Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugunki menumu yazayim;

Sabah; 2 cracker Eti den cok lezzetliler kucukler tanesi 32kcal ustune surme peynir surdum

Aksam; 3 cracker surme peynirle . Hic baska bisi yiyesim yoktu. Annem kizdi patlican yemeginden ve yesilliklerdende ye diye ama benim canim istemedi.

Inanin esniyorum resmen cok uykum var yorgun hissediyorum yuruyus felan yapamadim ama suyumu 2 litre ictim ve irem cayini ictim. Hapini kullanmiyorum ama caya devam bakalim yararlimi. Yatana kadar 1 litre daha.

ahhhh yasminn ahhh kuzum bu yorgunluk hallerin uykusuzluk problemin hep düzensiz beslenmendennn... ahh seni bi elime geçirsemmm yatırıp dizime dövücemmm

Bugunku menum
Sabah: uyanir uyanmaz elma sirkeli sicak su
Peynir, 9 zeytin, 2 salatalik, 1 avuc fistik, 6 kuru uzum (cekirdekli)
Oglen: yemektn once yarim muz, firinda et, yogurt, firinlanmis yesil biber
Ara: tarcinli kefir( kendim mayaladim)
Aksam: kozlenmis biber patlican salatasi, yogurt

4 litre su
2 kupa karisik cayim(yesilcay,mate,kekik,biberiye)
1 kupa kiraz sapi bunu 21,00 gibi icecem
1 mil leslie+150 twist+80 mekik+3 set kalca egzersizi+200 ip atlama

Oturmaodasinda oturuyorumm ve su sisemi iciyorum durmadan ablamla annemle oturuyorum. Aayy anne icim disim su oldu dedim. Birden ablam sen cok zayiflamissin dedii yeniden:)) ayy bugun iltifatlar :)). Yokya dedim okadar zayiflamadim. Senn halini gormuyordun dedi bu koltugu kapliyordunn simdi iyisin dedi. Annemede dedi annemde ewet fark var cok dedi ayy nasil mutlu oldum ama yokya okadar zayiflamadim.. Daha yolun basindayim. Ama 5 kgnin farki demek cokmusss :))

Neden 97 kiloyla olmasinki canim sporun zarari olmaz.

O minicik 32 kalorilik krakerleri yiyecegine salatalik domates maydonoz yesen.

Kolaya kaciom abla bide bugun extra kolaya kaciom kendimi cok yorgun hissediyorum yarin tavukgogsu salata felan yapip yicem
Kolaya kacmak yok kendin icin ozenerek hazirla menuleini esim dioki bana sanki deney yapiyosun olcerek yazirliyorum herseyi csyimi demlerken buyuculer gibisindio bi tutam ondan bi tutam sundan

Kolaya kaciom abla bide bugun extra kolaya kaciom kendimi cok yorgun hissediyorum yarin tavukgogsu salata felan yapip yicem
Kolaya kacmak yok kendin icin ozenerek hazirla menuleini esim dioki bana sanki deney yapiyosun olcerek yazirliyorum herseyi csyimi demlerken buyuculer gibisindio bi tutam ondan bi tutam sundan

yok öyle kolaya kaçmak kuzum.
sabah kalk güzelce en geç 9 da kendine domates salatalık maydonoz hazırla 1 yada 2 yumurta kaynat güzelce kahvaltını yap.
çok geç olmadan bi salata yap bakim kendine biraz peynir falanda koy...
hadi bakim bugünde doğruuuu en geç 12 de yatağa..
elime oklavayı aldım yasmin kaçamazsın. kaptanım yokk ama biz varız hem bak oklavayla koşacam peşinden bundan sonra...

iyi akşamlar güzeller
evvelsi gün rahmetli teyzoşumun büyük oğlu gelmişti üniversiteye hazırlanıyor ilk senesi sınav stresine girmiş sığamamış eve çıktı geldi tabi kardeşi de orda yalnız kalınca dayanamamış oda bugün bindi geliyor almaya gittiler az önce bi on dk ya burda olur sigaraya başlamış duyunca nasıl üzüldüm daha lise öğrencisi hemde nerdeyse iki sene olcakmış ve biz nerdeyse 2 senedir yüzyüze görüşmüyoruz resmen içime bir öküz oturdu hastalıktı sağlıktı geçimdi hayat gailesiydi derken ihmal ettik sanırım. abisi hep haytaydı zaten daha annesi hayattayken başlamıştı sigaraya ama o hep saf bi çocuktu o upuzun boyu kocaman gövdesinin altında küçücük bir çocuk var derdim hep şimdi o küçük çocuk bir anda büyümüş sanırım. sigara yüzünden birisini kaybedipde sevdiklerinin sigara içmesine dayanamıyor insan bazı şeylere mani olamamak zoruma gidiyor

Genclerin bu sigara meraki cildirtiyor beni.. Kizkardeslerim ikizler 20 yasindalar ikiside iciyor sinirden deli oluyorum onlari gorunce ben denemedim bile nasil birsey diye.. Cafemiz var 15-17 yas grubunda gencler cok takiliyor o daha cocuk yuzleriyle ellerinde sigara.. Sigara neye care anlamiyorumki

hazır girmişken bugünkü menümü de yazayım bence fena değildim bugün
sabah: karatay kahvaltısı
ara: sütlü kahve
öğle: taze süt kaynattım oğlana koydum içsin diye içmeyince bana kaldı süte dayanamıyorum ama artık abartmışım galiba bağırsakları falan bozdum
ara: ayran
ara:soda
akşam: iki kase mercimek çorbası, 2 dilim börek, ayran
su: 2 lt şimdilik
spor: 30 dk egzersiz, 100 bisiklet (uzandım yere kaldırdım ayakları havaya aynı çocukluğumdaki gibi)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlarrr

Hele şükür gelebildim ama cidden bugünde yine çok yoruldum
Kızım bence çok güzel oldu ( kirpi bile yavrusunu pamucuğum diye severmiş misali ) hatta Albümüme 2 tane resmini koydum cadının

Hatun yine geçen sefer yaptığı gibi ( 5ci sınıf mezuniyetinde ) benimle ve kardeşiyle tek bir poz resim çekilmedi
Ulen okadar masraf yap, baloya gideme ( hepsi ağız birliği yapmış gibi Aileleri istemedi ) sonra hatıra olsun diye yan yana bir resim dahi çekineme
Valla şimdiki gençler cidden tam dayaklık tabi canım sıkıldığı halde hiç bir şey belli etmedim ve eşimle servise bindirip uğurladık gidecekleri mekana ( biraz evvel eşim aradı vardınızmı diye gittikleri yeri hiç beğenmemişler ayarlayan hatun onlara anlatırken ay şöyle güzel böyle lüks demiş bizimkiler kanıp kişi başına 55 liraya eyvallah demişler yinede tabi eğleneceklerine eminim sonuçta hepsi aynı kafada )

Umarım çok güzel vakit geçirir cadıda ömür boyu güzel hatırlar bu geceyi
( kızıyorum bazen ama sonra yine kıyamıyorum eşşeğe )

Bu arada küçük kızım yine bomba patlattı bugün
Kuafördeki yardımcı gençlerden biriyle sohbeti baya koyuydu hatta bir kaç kere çocuğu yanağından öptü
Çıkışta arabaya binince Ablasına dönüp ; '' Ablacığımmmm benim ilk aşkım oldu sen kendine daha hala ilk aşk bulamadın ama bak ben buldum Hem beni öptü artık sevgiliyiz '' dememi
Birde bir düğün salonunun önünden geçince 1 dakika sonra orayı gösterip; '' bak burada yaparız düğünümü olurmu Anneciğim '' dedi Ablasıda kız hazır bende süslendim bari bu gün yapalım düğünü diyincede; '' Olurmu Ablacığım saçmalıyorsun ben daha küçüğüm, önce büyümem lazım yoksa beni bu kadarcıkken almazki'' demezmi
Eve dönerken resmen kahkahalarla güldüm birde cadı camı açmış camdan dışarı ben ilk aşkımı buldum, ben aşık oldum diye bağırmazmı

Yemin ederim bu ufak cadı bize çok çektirecek eşime anlatıyorum gülmekten karnı ağrıdı ; '' Ulen eşşeğe bak neyin ne zaman olması gerektiğini biliyor üstelik cümleleride çok düzgün '' diye güldü durdu
Büyükten yana rahatım ama bu ufaklık anamızı ağlatacak

Selam kızlar.
Herkes iyidir umarım.

Bende durumlar gayet iyi çok uzun bir aradan sonra tartıda 79 ları görüyorum ve inanılmaz mutluyum.

Hatta artık takıma dönsem mi diye düşünmekteyim

Harikasınnnnn
Darısı bizlerinde başına

selam kızlar
nihayet burdayım belimden dolayı dün işe gelmedim evdede pc yi açmadım bile yat kalk gezin biraz daha açıldı bugün şükür daha iyiyim...

Çok geçmiş olsun canım inşallah yarın dahada iyi olursun
Havalar insanı maf ediyor birde senin belin kötü olmuş dikkat et kendine

Kizlar biyerde okudum L-carnitine yag yakici bi ilac toz gordum sizce nasildir ?

Selvos88 Ablanında dediği gibi canım L-Carnitine ağır spor yapanlar için Sıvısıda var ve onu içtikten 15 dakika sonra ( ancak kana karışıyormuş ) en azından 1 saat baya efor sarf etmek gerekiyormuş
L- Carnitine spor yaparken daha çok efor sarf etmeni ve dolaylı olarak daha fazla kalori yakmanı sağlar ama 15 - 20 dakikalık yada yarım saatlik sporda işe yararmı bilmiyorum acıkcası
Ben spor salonuna gittiğim dönem kullanmıştım ama inan 1.5 saatim salonda geçiyordu ( en az saat ve iki günde bir salondaydım ) heee güzel verdim ama işte sonrasında sapıtıp bırakınca sporu ( Ramazandı Tatildi derken hepsi fazlasıyla geri gelmişti artık o hatayı yapmam geç gitsin ama bir daha geri gelmesin yeter

neyse ben gideyim görüşmek üzere...kimseye yorum yapamıyorum yaa kusura bakmayın..anca biraz okuyup menüleri yazmaya vakit oluyor...kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi....

Allah yardımcın olsun canım baya yoğunsun sanırım
Umarım daha sık fırsatın olurda seninlede hoş sohbet etmeye fırsatımız olur

vaaaaooooov diyorum anlaşılan sen bundan sonra 1. liği kimseye kaptırmıycan tebrikler şu yeşil çayları filan bi türlü rayına oturtamadım ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…