Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menü lerin çok güzel ben bu kadar az yiyecekle doymuyorum

hoşbuldum balım olsun bu gidişle şeyda coşkuna da yetişcen sen ben en fazla 45 dk yürüyebildiğim için mucizevi geliyor bana evet çok şükür bitti tadilat ama bende bittim hala toparlayamadım kendimi

Çok iyi yapmışsın bence bende en zayıf olduğum Resmimi buzdolabında üzerine koydum her mutfağa gittiğimde görüp daha az yemeye çalışıyorum bu arada maşallah sana hep böyle devam edersin inşallah

sabah uyku sersemi mide ilacı içeceğime aç karna kortizon hapımı içmişim şimdi ölüyorum midemin ağrısından ne yaptıysam fayda etmedi
Ayy gecmis olsun canim.. Sandaloz romatizma ve siyatik agrilara iyi geliyormus dedi bi tanidigimiz o zaman arastirmsitik dogru cikmisti. Ama benimki eklem romatiz.asi olsugu icin fayda etmedi. Kisin agridan dogru duzgun yuruyemiylrum yatakta donemiyorum bile yazin cok iyiyim hic biseyim yok. O yuzden soguklar gelmeden sproumu yapip guzelce zayiflamaliyim cunku kisin sporsuz bi hayat bekliuor beni

seni çok iyi anlıyorum canım bende bir gün spor yapsam bir gün yapamıyorum en rahat yaptıgım yarım saat yürüyüş. bende de farklı bi çeşit romatizma var hatta iki çeşit bağ dokularıma vuruyor eklem romatizmasıda ablamda var ona iyi gelir belki diye düşünmüştüm

Bugunku menumu yazayim
Sabah: 1 ince dilim peynir
1 ince kucuk salatalik 1 yumurta yarim domates maydonoz avuc ici kadar 8 tane zeytin 2 bardak cay
Ara iki kayisi 10-15 tane uzum sanirim
Aksam kaynamis tavuktan salata bir bardak ayran
Gun boyu 2 litre su yarim litre ayran ki bi yarim daha icecegim sicakliklar bunaltici
5 bardak siyah cay acik sekilde ve 1 kupa papatya cayi yatmadan 1 saat oncede yogurt karisimim var onu yiyip yatacagim

Bugunku menum
Sabah: 2 yumurta, 1 salatalik, 7 zeytin, 1 avuc fistik, 6 kuru uzum, 1 kahve
Ogle: roka salatasi , ceyrek simit , 1 top sade dondurma
Ara: 1 bardak kefir
Aksam: 3 kasik sebzeli bulgur pilavi, yogurt, 1 kahve

2 kupa yesilcay, mate, kekik, biberiye cayi
1 kupa kiraz sapi sayi
4 litre su ( karbonatli)
1 mil leslie, 150 twist, 80 mekik
Yuruyemedim bugun cok yorucu bi gub gecirdim resmen dermanim kalmamisti ciktim yuruyuse 1 turu tamamladm devamini getiremedim

Dun icin yazmadim onuda yazayim
Sanah hic bisey cay ictim 4 bardak acik sekilde
Oglen 1 seftali 1 kayisi
Aksamda firinda tavuk patates sebzeli pilav 2 kasik salata ayran
Sonrasinda 1 dilim karpuz gun boyu 1 bucuk litre su 8 bardak cay
Aksam menun biraz agir canim karpuz olmamali 15.00 dan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…