sanada geçmiş olsun canımBende iki gundur yuruyemiyorum ayagimu atinca feci bi agri var kalcamda ip atlayinca yok bugun ip atlamaya basladim mecburen. Cok ter attiriyor ve cok yorucu
Super bende baslamak istiyorum ama zararli olurmu 97 kiloylaEvet canim oyleymis bugun deneyip gordum
Bugunki menumu yazayim;
Sabah; 2 cracker Eti den cok lezzetliler kucukler tanesi 32kcal ustune surme peynir surdum
Aksam; 3 cracker surme peynirle . Hic baska bisi yiyesim yoktu. Annem kizdi patlican yemeginden ve yesilliklerdende ye diye ama benim canim istemedi.
Inanin esniyorum resmen cok uykum var yorgun hissediyorum yuruyus felan yapamadim ama suyumu 2 litre ictim ve irem cayini ictim. Hapini kullanmiyorum ama caya devam bakalim yararlimi. Yatana kadar 1 litre daha.
Hahahhaa yaaaa ablaaaahhhh yasminn ahhh kuzum bu yorgunluk hallerin uykusuzluk problemin hep düzensiz beslenmendennn... ahh seni bi elime geçirsemmm yatırıp dizime dövücemmm
Neden 97 kiloyla olmasinki canim sporun zarari olmaz.Bugunki menumu yazayim;
Sabah; 2 cracker Eti den cok lezzetliler kucukler tanesi 32kcal ustune surme peynir surdum
Aksam; 3 cracker surme peynirle . Hic baska bisi yiyesim yoktu. Annem kizdi patlican yemeginden ve yesilliklerdende ye diye ama benim canim istemedi.
Inanin esniyorum resmen cok uykum var yorgun hissediyorum yuruyus felan yapamadim ama suyumu 2 litre ictim ve irem cayini ictim. Hapini kullanmiyorum ama caya devam bakalim yararlimi. Yatana kadar 1 litre daha.
Kolaya kaciom abla bide bugun extra kolaya kaciom kendimi cok yorgun hissediyorum yarin tavukgogsu salata felan yapip yicemNeden 97 kiloyla olmasinki canim sporun zarari olmaz.
O minicik 32 kalorilik krakerleri yiyecegine salatalik domates maydonoz yesen.
Dogrudur abla iste dedigim gibi bugun boyle oldu malesefAyrica bi yerde okumustum kaloride kucuk goruntude buyuk seyleri yiyin zayiflayin diyordu yasemincim :)
Kolaya kacmak yok kendin icin ozenerek hazirla menuleiniKolaya kaciom abla bide bugun extra kolaya kaciom kendimi cok yorgun hissediyorum yarin tavukgogsu salata felan yapip yicem
Kolaya kacmak yok kendin icin ozenerek hazirla menuleiniKolaya kaciom abla bide bugun extra kolaya kaciom kendimi cok yorgun hissediyorum yarin tavukgogsu salata felan yapip yicem
Kolaya kaciom abla bide bugun extra kolaya kaciom kendimi cok yorgun hissediyorum yarin tavukgogsu salata felan yapip yicem
Genclerin bu sigara meraki cildirtiyor beni.. Kizkardeslerim ikizler 20 yasindalar ikiside iciyor sinirden deli oluyorum onlari gorunce ben denemedim bile nasil birsey diye.. Cafemiz var 15-17 yas grubunda gencler cok takiliyor o daha cocuk yuzleriyle ellerinde sigara.. Sigara neye care anlamiyorumkiiyi akşamlar güzeller
evvelsi gün rahmetli teyzoşumun büyük oğlu gelmişti üniversiteye hazırlanıyor ilk senesi sınav stresine girmiş sığamamış eve çıktı geldi tabi kardeşi de orda yalnız kalınca dayanamamış oda bugün bindi geliyor almaya gittiler az önce bi on dk ya burda olur sigaraya başlamış duyunca nasıl üzüldüm daha lise öğrencisi hemde nerdeyse iki sene olcakmış ve biz nerdeyse 2 senedir yüzyüze görüşmüyoruz resmen içime bir öküz oturdu hastalıktı sağlıktı geçimdi hayat gailesiydi derken ihmal ettik sanırım. abisi hep haytaydı zaten daha annesi hayattayken başlamıştı sigaraya ama o hep saf bi çocuktu o upuzun boyu kocaman gövdesinin altında küçücük bir çocuk var derdim hep şimdi o küçük çocuk bir anda büyümüş sanırım. sigara yüzünden birisini kaybedipde sevdiklerinin sigara içmesine dayanamıyor insan bazı şeylere mani olamamak zoruma gidiyor
Selam kızlar.
Herkes iyidir umarım.
Bende durumlar gayet iyi çok uzun bir aradan sonra tartıda 79 ları görüyorum ve inanılmaz mutluyum.
Hatta artık takıma dönsem mi diye düşünmekteyim
selam kızlar
nihayet burdayım belimden dolayı dün işe gelmedim evdede pc yi açmadım bile yat kalk gezin biraz daha açıldı bugün şükür daha iyiyim...
Kizlar biyerde okudum L-carnitine yag yakici bi ilac toz gordum sizce nasildir ?
neyse ben gideyim görüşmek üzere...kimseye yorum yapamıyorum yaa kusura bakmayın..anca biraz okuyup menüleri yazmaya vakit oluyor...kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi....
Bugunku menum
Sabah: uyanir uyanmaz elma sirkeli sicak su
Peynir, 9 zeytin, 2 salatalik, 1 avuc fistik, 6 kuru uzum (cekirdekli)
Oglen: yemektn once yarim muz, firinda et, yogurt, firinlanmis yesil biber
Ara: tarcinli kefir( kendim mayaladim)
Aksam: kozlenmis biber patlican salatasi, yogurt
4 litre su
2 kupa karisik cayim(yesilcay,mate,kekik,biberiye)
1 kupa kiraz sapi bunu 21,00 gibi icecem
1 mil leslie+150 twist+80 mekik+3 set kalca egzersizi+200 ip atlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?