- 28 Mayıs 2015
- 2.958
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.474
- 358
Kızlar hepinizden çok özür diliyorum 2 gündür hastanedeydim annem fenalaştı çok şükür şimdi eve geçtik
Ne bildirim yapabildim ne de diyet yapabildim
hahaha benim babamda oyle derdi sakasinaa ve belli ederdi istemedigine dair :)) ozaman 10 yasindaydim ablamla beraber istiyorduk o tabi 17 yasinda gerci ben ablama ozenirdim9 yasimdan itibaren sacboyasida yapiodum tabi annem izin vermezdi ama ben aglardim her istedigimi yaptirirdim :)) herkes beni kucukkltn suslu bilior hahaha. Iste babam ozaman norvece veya tr gitmisti tatile 1 ayligina :)) bizde ablamla gittik burnumuzu deldirdik ama gercekten cok guzel hala burnum delik hizma takiyorum.sonra babam geldi tatilden gordu tabi gulduuu kizamaz babam oyle basit seyler icin asla :)) guldu gecti bizim yayladaki ineklere benzemissin dedi hahahaa Oyy askimmmm . Ewett en guzel piercing burunda ve gobekte zayiflayayim 65 kg olayim yaptircam gobegimede :)))
pzar menü
sabah kalkınca 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı karatay
öğle1 kase domates çorba 3 y.k tavuklu pilav avuç içi kadar karpuz dilimi
akşam öğle yemği saat 16 gibi yedim acıkmadım ayran içtim geçiştirdim
2 lt su
Canim menulerini gun sonunda tum gunu butun olarak yaz o zaman kaptanimiz daha kolay yorumlarKahvaltı bir adet Orta boy yumurta üzerine pul biber
2 adet cherry domates
yarım salatalık
1 yeşil biber
1 dilim tam buğday
ve şeker siz çay :)
Bende aksamlari 6 da yuruyorum kwptanimiz gunun her saati spor yapilabikir demisti bende farki yokBişey sorcam cnm ben akşamları yürüyorum sabah yürümek daha mı çok verdi riyor
İyi akşamlar şekerler umarım güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir2 haftalık ev hapsinden sonra biz de turladık annemle biraz ikimize de iyi geldi
Sen de iyi ki aramıza katıldın kuzum menün kötü olsa da lütfen yaz kuzum hepimiz insanız nefsimiz eyenildiğimiz zamanlar elbet olacak
Mutluluğunun katlanarak çoğalmasını tüm kalbimle dilerim selvosum daim olsun kuzumDestek bizden azim sendendi meleğim en büyük pay senin
Önemli olan pes etmeden tökezlediğimiz anda tekrar ayağa kalkabilmek kuzumm
Cecom inşallah prensesin bu en mutlu gününde istediği gibi içine sinen bir elbise bulabilmişsinizdir.Çok şükür sonuçlarda birşey çıkmamış Tutturacağına eminim cecomm bu takılma elbette geçecek
Afiyetolsun kuzumm
Aslında bu ay geçen aya göre kilo verme yüzden daha yüksek balım kiloya göre hesaplama yüzden önemli bence bu ay daha güzel gitmiş peki fazlası olursa tadından yenmez o zaman
duydum meleğimmmm lahana sarması yaparken bile haşlama suyunun kokusuna dayanamıyorum kuzum sırf o çorba eziyetinden dolayı
Evet tatlım alışkanlıklar hakikaten kötüUtandırma beni bu güzel sözlerle ama Yaşasın 300 gitmiş bile anneciğin haklı sana getirmemişki Amin kuzum ne düşürsün ne de eksik etsin yine derdimize çareyi orada buluyoruz
Sağlık olsun bitanem zeytinyağını toptan alıyorum o yüzden fiyat farkından etkilenmiyoruz daha ucuza geliyor kuzum.Semizotu salatası süper de limonata da haftasonu kaçamağı olsun mu dedin şekercim
Teşekkürler prensesimmm sana da kuzucum
