetisemedim bitanem keske ozelden yazsaydin girer bakardim***14.TAKIM 415. Etap ***
Akrepimm(65.8/ 65.7/ 0.1/% 0.15)
aycanhakan(67.8/ 66.8/1 /%1.47)
nhtylz. (87,6 / 87/ 0.6 / %0.68 )
kitap_asigi ( 64.6 / 64.6/ 0/ %0 )
katrem_(75/ / /% ) 3. kez bildirimde bulunmadı. diskalifye
Diddah (72.5 / 72.1/ 0.4 / %0.55 )
Evnscnc (54.3/53.8/0.5/%0,92)
nazarenko (77,9 /0 / 77,9 / %0 )
Fulias (56 /55,9 / 0,1/ % 0,18)
14.Takım Ortalaması:%0,44
listeyi kontrol edebilirmisiniz kızlar
ohh gozumuz aydin cnm Allah dusurmesin birdaha hastane yollarinahepiniz sağolun kızlar, şükürler olsun rabbime 1,5 yıllık korku bitti. makresim büyük bir sorun değil ancak evlatlarımız söz konusu olunca herşey değişiyor. 1,5 yıl önce idrar yollarından hastanede yattık. genetik problem var dediler ufak bi operasyon dediler acil değil dediler bende bekledim ve dönem dönem kontrolleri yaptırdım. ehpsinde problem yok denildi bu kez son diye gittim ve ultrasonu çeken bayana güzelce anlattım durumu iyice baktı ve öyle bir problem olmadığını güzelce göztere göztere açıkladı. diğer tüm tetkiklerimizde yine sorunsuz çıktı. şükürler olsun rabbime bundan sonra gitmiycem kafamı hiç karıştırmıycam 4 ultrasondan sadece 1 tanesinde çıktı. buda demekki o gün bakan yanlış bakmış... hepinize teşekkür ederim dualarınız için.
vay vay vay masallah yaaa bende istiyorum bu olcumu yaptirmakveeeee meşhur karataycı diyetisyenim gelmiş eczaneden çağırdılar bugün gitmicektim oysaki artıdayım diye...
3 kilo yağ gitmiş, 1,2 kg kas gelmiş veeeeee 1 kilo ödem varmış vücudumda onu at dedi... sonra karbonat yerine alkali bi damla verdi... birde omega3 ilave etti... veeee metabolizma yaşım 42den 40 a gelmiş...
ayy dun ben saplarini da rondodan geciirip yemege ekledim keske dikseydim bi daha ki sefere yaparimmaaa kızlar kaç gündür bişey diycem size unutuyorum. annem geçen pazardan aldığım semizotu bozulmasın diye pişirmiş sağolsun kalan kökleride benim maydanoz saksıma sokmuş tv de görmüş belki biliyosunuzdur sizde ama. ve o yaprakları temizlenip toptağa sokulan kökler tekrar yeşerdi kocaman oldular foto bile çektim size ama yükleyemedim bir güzel oldular anlatamam..
