Bugunku menum
Sabah: iki yumurta, yesil biber, beyaz peynir, 5 uzum, 1 avuc fistik, 1 kahve, 2 kare bitter
Ogle: 1 biftek , salata , yogurt, 1 kahve
Ara: inanilmaz bi tatli krizi tuttu adet donemim geliyor ondan herhalde en masum ne yiyebilriim diye dusundum bi avuc fistikla 6 tane kru uzum yedim.kuru uzumude cekirdekli aliyorum canan karatayin dedigi gibi
Aksam : ton balikli bogrulce salatasi
3 litre su
1 mil leslie
100 twist 80 mekik
Bugun yuruyemedim turkiyeden amcam geldi annemlere gidiyoruz evde yemegimi yiyip gidiyorum karnim tok olsunki turkiyeden gelenlere dokunmiyayimama alicam annemden yarin sabah ogunume eklicem
Yaaa ama ablacim nedenPrensesimm hala kullanmakta kararlısın demek hem de zararlarını bile bileŞayet bu hapı kullanmakta ısrarcıysan bu hafta seni diskalifiye etmek zorundayım kuzum free takımda devam edebilirisn
yok abla 90 :))Prensesimm 94 diyelim istersen fazlası olursa başımız üstüne
Hahahaha yaaaaaaTebrikler prensesimmmm aynenn canım bir bakmışsın seni evlendiriyoruz
aynen abla suyu artirdim sukur ama spor yok 2 gundur. Yarin yine basliyom baya bi duzensiz gidiyor uff slildim artik herseyi duzene sokmak istiorumtavuk göğsünün yanında salata daha güzel olmazmıydı prensesimmSporu da bıraktın sanırım ama suyu artırmana sevindim tatlım
Amaniinn abiye bulmak nekadar zor oldugunu cok iyi bilirim bide insan cok para vermek istemiyor sonucda 1 gunlugune giyilior ama ne yazikki ben abiyelerimi hicde ucuza almadim hepsi 350 eurodan basliyor birde Los Angeles da yapildi. Napiyim ama birde guzel olunca insanin icinde kalior bende sukur hepte istedigim cokkguzell abiyeleri aldim. Simdide ev abiye dolu satmaya calisiorumama millet bellese istiyor. 50 euroya veriyim diyorum inan abla 20ye istiyorlar salak kafam 200 istemem lazim 350 400 euro azmiii resmen trde bu fiyat 1000 + tl. Kalkipda bunu 20 euroya verecek degilim. Dolabimda kalsin daha iyi kiralamayida dusunuyorum millete abiyelermi.Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Günaydınlarrrrrrrrrrr
Herkese çok güzel ve kaçamaksız bir haftasonu diliyorum
Çok yoğun iki günün ardından şükür yine buradayım
Fırsat bulupta bir türlü uğrayamadım ama cidden felaket yoruldum şu iki günde
Cumartesi sabahı 9 bucuk gibi evden bir çıktık saat tam 6da ancak eve geldim
Önce Nişantaşının altını üstüne getirdik ama şansımıza girdiğimiz çoğu abiyeci toptan satış yapıyorduBazı dükkanlarda normal satışta vardı ama ya modellerini beğenmedi kızım yada ben fiyatını
İnanılmaz faiş fiyatları duyunca anammm dedim
En ucuz elbise 350 liradan başlıyordu ( halbuki eşimin kuzeni orada geçen sene 70 liraya inanılmaz güzel bir abiye almıştı) Hep butik tarzında olanlar kalmış hatta kuzenin elbisesinin aynısını bir yerde kızım beğendi ( tabi onunki portakal rengiydi bizim baktığımız kırmızı ) ama kadın 450 lira diyince dumur oldum tabi
3 saat orada dolaştıktan sonra Mertere geçtik arabayla ama orada hele hiç bulamadıkyurtdışına özellikle Rusya taraflarına yolladıkları malların ellerinde kalanlarını satıyorlarmış ve çoğu beden 34 yada 36dı
Başka bir semte daha baktıktan sonra 2 gün önce bu son seçenek dediğimiz elbiyeyi almaya gitmiştik ama aynı mağazada tezgahtarın ısrarı üzerine baştan dönüp bakmadığı elbiseyi deneyip hayran kaldı kızım
Tam istediği gibi kırmızıydı ve şükür elbise derdimiz kalmadı
Hatun birde kendine gizli platformlu bir ayakkabı ve ufak bir çantada aldı ve tabi cumartesiden beri havalarda uçuyor gönlünce oldu diye
Akşamda eve gelince hadi sahile inelim hem dinlenirsiniz dedi eşim ve apar topar piknik yapmaya karar verdik tabi eve gelmem saat gece 1i bulduacık hava çok iyi geldi ama tabi yorgunluk ertesi gün acısını çıkardı
Pazar hem geç uyandım hemde her yerim ağrıdığı için koltuktan kalkamadım bir türlü
Akşam üzere saat 16:00 gibi de kızkardeşim hadi parka gelin çocuklar oynasın diyince birde oraya gittik
Çocuklar doyasıya eğlenirken bizde oturup sohbet ettik sonrada eve gelip yemek faslı, mutfak temizliği, kızı yıka falan derken çok geç oldu ve uğrayamadım ama aklım hep buradaydı
Beslenme olarak çok kaçırmadım ama tabi dışarda olunca biraz saçma oldu ama eminim cumaya kadar bu durum değişecektekrar sarı kart almayı göze alamam
Anneciğine çok çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey yoktur
sende az değilmişsin heee
