**HaziranListesi**
battaniye1: 74,2***************>72,7
Bulbul-e Bismil: 84,2***********>81
makres76: 61,1****************>
Rengarenknesli:****************>
baldandane: 92,5**************>90
45derya45: 80,1*************> 77,5
oynakbasi34: 104,4***********>
jojowa: 52,5***********>
umutsuzwaka:57***********>53
asea: 71,5***********>
Prenses : 97,5******************>
maya55: 53,7***********>
selvos88: 85***********>81
anneyim_mutluyum: 85************>82
Bu kadarcik yemekle zayiflayamazsinki canim.. Versen bile sagliksiz olur.. Yasin kucuk bence saglikli beslenmeyi sec tatlim.. Kendine kotuluk yapiyorsun o haplarla.. Grip olunca bile ilac icmiyorum ben caylarla geciriyorum .. Cok gerekmedikce antbiyotik sokmuyoruz eve.. Sen sadece beslenmeyle asilcak bi olay icin hap kullaniyorsun vazgec benceBugunki menu
Sabah; 2 dilim kepekli ekmekten 1 kasardan tost. Yesillikler
Aksam: tavukgogsu yaninda biraz ekmek. 2 lt su
**HaziranListesi**
battaniye1: 74,2***************>72,7
Bulbul-e Bismil: 84,2***********>81
makres76: 61,1****************>
Rengarenknesli:****************>
baldandane: 92,5**************>90
45derya45: 80,1*************> 77,5
oynakbasi34: 104,4***********>
jojowa: 52,5***********>
umutsuzwaka:57***********>
asea: 71,5***********>69,9
Prenses : 97,5******************>90
maya55: 53,7***********>
selvos88: 85***********>81
anneyim_mutluyum: 85************>82
Öncelikle verdiğin
Öncelikle verdiğim bilgiler için çok teskler uygulama günlük 2 litre takım için içmeye başlıcam :) kuralları kabul ediyorum :) Hedefim şimdiki 59 olmak 5 rakamını görebilmek:)
Daha önce hiç katılmadım hatta hayatımda hiç diyet yapmadım :) sadece 2 yıldır şeker yok ocaktan itibarende tuzu çıkardıM son bir aydır ekmekten kesmeye çalışıyorum:)
Bende merak ediyorun abla in sha Allah 10 kg veririm
yok abla okadar kalp carpintim yok ve yorumlari okudum. Abla ben 5 capsul kullandim bundan once. Ilk capsuller cok iyidi cok verdirmisti dozu agir oldugu icin ama hersey beyinde bitiyor belkide hapa inanip beni zayiflatacagni inaniyorum o yuzden kg verdiriyordur.
bugun 1 lt anca icebildim abla ya.
haklisinn ablacimmm in sha Allah uyku duzenimi yakinda duzeltecem. Zorr yaaaa toptan evi temizlemek:ss
Bitanem hızlı giden hızlı gelir o yüzden ayda 4-6 kilo arası sporla desteklenirse mümkün ama 9 kilo için günlük en az 3 saat spor yapman lazım tempoluKızlar ben hedefimi 59 koydum haziran sonunda sizce gerçekçi mi şuan 68 kiloyum
Elbette iyi verdin balım hemen bakayımkaptanım ben ne dersem diyim siz bilimsel verilerle konuşunca bize susmak düşer sen iyi verdin diyosun madem ben de moralimi düzeltiyorum ve sizinle devam diyorum.teşekkür ederim