aahh ahh gecmis olsun cnm arkadasina ama dersini almistir o artik bazen illa basimiza kotu bisey gelcek o Zaman akillaniyoruz malesef insalah tekrari olmazKizlar simdi hastaneden geliyorum.. Bir arkadasim var.. Benimle ayni kiloda fakat onun boyu kisa.. Kiloyu sorun etmiyor diye biliyordum cunku yemesi oyleydi.. Nasil bi ruh haline girdiysen netten bir haftada 10 kilo verdiren lahana corbasini bulmus. . yapmia sadece corbayi icmis 4. Gunde bayilmis.. Tansiyon kansekeri hepsi dusuk cikti.. Gittim gordum yuzunde renk yok.. Bir kez daha anladim bugun saglikli beslenmek givbisi yok.. Bi toparlansin ikna edersem buraya getircem onu
bak simdi o yogurdun yanina bi salata yeseydin bari cnm bnmBugunki menuyu paylasiyim
Kahvalti; 1 tost yani 2 kepekliekmek 2 kasar. bol yesillik 3 dilim salam kendim kestim
Aksam; 1 kase yogurt
30 dk yuruyus
500 ml su ve suan olu gibiyim energym kalmamisssssss
kabak makarna bende severim yapmistim afiyt olsun cnm menun guzellBugunku menumu paylasiyim
Saabah: 1 yumurta, 1 domates , 1 salatalik, peynir 1 tarcinli elma cevizim bitmis
Ara : 1 kahve
Oglen : yalanci spagetti ve yogurt ( 1 sogan 2 biber 2 kabagi makarna gibi ince uzun dograsdm azcik zeytinyaginda tuzla krabiberle sotwledim ama cok pisirmedim spagetti niyetine edim)
Ara : 1 bardak sut
Aksam : hellimli salata
3 litre alkali su
1 mil leslie 100 twist 50 mekik
Yuruyus yapamadim bugun hava berbatti
gecmis olsun insallah hasta olmazsin bende yazin illa bikac kere grip olurum :))Bugunki menum
Sabah
Sucuklu yumurta, peynir, 5 zeytin
Ogle muz
Aksam 1 tabak kuru fasulye 4-5 kasik bulgur pilavi
Spor yok bogazlarim agriyo şu yaz gunu grip olmam insallah
oy oy oy sukur kavusturana
Diyetisyenler ölçüyor prensesim
Kabak spagettiyi çiğ bile yedim raw yaptığım dönemde afiyetolsun selvoşum menü süper havalar düzelince yürüyüşünü de yaparsın kuzum
Kahvaltına yeşillik muzun yanına süt grubu eklemelisin mayacım akşam pilav fazla kaçmış tatlım
Akşamları az da olsa salata ekle kuzum
ne dmeek kaptanimm@gel_pcpc listeyi paylaştığın için teşekkürler bitanemm ellerine emeğine sağlık
selvosumm tekrar tebrikleri cnm hep Boyle devam edersin insallah bitanemTakım İçi İlk 3
-selvos88(87/85 / 2/%2.30
-umutsuzwakaa(57,7 / 57/0,7 /%1.21
-battaniye1 (75,1/ 74,2/0,9/%1,20
Tebrikler meleklerimm
Selvoscum takıma birincilikle giriş yaptın daim olsun tatlım
alintilar da sayiliyo tabi cnmmsj sayım 34 ama alıntılı olan var içlerinde sayarmısınız bilmiyorum
oh oh gezmeler gezmeler bu gezmeler de arti spor oluyo cnm senin icinSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hasarsız bir haftasonu diliyorum
Bugün büyük kızın Mezuniyet alışverişini kesin halledeceğiz
Saat 09:30 gibi kızımın iki arkadaşıyla birlikte Nişantaşına bakacağız ve eğer orada daha içine sinen birşey olmazsada dün en son denediği elbiseyi alacağız sanırım
Kesin bu akşamda ayaklarımın ağrısını fazlasıyla hisseceğim ama kızımın mutluluğu herşeye değer
Bu arada dün kızım burnunuda deldirdiİnşallah okuldan sıkıntı yapmazlar sonuçta artık son günler
Valla bu kız benim isteyipte bekarken yapamadığım herşeyi yapıyorArtık Annemler gelince nasıl şaşıracaklar kim bilir Bir ara onlar buradayken lafı geçtiğinde babam burun delme mevzusu olunca bizim köyin ineklerinin burnu delikti sende halkamı takacaksın diye şakasına onaylamadığını hissettirmeye çalıştı ( bende bekarken istemiştimde aynı şeyi banada demişti tabi ben o zaman izni koparamamıştım ama kızıma karışamıyorlar sonuçta biz izin verince )
