Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrr

Cumaya kaldı 1 gün ve inşallah tartı hepimizin yüzüne gülecektir
Benim cadı dün gece bir eğlenmiş bir eğlenmiş Normalde okadar ciddi duran cimcime dün resmen şarkılarda kopmuş dans ederken Gece bir arkadaşı face'e kısacıkta olsa video yüklemiş oradan gördük

Tabi ufaklık fesatlıktan maf oldu Bende prenses olacaktım benide götürseydi diye surat astı durdu ablası gelene kadar ama kapı açıldığı an Abbacığım seni çok özledim diye sarıldı ablasına

Bugün evdeyim Bİraz dinlenirim diyordum ama az ütüm var yapılması gereken birde bugün hazır dolunaya göre ağda yaparken onuda aradan çıkartayım dedim ( bugün, yarın ve en geç cumartesi yapılabiliyormuş )

Sorma canım yaa arkadaşlarıyla bol bol resim çekilir, kendi kendine bol bol selfie yapar ( ama hiç birini internete yüklemez ) ama gel bir resim çekilelim dediğimizde hemen offf yaa falan yapar
Dün bir ara canım sıkıldı bu duruma hatta oturdum bir güzel ağladım Söylendim durdum ulen okadar masraf yap, saatlerce kıyafet bulacağız diye dolan, kendim bile gitmeye kıyamadığım bir kuaföre dünya para dök ama sonra iki yada üç resimi bile bize çok görsün
İnan orada servisi beklerken diğer kızların Anneleride vardı hatta bir tanesi birşeye kızdı kızını herkesin içinde kalayladı ve eve gitmekle tehdit etti ama kızı 5 dakika sonra yapıştı Annesine hadi Anne gel Selfie çekilelim diye hatta dün kızıma da dedim ulen demekki iyilik yaramıyor diye tabi o gecenin heycanıyla unutmuş özür üzerine özür diledi sonradan ama tabiki biraz kırılmadım değil yani ama eşşek işte kıyamıyorum da bir yandan

Canım bence uzak dur öyle şeylerden
Rabbim kimsenin başina vermesin ama dün onlarla ilgili çok kötü bir rüya gördüm ve inan 1 saat kendime gelemedim Bütün bildiğim duaları sıraladım tabiki ama nedense bir tek Ayetel Kürs-iyi bir türlü okuyamadım
Birde sonrasında ciddi ciddi evde bir şekiller gördüğümü sandım Sanırım rüyanın etkisindendi ama cidden kötü olmuştum....Rabbim hayırlara çıkarsın....Aminnnnnnnnn

bu tarz şeyler hakkında bilgi sahibi olmak psikolojini olumsuz etkiler haberin olsun. eğer bilinmelerini isteseydi rabbim aramızda yaşamalarına izin verirdi.demekki bünyemiz bunları kaldırabilecek yapıda değil ama gençliğine veriyorum merakını ve cesurmuşsun baya. bu konu hakkında ilmi anlamda çok şey bilmeme rağmen anmam bile ben.ablan olarak tavsiyem bir an önce vazgeç.yani araştırılması gereken onca mühim konular varken bu çok gereksiz

Dolunaya gore agda yapilsa neoluyor abla? Kizinin eglenmesine sevindim in sha Allah bugunu hep gulumseyle hatirlar. Kiyamam abla yaa insanin zoruna gider tabiki birde anne olunca. In sha Allah bugun gonlunu alir. Ben normaldede gunluk hayatimda anneme yapisirim hadi gel poz verelim diye :)) kuzumun 1 yasina kadar her aylik fotoraflari var ve ilk dogdugu gunden itibaren. Cok dikkat ederim ozel gunler benim icin cok degerlidir cunku. Ayy abla hic sorma okudumda ne olduu cook korkuyorum suan. Yalniz evdeyim ve birsuru seyler aklima gelior yatagimdan cikmiyorum. Gece annemin yanina kivrilirim dedim ama bebegim bugun bizde kaldi bende dedimki odamda yatiyim o halde. Zarzor kendimi uyuttum resmen okuduklarim hepsi tekrar beynimde canlandi. Off nasil korktumm. Ayatul kursi okudum hemen ama yinede korktum.

