Bende çok severim pijamayi inşallah canım hepimiz istediğimiz kilolara en kisa zamanda inerizYaaa benim pyjama takintim yine basladiii. Doyamadim pyjamalaraaa:s 95 olup kendime pyjama hediye edicem birde uzamis olan kut kahkullerimi yine kut kestircem. Kaptanimmmmm askimm haziran sonu icin hedefim 90 halacok iddaliyim ! Bu sefer basaricam ama in sha Allah.
Canım tebrik ederim maşallah hep böyle devam edersin insallahAyyy ne guzel olmus kaptanim bu mesaj :) mezun olcagim zamani iple cekiyorum ama acelem yok kalici ve saglikli zayiflamak istiyorum. :)
İyi akşamlar şekerler umarım güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir2 haftalık ev hapsinden sonra biz de turladık annemle biraz ikimize de iyi geldi
Sen de iyi ki aramıza katıldın kuzum menün kötü olsa da lütfen yaz kuzum hepimiz insanız nefsimiz eyenildiğimiz zamanlar elbet olacak
Mutluluğunun katlanarak çoğalmasını tüm kalbimle dilerim selvosum daim olsun kuzumDestek bizden azim sendendi meleğim en büyük pay senin
Önemli olan pes etmeden tökezlediğimiz anda tekrar ayağa kalkabilmek kuzumm
Cecom inşallah prensesin bu en mutlu gününde istediği gibi içine sinen bir elbise bulabilmişsinizdir.Çok şükür sonuçlarda birşey çıkmamış Tutturacağına eminim cecomm bu takılma elbette geçecek
Afiyetolsun kuzumm
Aslında bu ay geçen aya göre kilo verme yüzden daha yüksek balım kiloya göre hesaplama yüzden önemli bence bu ay daha güzel gitmiş peki fazlası olursa tadından yenmez o zaman
duydum meleğimmmm lahana sarması yaparken bile haşlama suyunun kokusuna dayanamıyorum kuzum sırf o çorba eziyetinden dolayı
Evet tatlım alışkanlıklar hakikaten kötüUtandırma beni bu güzel sözlerle ama Yaşasın 300 gitmiş bile anneciğin haklı sana getirmemişki Amin kuzum ne düşürsün ne de eksik etsin yine derdimize çareyi orada buluyoruz
Sağlık olsun bitanem zeytinyağını toptan alıyorum o yüzden fiyat farkından etkilenmiyoruz daha ucuza geliyor kuzum.Semizotu salatası süper de limonata da haftasonu kaçamağı olsun mu dedin şekercim
Teşekkürler prensesimmm sana da kuzucum
Prensesim lütfen yapmasaten bu hapı kullanırken de az yemen bol su içmen ve hareket etmen lazım içinde yüzde yüz subtramin maddesi var ve organlarını mahvedeceksin kalp çarpıntıların eminim başlamıştır.Ayrıca şayet bu hapa devam etmekte kararlıysan üzgünüm ama seni takımdan diskalifiye etmek zorundayım çünkü sağlıksız herşey yasak bile bile sana kötülük edemem
Kişisel problemlerini en kısa sürede çözersin inşallah balımkaramsarlık yok Pozitif düşünelim her şey güzel olsun
İnşallah enişte de vazgeçer ekmekten perim birlikte yaparsanız daha güzel sonuç alırsınız.Bu arada geçen radyoda fırıncıların promosyon reklamını duydum ne güldüm ekmek kart gibi birşey çıkarmışlar
Evet prensesim aylık hedefini tutturamayanlarınn cezası ama korkulacak birşey yok bizler yardımcı oluyoruz zatenKuzum bu hapı alırken bol su içmen lazım almakta kararlıysan lütfen hiç olmazsa bol su iç
ama tekrar söylüyorum devam edersen
Nasıl çarem kalmadı prensesimm bak ssat kaç olmuş hala kahvaltı yapmamışsın metabolizmanın kaç saat önce çalışmaya başlaması gerekirken öğleden sonra yakıt atıyorsun mideye sonra da hap içiyorsunlütfen erken kalkıp kahvaltını yap tatlım kolay gelsin şükür bizim bitti
Maceracımız yeni bir serüvene yolculuk yapıyor anlaşılanKuzum işte bunu denemedim hiç ne desem yalan olur aktara madem güveniyorsun karar senin bitanem ama iyice araştır kullanmadan tatlım
