Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cuma menüm
sabah tereyağlı yumurta
klasik ekler yanında çocuklar uyanır diye ayrıntı yazamıyorum.kusura bakmayın

öğle:1 adet lahmacun
bol yeşillik
1 bardak ayran

akşam taze fasulye
patlıcanlı salata

yarım elma..

1,5 lt karbonatlı su 1.5 normal su
30 dk pilates

**Haziran
Listesi**

battaniye1: 74,2***************>72,7
Bulbul-e Bismil: 84,2***********>81
makres76: 61,1****************>
Rengarenknesli:****************>
baldandane: 92,5**************>90
45derya45: 80,1*************> 77,5
oynakbasi34: 104,4***********>
jojowa: 52,5***********>
umutsuzwaka:57***********>
asea: 71,5***********>
Prenses : 97,5******************>90

maya55: 53,7***********>
selvos88: 85***********>81
anneyim_mutluyum: 85************>82

**Haziran
Listesi**

asea: 71,5***********>
Prenses : 97,5******************>
maya55: 53,7***********> 52,5

Bugunki menu

Sabah; 2 dilim kepekli ekmekten 1 kasardan tost. Yesillikler

Aksam: tavukgogsu yaninda biraz ekmek. 2 lt su
Bu kadarcik yemekle zayiflayamazsinki canim.. Versen bile sagliksiz olur.. Yasin kucuk bence saglikli beslenmeyi sec tatlim.. Kendine kotuluk yapiyorsun o haplarla.. Grip olunca bile ilac icmiyorum ben caylarla geciriyorum .. Cok gerekmedikce antbiyotik sokmuyoruz eve.. Sen sadece beslenmeyle asilcak bi olay icin hap kullaniyorsun vazgec bence

**Haziran
Listesi**

asea: 71,5***********>69,9
Prenses : 97,5******************>90

maya55: 53,7***********>

[/QUOTE]

İyi geceler meleklerim tam gezme sonrası kk ya girdim ki bize misafir geldi

Rica ederim canım kabul ettiğine göre aramıza hoşgeldin o zaman Elbette göreceksin bitanem sağlıklı menüler ve sporla neden olmasın.Şeker ve tuz yok maşallah .ne şanslısın ömrüm diyetle geçti

O zaman minik drajeler al tatalım hap yerine . Madem psikolojik drajeleri hap gibi düşünürsün en azından sağlığına zarar vermez

Kızlar ben hedefimi 59 koydum haziran sonunda sizce gerçekçi mi şuan 68 kiloyum
Bitanem hızlı giden hızlı gelir o yüzden ayda 4-6 kilo arası sporla desteklenirse mümkün ama 9 kilo için günlük en az 3 saat spor yapman lazım tempolu

Elbette iyi verdin balım hemen bakayım Evet geçen ay kilo verme yüzden 2,27 imiş bu ay 2,43 bu da demek oluyor ki kilo vermen çok güzel gidiyor tatlım hedefe dek devam

Ucuz atlatmışsın balım Lida denen haptan kaç kişi hayatını kaybetti .Kesilikle haklısın önce sağlık

üstüne para verseler de başlamam yukarda sebebini anlattım umarım kendimi ifade edebilmişimdir bunlar tehlikeli hareketler 45derya45 sağlıklı zayıflıyoruz bırakmam sizi

Seni bırakan kim ki balımmmm başarı hikayelerinizi okumadan bırakmam sizi

akşam krep yediğin için başka birşey yemedin sanırım balım afiyetolsun kuzum

Alişime geçmiş olsun barbimmm .Ellerine sağlık kuzum ama ne olur kendini fazla yormadan dinlene dinlene yap işleri kıymetlimizi taşıyorsun sen

İklimler değişti galiba meleğimmm yazlıkları kaldırdık ama üşüyoruz şimdide iyimi

Spora asılırsan eski temponu yakalayacaksın tatlım

kizlar menulerde eksik varsa bana soyleyin lutfen gozumden kacmis olabilir

Ellerine emeğine sağlık barbimmm

1 simit olmadığına şükredelim o zaman kuzum tatlı krizin tutunca kuru kayısı vs yesen

