- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
ama sanirim kalici olmuyo ben kac kere denedim iki de bir tekrar siyaha donuyo sanrim sadece pro uyelerde kalici oluyoSonunda buldum
Eskiden microsoftta odev yaptigimiz gibi yapiyorum canimama sanirim kalici olmuyo ben kac kere denedim iki de bir tekrar siyaha donuyo sanrim sadece pro uyelerde kalici oluyo
o da guzel bi secenek :))Eskiden microsoftta odev yaptigimiz gibi yapiyorum canimhepsini secip renklendiiyorum
Ayy darisi basima 7 li rakamalri gormek istiyorum bende. Kac kiloyla baslamistin senSelam kızlar.
Herkes iyidir umarım.
Bende durumlar gayet iyi çok uzun bir aradan sonra tartıda 79 ları görüyorum ve inanılmaz mutluyum.
Hatta artık takıma dönsem mi diye düşünmekteyim
sevindim yasmincim. ilaçlamı başardın iradenlemi. ki 2. seçenekse harikasınMerhabaaaa guzellerrrr ben bugun cok mutluyummcunku aynaya bakarkenn vucudumun toparlandigini goruyorum. Belim en ince yerimdi okadarda ince degil bu kiloyla tabiki ama 80 kilonun beli gibi simdi 70 kgnin belli gibi duruyor ki ben 97.5 kg. Gercektenn mutluyum gobegim deSem bu kiloya ragmen 2 avuc kalmissss. Alt bedenimde olan yaglarda toparlanmaya basliyorr vucudumu yenidennn sevmeye basliyorumm ayy neguzel bir duygu bu. Bu sefer neolduysa oyle super yapiorumki dunden beri. Bende zaten hemen etkiyi gosterir ve ben bu duzende gitmeye devam edicem. 1 ay 24 gun kaldi tr icin ve ben -15 kg olarak gidicem tr in sha Allah.
Bekliyemiyorummmmmmmmm dusundukce heycanlaniyorummmmmmm. Birakmakkk yokkkkk bu seferrrrr sizde goreceksinizz nekadar kararli oldugumuu aaayy bu seferrr kesin yaaaaaaa Nasill mutluyum anlatamam Trdede zayiflamaya devam ordada sasirsinlar :)) 83 kg olarak gidersem ordada 5 verdimmi tam asil istedigim kg ulasmis olurummm Devammmm pes etmek zavalilar icindir.
Irademle abla ilac felan yalannn biraktimm ilaciselam 6. takımın fıstıkları
sevindim yasmincim. ilaçlamı başardın iradenlemi. ki 2. seçenekse harikasın
Yasemincim 4 litre su zehirlemez canim hem zorla degil kibris cok sicak oldugu icin isteyeerek iciyorum :)Selvii abla sengunde 4 litre su iciyormussun. Ama okadar su zehirlenme yapmazmi? Cok su icersen zehirlenirsin okumustum
Gecmis olsun deryacim.. Peki sandalozun faydasini gordunmu bagirsaklari calistirir diuor ya kabizlik sorunum malumselam kızlar
nihayet burdayım belimden dolayı dün işe gelmedim evdede pc yi açmadım bile yat kalk gezin biraz daha açıldı bugün şükür daha iyiyim...
Hi anladim abla saol bilgilendirdigin icin. Aynen artik hap kullanmcam sadece merak ettim l carnitineyi, super gidiyo benn basaricam Allah in izniyle.Yasemincim 4 litre su zehirlemez canim hem zorla degil kibris cok sicak oldugu icin isteyeerek iciyorum :)
Renkli yazmak icin yazdigin yaziyi secip yukarida A var alti cizgili ordan renk secicen
L-cartin e gelince bi cok zayiflama hapinda var zatrn bu madde ama bunu agir spor yapanlar kullaniyr esimde kullaniuor. Kas kutlesini arttirmak icin.bunu kullanip hareketsiz kalip zayiflamaya calisan hayatini kaybeden insanlar var sanirim zeroshottan bahsediyorsun. Haplardan gelen mucizelerdeh umudunu kes tatlim gercek mucize sensin
Gecmis olsun ablaselam kızlar
nihayet burdayım belimden dolayı dün işe gelmedim evdede pc yi açmadım bile yat kalk gezin biraz daha açıldı bugün şükür daha iyiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?