Birkaç kullanıcı yorumu balım aman diyim uzak durun prensesim de inşallah hatasından döner
- arveyu diyor ki:
18 Nisan 2015, 17:22
ben irem naturel hapi kullanmaya baslayali dört gün oldu ve dördüncü gün siddetli bir sekilde bütün vucudumda yanma ve uyusma meydana geldi. nefes almada zorluk cekmeye basladim asiri terleme ve kalbimde carpinti, mide bulantisi, basimdaki uyusma daha da beni tedirgin etti. esimden gizli kullanmaya baslamistim bu kapsulü. hemen esime durumu anlattim. bana birsey olursa diye. bana irem naturel kapsülü satan kisiyi aradim ve bana bunun dogal oldugunu 2-3 gün sonra gececegini söyledi ve bana cayini da satmaya calisti. 2- 3 saat sonra yanma durumu gecti ve üsümeye ve titremeye basladim. ertesi gün kullanmadigim halde belirtiler hafif bir sekilde devam etti. vel hasil hapi biraktim icmiyorum artik. ölüm korkusu benim aklimi basima getirdi. saglikli bir sekilde kilo vermek dururken kolay yola sapmanin cezasini hayatimla ödüyordum nerdeyse. bu yaziya böyle tuzaklara düsmeyin diye yazyorum.Allah sahidimdir ki bir kelimesinde bile yanlis birse yok. kullanmayin. denemis bir muslüman olarak size uyarimdir.
CEVAPLAbilge diyor ki:
19 Nisan 2015, 11:37
Bende 15 gündür kullanıyorum valla hiç veremedim tokluk falanda yapmıyo zaten ben diyet yaptıktan sonra neden bunu iciyim ki
CEVAPLAdevasa diyor ki:
24 Nisan 2015, 09:42
Irem naturel hapini ve cayini aldim ve bir hafta kullandim.Ilk bir kac gun iyiyidim. Tok tutuyor cok su iciriyordu. 2 hafta sonra dudaklarim ve ellerimde yaralar cikti. nefes almada zorlaniyodum ve gozlerimin alti morarmaya basladi. Doktor biraz daha kullansaydin karacigerlerini mahvederdin dedi. Insallah baska organlarimada birsey olmamistir.Ben yaptim siz yapmayin sakinnnnn kullanmayin ne cayini ne hapini!!
CEVAPLAgül diyor ki:
25 Nisan 2015, 05:00
Irem naturel kullandim ölüyordum..sakin kullammayin
CEVAPLAgül diyor ki:
28 Nisan 2015, 11:21
Bugün kriz gecirdigim icin iremi birakali 4 gün oldu yasadiklarim arveyu isimli kisinin yazdiklarinin aynisi ve bende dördüncü gün yasadim..cuma günü biraktim..hala kendine gelemedim..günlerce ölüm korkusu ile yasadim. Sakin kullanmayin..caninizdan olmak istemiyorsaniz..bu bana iyi bir ders oldu ..birdaha zayiflama hapimi ..tövbeler olsun..ölümden döndüm..
Hadi bakalımmmm maceracımmmm
Ben gezdim durdum meleğimmmm ama 2 haftadır tıkılıydık evde
Doğru söze ne denir
Moral bozmak yok tatlım teaidlat misafir derken düzenin bozuldu eminim tekrar eski programına döneceksin
Henüz hiçbirşey için geç değil kuzucum her fırsatta spora asılırsan süper inceleceğine eminim
Afiyetolsun umudum ekmekler neyseki akşam yok
Umudum aslında hemen tartılman iyi olmuş demekki 800 gr fazla gösteriyor yarın tekrar tartıl bakalım aynıysa tartı farkını başlangıç kilona eklememiz gerekir
acil kahvaltı olduğu belli selvoşummm ödülmü verdin kendine minicikleafiyetolsun yaramasın tatlımakşam telafi etmişsin canım
Bayilirimmmm her sezon icin ozel cesit cesit pyjamalarim var ama bu yaz icin cok degisik birsey istiyorumm :)) birde evde kiyafetten cok pyjama giydigim icin goz alistigi icin hemen bikiorum. In sha Allah canimmmmBende çok severim pijamayi inşallah canım hepimiz istediğimiz kilolara en kisa zamanda ineriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?