İnanılmaz yakıştı
Boşuna demiyorlar kirpi bile yavrusunu pamucuğum diye sever hesabı
Şükür dün ultrasonunuda çektirdik ve ne midesinde nede böbreklerinde bir sıkıntı yokmuş
Sanırım yediği bir şey dokundu o yüzden 1 hafta boyunca bir öğününe probiyotik ekleyelim dedi doktor
Dün aradım ama bulamadım eczanede yazdığı probiyotiği ama bugün onuda bulurum
Şükür kilo almamak bile iyi ama artık 2li rakamlara yaklaşmışken insan sabırsızlanıyor tabi
Birde birşey dikkatimi çekti; aynı takılmayı ilk 10 kg gittiğinde de yaşamamıştımyani benim bünye 10 kgda bir bir kaç hafta direnmeye geçiyor ama neticede kesinlikle devamı gelecek
Çok şükür bu ay tutturdum
İnşallah bir sonraki ayda yine hedefimi tuttururum
afiyet olsun deryammevettt gelelim dünkü menüye
sabah : uzun zaman sonra kardeşimle başbaşa kahvaltı yaptık annemlerde misafir olunca bizde kaldı
1 yumurtalı bol domates salatalıklı kkk
öğle : maalesef öğle yemeklerim hep Ayçiçek yağlıbezelye ve 2 kaşık pilav
akşam : çok aç değilim diye domates salatalık senizmotundan slata yaptım kendime içinede peynir ve ceviz koydum nefis oldu bir bardakta kendi yaptığım limonata ama maalesef şeker koydum tabi. 5 kilo suya 500 gr önceden 800 gr şekerle yapardım.
oy oy oy 9 yasindan iitibaren sac boyasi cok zararli cnmmmAynen abla anliyorum sizleri tabiki ama baska carem kalmadiibakalim 1 aylik zaten caylarda 2 aylik
ewet abla biraktim artik kendi vucudumun doktoruyum :)) ayy ewet ama ben suyu pek aramam. Eskiden severdim ama simdi uzaklastim yine. Baslicam bugun ama 3 lt bitirmeye
Cok merak ediyorum nasil olctuklerini
Nasil yaaa abla ben hic yapmadim bunu nasil yapicamm:)) ve bu bir cezamii:)))))
hahaha benim babamda oyle derdi sakasinaa ve belli ederdi istemedigine dair :)) ozaman 10 yasindaydim ablamla beraber istiyorduk o tabi 17 yasinda gerci ben ablama ozenirdim9 yasimdan itibaren sacboyasida yapiodum tabi annem izin vermezdi ama ben aglardim her istedigimi yaptirirdim :)) herkes beni kucukkltn suslu bilior hahaha. Iste babam ozaman norvece veya tr gitmisti tatile 1 ayligina :)) bizde ablamla gittik burnumuzu deldirdik ama gercekten cok guzel hala burnum delik hizma takiyorum.sonra babam geldi tatilden gordu tabi gulduuu kizamaz babam oyle basit seyler icin asla :)) guldu gecti bizim yayladaki ineklere benzemissin dedi hahahaa Oyy askimmmm . Ewett en guzel piercing burunda ve gobekte zayiflayayim 65 kg olayim yaptircam gobegimede :)))
Saol ablacimmaynen yaaa ben artik 3 lt tuketecsm mecbur
aay bende cok merK ediyorum gecen yil gitmistim diyetisyene sormustum boyle bir alete kadin yok bizde dedi. Yaaa off bende olcturmek istiyorum:s
ya evet fazla verdirse saglik sorunu az verdirirse agzimi tutarim daha iyi param da cebimde kalir daha iyi dimi :))yani merak ediyorum derken diyet ve sporla ben 3 kilo veriyorum ayda bu zayıflama hapıysa olağanüstü bişeyler yapmalı değil mi eğer 5 kilo verdirirse bence boşu boşuna içmenin alemi yok he 10 kilo verdiriyorsada bu sefer sorgulamak lazım içerde neler yapıyo diye sadece merak ediyorum göreceğiz bakalım
ya ben sadece duzenli spor ve beslenme ile 2 bucuk ayda 10 Kilo verdim yani sagligina yazikk isteyince cidden olyuoookaptanım ben ne dersem diyim siz bilimsel verilerle konuşunca bize susmak düşer sen iyi verdin diyosun madem ben de moralimi düzeltiyorum ve sizinle devam diyorum.teşekkür ederim
