Yasmin bu ilaçla ilk günler sınırlımı su tüketiliyo oyuzdenmi az içiyodun?Irem naturel capsulumude ictim 40 dkkim doldu birazdan kahvalti edicem. Cok super hissediyorum kendimi. Tabiki yaptigim cok kotuuuu ama gercekten tr gidecegim icin kullaniyorum yoksa asla kullanmazdim cunku sagligima cok zararli bunu daha oncede denedim ve gordum. Ama bu yaz tatili benim icin cok onemlizaten 1 aylik bu capsuller cayima henuz baslamadim bugun baslayacam. Suyumu icmiyorum bugun baslayacam 3 lt su tuketmeye
Ahahahaaa deryam ya nasıl sanslısın:))) dene bakalım işe yarayacakmı:))kızlar özellikle kaptanımmmm sandaloz sakızı ve kitre sakızı diye bir şey varmış.
bizim mağazanın 2 kapısı var bi kapı komşumuz eczane diğer kapı komşumuz aktar.şanslıyım...
aktar olan arkadaş uzun zamandır söylüyordu ben merak edip hiç araştırmadım dün akşam diyetisyenin önerdiği bi destek hapın içeriğini araştırırken okudum kitre sakızı diye ordan araştırdım kk da da verdiğini söyleyenler var. bugün aldım bakalım 1 ay bi deniyeyim sonuçta zararı olacağını sanmıyorum çünkü aktar olan komşuyla çok iyiyiz asla zararı dokunacak bişeyi vermez. deniyelim bakalım bi etkisi olacakmı
Zaten ben normaldede cok su iciyordum ama yanlis tuketiyormusum simdi yemeklerle beraber icmiuorum. Dun 4 litreden fazla icmisimdir o saate kadar ictigimi yazmistm menuye3 litre suyu nasıl içiyorsun ben 1 litre bile içemiyorum
Mayıs Ayı Kilo Verme Birincisi
20 günde 6 kilo vererek %6,59 yüzde ile
@Selvos88
Tebrikler meleğimmm
teşekkür ederim canım...valla beni de çok mutlu ediyor bu durum..eşimle cmt.den beri ekmek yemiyoruz...eşim çok mutsuz ama bir yandan da istekli..zaten istekli olmasa zorla yaptıramam ki...:)İyi geceler meleklerim tam gezme sonrası kk ya girdim ki bize misafir geldi
Rica ederim canım kabul ettiğine göre aramıza hoşgeldin o zamanElbette göreceksin bitanem sağlıklı menüler ve sporla neden olmasın.Şeker ve tuz yok maşallah .ne şanslısın ömrüm diyetle geçti
O zaman minik drajeler al tatalım hap yerine .Madem psikolojik drajeleri hap gibi düşünürsün en azından sağlığına zarar vermez
Bitanem hızlı giden hızlı gelir o yüzden ayda 4-6 kilo arası sporla desteklenirse mümkün ama 9 kilo için günlük en az 3 saat spor yapman lazım tempolu
Elbette iyi verdin balım hemen bakayımEvet geçen ay kilo verme yüzden 2,27 imiş bu ay 2,43 bu da demek oluyor ki kilo vermen çok güzel gidiyor tatlım hedefe dek devam
Ucuz atlatmışsın balımLida denen haptan kaç kişi hayatını kaybetti .Kesilikle haklısın önce sağlık
Seni bırakan kim ki balımmmm başarı hikayelerinizi okumadan bırakmam sizi
akşam krep yediğin için başka birşey yemedin sanırım balımafiyetolsun kuzum
Alişime geçmiş olsun barbimmm .Ellerine sağlık kuzum ama ne olur kendini fazla yormadan dinlene dinlene yap işleri kıymetlimizi taşıyorsun sen
İklimler değişti galiba meleğimmm yazlıkları kaldırdık ama üşüyoruz şimdide iyimi
Spora asılırsan eski temponu yakalayacaksın tatlım
Ellerine emeğine sağlık barbimmm
1 simit olmadığına şükredelim o zamankuzum tatlı krizin tutunca kuru kayısı vs yesen
Beğenmene sevindim meleğimm acelemeiz yok bu kilolar bir günde gelmediki tatlımBaşarı hikayeleirnizi okumayı ben de dört gözle bekliyorum
Prensesimm hala kullanmakta kararlısın demek hem de zararlarını bile bileŞayet bu hapı kullanmakta ısrarcıysan bu hafta seni diskalifiye etmek zorundayım kuzum free takımda devam edebilirisn
Prensesimm 94 diyelim istersen fazlası olursa başımız üstüne
Allah mutlu etsin yeni evlileri mayacım.
