Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu gunku menum
Sabah omlet peynir zeytin domates salatalik
Aksam: kofte 5 tane, firin patates, salata,
4 tane lahana sarmasi, 1 bardak kola(cok hararetim vardi tutamadim kendimi zaten bu hararet beni mahvediyo)

Gun icinde turk kahvesi, yarim muz, 4-5 cilek, 8-9 findik

Spor yok bi sabah pazarina gittim 1 saat, bi aksam pazarina gittim oda 1 saat cok yoruldum insallah spor yerine gecer

Yasmin bu ilaçla ilk günler sınırlımı su tüketiliyo oyuzdenmi az içiyodun?

Ahahahaaa deryam ya nasıl sanslısın:))) dene bakalım işe yarayacakmı:))

Gunaydin kizlar :) bugun bisey yaptim iyimi yaptim kotumu yaptim bilmiyorum. Hep giymek istedigim tayt jeani aldim motivasyon icin hadi kizim pes etme gir bunun icine demek icin aksam annemlere gittik ikram edilen cerezlere meyveleree annemin yaptigi harika soslu tavuga ve babamin benim icin aldigi dondurmaya dokunmadim bile herkes sok gecirdi sabah uyandik evin ici sicacik taze simit kokuyor babam bizim icin almis sadece kokladim yemedim kahvaltiyi evde yapcaz dedim selcugu okula yetistircez diye annem atti cantaya bi simit belki kahvaltida minicik yerim

Kizlar bu arada onerilerinizi bekliyorum acil yardim kabizlik sorunum var. Dun dogadan formun kiraz sapli cayini aldim. Bol su tuketiyorum ekmek yemiyorum yogurt tuketiyorum. Menulere yazmayi unutmama ragmen hergun kendim demldigim mate , yesilcay, kekik, biberiye karisimi cay tuketiyorym gunde 3 kupa. Gun kurusu kayisida yiyorum. Bilinen tum yontemleri yapiyorum anlamadm neden boyle oldu

teşekkür ederim canım...valla beni de çok mutlu ediyor bu durum..eşimle cmt.den beri ekmek yemiyoruz...eşim çok mutsuz ama bir yandan da istekli..zaten istekli olmasa zorla yaptıramam ki...:)
ben regl olacakmışım o yüzden tartı sabitlenip kalmış..şimdi iyi gidiyor şükür...cumaya kadar 84 ün altına düşerim sanırım....

menümü yazayım
dün klasik kahvaltı

öğle mercmek pirinç karışımı çorba
1 kase yoğurt

ara 1 elma 3 ceviz
4 kayısı

akşam
yarım tabak fasulye
1 tabak dünkü kıymalı patlıcan yemeği
yarım kase çorba

akşam kandil programı vardı orda minicik bir parça sütlü tatlı yedim..şimdi yemesem didik diidk soracklar ne oldu falan...dikkat ediyorum desem sen emziriyorsun ye süt olur....vsvs
1 bardak ta çay içtim

1,5 lt limonlu su
1,5 ltre normal su
45 dk pilates

3 litre suyu nasıl içiyorsun ben 1 litre bile içemiyorum
eğer su içmezse yaktığın yağ neyle dışarı atılacak ayrıca en doğal yağ ve ödem attırıcı unutma bütün hastalıklarda doktorlar nce su diyo şişmanlıkta bi hastalık öyleyse bol bol su herşeyden önemli şişelerini 1,5 lt olarak ayarlayabilirsin ben 2 adet içiyorum 1,5 luk böylece suyun hepsini bir arada görerek önceden pes etmiyorum

günaydın bu arada
yaa ben bugün sabah hiç doymadım
ceviz yedim süzme yoğurt
domates salatalık
1 tereyağlı yumurta
ama hiç bişi yememiş gibiyim...üzerine sütlü kahve yaptım 3 küçük kare çikolata yedim...öyle duruyorum şu anda...acaba yumurta az yedim ondan mı
2 yumurta kalmıştı eşimle yedik onu...

yaaa biz ekmek yemeyi bıraktık yaaa eve resmen ekmek yağıyor..pazar günü komsum getirdi babası hayır yapıyormuş...dün başka bi komsum getirdi yine ekmek ve helva...diyorum eşime eve ekmek yağıyorsa bil ki doğru yoldayız
eşime de iş yerinde meyve veren dondurma ısmarlayan bi sürü kişi...reddediyorum bi çoğunu diyorkimsede bilmiyor diyette olduğunu ama işte hep öyle olur ya zaten...ama pes etmek yok yola devam......

streslimisin yada regl dönemin mi yakın ikisi çok etkin ruhsal açlıkta su içmeye çalış bol bol

sabahları ıılık suyun içine zeytinyagı koy birazcık..aç karınla onu iç...kayısı yiyebilirsin..mevsimi değil ama kivi çok güzel bağırsak çalıştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…