hap için de şunu söyliyim yasmini başlamaması için ikna etmeye çalışanlardan biri bendimben bundan 10 yıl önce lida diye bi hap kullandım 2,5 ayda 10 kilo verdim ama kalbimi ağzımda hissediyordum gençtim anlamadım kalbimi zorladığını geçen sene panik atak geçirdim ve kalbim aynı hapı kulladığım zamandaki gibi atmıştı.bildiğin kalbimi hasta ediyormuş aslında keşke o zaman da kullanmasaydım şimdi yasmının kullandığı şeyin anlamsızlığını anlatmak için merak ediyorum dedim çünkü ben inanmıyorum tek bir şeyin mucize yaratabileceğine.daha öncede demiştim ya vücudumuz bizden akıllı diye bıraktığın anda hızlı bişekilde boşluğu dolduruyor.hem 2 ayda 10 kilo vermişim o zaman salaklık sporumu diyetimi yapsaydım yine verirdim.velhasıl önce sağlık
çok iyi yapmışsınız kaptancıkım bizim burda da bozdu yine havalar yağmur rüzgar çıkılmıyor dışarıBen gezdim durdum meleğimmmm ama 2 haftadır tıkılıydık evde
Moral bozmak yok tatlım teaidlat misafir derken düzenin bozuldu eminim tekrar eski programına döneceksin
diymiiiHenüz hiçbirşey için geç değil kuzucum her fırsatta spora asılırsan süper inceleceğine eminim
[TR][/tr]Mayıs Ayı Kilo Değerlendirme Çizelgesi
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]Üye[/TD]
[TD]6,Takım başlangıç kilosu / Tarih[/TD]
[TD]Nisan Sonu Kilosu[/TD]
[TD]Mayıs Sonu Kilosu[/TD]
[TD]Aylık Toplam Verilen Kilo / Yüzde[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Mezun Olunabilecek Kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Selvos88[/TD]
[TD]91/09,05,2015[/TD]
[TD]91[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD] 6/%6,59[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]%6,59[/TD]
[TD]62[/TD]
[TD]67,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.asea[/TD]
[TD]75,7/28,04,2015[/TD]
[TD]75,7[/TD]
[TD]72,7[/TD]
[TD] 3/%3,96[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]%3,96[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]63,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.maya55[/TD]
[TD]55,5/08,05,2015[/TD]
[TD]55,5[/TD]
[TD]53,7[/TD]
[TD] 1,8/%3,24[/TD]
[TD]1,8[/TD]
[TD]%3,24[/TD]
[TD]52[/TD]
[TD]52,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.45derya45[/TD]
[TD]84,5/15,03,2015[/TD]
[TD]82,1[/TD]
[TD]80,1[/TD]
[TD]2/%2,44[/TD]
[TD]4,4[/TD]
[TD]%5,21[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]72,9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.oynakbaşı[/TD]
[TD]111,7/10.01.2015[/TD]
[TD]107[/TD]
[TD]104,4[/TD]
[TD] 2,6/% 2,43[/TD]
[TD]7,3[/TD]
[TD]%6,54[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]86,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Baldandane[/TD]
[TD]99,5/15,03,2015[/TD]
[TD]94,8[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]2,3/%2,43[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]%7,04[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]75,9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.umutsuzwaka[/TD]
[TD]59/14,04.2015[/TD]
[TD]58,2[/TD]
[TD]57[/TD]
[TD] 1,2/%2,06[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]%3,39[/TD]
[TD]53,4[/TD]
[TD]67,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Bülbüle-bismil[/TD]
[TD]95/07.02.2015[/TD]
[TD]85,6[/TD]
[TD]84,2[/TD]
[TD]1,4 /%1,64[/TD]
[TD]11[/TD]
[TD]%11,37[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]83[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.Makres[/TD]
[TD]69/05,09[/TD]
[TD]61,8[/TD]
[TD]61,1[/TD]
