Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugunku menum
Sabah: iki yumurta, yesil biber, beyaz peynir, 5 uzum, 1 avuc fistik, 1 kahve, 2 kare bitter
Ogle: 1 biftek , salata , yogurt, 1 kahve
Ara: inanilmaz bi tatli krizi tuttu adet donemim geliyor ondan herhalde en masum ne yiyebilriim diye dusundum bi avuc fistikla 6 tane kru uzum yedim.kuru uzumude cekirdekli aliyorum canan karatayin dedigi gibi
Aksam : ton balikli bogrulce salatasi

3 litre su
1 mil leslie
100 twist 80 mekik
Bugun yuruyemedim turkiyeden amcam geldi annemlere gidiyoruz evde yemegimi yiyip gidiyorum karnim tok olsunki turkiyeden gelenlere dokunmiyayim ama alicam annemden yarin sabah ogunume eklicem

afiyet olsun canım

iyi akşamlar kızlar bugünkü menümü yazayım ya ben bir an önce toplanmak istiyorum hiç düzenli değil yediklerim. dün belimi incitince pazarada gidemedim. kısa süren azmimi geri istiyorum

sabah : yumıurtasız kk 5 ceviz
öğle : bezelye 2 kaşık pilav 1 bardak ayran
az önce : 2 çay kaşığı dondurma
akşam : kuru fasulye ve bahçemdeki semizlerden salata yapıcam ( yemedim daha ama değişiklik olacağını sanmıyorum)
su henüz 1,5 litre

Prensesimm hala kullanmakta kararlısın demek hem de zararlarını bile bile Şayet bu hapı kullanmakta ısrarcıysan bu hafta seni diskalifiye etmek zorundayım kuzum free takımda devam edebilirisn
Yaaa ama ablacim neden bu benim sorumlulugum beni uyardiginiz halde ben hala kullanmak istiyorum lutfenn ben takimdan cikarilmak istemiyorum
Prensesimm 94 diyelim istersen fazlası olursa başımız üstüne
yok abla 90 :))

Tebrikler prensesimmmm aynenn canım bir bakmışsın seni evlendiriyoruz
Hahahaha yaaaaaaEvlenmicem ben havalarda ucucagimm
tavuk göğsünün yanında salata daha güzel olmazmıydı prensesimm Sporu da bıraktın sanırım ama suyu artırmana sevindim tatlım
aynen abla suyu artirdim sukur ama spor yok 2 gundur. Yarin yine basliyom baya bi duzensiz gidiyor uff slildim artik herseyi duzene sokmak istiorum

Amaniinn abiye bulmak nekadar zor oldugunu cok iyi bilirim bide insan cok para vermek istemiyor sonucda 1 gunlugune giyilior ama ne yazikki ben abiyelerimi hicde ucuza almadim hepsi 350 eurodan basliyor birde Los Angeles da yapildi. Napiyim ama birde guzel olunca insanin icinde kalior bende sukur hepte istedigim cokkguzell abiyeleri aldim. Simdide ev abiye dolu satmaya calisiorumama millet bellese istiyor. 50 euroya veriyim diyorum inan abla 20ye istiyorlar salak kafam 200 istemem lazim 350 400 euro azmiii resmen trde bu fiyat 1000 + tl. Kalkipda bunu 20 euroya verecek degilim. Dolabimda kalsin daha iyi kiralamayida dusunuyorum millete abiyelermi.
Ama kizinin istedigi oldugu icin bende cok sevindim bilirim o duyguyu havalarda ucuyordur eminim

Hahaha cimcimeeeeee yerimmmmmm Ay iyikide dovme yapmamissin abla. Birde yanlisim yoksa dovme uzeri abdest gusul abdest aliniyor Dovmeyi pek sevmem ama piercing bayilirim birtek burun ve gobek deliginde 65 olup kendime hediye olarak yapicam in sha Allah. Ayy neguzel abla gelsinler ailen bakalim tepkileri nasil olacak

Dogru haklisin abla ama malesef kullaniyorum 25 gun kaldi. Pek faydasini gormuom kiz ablla resmen ihtiyac felan kapatmio :)) para bosubosuna gtti gerci biliodum ama son kez bi deneyim dedim.

pazartesi menü
7:30 8 :15 arası yürüyüş 4 km canım yürümek istemedi erken döndüm
akşam 2 y.k pilav 3 y.k patatesli bezelye yemeği semizotu salata
1 ince dilim yaşpasta çay
su henüz 1,5 lt oldu inş 2 ye tamamlarım
(bugün oruçlu olduğum için kahvaltı ve öğle yemeği yok.sahura da kalkamadım bi kalktım sabah namazı olmuş sahurda da yemedim)

Tartıyla yaşamaya alıştım canım moralimi bozuyor ama depresyona girmiyorum hemen dikkat ediyorum kendime mutlaka etkisi oluyor o 100 gr eksik bile herşeye değer açlıktan kimse ölmez ama sağlık yaşam tarzı sağlıklı uzun ömür getirir düşünsene 60 ında fit bir hatun olduğunu

Bencede çünkü gün boyu metabolizmanı çalıştırıyor bende bundan sonra sabah yapcam sen ne kadar yürüyo su n?

3 litre suyu nasıl içiyorsun ben 1 litre bile içemiyorum

Iyi geceler kandilimiz mübarek dualarimiz kabul olsun inşallah bugünki menum
sabah haşlanmış yumurta beyaz peynir zeytin ve 2 dilim ekmek
ara bir parça gofretdayanamadım
öğle patlıcan yemeği 3 kaşık makarna
Ikinci bol bol marul lahana salata ile beraber kısır
yaklaşık 2,5 litre su
1 saat yürüyüş

Annemde gunler cok yogun geciyi ve cok kacamakli dikkat etmeye calisiyorum ama tabi zor surekli bi akrabadayiz ya disardayiz yada evde annem dokturuyo su birhaftayi kilo almadan atlatsam o yeter bana, ha gayrettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…