- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
ailece alemsiniz çok güldüm yaaaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlarrr
Hele şükür gelebildim ama cidden bugünde yine çok yoruldum
Kızım bence çok güzel oldu ( kirpi bile yavrusunu pamucuğum diye severmiş misali) hatta Albümüme 2 tane resmini koydum cadının
Hatun yine geçen sefer yaptığı gibi ( 5ci sınıf mezuniyetinde ) benimle ve kardeşiyle tek bir poz resim çekilmedi
Ulen okadar masraf yap, baloya gideme ( hepsi ağız birliği yapmış gibi Aileleri istemedi) sonra hatıra olsun diye yan yana bir resim dahi çekineme
Valla şimdiki gençler cidden tam dayaklıktabi canım sıkıldığı halde hiç bir şey belli etmedim ve eşimle servise bindirip uğurladık gidecekleri mekana ( biraz evvel eşim aradı vardınızmı diye gittikleri yeri hiç beğenmemişler ayarlayan hatun onlara anlatırken ay şöyle güzel böyle lüks demiş bizimkiler kanıp kişi başına 55 liraya eyvallah demişler yinede tabi eğleneceklerine eminim sonuçta hepsi aynı kafada )
Umarım çok güzel vakit geçirir cadıda ömür boyu güzel hatırlar bu geceyi
( kızıyorum bazen ama sonra yine kıyamıyorum eşşeğe)
Bu arada küçük kızım yine bomba patlattı bugün
Kuafördeki yardımcı gençlerden biriyle sohbeti baya koyuydu hatta bir kaç kere çocuğu yanağından öptü
Çıkışta arabaya binince Ablasına dönüp ; '' Ablacığımmmm benim ilk aşkım oldusen kendine daha hala ilk aşk bulamadın ama bak ben buldum Hem beni öptü artık sevgiliyiz '' dememi
Birde bir düğün salonunun önünden geçince 1 dakika sonra orayı gösterip; '' bak burada yaparız düğünümü olurmu Anneciğim '' dediAblasıda kız hazır bende süslendim bari bu gün yapalım düğünü diyincede; '' Olurmu Ablacığım saçmalıyorsun ben daha küçüğüm, önce büyümem lazım yoksa beni bu kadarcıkken almazki'' demezmi
Eve dönerken resmen kahkahalarla güldüm birde cadı camı açmış camdan dışarı ben ilk aşkımı buldum, ben aşık oldum diye bağırmazmı
Yemin ederim bu ufak cadı bize çok çektirecekeşime anlatıyorum gülmekten karnı ağrıdı ; '' Ulen eşşeğe bak neyin ne zaman olması gerektiğini biliyor üstelik cümleleride çok düzgün '' diye güldü durdu
Büyükten yana rahatım ama bu ufaklık anamızı ağlatacak
Harikasınnnnn
Darısı bizlerinde başına
Çok geçmiş olsun canım inşallah yarın dahada iyi olursun
Havalar insanı maf ediyor birde senin belin kötü olmuşdikkat et kendine
Selvos88 Ablanında dediği gibi canım L-Carnitine ağır spor yapanlar içinSıvısıda var ve onu içtikten 15 dakika sonra ( ancak kana karışıyormuş ) en azından 1 saat baya efor sarf etmek gerekiyormuş
L- Carnitine spor yaparken daha çok efor sarf etmeni ve dolaylı olarak daha fazla kalori yakmanı sağlar ama 15 - 20 dakikalık yada yarım saatlik sporda işe yararmı bilmiyorum acıkcası
Ben spor salonuna gittiğim dönem kullanmıştım ama inan 1.5 saatim salonda geçiyordu ( en az saat ve iki günde bir salondaydım ) heee güzel verdim ama işte sonrasında sapıtıp bırakınca sporu ( Ramazandı Tatildi derken hepsi fazlasıyla geri gelmiştiartık o hatayı yapmam geç gitsin ama bir daha geri gelmesin yeter
Allah yardımcın olsun canım baya yoğunsun sanırım
Umarım daha sık fırsatın olurda seninlede hoş sohbet etmeye fırsatımız olur
Valla gozum birincikte degil. Bende bu hafta duzene soktum. Hic kacamaksiz gecti bu hafa tartiya az kaldi bakalkmvaaaaooooov diyorum anlaşılan sen bundan sonra 1. liği kimseye kaptırmıycan tebrikler şu yeşil çayları filan bi türlü rayına oturtamadım ben ya