[TD]0,7/%1,13[/TD]
[TD]7,9[/TD]
[TD]%11,45[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]61,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.jojowa[/TD]
[TD]56/09,04,2015[/TD]
[TD]53[/TD]
[TD]52,5[/TD]
[TD]0,5/%0,94[/TD]
[TD]3,5[/TD]
[TD]%6,25[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]51,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.Yasmin17[/TD]
[TD]99,9/17,04,2015[/TD]
[TD]98,1[/TD]
[TD]97,5[/TD]
[TD]0,6/%0,61[/TD]
[TD]2,4[/TD]
[TD]%2,40[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]79,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.Battaniye1[/TD]
[TD]82,5/13,11,2014[/TD]
[TD]74,5[/TD]
[TD]74,2[/TD]
[TD] 0,3/%0,40[/TD]
[TD]8,3[/TD]
[TD]%10,06[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]68,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Rengarenknesli[/TD]
[TD]84,5/13.06.2014[/TD]
[TD]76,2[/TD]
[TD]76,6[/TD]
[TD] +0,4/%+0,53[/TD]
[TD]7,9[/TD]
[TD]%9,35[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]71,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR]
%2 Kilo Verme barajını geçen melekleirm hepiniz tebrik ederim .Umarım Haziran ayında tüm meleklerim boncuklu olur
Tablomuza göre @makres76Bulbul-e Bismil @Yasmiin17 @battaniye1 ve @jojowa üzgünüm çıtırlarım sarı kartınız oldu ilk üçe girerek sildireceğinizden şüphem yok
[/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
tebrikler tatlım başarın daim olsunMayıs Ayı Kilo Verme Birincisi
20 günde 6 kilo vererek %6,59 yüzde ile
@Selvos88
Tebrikler meleğimmm
hoşgeldin canım aramızaKızlar bende karabuğdaya başladım çok hafif hissediyorum kendimi ama kesinlikle kahvaltımı normal yumurta peynir zeytin süt ve bir iki dilim buğday ekmeği yiyorum . Karabuğday detoks olarak geçiyor ödem atıyor diyolar 3 gün yapacam sadece arada canım isterse kaçamak yapıyorum. Akşam 6 dan sonra sadece bir yada iki meyve yerim yada yemem. Benim en büyük sorunum SUGünde 1 litreye yakın içebiliyorym oda zorla şimdilerde çilekli naneli su hazırlıyorum . O iyi geldi
zaten kilo vermeden önce ödem atmamız gerekmiş . Bakalım bugün tok karnına 68 çıktım yarın aç karnına tartışıp paylaşırım. Aslında kilo vermek zor değil zor olan irade kontrolü bunu unutmayalım . O yüzden burdayım takım ruhuna inanıyorum ha gayret kızlar yaza incecik ve fit girdiğimiz düşünelim
Çünkü en önemlisi SPOR . Sadece günde bir saat yürüyerek 1 ayda 3, 4 kilo veriliyor. Gazamız mübarek olsun :)
gunaydin cnmmgünaydın güzellerim
nasılsın güzel annecikgunaydin cnmm
Ayyy ne guzel olmus kaptanim bu mesaj :) mezun olcagim zamani iple cekiyorum ama acelem yok kalici ve saglikli zayiflamak istiyorum. :)Mayıs Ayı Kilo Verme Birincisi
20 günde 6 kilo vererek %6,59 yüzde ile
@Selvos88
Tebrikler meleğimmm
Aynen abla ilac iciyorum diye daha bi kistim cunku vaktim cok az ve benim verecegim kg 15. O yuzden disimi skcam birazdan sporumuda yapicam. Biliyorum ablacimmmmbak simdi o yogurdun yanina bi salata yeseydin bari cnm bnm
bide ilac aliyosun diye yemegi kismissin
ilac almadan once neden bu kdar kismiyodun bakim :))
suyun da az Allah sonunu hayir etsin yasminim seni sevmesek onemsemesek bu Kadar Kati olmayiz bitanemm
aynen abla ben herseye erken yasta basladimm :)) ama coksukur saclarim hic zarar gormedi saclarim cooook kalin birde cok sacim var ve hizli uzuyor cok sukurr.oy oy oy 9 yasindan iitibaren sac boyasi cok zararli cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?