Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

HAZİRAN AYI EPİLASYON TARİHLERİ

BİRİNCİ TARİHLER;

Azalan ay Oğlak burcuna geçiyor.

Başlangıç: 4 Haziran 2015 Perşembe 04:51

Bitiş: 6 Haziran 2015 Cumartesi 02:02

İKİNCİ TARİHLER;

Boğa burcuna geçiyor Azalan ay.

Başlangıç: 12 Haziran 2015 Cuma 18:16

Bitiş: 14 Haziran 2015 Pazar 20:51

ayrıca facede "kozmik bakım" takip edebilirsin deryacım

Yok cnm o degil,aktardan aldım icinde Eşit miktarda Mısır püskülü,kiraz sapı,avakoda Ve böğürtlen Yaprağı var...
Sık sık icmeye calısıyorum

Irademle abla ilac felan yalannn biraktimm ilaci
çok sevindim canım

Selvii abla sengunde 4 litre su iciyormussun. Ama okadar su zehirlenme yapmazmi? Cok su icersen zehirlenirsin okumustum
tatlım her 15kg başına 1lt su içmek kilosu olan kişilerde normal kabul ediliyor. su konusunda çok fazla söylem var haklısın. bende hiç zorlamadan kendimi bildim bileli 4-5lt su içerim. gecede içerim ama şimdi onu azalttım mumkun mertebe sususuz uyandığımda yudum alıp yatıyorum gece uyanmak iyi değil çünki

Yok cnm o degil,aktardan aldım icinde Eşit miktarda Mısır püskülü,kiraz sapı,avakoda Ve böğürtlen Yaprağı var...
Sık sık icmeye calısıyorum
hımmmm benim evdede var hepsi bi kiraz sapım yok alim bari bende ama işte ben ihmal ediyorum yaaa

Kolaya kacmak yok kendin icin ozenerek hazirla menuleini esim dioki bana sanki deney yapiyosun olcerek yazirliyorum herseyi csyimi demlerken buyuculer gibisindio bi tutam ondan bi tutam sundan
Ahahahahaaaa bi an düsündümde:)))))

Menü lerin çok güzel ben bu kadar az yiyecekle doymuyorum
Cnm o gun yerdim ama cocuk Yüzünden yıyemedım:) eve gelinceye hayrım kalmadı
Ama normalde kacamagım olmaz,olsada ertesi öğün yada gün telafi etmeye çalışıyorum

M masalim88 hosgeldin Aramıza

oynakbasi34 senin küçük kıza bayıldım bayıldımmmm Allah nazarlardan saklasın:)

Salı menum
Sbh kk
Aksam yeşil fasulye ayran salata
1 Türk kahvesi,1 yeşil çay,2 maden suyu
Sbh aksam 100er ip atlama,30 mekik,12 leg raise,25 Sn plank,15 dk twister,10 dk kol- bacak

Çarşamba menum
Sbh kk
Aksam tavuk,bir tane patates kızartması,ayran
2 Türk kahvesi(3 kare bitter),1 yeşil çay,3 maden suyu
Bugun regl oldum spor yapmadım

hımmmm benim evdede var hepsi bi kiraz sapım yok alim bari bende ama işte ben ihmal ediyorum yaaa
Eşim kahve delisi,cok içer kendine yaparken bnimkinide getirir:) ama tabi bu desteklemeyi yemek yerken yapmıyo sürekli az yiyosun sağlıksız besleniyosun o yuzden halsizsin rengin gitmiş....Anca dırdır

Gercektenmiii bende yapmak istiyorum o halde dolunaya gore bunun gunleri nezaman peki abla

Aynen abla bende mutluyum hap kullanmadigim icin. Dogruu abla cunku ben oyle biliyorum hem okuldada anlatirlardi bizlere hemde okurdum sitelerde. Ben yinede en fazla 3,5 litreyi gecmiyim. Birde ben hemen bitiriyorum 750 ml sisemle ictigimde.

Hapı bırakmana cok sevindim yasminim :)

Ya ben ip alana kadar kabloyla atladım bi hafta,ipi aldım(iyisinde aldım) ama onla atlayamıyorum niyeyse kabloya devam ediyorum
Saol ablacim bende kendimi daha cok iyinhissedyorum hapi kullanmadigimdan beri. Bi an kalbim atmisti bogazimda hiseddiyordm geceleri korkmaya baslamistim. Hahaha ayy abla super fikir bende up uzun atkimla zipliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…