Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Abla dogru soyluyorsunda inan karataydan yumurtadan bikmisim napcam ben yaaa. Normalde kahvaltida 2 cracker yerdim bugun tartida eksiyi gorunce baya bi morelim duzeldi :)) istahim acildi.
kız karataydan da bıkarsan napcan sen karatay kadar güzel hem göz hem karın doyurucu bi beslenme mi var bugün yumurtayı kaynat şööyllee kes üzerine zeytinyağı pul biber karabiber dök, ertesi gün tavada kıymalı yap diğer gün soğanlı biberli bir gün ara ver yada kuzum sağlığın için bunlar zayıflamak değil asıl mesele sağlığını bozmadan ve gidenler geri gelmeden zayıflamak

uyuma tatlım kalk şöyle bi en az yarım saat hafif tempolu da olsa yürü gel hem uykun açılır hem geceye uykusuz kalmazsın hem temiz hava alırsın
Aksam yemekten sora yapiyim abla. Off uyku duzenimi duzene sokamadimki biturlu ondan kendimi yorgun hissediyprum. Bugunde korkudan gec uyudum sabahda korktum uyuyamadim dogru durust. 3 saat sonra tavukgogsunu haslicam.

Abla dogru soyluyorsun ama karataydan ben cok yavas zayifliyorum. Bugun cok mutlu olsum 96.9 gordum tartida :)) yaaaaaaaa

Abla dogru soyluyorsun ama karataydan ben cok yavas zayifliyorum. Bugun cok mutlu olsum 96.9 gordum tartida :)) yaaaaaaaa
bende çok yavaş veriyorum kuzum banada hızlı verdirmiyo ama ben hatalarımı biliyorum tam uymuyorum çünkü ama hiiiçç zorlanmadan gidiyo önemli olan bu benim için

bugün ki menümüde yazayım çünkü yarın eşimle kızlarımı dr.a kontrole götüreceğiz..sabah bi aksilik olmazsa bildirimimi yaparım...
sabah karatay kahvaltısı

ara 1 elma 2 ceviz

akşam17:00
taze fasulye zeytinyağlı
yoğurt

şekersiz türk kahvesi ders çalışacağım ayılmam lazım

30 dk pilates(ebru şallının skinnyjeans egzersizlerine başladım..aslında göbeğimden daha şikayetçiyim ama önce bacaklarım biraz incelsinde pantolonlarımın içerisine girebileyim diye düşündüm...şimdilik güzel gidiyor...)
1,5 lt limonlu su 1,5 lt su daha da içerim bugün çok su kaybettim dışarda

Bende yeni basladim canim hic gobegim kalmadi ama kalcalardan fazla gitmedi.. Acaba bende ebru salliyi bi denesemmi
Gunde kac defa atliyosun yada kactane olmasi lazim gobek gitmesi icin ben simdi 100 atladim cok susadim suyumuda ictim dolu dolu bacak kollar karin falan hisediliyorda iste ise yararmi bilmiyorum yada kac taneden sonra yarar? Birde sey sorcam mesela diyelim gunde 600 defa ip atlasak baska spor yapmaya gerek kalirmi?

Ilk defa duydum canim çok ilginç bende deniyecem hemen ozaman sagol

Bugunku menum
Sabah: 1 dilim peynir 10 zeytin 1 yumurta yarim domates kucuk salatalik maydonoz salata seklinde limonlu ve 3 bardak cay acik sekilde
Ara yarim nar 1 kayisi 10-15 tane uzum
Oglen 3-3,30 gibi haslanmis tavuk ve bi tabak salata aci biber 3 bardak cay
Hala acikmadim acikicagimida sanmiyorum kacamak yapacak olursamki en fazla ya bi kase corba yada salata olur yazarim yarin
Gun boyu 2 litre su yatana kadar 3 olur sanirim bir kupada beyaz cay limonlu icer yatarim
Spor ise sadece ip atladim 200 defa iyi aksamlar kizlar yarin gelsin eksik kilolar :)))

geçmiş olsun canım aman ihmal etme doktora git

Gobegim ipp atlamakla gitmedi.. İki gundr ip atliyorum.. Oncesinde mekik leslie ve yuruyus yapiyorum 1 aydir

Bence de yaz canım sen bu kiloları karatay diyetiyle vermeye başladın üstelik bu sana daha da gaz verir

Gobegim ipp atlamakla gitmedi.. İki gundr ip atliyorum.. Oncesinde mekik leslie ve yuruyus yapiyorum 1 aydir
peki skilasiyormu gobek mekikle benim mekikte boyun bolgem agriyo pek yapamiyorum...baska bi cagresi varmidir acaba skilastirmak icin vucudu gobek kollar bacaklar icin cremler fln acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…