Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydin herkeze bugun tartildim sweet sastim tamam kilo aldigimi fln hisediyordumda bukadar degil 64 ten 80.6 ya cikmissim offf ya nasil oldu ne ara oldu anlamadim ilac kullanmak zorunda kaldim sanirim onlarda sisirip kilo yapti ama kiloyuda oyle verecegim artik neyseki tam hersey yerlesmeden vermek daha kolay olur ins ya aklim basima 1 sene sonra gelseydi uzun lafin kisasi 10 aya kadar hedefim 60 olmak tabi olursa ins sizlerinde yardimiyla

ahhh canım benim işte böyle anlamadan sinsi sinsi geliyor. bende kilo aldım kilo aldım dedim ma bi türlü tartılmadım bigün baktım bedenim habire büyüyo ve ben 93 kilo olmuşum o an dank etti çok ağladım. ama artık sık sık tartılmak gerektiğini biliyorum. yolun açık olsun. hoş geldin aramıza

Cogumuzla ayni seyi yasamissin canim. Bende tartilana kadar kendimi 75-80 kilo arasi saniyordum ohh raahttim gelsin yemekler gitsin tatlilar birgun bi tartildim 95 sandigimdan 20 kilo fazlayim simdi 85 kiloyum 10 gitti 20 daha gidecek insallah :) burasi sana cok iyi gelecek cunku kaptanimizjn ve kizlarin dwstegi motivasyon sagliyor inanilmz katkili burasi. Umarim hepimiz hedefimize ulasiriz

Hepimiz ayni kaderi yasamizin deryam kactigimiz tartiyla yuzlestik sonunda kaderden kacilmiyor

tünaydın kızlar

klasik pazar tutulmalarından biriyle daha karşınızdayım..
dün yine evde ufacık bir hareketle belim tıkkkkkk kaldı. topal tilki gibi dolaşıyorum ortalıkta..
napıcam ben bu beli anlamadım öksürürsün tutulur, işlenirsin tutulur biblomuyum ben öyle durayımmm.. sinir olmaya başladım artık. acaba doktoru dinleyip erkenden ameliyat olsam mı diye düşünmüyorum değil. eni sonu ameliyat diyo herkes. amaaannn neyse alışacaz mecbur.

10 kilomu masallah cnm nekadar surede verdinki ? Bende sence 10 aya kadar hedefime ulasabilirmiyim?

eksik menülerimi yazayım hemen
cumartesi
sabah hatırlamıyorum ama cıs yoktuuu
öğle : çorba yoğurt minik bi dolmanın yarısı (pirinçli )
akşam : mercimek çorbası salata sonraaa çikolu dondurma hemde saat 21 de gitti cumartesi

pazar :
sabah : evde olunca nefis karatay kahvaltısı
öğle : yok
16 gibi otur otur can sıkıntısı kızım çekirdek çitliyodu ondan aldım 15 20 çekirdek

akşam ızgara köfte ve tavuk ve salata ayran

Gec
Gecmis olsun allah sifani cabucak verir ins ama ameliyati tavsiye etmem gozunu korkutmak istemem ama bizim bir tanidigimizin basina geldi ameliyat oldu belinden 8 saat surdu sonuc ne ya tekerlekli sandalyede yasiyo allah onunda sifasini verir ins ha tabbi bu allah korusun herkesin basina gelecek hali yok ama o riskide var ve goze alinabilinirmi soru o iste iyi dusunmwk lazim allah sana yardimci olsun canim tekrardan gecmis olsun

Ya maleswf gelmis ama yapacagimiz sey belli diyet ins olur bakalim

çok sağol canım Allah razı olsun. son 5 ay içinde 4 kere tutuldum canım. hiç düşünüyordum aslında ameliyatı ama nereye kadar diye sorgulamaya başladım bu kez. bir anda karar verilmez yada can acısıyla böyle düşünüyorum sanırım biraz geçince yine döner eskiye diyorum

Aynen bencede baskalarina bakaraktan acidan kurtulmaya calismak daha kolay gibi gozukuyo ama karar senin beden senin tabbi hersey gozonunde olmasi lazim sonucta hersey kul yapisi allah yapisi degil ufacik bi hata yanlis insanlarin hayatini karartabiliyo ama sen herseyi arastir sor agri cekmenide istemem tabikki allah yardimcin olsun tekrardan ins cabucak gecerde kurtulursun

10 kilomu masallah cnm nekadar surede verdinki ? Bende sence 10 aya kadar hedefime ulasabilirmiyim?
Benim toplamda 1 ay 1 hafta oldu ama yeni baslasdigim icin hizli gitti :) takima geleli 21 gun oldi 6 kilo gitti :) 10 ayda veririsinbence benimde hedefim 7 ayda verebilmek tam olarak kis geldiginde ideal kilomda olmak

Bişey sorcam cnm ben akşamları yürüyorum sabah yürümek daha mı çok verdi riyor
tatlım ben sabahları vakit bulabiliyorum akşamları üç çocuğu ayarlayıp çıkmak zor oluyo sporun her turlusu zayıflatıyo bu bi gerçek nerde hareket orda bereket benim bildiğim kadarıyla sabah yapılan spor daha etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…