Ayyy ne guzel olmus kaptanim bu mesaj :) mezun olcagim zamani iple cekiyorum ama acelem yok kalici ve saglikli zayiflamak istiyorum. :)

Beğenmene sevindim meleğimm acelemeiz yok bu kilolar bir günde gelmediki tatlım Başarı hikayeleirnizi okumayı ben de dört gözle bekliyorum

Prensesimm hala kullanmakta kararlısın demek hem de zararlarını bile bile Şayet bu hapı kullanmakta ısrarcıysan bu hafta seni diskalifiye etmek zorundayım kuzum free takımda devam edebilirisn

Prensesimm 94 diyelim istersen fazlası olursa başımız üstüne

Allah mutlu etsin yeni evlileri mayacım.

patatesler tadımlık olmuş menün gayet güzel tatlım afiyetolsun

Haziran sonu hedefim 70 in altına inmek insallah

69 olarak kaydettim tatlım

Tartının bılı zayıflamıs odem falan degıll Allahtan cok mutlu oldum sabah degıstık baktım 56.900 mutlu oldum:)

Demek suçlu pilmiş boşuna telaş yaptk o zaman

Bugunkı menu

Sabah menemen salatalık domates peynır
Kıraz sapı cayı
Oğlen dürüm
1top dondurma yedım dayanamdım offf
Aksam yok
2 litre su
Yarım saat yuruyus 40 mekık,
Bıde tenis oynadık yarım saat

2 top sade dondurma yiyebilirsin umudumen masum tatlı her gün olmamak kaydıyla tabii suçluluk duymana gerek yok kuzum ooo tenis demekkkk süpersinnn ama akşam en azından salata yeseydin acıkma ihtimaline karşı bitanem

Cızelgede benım mezun olacagıö kılo 67 yazıyo o ne demek anlayamadım yanlısmmı yazıldı yoksaaa :)

Evet tatlım 53,4 olması gerekiyordu satırlar karışmış Sana kilo aldıracaktık yoksa

Bugunn benim 1 yilimmis kkya uye oldugumm onun icin odul verildi Yaaa ne cabuk geciyor gunleeerr.... Su gibi akip gidiyoor ama ben tabi tum yil yoktum toplasam 5 ay cikar

Tebrikler prensesimmmm aynenn canım bir bakmışsın seni evlendiriyoruz

Menü ve spor harika perimm ikizlerle ilgilenmek zaten seni yoruyordur kuzum

eski perimin menülerinin geri döndüğünü görmek ne güzell

maşallah selvoşum sporda coşmuşsunnnn

Afiyetolsun perimmm hemen nazar değdi sanki ama görmedim ben o cısı

haydi ben kaçarrrr...allaha emanet olun..bu hafta sonu hiç kaçamaksızdı çok güzel geçti vicdanım çok rahat..eşimde ekmek yemedi...inşallah hep böyle gider....

Sen de bitanemm. enişte de ekmeksizliğe alışırsa süper olacak

Bugunki menu

Sabah; 2 dilim kepekli ekmekten 1 kasardan tost. Yesillikler

Aksam: tavukgogsu yaninda biraz ekmek. 2 lt su

tavuk göğsünün yanında salata daha güzel olmazmıydı prensesimm Sporu da bıraktın sanırım ama suyu artırmana sevindim tatlım

Bugunku menum
Sabah : karatay kahvaltisi
Aksam: 1 tabak manti
2 top dondurma
40 dk egzersiz 3 lt su

hem mantı hem dondurma akşam fazla olmuş mayacımmm haftasonu kaçamakları diyelim ama 40 dk lık egzersizle telafi etmişsin canım buna rağmen 10 dk cık ip atlama gelsin benden

Merhabalar bende baslivam diyete ve sizlerle morive olmak istiyorum benide alirmisiniz?

Hoşgeldin bitanem tabi ki zayıflamak isteyen herkese kapımız açık ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul edersen şu anki kilonu ve hedef kilonu yazarsan birlikte devam ederiz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…