Ablaa ne soyylesem cok haklisin ve keske okumsaydim ben dun neolduysa bi an cesaret geldi ve okudum saatlerce simdi korkuyorum ve asla birdha okumam onlar hakkinda. Yatagimda uzanmisim ev sessiz gercekten korkuyorum aydinlik olmasina ragmen. In sha Allah yarin bu korku gecer. Su an oturmaodasina gidemiyorum kahvalti yapmak icin yalnizim :)) normalde zaten otlegin biriyim. Ahh keske okumasaydim.

günaydın cecom şu dolunaya göre ağda neymiş ne işe yararmış bi açsan bize

Gunaydin arkadaslar dun pek giremedim disagrisindan resmen oldum doktora gittim cekilmesi gerekiyormus ama mikrop kapmis ve ilk once antibiyotik kullan sonra cekelim dedi igne etkisini gostermezmis yoksa... neyse kizlar bugun sukur biraz daha iyiyim tek olay su antibiyotik kilo aldirirmi? Bide cok korkuyorum dis cektirmekten ya...

Kız bakma ben sitem etsemde söylensemde benim kız anında yapışır gönlümü almak için
Dünde sülük gibi yapıştı öpüp durdu Anneciğim valla heycandan akıl edemedim af ettin mi beni diye Hayır cidden bazen kesinlikle 3 gün konuşmayacağım diyorum tabi yine dayanamıyorum ve en geç yarım saat sonra barışmış oluyoruz
Bİrazda onu bildiğinden çok dikkatli davranmıyor ama eminim bir sonraki özel gününde daha dikkatli olur

günaydın cecom şu dolunaya göre ağda neymiş ne işe yararmış bi açsan bize

Canım banada KKda 2 sene evvel tanıştığım bir bayan anlatmıştı onu
Dolunaya göre yapılan ağda, epilasyon artık kıl tüğ işi için başka ne yapılıyorsa daha geç çıkıyormuş ve zamanla iyice bitiyormuş
Tabi ben o zaman yapacağım yapacağım diyip durdum ama ağda yapmak yemiyordu o zamanlar bir tek bacaklarıma yapabiliyordum onuda bir kere yaptıktan sonra salladım
Şimdi 3 - 4 keredir dolunaya göre yapıyorum ve inan tüğlenmem kesinlikle yarıya indi hatta en son 2 ay evvel yapmıştım daha yeni ağdalık kıvama geldi Tabi artık komple yapıyorum ve acıyada alışınca çok daha rahat oldu hatta kızımada dedim en azından koltuk altı ve bacaklarını yapalım diye ama bu kez dolunayı bekleyemedi mecbur mezuniyet olunca artık bir sonraki sefere inşallah onada dolunaya göre yaparım ki 18 yaşına gelene kadar komple o dertten kurtulsun
Bana bu dolunayın etkisini anlatan abla 2 senedir yapıyorum ve hiç kalmadı ki baya bir tüğ sorunum var diyordu

Çok çok geçmiş olsun canım
Diş ağrısı felaket birşey inşallah tez zamanda kurtulursun o ağrıdanda diştende
Benim bildiğim Antibiyotik kilo yapmaz ama tabi belki marka yada dozla alakalıda olabilir

Çok çok geçmiş olsun canım
Diş ağrısı felaket birşey inşallah tez zamanda kurtulursun o ağrıdanda diştende
Benim bildiğim Antibiyotik kilo yapmaz ama tabi belki marka yada dozla alakalıda olabilir
Sagol ins kurtulumda iste disci korkusu var en son 8 yasinda cektirdim ki ozamanda agrisi nasildi fln hatirlamiyorum hayirlisi iste bende o korku olmasa cok kolay

Dondurma porsiyonuna bayıldım :) tombiş ellerim işe yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…