Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugun 8:30 da kalktim ama o saatten beri yatagimdayim. Korkudann evde yalnizdim diye cikamadim yataktan. Dolayisiyla birazdan kahvaltimi yapicam. Birde uykummmmm vaaaar ((((( uyumak istiorummm kendimi korkudan oyaladimm youtubeda videolar izlemekle annem eve gelene kadar. Neyse iyi oldu uykumun olmasi. Saat 12de uyumus olurum en azindan. Gidiyimde kahvalti yapim

Eşim kahve delisi,cok içer kendine yaparken bnimkinide getirir:) ama tabi bu desteklemeyi yemek yerken yapmıyo sürekli az yiyosun sağlıksız besleniyosun o yuzden halsizsin rengin gitmiş....Anca dırdır

onlar anca dır dır kilo alsan kilo aldın versen rengin soldu.

Son düzenleme:
Ben bisey sorcam yarinmi tartiliyoruz? Ve bende yazcakmiyim yoksa yazmicakmiyim?

evet canım yarın sabah tartılıyoruz, tabiki sende bildirim yapıcaksın şuan free takımda olucaksın ama 3 cuma takımdasın canım. hesaplama ilk sayfalarda var ona göre yaparsın

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Ben Face'de Sağlıklı Yaşıyoruz Grubuna katılmıştım uzun zamandırda takip ediyorum hatta ara ara orayada dayanamayıp tecrübelerimi yazıyorum ( tabi hep belirtiyorum elimden geldiğince uymaya çalışıyorum diye )
Daha evvelde benim bir yorumumu çok beğenip yayınlamışlardı
Dün diyetisyenlerle ilgili bir yazıya yaptığım yorumu çok beğenmişler ve gece mesaj atmışlar bana bir sonraki Karatay kitabına sizinde tecrübelerinizi eklemek istiyoruz eğer kabul ederseniz işte gönderdiğimiz linkteki formun çıktısını alın ve doldurup imzalayıp bize gönderin diye

Tabi ben yeni gördüm
Şimdi ne yapacağıma karar veremedim sonuçta şu son 1 aydır karatayın dışınada çıktım yani etik olurmu
Ama yazdığımda da hep özellikle belirtiyorum karatayımsı yada işte elimden geldiğince uymaya çalışıyorum diye heee cidden karatay yaptıktan sonra eski halsizliğimin olmayışı, daha iyi hissetmem devam ediyor o bir gerçek

Siz ne dersiniz kızlarrrrrrrrr ne yapsam

Free takim ne oluyo yani burda kalmicakmiyim? Yada nereye gidicem?

yok canım benim free takımda bizim yeni gelen ve izinli olup bizimle devam eden arkadaşlarımız var deneme süren dolana kadar takip amaçlı ordasın kuzum. yoksa bizimlesin bi yere gidemezsinnnn

tabiki yaz gönder canım.. buda karatay dışına çıkmaman için bi sebep olur hemmmm

ah deli kız uğraşcak başka bişey bulamadınmı vaktini bunlara değil spora harca canısı yada kitap oku resim yap bişeyler üret ne güzel boş vaktin var değerlendir bunu tatlım
100 ip daha atladim adet donemim geliyor bu haftayi iyi degerlendirmem lazim
ohh ne güzel abla ya ben atlayamıyorum zaten atlasam deprem etkisi yaratıcam gibi hissediyorum

geçmiş olsun canım merak etme antibiyotik kilo yapmaz aksine yan etki yaparsa mide bulantıs falan insan yemeden içmeden kesiliyor

oooo prensesim erkende mi uyanırmış çok sevindim erken kalkmana bol boool çalışsın metabolizman bol bol yakılsın yağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…