Prensesim lütfen yapmasaten bu hapı kullanırken de az yemen bol su içmen ve hareket etmen lazım içinde yüzde yüz subtramin maddesi var ve organlarını mahvedeceksin kalp çarpıntıların eminim başlamıştır.Ayrıca şayet bu hapa devam etmekte kararlıysan üzgünüm ama seni takımdan diskalifiye etmek zorundayım çünkü sağlıksız herşey yasak bile bile sana kötülük edemem
Kişisel problemlerini en kısa sürede çözersin inşallah balımkaramsarlık yok Pozitif düşünelim her şey güzel olsun
İnşallah enişte de vazgeçer ekmekten perim birlikte yaparsanız daha güzel sonuç alırsınız.Bu arada geçen radyoda fırıncıların promosyon reklamını duydum ne güldüm ekmek kart gibi birşey çıkarmışlar
Evet prensesim aylık hedefini tutturamayanlarınn cezası ama korkulacak birşey yok bizler yardımcı oluyoruz zatenKuzum bu hapı alırken bol su içmen lazım almakta kararlıysan lütfen hiç olmazsa bol su iç
ama tekrar söylüyorum devam edersen
Nasıl çarem kalmadı prensesimm bak ssat kaç olmuş hala kahvaltı yapmamışsın metabolizmanın kaç saat önce çalışmaya başlaması gerekirken öğleden sonra yakıt atıyorsun mideye sonra da hap içiyorsunlütfen erken kalkıp kahvaltını yap tatlım kolay gelsin şükür bizim bitti
Maceracımız yeni bir serüvene yolculuk yapıyor anlaşılanKuzum işte bunu denemedim hiç ne desem yalan olur aktara madem güveniyorsun karar senin bitanem ama iyice araştır kullanmadan tatlım
Birkaç kullanıcı yorumu balım aman diyim uzak durun prensesim de inşallah hatasından döner
- arveyu diyor ki:
18 Nisan 2015, 17:22
ben irem naturel hapi kullanmaya baslayali dört gün oldu ve dördüncü gün siddetli bir sekilde bütün vucudumda yanma ve uyusma meydana geldi. nefes almada zorluk cekmeye basladim asiri terleme ve kalbimde carpinti, mide bulantisi, basimdaki uyusma daha da beni tedirgin etti. esimden gizli kullanmaya baslamistim bu kapsulü. hemen esime durumu anlattim. bana birsey olursa diye. bana irem naturel kapsülü satan kisiyi aradim ve bana bunun dogal oldugunu 2-3 gün sonra gececegini söyledi ve bana cayini da satmaya calisti. 2- 3 saat sonra yanma durumu gecti ve üsümeye ve titremeye basladim. ertesi gün kullanmadigim halde belirtiler hafif bir sekilde devam etti. vel hasil hapi biraktim icmiyorum artik. ölüm korkusu benim aklimi basima getirdi. saglikli bir sekilde kilo vermek dururken kolay yola sapmanin cezasini hayatimla ödüyordum nerdeyse. bu yaziya böyle tuzaklara düsmeyin diye yazyorum.Allah sahidimdir ki bir kelimesinde bile yanlis birse yok. kullanmayin. denemis bir muslüman olarak size uyarimdir.
CEVAPLAbilge diyor ki:
19 Nisan 2015, 11:37
Bende 15 gündür kullanıyorum valla hiç veremedim tokluk falanda yapmıyo zaten ben diyet yaptıktan sonra neden bunu iciyim ki
CEVAPLAdevasa diyor ki:
24 Nisan 2015, 09:42
Irem naturel hapini ve cayini aldim ve bir hafta kullandim.Ilk bir kac gun iyiyidim. Tok tutuyor cok su iciriyordu. 2 hafta sonra dudaklarim ve ellerimde yaralar cikti. nefes almada zorlaniyodum ve gozlerimin alti morarmaya basladi. Doktor biraz daha kullansaydin karacigerlerini mahvederdin dedi. Insallah baska organlarimada birsey olmamistir.Ben yaptim siz yapmayin sakinnnnn kullanmayin ne cayini ne hapini!!