hap için de şunu söyliyim yasmini başlamaması için ikna etmeye çalışanlardan biri bendimben bundan 10 yıl önce lida diye bi hap kullandım 2,5 ayda 10 kilo verdim ama kalbimi ağzımda hissediyordum gençtim anlamadım kalbimi zorladığını geçen sene panik atak geçirdim ve kalbim aynı hapı kulladığım zamandaki gibi atmıştı.bildiğin kalbimi hasta ediyormuş aslında keşke o zaman da kullanmasaydım şimdi yasmının kullandığı şeyin anlamsızlığını anlatmak için merak ediyorum dedim çünkü ben inanmıyorum tek bir şeyin mucize yaratabileceğine.daha öncede demiştim ya vücudumuz bizden akıllı diye bıraktığın anda hızlı bişekilde boşluğu dolduruyor.hem 2 ayda 10 kilo vermişim o zaman salaklık sporumu diyetimi yapsaydım yine verirdim.velhasıl önce sağlık
üstüne para verseler de başlamam yukarda sebebini anlattım umarım kendimi ifade edebilmişimdir bunlar tehlikeli hareketler45derya45 sağlıklı zayıflıyoruz bırakmam sizi
cumartesi menü
kalkınca 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş 7 km
kahvaltı karatay
öğle 2 y.k bulgur pilavı 1 kase yeşil mercimek çorba
akşam çocuklar krep istemişti benden saat 18:00 civarı 10cm çapında bir adet krep ballı, çay
2,5 lt su
herkese selamlar canlarrr nasilsiniz iyi misiniz dun giremedim gec uyandik ve alisimin alerjisis yuzunden disari cikmak istemedim nolur nolmaz cunku Cuma dogum gununde gozleri damla kullandigim hade sisti korktum
bende firsat bu firsat dedim salonun camlarini iyice temizledim panjurlari benim Salon camlari cok buyuk bi duvar boyunca cam bide ayagimin altinda bicir bicir konusan ali sonra ev temizligi yemekti cartti curttu derken 11 de totom yer gordu o anda da artik yorgunluktan uyudum kaldim ohh miss
çok iyi yapmışsınız kaptancıkım bizim burda da bozdu yine havalar yağmur rüzgar çıkılmıyor dışarı
diymiiişu bir kaç gün daha sıkıntılıyım malum regl sancıları artık ondan sonra asılacam sporuma
tebrikler tatlım başarın daim olsun
hoşgeldin canım aramıza
kizlar menulerde eksik varsa bana soyleyin lutfen gozumden kacmis olabilir
ay ben dünkü menümü yazmamışım
sabah: karatay kahvaltısı
ara: ayran
öğle: iki kaşık türlü bir kaşık pirinç, yoğurt
ara:soda
akşam:yemekten evvel tatlı krizim tuttu yarım simite çikolata sürüp yedimyemekte az yedim oyüzden iki kaşık kuru fasulye, salata
Ayyy ne guzel olmus kaptanim bu mesaj :) mezun olcagim zamani iple cekiyorum ama acelem yok kalici ve saglikli zayiflamak istiyorum. :)
Aynen abla ilac iciyorum diye daha bi kistim cunku vaktim cok az ve benim verecegim kg 15. O yuzden disimi skcam birazdan sporumuda yapicam. Biliyorum ablacimmmmsaolunn gercekten anliyorum sizi bu son hap kullanisim olur in sha Allah. Sirf tr -15 kg gitmek istedigimden kullaniyorum. Zaten ondan sonrada dkkt edicem. Ah bi 83 olsammmm o kgda zaten 70lerde gosteriyorum cok ozledim eski kilomuu.
aynen abla ben herseye erken yasta basladimm :)) ama coksukur saclarim hic zarar gormedi saclarim cooook kalin birde cok sacim var ve hizli uzuyor cok sukurr.
Yaaa benim pyjama takintim yine basladiii. Doyamadim pyjamalaraaa:s 95 olup kendime pyjama hediye edicem birde uzamis olan kut kahkullerimi yine kut kestircem. Kaptanimmmmm askimm haziran sonu icin hedefim 90 halacok iddaliyim ! Bu sefer basaricam ama in sha Allah.
