Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm Aramıza hoşgeldin

Pazartesi menüm
Sbh yok
Öğlen iki servis kasığı etli bulgur pilavı gibi ayrıca yeşillikler bisey,ayran
Aksam yok
1 maden suyu,1 turk kahvesi
Dün günüm vardı ama oğlum Yüzünden hiçbişi anlamadım Cok yaramazdı perim çıktı. aksamda biri yemeye halim kalmadı.spora dün başlıcaktım kaldığım yerden bu Yüzden yapmadım.bugun inş baslıcam

Menulerin cok az degilmi canim

Selvos88 bu arada ben seni tebrik etmeyi unuttum inş.bu tempoyla devam edersin tebrik ederim
Tesekkur ederim canim insallah :) malum daha yolumuz uzun. . dun annemler kardeslerim cok zayifladin diye simarttilar beni resmen. Bunlari duymak daha cok motive ediyor. Hepimizin istedigimz kiloya ulasmasini diliyorum. Evet canim sirrim su spor yeteri kadar beslenme

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Dün yine maşallah yoğunluk vardı malum hem mezuniyet hazırlıkları hemde kandil
Tabi aceleden sizlere Hayırlı Kandiller demeyi bile unuttum kusura bakman
Rabbim inşallah tüm dualarınızı kabul eder...Aminnnnn

Kızıma aldığımız Abiye boydan uzun geldiği için öğlende bizim Dükkanda kiracı olan Gelinlikciye gittik Allah razı olsun seve seve yaparım gel dedi Abla
Üzerinde provasını yaptıktan sonra siz hiç beklemeyin ben akşam getiririm dedi ( şansa o da kaç sene sonra bizim semte taşındıği için sıkıntı olmadı )
Ordaki işimiz bitincede kendimi Pierre Lotiye attım eşimle ( orada bir dükkanda yaptığım boncukları satıyorum ya )
Hem yeni yaptığım boncukları götürdüm hemde satılanların parasını aldım

Tabi kandil olduğu için Mezarlık ziyaretide yapıp eşimin Annesinide ziyaret edip Amcasına geçtik
Bu arada aylardır beni görmeyen eşimin Hala kızı beni görünce gözlerine inanamadı
Ay inanmıyorum yaaa Yengeciğim sen ne kadar zayıflamışsın diye bir sarıldı ondan sonrada iltifat üzerine iltifatlar yağdırdı
Okadar hoşuma gittiki söyledikleri Kız valla şimaracağım bak dedimde gülüyor Yengeciğim şımar şımar hakkın valla helal olsun sana dedi
ARtık bir sonraki görüştüğümüzde ( ki sanırım 3 ayı bulur ) inşallah dahada zayıf görür benide iyice çoşkuyu verir banada

Sabah karışık tost yedim
öğlen 1 orta boy nektari( şeftali ) yedim
aşamada karabuğday 1 kase yicem yanında bir de salata yapcam yanına mis gibi şimdiye kadar 500 ml çilekli su içtim . Akşama kadar 1,5 olur inşallah:) bide 1 saat yürüyüş planlıyorum:)
bu arada akşam ekmek hiç yememeye çalışıyorum.

İklimler değişti galiba meleğimmm yazlıkları kaldırdık ama üşüyoruz şimdide iyimi

Spora asılırsan eski temponu yakalayacaksın tatlım
aynen abla ya zaten yaz günü evde çorapla gezen bi insanım ben donuyorum şimdi sobayı kaldırmasaydık yaktırırdım vallahi bugün buz ev ablacım affedin beni ama sıkıntılıyım bu aralar spor yapcak vaktim olmuyor vakit olsa halim olmuyor ağrılarım arttı nedense bu halde yapabileceğim en iyi spor yürüyüş zaten o da çok iyi geliyor bana ama bu yağmurda ve rüzgarda onu da yapamıyorum yediğime içtiğimede dikkat edemiyorum inş bu haftada artı çıkmam
1 simit olmadığına şükredelim o zaman kuzum tatlı krizin tutunca kuru kayısı vs yesen
ablam kalmamıştı evde tabi bahanem oldu çikoya tatlı krizi

@45derya45 deryacim sandaloz sakizinden bizdede var eklem romatizmam var onun icin almistk hic kullanmadim dene bakalim ise yaricakmi merak ediyorum
aa selvosum sandaloz iyi mi geliyormuş romatizmaya

Bişey sorcam cnm ben akşamları yürüyorum sabah yürümek daha mı çok verdi riyor
bir yerde okumuştum sabah bir bardak ayran, kefir yada süt içip yürüyüş yapmak daha çok işe yarıyormuş.

canım c*smo disk diye bişey var hani reklamlarda çıkıyordu bir dönem manyetik korse ben ondan kullanıyorum senelerdir epey açıyor belimi çok iyi geliyor
değişiyor ama genellikle 7,5 km sabit yürüyorum extralarda oluyo rekorum 15 km
15 mi maşallah süpersin canım

pazartesi menüm
sabah: karatay kahvaltısı
ara: soda
ara: ayran
akşam üzeri pikniğe gittik mangalda tavuk,soğan ve biber yedim bir kutu ayranla ama bunlardan evvel meyve yedim sonrasındada çekirdek çitledim. biliyorum o meyvelerin bana dönüşü pek iyi olmayacak

selam güzelleerrrr ben geldiiiimmm özledinizmi bakıyım beniii

özledik seni hoşgeldiiin yanlış anlaşılmasın seyda coşkun gibi hergün 15 km yürümüyorum hergün 7.5 kmye çıktım.en yüksek yürüdüğüm günler 15 km 2 defa çıkıyorum o zamansabah ve akşam toplam 15 km yapıyo
işlerin bitti mi tadilatın tamamlandımı

Bende de aynı sorun var ne yaptıysam çözüm bulamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…