Sende renklendin yaseminimOff canimm fena skiliorr kendimi birde yorgun hissediyorum yatagima girmek uzanmk istiyorummmbirazdan kalkiyimde spor yapiyim kosubandinda. 1 litre suyu simdiden bitirdim kaldi 2 litre yatana kadar
Sende renklendin yaseminim
Annemde bana kuculmussun dedi bu laflari duymak cok hosuma gidiyorBu arada annem daha yeni manti pisirdi ve sende bi kasik al gozhakki dedi ama ben hayirr yemicem dedim :))) artik herseye HAYIRKucuk bir kacamaga bile HAYIR!
Yeter bukadar oyalandigim yahuu. 1,5 ayim cope gitti. Gerci 5 kg gitti ama ben daha cok bekledim.
Daha yeni ablacigim aboooouw gercekten zayiflamissin dedi ust bolgeme bakarak, ayy nasil mutlu oldumm
Yaseminim ama gozumuzu kor etmicek renklet secHahaha aynen abla hemde ne renklendimayyyh sevdimm wallahii :))
Gecmis olsun deryacim.. Peki sandalozun faydasini gordunmu bagirsaklari calistirir diuor ya kabizlik sorunum malum
Gecmis olsun abla
Ayy superiz ablaAnnemde bana kuculmussun dedi bu laflari duymak cok hosuma gidiyoryuzum bile kuculmus gobek kalmadi sayilir bende
Yaaaaa hahahaaYaseminim ama gozumuzu kor etmicek renklet sec
45derya45 canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
Ahahahaaa deryam ya nasıl sanslısın:))) dene bakalım işe yarayacakmı:))
Gunaydin kizlar :) bugun bisey yaptim iyimi yaptim kotumu yaptim bilmiyorum. Hep giymek istedigim tayt jeani aldimmotivasyon icin hadi kizim pes etme gir bunun icine demek icin aksam annemlere gittik ikram edilen cerezlere meyveleree annemin yaptigi harika soslu tavuga ve babamin benim icin aldigi dondurmaya dokunmadim bile herkes sok gecirdi sabah uyandik evin ici sicacik taze simit kokuyor babam bizim icin almis sadece kokladim yemedim kahvaltiyi evde yapcaz dedim selcugu okula yetistircez diye annem atti cantaya bi simit belki kahvaltida minicik yerim
Kizlar bu arada onerilerinizi bekliyorum acil yardim kabizlik sorunum var. Dun dogadan formun kiraz sapli cayini aldim. Bol su tuketiyorum ekmek yemiyorum yogurt tuketiyorum. Menulere yazmayi unutmama ragmen hergun kendim demldigim mate , yesilcay, kekik, biberiye karisimi cay tuketiyorym gunde 3 kupa. Gun kurusu kayisida yiyorum. Bilinen tum yontemleri yapiyorum anlamadm neden boyle oldu
wowww 15 km.. yakındırrrr bende başlıycam 2 haftaya kadar sabah yürüyüşlerineeeedeğişiyor ama genellikle 7,5 km sabit yürüyorum extralarda oluyo rekorum 15 km
eveeet ben de merak ediyordum bu kadar kısa sürede nasıl verdi diye demek sırrın su ha
Cumartesi menüm
Sbh bir Salatalık
Öğlen ayran
Aksam köfte ayran
1 türk kahvesi,1 ödem cayı
1 saate yakın yürüyüş
inşallahhhhh canımSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Dün yine maşallah yoğunluk vardı malum hem mezuniyet hazırlıkları hemde kandil
Tabi aceleden sizlere Hayırlı Kandiller demeyi bile unuttum kusura bakman
Rabbim inşallah tüm dualarınızı kabul eder...Aminnnnn
Kızıma aldığımız Abiye boydan uzun geldiği için öğlende bizim Dükkanda kiracı olan Gelinlikciye gittikAllah razı olsun seve seve yaparım gel dedi Abla
Üzerinde provasını yaptıktan sonra siz hiç beklemeyin ben akşam getiririm dedi ( şansa o da kaç sene sonra bizim semte taşındıği için sıkıntı olmadı )
Ordaki işimiz bitincede kendimi Pierre Lotiye attım eşimle ( orada bir dükkanda yaptığım boncukları satıyorum ya )
Hem yeni yaptığım boncukları götürdüm hemde satılanların parasını aldım
