kız sen bilmiyonmu nasıl atladın okadar konuştuk halbusemgünaydın cecom şu dolunaya göre ağda neymiş ne işe yararmış bi açsan bize
Hapı bırakmana cok sevindim yasminim :)Irademle abla ilac felan yalannn biraktimm ilaci
kız sen bilmiyonmu nasıl atladın okadar konuştuk halbusemdenk gelmedin demekki
Kız bakma ben sitem etsemde söylensemde benim kız anında yapışır gönlümü almak için
Dünde sülük gibi yapıştı öpüp durdu Anneciğim valla heycandan akıl edemedim af ettin mi beni diyeHayır cidden bazen kesinlikle 3 gün konuşmayacağım diyorum tabi yine dayanamıyorum ve en geç yarım saat sonra barışmış oluyoruz
Bİrazda onu bildiğinden çok dikkatli davranmıyor ama eminim bir sonraki özel gününde daha dikkatli olur
Canım banada KKda 2 sene evvel tanıştığım bir bayan anlatmıştı onu
Dolunaya göre yapılan ağda, epilasyon artık kıl tüğ işi için başka ne yapılıyorsa daha geç çıkıyormuş ve zamanla iyice bitiyormuş
Tabi ben o zaman yapacağım yapacağım diyip durdum ama ağda yapmak yemiyordu o zamanlarbir tek bacaklarıma yapabiliyordum onuda bir kere yaptıktan sonra salladım
Şimdi 3 - 4 keredir dolunaya göre yapıyorum ve inan tüğlenmem kesinlikle yarıya indi hatta en son 2 ay evvel yapmıştım daha yeni ağdalık kıvama geldiTabi artık komple yapıyorum ve acıyada alışınca çok daha rahat oldu hatta kızımada dedim en azından koltuk altı ve bacaklarını yapalım diye ama bu kez dolunayı bekleyemedi mecbur mezuniyet olunca artık bir sonraki sefere inşallah onada dolunaya göre yaparım ki 18 yaşına gelene kadar komple o dertten kurtulsun
Bana bu dolunayın etkisini anlatan abla 2 senedir yapıyorum ve hiç kalmadı ki baya bir tüğ sorunum var diyordu
Yok cnm o degil,aktardan aldım icinde Eşit miktarda Mısır püskülü,kiraz sapı,avakoda Ve böğürtlen Yaprağı var...evet kuzum çookkk
çok iyi yapmışsın canım.. bende 42 beden pantolon aldım onu giymeyi bekliyorum hevesle
canım benimde VARDI HEP AYNI SORUN AMA BİRAZ YEŞİLLİĞİ VE TABİ ZEYTİNYAĞI ARTIRINCA ŞÜKÜR KALMADI
wowww 15 km.. yakındırrrr bende başlıycam 2 haftaya kadar sabah yürüyüşlerineeee
valla bende menülerini inceledim özellikle selvoşun merak ediyodum.
ooo pek güzel canım.. ödem çayı, ya sweetimin bi ödem çayı var ondan mı bu
inşallahhhhh canım
vayy bi araştırayım bakalım
harikasın cecom nede güzel özetlemişsin...
bende kesinlikle hedefe ulaştıktan sonra bile düzenimi bozmak istemiyorum, o hazımsızlık şişkinlik hissi ne unuttum
Aynen her yer calısıyo insanın dili damağı kuruyoBugun ip atlamaya basladim ayy nasil terletiyor resmen nefes nefese kaldim
Ya ben ip alana kadar kabloyla atladım bi hafta,ipi aldım(iyisinde aldım) ama onla atlayamıyorum niyeyse kabloya devam ediyorumSelvii abla ip atlamak super cardio bende haftaya gidip alicam yapicam:))
çok sevindim canımIrademle abla ilac felan yalannn biraktimm ilaci
tatlım her 15kg başına 1lt su içmek kilosu olan kişilerde normal kabul ediliyor. su konusunda çok fazla söylem var haklısın. bende hiç zorlamadan kendimi bildim bileli 4-5lt su içerim. gecede içerim ama şimdi onu azalttım mumkun mertebe sususuz uyandığımda yudum alıp yatıyorum gece uyanmak iyi değil çünkiSelvii abla sengunde 4 litre su iciyormussun. Ama okadar su zehirlenme yapmazmi? Cok su icersen zehirlenirsin okumustum
sert cisimle atlamak daha kolayda ondan :)))Ya ben ip alana kadar kabloyla atladım bi hafta,ipi aldım(iyisinde aldım) ama onla atlayamıyorum niyeyse kabloya devam ediyorum
hımmmm benim evdede var hepsi bi kiraz sapım yok alim bari bende ama işte ben ihmal ediyorum yaaaYok cnm o degil,aktardan aldım icinde Eşit miktarda Mısır püskülü,kiraz sapı,avakoda Ve böğürtlen Yaprağı var...