Hahaha ablaaa yikildimmm :))) buyumusde kuculmusss laflara bakyaaa cimcimeeSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Kızım bence çok güzel oldu ( kirpi bile yavrusunu pamucuğum diye severmiş misali) hatta Albümüme 2 tane resmini koydum cadının
Hatun yine geçen sefer yaptığı gibi ( 5ci sınıf mezuniyetinde ) benimle ve kardeşiyle tek bir poz resim çekilmedi
Ulen okadar masraf yap, baloya gideme ( hepsi ağız birliği yapmış gibi Aileleri istemedi) sonra hatıra olsun diye yan yana bir resim dahi çekineme
Valla şimdiki gençler cidden tam dayaklıktabi canım sıkıldığı halde hiç bir şey belli etmedim ve eşimle servise bindirip uğurladık gidecekleri mekana ( biraz evvel eşim aradı vardınızmı diye gittikleri yeri hiç beğenmemişler ayarlayan hatun onlara anlatırken ay şöyle güzel böyle lüks demiş bizimkiler kanıp kişi başına 55 liraya eyvallah demişler yinede tabi eğleneceklerine eminim sonuçta hepsi aynı kafada )
Kuafördeki yardımcı gençlerden biriyle sohbeti baya koyuydu hatta bir kaç kere çocuğu yanağından öptü
Çıkışta arabaya binince Ablasına dönüp ; '' Ablacığımmmm benim ilk aşkım oldusen kendine daha hala ilk aşk bulamadın ama bak ben buldum Hem beni öptü artık sevgiliyiz '' dememi
Birde bir düğün salonunun önünden geçince 1 dakika sonra orayı gösterip; '' bak burada yaparız düğünümü olurmu Anneciğim '' dediAblasıda kız hazır bende süslendim bari bu gün yapalım düğünü diyincede; '' Olurmu Ablacığım saçmalıyorsun ben daha küçüğüm, önce büyümem lazım yoksa beni bu kadarcıkken almazki'' demezmi
Eve dönerken resmen kahkahalarla güldüm birde cadı camı açmış camdan dışarı ben ilk aşkımı buldum, ben aşık oldum diye bağırmazmı
Yemin ederim bu ufak cadı bize çok çektirecekeşime anlatıyorum gülmekten karnı ağrıdı ; '' Ulen eşşeğe bak neyin ne zaman olması gerektiğini biliyor üstelik cümleleride çok düzgün '' diye güldü durdu
Harikasınnnnn
Darısı bizlerinde başına
Selvos88 Ablanında dediği gibi canım L-Carnitine ağır spor yapanlar içinSıvısıda var ve onu içtikten 15 dakika sonra ( ancak kana karışıyormuş ) en azından 1 saat baya efor sarf etmek gerekiyormuş
L- Carnitine spor yaparken daha çok efor sarf etmeni ve dolaylı olarak daha fazla kalori yakmanı sağlar ama 15 - 20 dakikalık yada yarım saatlik sporda işe yararmı bilmiyorum acıkcası
Ben spor salonuna gittiğim dönem kullanmıştım ama inan 1.5 saatim salonda geçiyordu ( en az saat ve iki günde bir salondaydım ) heee güzel verdim ama işte sonrasında sapıtıp bırakınca sporu ( Ramazandı Tatildi derken hepsi fazlasıyla geri gelmiştiartık o hatayı yapmam geç gitsin ama bir daha geri gelmesin yeter
hahahahahKolaya kacmak yok kendin icin ozenerek hazirla menuleiniesim dioki bana sanki deney yapiyosun olcerek yazirliyorum herseyi csyimi demlerken buyuculer gibisindio bi tutam ondan bi tutam sundan
yok öyle kolaya kaçmak kuzum.
sabah kalk güzelce en geç 9 da kendine domates salatalık maydonoz hazırla 1 yada 2 yumurta kaynat güzelce kahvaltını yap.
çok geç olmadan bi salata yap bakim kendine biraz peynir falanda koy...
hadi bakim bugünde doğruuuu en geç 12 de yatağa..
elime oklavayı aldım yasmin kaçamazsın. kaptanım yokk ama biz varız hem bak oklavayla koşacam peşinden bundan sonra...
