Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugün fena halde başım dönüyor zorla kahvaltı hazırladım sonra biraz ortalığı toparladım ama çok halsizim bu ayki reglim çok düzensiz oldu ondan böyle oldum sanırım polikistik için 4-5 aydır ilaç kullanmıyordum yine kistlermi birikti acaba çünkü hala devam ediyor reglim ve kanamam çok fazla

Gecmis olsun canim.. Doktora git bence

Gecmis olsun

oyy geçmiş olsun kuzum bi doktora görün bence ihmal etme

Canım çok geçmiş olsun inşallah hemen düzelirsin Regln içinde bence kesinlikle ihmal etme bir doktora görün canım
Rabbim dermansız dert vermesin sonuçta en kötü ihtimal bir ilaça bakar

ah deli kız uğraşcak başka bişey bulamadınmı vaktini bunlara değil spora harca canısı yada kitap oku resim yap bişeyler üret ne güzel boş vaktin var değerlendir bunu tatlım
Aynen abla yillardir merak ettiklerimi dun arastirdim ama korktumda:s
oooo prensesim erkende mi uyanırmış çok sevindim erken kalkmana bol boool çalışsın metabolizman bol bol yakılsın yağlar
hahah saol ablacim korkudan uyuyamadim

Gec
gecmis olsunn ablaaa:s

5 minik cracker surmepeynirle ve tere semizotu bolca + 1 bardak sut. Nasill ablaa
kraker hariç gayet güzel canım. bak şimdi şöyle düşün o krakerden alacağın kaloriyi hesapla 1 tanesinde en az 25 30 kalori var peki seni doyurdumu hayır aksine çabucak acıktıracak ama onun yerine 1 yumurta yeseydin yanında 3 4 tanede ceviz vücuduna hem sağlıklı kalori hemde o krakerlerdeki damarlarını tıkayacak olan trans yağ yerine aksine sağlıklı bir yağ girecekti. artık gerisi sana kalmış ne söylüyorsak senin için tatlım.

Abla dogru soyluyorsunda inan karataydan yumurtadan bikmisim napcam ben yaaa. Normalde kahvaltida 2 cracker yerdim bugun tartida eksiyi gorunce baya bi morelim duzeldi :)) istahim acildi.

Hoofff bune yaaaaaa resmen kC gundur yuruyus yapmiom. Hep uzaniorum yatagimda kendimi niyeben hep yorgun hissediyorum anlamiyorum biri bana yardim etsin. Sporuda sevmiyorum artikyaaaaaa ufff :s uykumda var. 1 saat uyuyim diom

uyuma tatlım kalk şöyle bi en az yarım saat hafif tempolu da olsa yürü gel hem uykun açılır hem geceye uykusuz kalmazsın hem temiz hava alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…