Hahahahaakorktumm abla ama daha cok ucharflilerden
Eşim kahve delisi,cok içer kendine yaparken bnimkinide getirir:) ama tabi bu desteklemeyi yemek yerken yapmıyo sürekli az yiyosun sağlıksız besleniyosun o yuzden halsizsin rengin gitmiş....Anca dırdır
Ben bisey sorcam yarinmi tartiliyoruz? Ve bende yazcakmiyim yoksa yazmicakmiyim?
Free takim ne oluyo yani burda kalmicakmiyim? Yada nereye gidicem?evet canım yarın sabah tartılıyoruz, tabiki sende bildirim yapıcaksın şuan free takımda olucaksın ama 3 cuma takımdasın canım. hesaplama ilk sayfalarda var ona göre yaparsın
Free takim ne oluyo yani burda kalmicakmiyim? Yada nereye gidicem?
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Ben Face'de Sağlıklı Yaşıyoruz Grubuna katılmıştımuzun zamandırda takip ediyorum hatta ara ara orayada dayanamayıp tecrübelerimi yazıyorum ( tabi hep belirtiyorum elimden geldiğince uymaya çalışıyorum diye )
Daha evvelde benim bir yorumumu çok beğenip yayınlamışlardı
Dün diyetisyenlerle ilgili bir yazıya yaptığım yorumu çok beğenmişler ve gece mesaj atmışlar bana bir sonraki Karatay kitabına sizinde tecrübelerinizi eklemek istiyoruz eğer kabul ederseniz işte gönderdiğimiz linkteki formun çıktısını alın ve doldurup imzalayıp bize gönderin diye
Tabi ben yeni gördüm
Şimdi ne yapacağıma karar veremedim sonuçta şu son 1 aydır karatayın dışınada çıktımyani etik olurmu
Ama yazdığımda da hep özellikle belirtiyorum karatayımsı yada işte elimden geldiğince uymaya çalışıyorum diye heee cidden karatay yaptıktan sonra eski halsizliğimin olmayışı, daha iyi hissetmem devam ediyor o bir gerçek
Siz ne dersiniz kızlarrrrrrrrr ne yapsam
Aynen oyle abla ya. Kahvaltimi yaptimokuma kuzum öyle şeyler bırak. andıkça daha beter. kahvaltı noldu kahvaltı
Aynen oyle abla ya. Kahvaltimi yaptimBilmiorum saglikli bulacanmi
Tam anlayamadim ama normal sekilde ben takilayim:)yok canım benim free takımda bizim yeni gelen ve izinli olup bizimle devam eden arkadaşlarımız var deneme süren dolana kadar takip amaçlı ordasın kuzum. yoksa bizimlesin bi yere gidemezsinnnn
yarın uygulamaya geçince anlarsın canım benim merak etmeTam anlayamadim ama normal sekilde ben takilayim:)
hoş geldin bülbülümselam güzellerimm bülbülünüz geldine çok kaynatmışınız oku oku bitmedi hep bensiz kaynatıyorsunuz zaten bi yakalayamıyorum sizi
Hosgeldin canimm uzulme seninlede kaynatrizselam güzellerimm bülbülünüz geldine çok kaynatmışınız oku oku bitmedi hep bensiz kaynatıyorsunuz zaten bi yakalayamıyorum sizi
ah deli kız uğraşcak başka bişey bulamadınmı vaktini bunlara değil spora harca canısı yada kitap oku resim yap bişeyler üret ne güzel boş vaktin var değerlendir bunu tatlımYa bana bugun ne olduysa uc harfililer hakkinda hikayeler okuyorum googleda. Musallat olanlar. Yazikyabazi cinler asik oluyormus insanlara. Allah im kimsenin basina vermesin evlilik bile oluyormus. Hatta cocuk. Cin cocuk 40sene sut emermis. Oyle yaziliydi. Cin lafini biyerde okuyan ben hemen korkardim. Ama bu sefer neolduysa okumakta okumak istiorum. Sabahdan beri okuorum hatta kkyi birazdan kapatip okuyacam. Belki aydinlik diye korkmuyorum in sha Allah gece korkmam birde wc felan giderken odum gidio Ama merakimdanda vazgecemiom Okuycam bananeee
ohh ne güzel abla ya ben atlayamıyorum zaten atlasam deprem etkisi yaratıcam gibi hissediyorum100 ip daha atladim adet donemim geliyor bu haftayi iyi degerlendirmem lazim
geçmiş olsun canım merak etme antibiyotik kilo yapmaz aksine yan etki yaparsa mide bulantıs falan insan yemeden içmeden kesiliyorGunaydin arkadaslar dun pek giremedim disagrisindan resmen oldum doktora gittim cekilmesi gerekiyormus ama mikrop kapmis ve ilk once antibiyotik kullan sonra cekelim dedi igne etkisini gostermezmis yoksa... neyse kizlar bugun sukur biraz daha iyiyim tek olay su antibiyotik kilo aldirirmi? Bide cok korkuyorum dis cektirmekten ya...
oooo prensesim erkende mi uyanırmış çok sevindim erken kalkmana bol boool çalışsın metabolizman bol bol yakılsın yağlarBugun 8:30 da kalktim ama o saatten beri yatagimdayim. Korkudann evde yalnizdim diye cikamadim yataktan. Dolayisiyla birazdan kahvaltimi yapicam. Birde uykummmmm vaaaar((((( uyumak istiorummm kendimi korkudan oyaladimm youtubeda videolar izlemekle annem eve gelene kadar. Neyse iyi oldu uykumun olmasi. Saat 12de uyumus olurum en azindan. Gidiyimde kahvalti yapim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?