Tabi kandil olduğu için Mezarlık ziyaretide yapıp eşimin Annesinide ziyaret edip Amcasına geçtik
Bu arada aylardır beni görmeyen eşimin Hala kızı beni görünce gözlerine inanamadı
Ay inanmıyorum yaaa Yengeciğim sen ne kadar zayıflamışsın diye bir sarıldı ondan sonrada iltifat üzerine iltifatlar yağdırdı
Okadar hoşuma gittiki söyledikleriKız valla şimaracağım bak dedimde gülüyor Yengeciğim şımar şımar hakkın valla helal olsun sana dedi
ARtık bir sonraki görüştüğümüzde ( ki sanırım 3 ayı bulur ) inşallah dahada zayıf görür benide iyice çoşkuyu verir banada
aynen abla ya zaten yaz günü evde çorapla gezen bi insanım ben donuyorum şimdi sobayı kaldırmasaydık yaktırırdım vallahi bugün buz evablacım affedin beni ama sıkıntılıyım bu aralar spor yapcak vaktim olmuyor vakit olsa halim olmuyor ağrılarım arttı nedense bu halde yapabileceğim en iyi spor yürüyüş zaten o da çok iyi geliyor bana ama bu yağmurda ve rüzgarda onu da yapamıyorum yediğime içtiğimede dikkat edemiyorum inş bu haftada artı çıkmam
ablam kalmamıştı evde tabi bahanem oldu çikoya tatlı krizi
aa selvosum sandaloz iyi mi geliyormuş romatizmaya
bir yerde okumuştum sabah bir bardak ayran, kefir yada süt içip yürüyüş yapmak daha çok işe yarıyormuş.
canım c*smo disk diye bişey var hani reklamlarda çıkıyordu bir dönem manyetik korse ben ondan kullanıyorum senelerdir epey açıyor belimi çok iyi geliyor
15 mi maşallah süpersin canım
Canım vucut geç saatte yenen Meyvedeki şekeri bünyeden daha zor atıyor diyelim ( yani içindeki şeker bizim hem insülin salgılamamıza sebep oluyor hemde bizim daha çabuk acıkmamızı sağlıyor )
Tuzunda fazlası vucuda ödem olarak dönüş yapıyor diye mümkün olduğunca az tüketmeye çalışıyoruz hatta kaya tuzu daha çok tavsiye ediliyor
Meyveninde sonuçta fazlası zarar ( ki inan bende de insülin direnci var ve eğer meyveyi öğleden sonra yada akşam yersem anında şekerimin fırladığını hissediyorum çünkü deli gibi uyku basıyor o anama sabah yediğimde hiç bir şey olmuyor )
Karatayda akşam yemeğinden sonra süt yada yoğurdu tavsiye etmiyorlar vucudun ürettiği Leptini ( yani zayıflama hormonunu ) etkilediği ve bozduğu içinErken yenen akşam yemeğinden sonra acıkma hissi oluşuyorsa ya Ayran ( daha az etkiliyormuş leptini ) yada şekersiz çay/kahveyle acıkma hissini bastırmak daha akıllıca leptin hormonunun daha da uzun süre çalışıp zayıflamayı sağlaması acısından
@masalim88 Canim eskiden bende 20 kilo vermistim simdide istesem o yontemle veririm surekli sok diyet yapmistim 2 ayda vermistim.. Sonuc birakinca o diyetleri vermem gereken 30 kilo oldu yani sok dietler zayiflama kurleri bana 10 kilo bonus verdi.. Bak sende geri almissin.. Buradaki amacimiz kisa surede mucize yaratmak degil.. Uzun zamanda saglikli kalici kilo vermek.. Ben ideal kiloma ulassam bile bu sekil beslenmeye devam etmeyi dusunuyorum cunku kendimi cok iyi hissediyorum boyle
Bugun ip atlamaya basladim ayy nasil terletiyor resmen nefes nefese kaldim
Bende iki gundur yuruyemiyorum ayagimu atinca feci bi agri var kalcamda ip atlayinca yok bugun ip atlamaya basladim mecburen. Cok ter attiriyor ve cok yorucubende istiyorummm. ama artık korkudan denemek bile istemiyorummm
Evet canim oyleymis bugun deneyip gordumSelvii abla ip atlamak super cardio bende haftaya gidip alicam yapicam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?