patatesler tadımlık olmuş menün gayet güzel tatlım afiyetolsun
69 olarak kaydettim tatlım
Demek suçlu pilmiş boşuna telaş yaptk o zaman
2 top sade dondurma yiyebilirsin umudumen masum tatlı her gün olmamak kaydıyla tabii suçluluk duymana gerek yok kuzumooo tenis demekkkk süpersinnn ama akşam en azından salata yeseydin acıkma ihtimaline karşı bitanem
Evet tatlım 53,4 olması gerekiyordu satırlar karışmışSana kilo aldıracaktık yoksa
Tebrikler prensesimmmm aynenn canım bir bakmışsın seni evlendiriyoruz
Menü ve spor harika perimmikizlerle ilgilenmek zaten seni yoruyordur kuzum
eski perimin menülerinin geri döndüğünü görmek ne güzell
maşallah selvoşum sporda coşmuşsunnnn
Afiyetolsun perimmm hemen nazar değdi sanki ama görmedim ben o cısı
Sen de bitanemm. enişte de ekmeksizliğe alışırsa süper olacak
tavuk göğsünün yanında salata daha güzel olmazmıydı prensesimmSporu da bıraktın sanırım ama suyu artırmana sevindim tatlım
hem mantı hem dondurma akşam fazla olmuş mayacımmm haftasonu kaçamakları diyelim ama 40 dk lık egzersizle telafi etmişsin canım buna rağmen 10 dk cık ip atlama gelsin benden
Bencede çünkü gün boyu metabolizmanı çalıştırıyor bende bundan sonra sabah yapcamsen ne kadar yürüyo su n?
eğer su içmezse yaktığın yağ neyle dışarı atılacak ayrıca en doğal yağ ve ödem attırıcı unutma bütün hastalıklarda doktorlar nce su diyo şişmanlıkta bi hastalık öyleyse bol bol su herşeyden önemli şişelerini 1,5 lt olarak ayarlayabilirsin ben 2 adet içiyorum 1,5 luk böylece suyun hepsini bir arada görerek önceden pes etmiyorum3 litre suyu nasıl içiyorsun ben 1 litre bile içemiyorum
Zaten ben normaldede cok su iciyordum ama yanlis tuketiyormusum simdi yemeklerle beraber icmiuorum. Dun 4 litreden fazla icmisimdir o saate kadar ictigimi yazmistm menuye
günaydın bu arada
yaa ben bugün sabah hiç doymadım
ceviz yedim süzme yoğurt
domates salatalık
1 tereyağlı yumurta
ama hiç bişi yememiş gibiyim...üzerine sütlü kahve yaptım 3 küçük kare çikolata yedim...öyle duruyorum şu anda...acaba yumurta az yedim ondan mı
2 yumurta kalmıştı eşimle yedik onu...
sabahları ıılık suyun içine zeytinyagı koy birazcık..aç karınla onu iç...kayısı yiyebilirsin..mevsimi değil ama kivi çok güzel bağırsak çalıştırıyorKizlar bu arada onerilerinizi bekliyorum acil yardim kabizlik sorunum var. Dun dogadan formun kiraz sapli cayini aldim. Bol su tuketiyorum ekmek yemiyorum yogurt tuketiyorum. Menulere yazmayi unutmama ragmen hergun kendim demldigim mate , yesilcay, kekik, biberiye karisimi cay tuketiyorym gunde 3 kupa. Gun kurusu kayisida yiyorum. Bilinen tum yontemleri yapiyorum anlamadm neden boyle oldu
regl de var kpss ye gireceğim stres de var ne ararsan var...limonlu su yaptım sabah onu içecegim...streslimisin yada regl dönemin mi yakın ikisi çok etkin ruhsal açlıkta su içmeye çalış bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?