- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Cnm Aramıza hoşgeldinKızlar bende karabuğdaya başladım çok hafif hissediyorum kendimi ama kesinlikle kahvaltımı normal yumurta peynir zeytin süt ve bir iki dilim buğday ekmeği yiyorum . Karabuğday detoks olarak geçiyor ödem atıyor diyolar 3 gün yapacam sadece arada canım isterse kaçamak yapıyorum. Akşam 6 dan sonra sadece bir yada iki meyve yerim yada yemem. Benim en büyük sorunum SUGünde 1 litreye yakın içebiliyorym oda zorla şimdilerde çilekli naneli su hazırlıyorum . O iyi geldi
zaten kilo vermeden önce ödem atmamız gerekmiş . Bakalım bugün tok karnına 68 çıktım yarın aç karnına tartışıp paylaşırım. Aslında kilo vermek zor değil zor olan irade kontrolü bunu unutmayalım . O yüzden burdayım takım ruhuna inanıyorum ha gayret kızlar yaza incecik ve fit girdiğimiz düşünelim
Çünkü en önemlisi SPOR . Sadece günde bir saat yürüyerek 1 ayda 3, 4 kilo veriliyor. Gazamız mübarek olsun :)
Menulerin cok az degilmi canimPazartesi menüm
Sbh yok
Öğlen iki servis kasığı etli bulgur pilavı gibi ayrıca yeşillikler bisey,ayran
Aksam yok
1 maden suyu,1 turk kahvesi
Dün günüm vardı ama oğlum Yüzünden hiçbişi anlamadım Cok yaramazdı perim çıktı. aksamda biri yemeye halim kalmadı.spora dün başlıcaktım kaldığım yerden bu Yüzden yapmadım.bugun inş baslıcam
Tesekkur ederim canim insallah :) malum daha yolumuz uzun. . dun annemler kardeslerim cok zayifladin diye simarttilar beni resmen. Bunlari duymak daha cok motive ediyor. Hepimizin istedigimz kiloya ulasmasini diliyorum. Evet canim sirrim su spor yeteri kadar beslenmeSelvos88 bu arada ben seni tebrik etmeyi unuttum inş.bu tempoyla devam edersin tebrik ederim
Oo çok iyi ven 4 km de biliyorum ara ara mı yapıyorsun ?değişiyor ama genellikle 7,5 km sabit yürüyorum extralarda oluyo rekorum 15 km
Tebrik ederim gerçekten darısı başımaZaten ben normaldede cok su iciyordum ama yanlis tuketiyormusum simdi yemeklerle beraber icmiuorum. Dun 4 litreden fazla icmisimdir o saate kadar ictigimi yazmistm menuye
hayır hergün yürüyorum canımOo çok iyi ven 4 km de biliyorum ara ara mı yapıyorsun ?
aynen abla ya zaten yaz günü evde çorapla gezen bi insanım ben donuyorum şimdi sobayı kaldırmasaydık yaktırırdım vallahi bugün buz evİklimler değişti galiba meleğimmm yazlıkları kaldırdık ama üşüyoruz şimdide iyimi
Spora asılırsan eski temponu yakalayacaksın tatlım
ablam kalmamıştı evde tabi bahanem oldu çikoya tatlı krizi1 simit olmadığına şükredelim o zamankuzum tatlı krizin tutunca kuru kayısı vs yesen
aa selvosum sandaloz iyi mi geliyormuş romatizmaya@45derya45 deryacim sandaloz sakizinden bizdede var eklem romatizmam var onun icin almistk hic kullanmadim dene bakalim ise yaricakmi merak ediyorum
bir yerde okumuştum sabah bir bardak ayran, kefir yada süt içip yürüyüş yapmak daha çok işe yarıyormuş.Bişey sorcam cnm ben akşamları yürüyorum sabah yürümek daha mı çok verdi riyor
canım c*smo disk diye bişey var hani reklamlarda çıkıyordu bir dönem manyetik korse ben ondan kullanıyorum senelerdir epey açıyor belimi çok iyi geliyortünaydın kızlar
klasik pazar tutulmalarından biriyle daha karşınızdayım..
dün yine evde ufacık bir hareketle belim tıkkkkkk kaldı. topal tilki gibi dolaşıyorum ortalıkta..
napıcam ben bu beli anlamadım öksürürsün tutulur, işlenirsin tutulur biblomuyum ben öyle durayımmm.. sinir olmaya başladım artık. acaba doktoru dinleyip erkenden ameliyat olsam mı diye düşünmüyorum değil. eni sonu ameliyat diyo herkes. amaaannn neyse alışacaz mecbur.
değişiyor ama genellikle 7,5 km sabit yürüyorum extralarda oluyo rekorum 15 km
selam güzelleerrrr ben geldiiiimmmözledinizmi bakıyım beniii
Bende de aynı sorun var ne yaptıysam çözüm bulamadimKizlar bu arada onerilerinizi bekliyorum acil yardim kabizlik sorunum var. Dun dogadan formun kiraz sapli cayini aldim. Bol su tuketiyorum ekmek yemiyorum yogurt tuketiyorum. Menulere yazmayi unutmama ragmen hergun kendim demldigim mate , yesilcay, kekik, biberiye karisimi cay tuketiyorym gunde 3 kupa. Gun kurusu kayisida yiyorum. Bilinen tum yontemleri yapiyorum anlamadm neden boyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?