Benim küçük kuzu daha şimdiden ben büyüyünce pembeye boyatacağım saçımı diyorpembe delisi ne olacak Büyük saçının rengini beğeniyor ki zaten daha çok ufak o yüzden pek istemem yaptırmasını heee uçlara ışıltı dese izin veririm okadarına ama şükür öyle hevesleri yok şimdilik
Hızması çok hoşuna gitti cadının ama hakikaten bende baktıkça ay çok güzel olmuş diyorum içimden
Bende bekarken çok istiyordum ama ne hızmaya nede dövmeye izin vermedi Annemler
Hatta en son nişanlıyken ille dövme yaptıracağım diye tutturmuştum babamda seni alaca p.... ( küfür) izin verirse karışmam ama ben asla izin vermem dedi eşimde ben P.... olmadığıma göre sıkıntı yok bende izin vermiyorum dedi Tabi o cümleyi babam yanlızken söylemişti bende saftirik o zaman ne akla hizmet ilettiysem eşime oda güldü çünkü asla babamın ona küfür etme anlamında söylemediğini bilir ( daha biz nişanlanmadan evvelde babam herşeyden habersiz ileride seni alacak olan P.... izin verirse yaptır derdi Neticede iyiki yapmamışım diyorum sonuçta hem çok günah hemde ömür boyu üzerimde taşımak hoşuma gitmeye bilirdi
Bazen şakasına yaw keşke yaptırsaydım dövme diyorumda kızım bile atlıyor Anne olurmu hiç günah hem gusüle engel diye
Çok şükür eşim çok abartılı bir şey olmadığı sürece izin veriyor kızıma ama eminim babam ve Annem görünce bu kıza çok müsama gösteriyorsunuz derler onun olmadığı bir ortamda ( yüzüne kimse birşey demez hem üzülmesin diye emde aksi saatine deng gelince anınca cevabı yapıştırır)
Bakalım onlarda ramazanın 2ci akşamı gelecekler almanyadan
Dogru haklisin abla ama malesef kullaniyorum 25 gun kaldi. Pek faydasini gormuom kiz ablla resmen ihtiyac felan kapatmio :)) para bosubosuna gtti gerci biliodum ama son kez bi deneyim dedim.Bu kadarcik yemekle zayiflayamazsinki canim.. Versen bile sagliksiz olur.. Yasin kucuk bence saglikli beslenmeyi sec tatlim.. Kendine kotuluk yapiyorsun o haplarla.. Grip olunca bile ilac icmiyorum ben caylarla geciriyorum .. Cok gerekmedikce antbiyotik sokmuyoruz eve.. Sen sadece beslenmeyle asilcak bi olay icin hap kullaniyorsun vazgec bence
afiyet olsun canım[/QUOTtt
Teşkler cnm ama öğle yemeğini yiyeceğim bir adet Burçak yedim akşamına tavuklu salata tabiki tuzsuz ve yağsız ekmek yok ama bir şişe Cola içtim uzun Aman sonra ilk ve son
Tartıyla yaşamaya alıştım canım moralimi bozuyor ama depresyona girmiyorum hemen dikkat ediyorum kendime mutlaka etkisi oluyor o 100 gr eksik bile herşeye değer açlıktan kimse ölmez ama sağlık yaşam tarzı sağlıklı uzun ömür getirir düşünsene 60 ında fit bir hatun olduğunuCogumuzla ayni seyi yasamissin canim. Bende tartilana kadar kendimi 75-80 kilo arasi saniyordum ohh raahttim gelsin yemekler gitsin tatlilar birgun bi tartildim 95 sandigimdan 20 kilo fazlayim simdi 85 kiloyum 10 gitti 20 daha gidecek insallah :) burasi sana cok iyi gelecek cunku kaptanimizjn ve kizlarin dwstegi motivasyon sagliyor inanilmz katkili burasi. Umarim hepimiz hedefimize ulasiriz
Bencede çünkü gün boyu metabolizmanı çalıştırıyor bende bundan sonra sabah yapcamtatlım ben sabahları vakit bulabiliyorum akşamları üç çocuğu ayarlayıp çıkmak zor oluyo sporun her turlusu zayıflatıyo bu bi gerçek nerde hareket orda bereket benim bildiğim kadarıyla sabah yapılan spor daha etkili
3 litre suyu nasıl içiyorsun ben 1 litre bile içemiyorumBugunku menum
Sabah: iki yumurta, yesil biber, beyaz peynir, 5 uzum, 1 avuc fistik, 1 kahve, 2 kare bitter
Ogle: 1 biftek , salata , yogurt, 1 kahve
Ara: inanilmaz bi tatli krizi tuttu adet donemim geliyor ondan herhalde en masum ne yiyebilriim diye dusundum bi avuc fistikla 6 tane kru uzum yedim.kuru uzumude cekirdekli aliyorum canan karatayin dedigi gibi
Aksam : ton balikli bogrulce salatasi
3 litre su
1 mil leslie
100 twist 80 mekik
Bugun yuruyemedim turkiyeden amcam geldi annemlere gidiyoruz evde yemegimi yiyip gidiyorum karnim tok olsunki turkiyeden gelenlere dokunmiyayimama alicam annemden yarin sabah ogunume eklicem
Canım hosgeldin ben şu sisesini sürekli yanımda taşıyorum ozaman hatirlayip sürekli iciyorum3 litre suyu nasıl içiyorsun ben 1 litre bile içemiyorum
Bende taşıyor um yanımda ama inatla içmiyorym:)Canım hosgeldin ben şu sisesini sürekli yanımda taşıyorum ozaman hatirlayip sürekli iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?