CEVAPLAgül diyor ki:
25 Nisan 2015, 05:00
Irem naturel kullandim ölüyordum..sakin kullammayin
CEVAPLAgül diyor ki:
28 Nisan 2015, 11:21
Bugün kriz gecirdigim icin iremi birakali 4 gün oldu yasadiklarim arveyu isimli kisinin yazdiklarinin aynisi ve bende dördüncü gün yasadim..cuma günü biraktim..hala kendine gelemedim..günlerce ölüm korkusu ile yasadim. Sakin kullanmayin..caninizdan olmak istemiyorsaniz..bu bana iyi bir ders oldu ..birdaha zayiflama hapimi ..tövbeler olsun..ölümden döndüm..
Hadi bakalımmmm maceracımmmm
Ben gezdim durdum meleğimmmm ama 2 haftadır tıkılıydık evde
Doğru söze ne denir
Moral bozmak yok tatlım teaidlat misafir derken düzenin bozuldu eminim tekrar eski programına döneceksin
Henüz hiçbirşey için geç değil kuzucum her fırsatta spora asılırsan süper inceleceğine eminim
Afiyetolsun umudum ekmekler neyseki akşam yok
Umudum aslında hemen tartılman iyi olmuş demekki 800 gr fazla gösteriyor yarın tekrar tartıl bakalım aynıysa tartı farkını başlangıç kilona eklememiz gerekir
acil kahvaltı olduğu belli selvoşummm ödülmü verdin kendine minicikleafiyetolsun yaramasın tatlımakşam telafi etmişsin canım
Mayıs Ayı Kilo Verme Birincisi
20 günde 6 kilo vererek %6,59 yüzde ile
@Selvos88
Tebrikler meleğimmm
hoş geldin canım aramızaKızlar bende karabuğdaya başladım çok hafif hissediyorum kendimi ama kesinlikle kahvaltımı normal yumurta peynir zeytin süt ve bir iki dilim buğday ekmeği yiyorum . Karabuğday detoks olarak geçiyor ödem atıyor diyolar 3 gün yapacam sadece arada canım isterse kaçamak yapıyorum. Akşam 6 dan sonra sadece bir yada iki meyve yerim yada yemem. Benim en büyük sorunum SUGünde 1 litreye yakın içebiliyorym oda zorla şimdilerde çilekli naneli su hazırlıyorum . O iyi geldi
zaten kilo vermeden önce ödem atmamız gerekmiş . Bakalım bugün tok karnına 68 çıktım yarın aç karnına tartışıp paylaşırım. Aslında kilo vermek zor değil zor olan irade kontrolü bunu unutmayalım . O yüzden burdayım takım ruhuna inanıyorum ha gayret kızlar yaza incecik ve fit girdiğimiz düşünelim
Çünkü en önemlisi SPOR . Sadece günde bir saat yürüyerek 1 ayda 3, 4 kilo veriliyor. Gazamız mübarek olsun :)
üstüne para verseler de başlamam yukarda sebebini anlattım umarım kendimi ifade edebilmişimdir bunlar tehlikeli hareketler45derya45 sağlıklı zayıflıyoruz bırakmam sizi
Tesekkur ederim deryacimharıkasın selvosum tebrik ederim
ilginçmiş ama ağzıma yapışan tatlardan pek hoşlanmam ben sakız bile çiğnemem dişlerim biraz problemli bu tarz şeylerden hep uzak dururum toz haine getirttim diyorsun bu olabilir.dene bakalım neler olacak hep beraber görelim
45derya45 deryacim sandaloz sakizinden bizdede var eklem romatizmam var onun icin almistk hic kullanmadim dene bakalim ise yaricakmi merak ediyorum
pzar menü
sabah kalkınca 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı karatay
öğle1 kase domates çorba 3 y.k tavuklu pilav avuç içi kadar karpuz dilimi
akşam öğle yemği saat 16 gibi yedim acıkmadım ayran içtim geçiştirdim
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?