Menü lerin çok güzel ben bu kadar az yiyecekle doymuyorumPazartesi menüm
Sbh yok
Öğlen iki servis kasığı etli bulgur pilavı gibi ayrıca yeşillikler bisey,ayran
Aksam yok
1 maden suyu,1 turk kahvesi
Dün günüm vardı ama oğlum Yüzünden hiçbişi anlamadım Cok yaramazdı perim çıktı. aksamda biri yemeye halim kalmadı.spora dün başlıcaktım kaldığım yerden bu Yüzden yapmadım.bugun inş baslıcam
hoşbuldum balım olsun bu gidişle şeyda coşkuna da yetişcen sen ben en fazla 45 dk yürüyebildiğim için mucizevi geliyor banaözledik seni hoşgeldiiin yanlış anlaşılmasın seyda coşkun gibi hergün 15 km yürümüyorum hergün 7.5 kmye çıktım.en yüksek yürüdüğüm günler 15 km 2 defa çıkıyorum o zamansabah ve akşam toplam 15 km yapıyo
işlerin bitti mi tadilatın tamamlandımı
Çok iyi yapmışsın bence bende en zayıf olduğum Resmimi buzdolabında üzerine koydum her mutfağa gittiğimde görüp daha az yemeye çalışıyorum bu arada maşallah sana hep böyle devam edersin inşallahGunaydin kizlar :) bugun bisey yaptim iyimi yaptim kotumu yaptim bilmiyorum. Hep giymek istedigim tayt jeani aldimmotivasyon icin hadi kizim pes etme gir bunun icine demek icin aksam annemlere gittik ikram edilen cerezlere meyveleree annemin yaptigi harika soslu tavuga ve babamin benim icin aldigi dondurmaya dokunmadim bile herkes sok gecirdi sabah uyandik evin ici sicacik taze simit kokuyor babam bizim icin almis sadece kokladim yemedim kahvaltiyi evde yapcaz dedim selcugu okula yetistircez diye annem atti cantaya bi simit belki kahvaltida minicik yerim
Geçmiş olsun canım dikkat et kendinesabah uyku sersemi mide ilacı içeceğime aç karna kortizon hapımı içmişim şimdi ölüyorum midemin ağrısından ne yaptıysam fayda etmedi
saol tatlım neyse iyi tarafından bakayım bu sayede bişey yemem gün boyuGeçmiş olsun canım dikkat et kendine
Ayy gecmis olsun canim.. Sandaloz romatizma ve siyatik agrilara iyi geliyormus dedi bi tanidigimiz o zaman arastirmsitik dogru cikmisti. Ama benimki eklem romatiz.asi olsugu icin fayda etmedi. Kisin agridan dogru duzgun yuruyemiylrum yatakta donemiyorum bile yazin cok iyiyim hic biseyim yok. O yuzden soguklar gelmeden sproumu yapip guzelce zayiflamaliyim cunku kisin sporsuz bi hayat bekliuor benisabah uyku sersemi mide ilacı içeceğime aç karna kortizon hapımı içmişim şimdi ölüyorum midemin ağrısından ne yaptıysam fayda etmedi
seni çok iyi anlıyorum canım bende bir gün spor yapsam bir gün yapamıyorum en rahat yaptıgım yarım saat yürüyüş. bende de farklı bi çeşit romatizma var hatta iki çeşit bağ dokularıma vuruyor eklem romatizmasıda ablamda var ona iyi gelir belki diye düşünmüştümAyy gecmis olsun canim.. Sandaloz romatizma ve siyatik agrilara iyi geliyormus dedi bi tanidigimiz o zaman arastirmsitik dogru cikmisti. Ama benimki eklem romatiz.asi olsugu icin fayda etmedi. Kisin agridan dogru duzgun yuruyemiylrum yatakta donemiyorum bile yazin cok iyiyim hic biseyim yok. O yuzden soguklar gelmeden sproumu yapip guzelce zayiflamaliyim cunku kisin sporsuz bi hayat bekliuor beni
Yok ablacim ben sudan biraz biktim zorla iciomm. Simdi 1 litre bitirdim yatana kadar 2 lt gider dahaYasmin bu ilaçla ilk günler sınırlımı su tüketiliyo oyuzdenmi az içiyodun?
geçmiş olsun tatlımsabah uyku sersemi mide ilacı içeceğime aç karna kortizon hapımı içmişim şimdi ölüyorum midemin ağrısından ne yaptıysam fayda etmedi
Aksam menun biraz agir canim karpuz olmamali 15.00 dan sonraDun icin yazmadim onuda yazayim
Sanah hic bisey cay ictim 4 bardak acik sekilde
Oglen 1 seftali 1 kayisi
Aksamda firinda tavuk patates sebzeli pilav 2 kasik salata ayran
Sonrasinda 1 dilim karpuz gun boyu 1 bucuk litre su 8 bardak cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?