Sık sık icmeye calısıyorum
Ahahahahaaaa bi an düsündümde:)))))Kolaya kacmak yok kendin icin ozenerek hazirla menuleiniesim dioki bana sanki deney yapiyosun olcerek yazirliyorum herseyi csyimi demlerken buyuculer gibisindio bi tutam ondan bi tutam sundan
Cnm o gun yerdim ama cocuk Yüzünden yıyemedım:) eve gelinceye hayrım kalmadıMenü lerin çok güzel ben bu kadar az yiyecekle doymuyorum
Eşim kahve delisi,cok içer kendine yaparken bnimkinide getirir:) ama tabi bu desteklemeyi yemek yerken yapmıyo sürekli az yiyosun sağlıksız besleniyosun o yuzden halsizsin rengin gitmiş....Anca dırdırhımmmm benim evdede var hepsi bi kiraz sapım yok alim bari bende ama işte ben ihmal ediyorum yaaa
Gercektenmiii bende yapmak istiyorum o halde dolunaya gore bunun gunleri nezaman peki ablaKız bakma ben sitem etsemde söylensemde benim kız anında yapışır gönlümü almak için
Dünde sülük gibi yapıştı öpüp durdu Anneciğim valla heycandan akıl edemedim af ettin mi beni diyeHayır cidden bazen kesinlikle 3 gün konuşmayacağım diyorum tabi yine dayanamıyorum ve en geç yarım saat sonra barışmış oluyoruz
Bİrazda onu bildiğinden çok dikkatli davranmıyor ama eminim bir sonraki özel gününde daha dikkatli olur
Canım banada KKda 2 sene evvel tanıştığım bir bayan anlatmıştı onu
Dolunaya göre yapılan ağda, epilasyon artık kıl tüğ işi için başka ne yapılıyorsa daha geç çıkıyormuş ve zamanla iyice bitiyormuş
Tabi ben o zaman yapacağım yapacağım diyip durdum ama ağda yapmak yemiyordu o zamanlarbir tek bacaklarıma yapabiliyordum onuda bir kere yaptıktan sonra salladım
Şimdi 3 - 4 keredir dolunaya göre yapıyorum ve inan tüğlenmem kesinlikle yarıya indi hatta en son 2 ay evvel yapmıştım daha yeni ağdalık kıvama geldiTabi artık komple yapıyorum ve acıyada alışınca çok daha rahat oldu hatta kızımada dedim en azından koltuk altı ve bacaklarını yapalım diye ama bu kez dolunayı bekleyemedi mecbur mezuniyet olunca artık bir sonraki sefere inşallah onada dolunaya göre yaparım ki 18 yaşına gelene kadar komple o dertten kurtulsun
Bana bu dolunayın etkisini anlatan abla 2 senedir yapıyorum ve hiç kalmadı ki baya bir tüğ sorunum var diyordu
Hahahahaavayyyyyy kimleri görüyoruz... korktunmu kız oklavadan
günaydın kuzum
Aynen abla bende mutluyum hap kullanmadigim icin. Dogruu abla cunku ben oyle biliyorum hem okuldada anlatirlardi bizlere hemde okurdum sitelerde. Ben yinede en fazla 3,5 litreyi gecmiyim. Birde ben hemen bitiriyorum 750 ml sisemle ictigimde.çok sevindim canım
tatlım her 15kg başına 1lt su içmek kilosu olan kişilerde normal kabul ediliyor. su konusunda çok fazla söylem var haklısın. bende hiç zorlamadan kendimi bildim bileli 4-5lt su içerim. gecede içerim ama şimdi onu azalttım mumkun mertebe sususuz uyandığımda yudum alıp yatıyorum gece uyanmak iyi değil çünki
Hapı bırakmana cok sevindim yasminim :)
Saol ablacim bende kendimi daha cok iyinhissedyorum hapi kullanmadigimdan beri. Bi an kalbim atmisti bogazimda hiseddiyordm geceleri korkmaya baslamistim. Hahaha ayy abla super fikir bende up uzun atkimla zipliyordumYa ben ip alana kadar kabloyla atladım bi hafta,ipi aldım(iyisinde aldım) ama onla atlayamıyorum niyeyse kabloya devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?