- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
hoş geldin bülbülüm
hoşbuldum fıstıklarHosgeldin canimm uzulme seninlede kaynatriz
Sen kac kiloydunki canim ? Valla bende atlayinca ev sallaniyor gibi hissediyorumhoşbuldum fıstıklar
Gecmis olsun canim.. Doktora git bencebugün fena halde başım dönüyor zorla kahvaltı hazırladım sonra biraz ortalığı toparladım ama çok halsizim bu ayki reglim çok düzensiz oldu ondan böyle oldum sanırım polikistik için 4-5 aydır ilaç kullanmıyordum yine kistlermi birikti acaba çünkü hala devam ediyor reglim ve kanamam çok fazla
geçen cuma 84,2 idim valla şuan kuzenlerim var evde feci alay konusu olurum yalnız olsam bi denerdimdeSen kac kiloydunki canim ? Valla bende atlayinca ev sallaniyor gibi hissediyorumnapalim sallansin evler gitsin kilolar
gidicem abla zaten doktor sezonu açıldı bende o kadar çok yer var ki gitceğimGecmis olsun canim.. Doktora git bence
Gecmis olsunbugün fena halde başım dönüyor zorla kahvaltı hazırladım sonra biraz ortalığı toparladım ama çok halsizim bu ayki reglim çok düzensiz oldu ondan böyle oldum sanırım polikistik için 4-5 aydır ilaç kullanmıyordum yine kistlermi birikti acaba çünkü hala devam ediyor reglim ve kanamam çok fazla
saol canımGecmis olsun
ehh işte canım en azında hareket kısıtlılığım kalktı şimdilik umarım tekrarlamaz.45derya45 abla nasıl oldu belin düzeldimi
oyy geçmiş olsun kuzum bi doktora görün bence ihmal etmebugün fena halde başım dönüyor zorla kahvaltı hazırladım sonra biraz ortalığı toparladım ama çok halsizim bu ayki reglim çok düzensiz oldu ondan böyle oldum sanırım polikistik için 4-5 aydır ilaç kullanmıyordum yine kistlermi birikti acaba çünkü hala devam ediyor reglim ve kanamam çok fazla
bugün fena halde başım dönüyor zorla kahvaltı hazırladım sonra biraz ortalığı toparladım ama çok halsizim bu ayki reglim çok düzensiz oldu ondan böyle oldum sanırım polikistik için 4-5 aydır ilaç kullanmıyordum yine kistlermi birikti acaba çünkü hala devam ediyor reglim ve kanamam çok fazla
5 minik cracker surmepeynirle ve tere semizotu bolca + 1 bardak sut. Nasill ablaagörelim bakalım hadiiii
Aynen abla yillardir merak ettiklerimi dun arastirdim ama korktumda:sah deli kız uğraşcak başka bişey bulamadınmı vaktini bunlara değil spora harca canısı yada kitap oku resim yap bişeyler üret ne güzel boş vaktin var değerlendir bunu tatlım
hahah saol ablacim korkudan uyuyamadimoooo prensesim erkende mi uyanırmış çok sevindim erken kalkmana bol boool çalışsın metabolizman bol bol yakılsın yağlar
gecmis olsunn ablaaa:sbugün fena halde başım dönüyor zorla kahvaltı hazırladım sonra biraz ortalığı toparladım ama çok halsizim bu ayki reglim çok düzensiz oldu ondan böyle oldum sanırım polikistik için 4-5 aydır ilaç kullanmıyordum yine kistlermi birikti acaba çünkü hala devam ediyor reglim ve kanamam çok fazla
kraker hariç gayet güzel canım. bak şimdi şöyle düşün o krakerden alacağın kaloriyi hesapla 1 tanesinde en az 25 30 kalori var peki seni doyurdumu hayır aksine çabucak acıktıracak ama onun yerine 1 yumurta yeseydin yanında 3 4 tanede ceviz vücuduna hem sağlıklı kalori hemde o krakerlerdeki damarlarını tıkayacak olan trans yağ yerine aksine sağlıklı bir yağ girecekti. artık gerisi sana kalmış ne söylüyorsak senin için tatlım.5 minik cracker surmepeynirle ve tere semizotu bolca + 1 bardak sut. Nasill ablaa
Abla dogru soyluyorsunda inan karataydan yumurtadan bikmisimkraker hariç gayet güzel canım. bak şimdi şöyle düşün o krakerden alacağın kaloriyi hesapla 1 tanesinde en az 25 30 kalori var peki seni doyurdumu hayır aksine çabucak acıktıracak ama onun yerine 1 yumurta yeseydin yanında 3 4 tanede ceviz vücuduna hem sağlıklı kalori hemde o krakerlerdeki damarlarını tıkayacak olan trans yağ yerine aksine sağlıklı bir yağ girecekti. artık gerisi sana kalmış ne söylüyorsak senin için tatlım.
Hoofff bune yaaaaaa resmen kC gundur yuruyus yapmiom. Hep uzaniorum yatagimda kendimi niyeben hep yorgun hissediyorum anlamiyorumbiri bana yardim etsin. Sporuda sevmiyorum artikyaaaaaa ufff :s uykumda var. 1 saat uyuyim diom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?