Merabalar herkeze dun giremedim dugunumuz vardi dayimin kizini everdik hayli karisik curcunali bigundu cok suku grip olmadim olcam sandim baya korktum ama cok sukur dunku menumu paylasicamda sarjim bitiyo cok karisik bi menuydi once bi toparlamam lazim
Selam kızlar haftadır menumu paylasamadim bundan sonra eksiksiz devam edicem insallahbugünki menum sabah bir kac tane patates kizartmasi omlet beyaz peynir zeytin domates 1 dilim ekmek
öğle ızgara tavuk salata
akşam kabak yemeği ve yoğurt olacak
Su yaklaşık 2 litre yürüyüş akşam 30 dakika yapicam inşallah
Haziran sonu hedefim 70 in altına inmek insallah
Tartının bılı zayıflamıs odem falan degıll Allahtan cok mutlu oldum sabah degıstık baktım 56.900 mutlu oldum:)
Bugunkı menu
Sabah menemen salatalık domates peynır
Kıraz sapı cayı
Oğlen dürüm
1top dondurma yedım dayanamdım offf
Aksam yok
2 litre su
Yarım saat yuruyus 40 mekık,
Bıde tenis oynadık yarım saat
Cızelgede benım mezun olacagıö kılo 67 yazıyo o ne demek anlayamadım yanlısmmı yazıldı yoksaaa :)
Bugunn benim 1 yilimmis kkya uye oldugumm onun icin odul verildiYaaa ne cabuk geciyor gunleeerr.... Su gibi akip gidiyoor ama ben tabi tum yil yoktum toplasam 5 ay cikar
bugün ki menüm
sabah menemenli ekmeksiz kahvaltı
öğle kıymalı patatesli patlıcan
cacık
ara 1 elma
akşam ciğer şiş
2 çatal bulgur pilavı
1 adet közlenmiş biber.
birazdan da ya limonlu çay içeriz yada şekersiz kahve
spor bebklerle yürüyüş
1,5 lt limonlu su
1,5 lt sade su
cumartesi menüm
kalkınca 4 adet taze kayısı
sabah menemenli kahvaltı
cıss olarak hiç bişi yok kahvaltıda güvenebilirsiniz:)
öğle1 tbk taze fasulye
yoğurt
akşam
somon balığı ızgara
közlenmiş patlıcan ve biberli salata
akşam 1 fincan sütlü şekersiz türk kahvesi
40 dk pilates
1,5 ltre limonlu 1,5 sade su
Merhaba kizlar yine yogun bir gun :),
Bugunku menum
Sabah : 2 yumurta 1 avuc tuzsuz fistik 5 kuru uzum+ turk kahvesi
Ogle: taze fasulye ve yogurt + kavun
Aksam: kozlenmis biber salatasi azcik fasulye
3 litre su
1 mil leslie
100 twist 50 mekik 10 dakika alt karin egzersizi
1 saat yuruyus ( iki gun yuruyemedim telafi etmek icin)
cuma menüm
sabah tereyağlı yumurta
klasik ekler yanında çocuklar uyanır diye ayrıntı yazamıyorum.kusura bakmayın
öğle:1 adet lahmacun
bol yeşillik
1 bardak ayran
akşam taze fasulye
patlıcanlı salata
yarım elma..
1,5 lt karbonatlı su 1.5 normal su
30 dk pilates
haydi ben kaçarrrr...allaha emanet olun..bu hafta sonu hiç kaçamaksızdı çok güzel geçti vicdanım çok rahat..eşimde ekmek yemedi...inşallah hep böyle gider....
Bugunki menu
Sabah; 2 dilim kepekli ekmekten 1 kasardan tost. Yesillikler
Aksam: tavukgogsu yaninda biraz ekmek. 2 lt su
Bugunku menum
Sabah : karatay kahvaltisi
Aksam: 1 tabak manti
2 top dondurma
40 dk egzersiz 3 lt su
Merhabalar bende baslivam diyete ve sizlerle morive olmak istiyorum benide alirmisiniz?
Kabul ettim ama tartimin pili yok sabah tartilip yazsam olurmu?
Aramiza hosgeldin canimMerhabalar bende baslivam diyete ve sizlerle morive olmak istiyorum benide alirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?