Ayy ben cok korkarim okuyamam.. Bi ara cok korku filmi izliyordum sonra yanliz bi yere bile gidemez oldumYa bana bugun ne olduysa uc harfililer hakkinda hikayeler okuyorum googleda. Musallat olanlar. Yazikyabazi cinler asik oluyormus insanlara. Allah im kimsenin basina vermesin evlilik bile oluyormus. Hatta cocuk. Cin cocuk 40sene sut emermis. Oyle yaziliydi. Cin lafini biyerde okuyan ben hemen korkardim. Ama bu sefer neolduysa okumakta okumak istiorum. Sabahdan beri okuorum hatta kkyi birazdan kapatip okuyacam. Belki aydinlik diye korkmuyorum in sha Allah gece korkmam birde wc felan giderken odum gidio Ama merakimdanda vazgecemiom Okuycam bananeee
Ekmekler fazla bence.. Nescafede olmasa iyi olurduMerhaba kızlar ben bugün düzenli beslenenedim
sabah bir yumurta 3 dilim peynir salatalık domates biber küçük kase üstüne pul biber iki dilim kepek ekmeği ve yanında su
Saat 3 de lavaşarası tavuk döner ve ayran akşama bişey yemedim nescafe okadar nasıl sizce?
Ekmekler fazla bence.. Nescafede olmasa iyi olurduMerhaba kızlar ben bugün düzenli beslenenedim
sabah bir yumurta 3 dilim peynir salatalık domates biber küçük kase üstüne pul biber iki dilim kepek ekmeği ve yanında su
Saat 3 de lavaşarası tavuk döner ve ayran akşama bişey yemedim nescafe okadar nasıl sizce?
Üniversiteden mezun olduğu günleri de görürsün inşallah canım hayirli olsun benim oğlumun da bugün ana okul mezuniyeti vardı çocuğunun büyüdüğünü görnek çok güzel bir duygu Allah herkese basıp etsin insallah küçük cadiyi cook öptümSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Harikasınnnnn
Darısı bizlerinde başına
Bende korkarim kendime hayrett ettim nasil okudum hala saskinim. Ama onca yilin korkusu meraki bugun patladi. Okudum bende saatlerce. Ama simdi hava kararmaya baslarken korkmaya basladim bugun kesin annemin yanina kivrilirim.Ayy ben cok korkarim okuyamam.. Bi ara cok korku filmi izliyordum sonra yanliz bi yere bile gidemez oldum
Günde 3 bardak tüketiyor um onun yerine bitki çayı iyi olurduEkmekler fazla bence.. Nescafede olmasa iyi olurdu
Bende bugün çok araştırdım hergün o zaman ip atlama sayılarımızı yazalım bugün denim dedim 50 anca yaptım Dura Dura yapcam ben hedefim günde 500 var mısınız kızlar?Evet canim oyleymis bugun deneyip gordum
Benimde oglumun haftaya anaokul mezuniyeti var koca sene nasil gecti nasil bu kadar cabuk buyudu anlmadik bileIyi geceler canlar çok yoruldum bugün oğlumun sene sonu gosterisi vardı çok kosturdum ama çok güzeldi
Bugünkü menum
sabah karatay kahvaltı
ara soda ve kahve
öğle çorba et sote
ara 2 tane kayısı
Akşam gösterilen sonra bir lavaş tantunibu hiç olmadı ama
1 saat yürüyüş
3 litre su
gözlerim kapanıyor hadi herkese iyi geceler
Bence hemen birakmalisin bende 4 kupa iciyoedum eskiden simdi aklima gelmiyorGünde 3 bardak tüketiyor um onun yerine bitki çayı iyi olurduekmeği abarttım bugün
500 ipi ayni anda atlayamazsin zaten spordan verim almak icin set halinde yapilmali.. Ben 25 sayilik setler halinde yaptim dun toplamda 300 yaptim.. Artirarak 500 e cikarmayi dusunuyorumBende bugün çok araştırdım hergün o zaman ip atlama sayılarımızı yazalım bugün denim dedim 50 anca yaptım Dura Dura yapcam ben hedefim günde 500 var mısınız kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?