kız karataydan da bıkarsan napcan sen karatay kadar güzel hem göz hem karın doyurucu bi beslenme mi var bugün yumurtayı kaynat şööyllee kes üzerine zeytinyağı pul biber karabiber dök, ertesi gün tavada kıymalı yap diğer gün soğanlı biberli bir gün ara ver yada kuzum sağlığın için bunlar zayıflamak değil asıl mesele sağlığını bozmadan ve gidenler geri gelmeden zayıflamakAbla dogru soyluyorsunda inan karataydan yumurtadan bikmisimnapcam ben yaaa. Normalde kahvaltida 2 cracker yerdim bugun tartida eksiyi gorunce baya bi morelim duzeldi :)) istahim acildi.
Aksam yemekten sora yapiyim abla. Off uyku duzenimi duzene sokamadimki biturlu ondan kendimi yorgun hissediyprum. Bugunde korkudan gec uyudum sabahda korktum uyuyamadim dogru durust. 3 saat sonra tavukgogsunu haslicam.uyuma tatlım kalk şöyle bi en az yarım saat hafif tempolu da olsa yürü gel hem uykun açılır hem geceye uykusuz kalmazsın hem temiz hava alırsın
Abla dogru soyluyorsun ama karataydan ben cok yavas zayifliyorum. Bugun cok mutlu olsum 96.9 gordum tartida :)) yaaaaaaaakız karataydan da bıkarsan napcan sen karatay kadar güzel hem göz hem karın doyurucu bi beslenme mi var bugün yumurtayı kaynat şööyllee kes üzerine zeytinyağı pul biber karabiber dök, ertesi gün tavada kıymalı yap diğer gün soğanlı biberli bir gün ara ver yada kuzum sağlığın için bunlar zayıflamak değil asıl mesele sağlığını bozmadan ve gidenler geri gelmeden zayıflamak
bende çok yavaş veriyorum kuzum banada hızlı verdirmiyo ama ben hatalarımı biliyorum tam uymuyorum çünkü ama hiiiçç zorlanmadan gidiyo önemli olan bu benim içinAbla dogru soyluyorsun ama karataydan ben cok yavas zayifliyorum. Bugun cok mutlu olsum 96.9 gordum tartida :)) yaaaaaaaa
Dogru abla o konuda haklisin :) birazdan spor yapicam.bende çok yavaş veriyorum kuzum banada hızlı verdirmiyo ama ben hatalarımı biliyorum tam uymuyorum çünkü ama hiiiçç zorlanmadan gidiyo önemli olan bu benim için
ben ce dün okudukları yüzünden üç buçuk olup uyanmışvayyyyyy kimleri görüyoruz... korktunmu kız oklavadan
günaydın kuzum
Ya ben ip alana kadar kabloyla atladım bi hafta,ipi aldım(iyisinde aldım) ama onla atlayamıyorum niyeyse kabloya devam ediyorum
aynen öyle olmuş balımmmmben ce dün okudukları yüzünden üç buçuk olup uyanmış@Yasmiin17
ip atlamak nasıl..sıkılaşmaya yardımcı oluyor mu?kilo verdiriyor mu100 ip daha atladim adet donemim geliyor bu haftayi iyi degerlendirmem lazim
Bende yeni basladim canim hic gobegim kalmadi ama kalcalardan fazla gitmedi.. Acaba bende ebru salliyi bi denesemmiip atlamak nasıl..sıkılaşmaya yardımcı oluyor mu?kilo verdiriyor mu
Gunde kac defa atliyosun yada kactane olmasi lazim gobek gitmesi icin ben simdi 100 atladim cok susadim suyumuda ictim dolu dolu bacak kollar karin falan hisediliyorda iste ise yararmi bilmiyorum yada kac taneden sonra yarar? Birde sey sorcam mesela diyelim gunde 600 defa ip atlasak baska spor yapmaya gerek kalirmi?Bende yeni basladim canim hic gobegim kalmadi ama kalcalardan fazla gitmedi.. Acaba bende ebru salliyi bi denesemmi
Ilk defa duydum canimKız bakma ben sitem etsemde söylensemde benim kız anında yapışır gönlümü almak için
Dünde sülük gibi yapıştı öpüp durdu Anneciğim valla heycandan akıl edemedim af ettin mi beni diyeHayır cidden bazen kesinlikle 3 gün konuşmayacağım diyorum tabi yine dayanamıyorum ve en geç yarım saat sonra barışmış oluyoruz
Bİrazda onu bildiğinden çok dikkatli davranmıyor ama eminim bir sonraki özel gününde daha dikkatli olur
Canım banada KKda 2 sene evvel tanıştığım bir bayan anlatmıştı onu
Dolunaya göre yapılan ağda, epilasyon artık kıl tüğ işi için başka ne yapılıyorsa daha geç çıkıyormuş ve zamanla iyice bitiyormuş
Tabi ben o zaman yapacağım yapacağım diyip durdum ama ağda yapmak yemiyordu o zamanlarbir tek bacaklarıma yapabiliyordum onuda bir kere yaptıktan sonra salladım
Şimdi 3 - 4 keredir dolunaya göre yapıyorum ve inan tüğlenmem kesinlikle yarıya indi hatta en son 2 ay evvel yapmıştım daha yeni ağdalık kıvama geldiTabi artık komple yapıyorum ve acıyada alışınca çok daha rahat oldu hatta kızımada dedim en azından koltuk altı ve bacaklarını yapalım diye ama bu kez dolunayı bekleyemedi mecbur mezuniyet olunca artık bir sonraki sefere inşallah onada dolunaya göre yaparım ki 18 yaşına gelene kadar komple o dertten kurtulsun
Bana bu dolunayın etkisini anlatan abla 2 senedir yapıyorum ve hiç kalmadı ki baya bir tüğ sorunum var diyordu
geçmiş olsun canım aman ihmal etme doktora gitbugün fena halde başım dönüyor zorla kahvaltı hazırladım sonra biraz ortalığı toparladım ama çok halsizim bu ayki reglim çok düzensiz oldu ondan böyle oldum sanırım polikistik için 4-5 aydır ilaç kullanmıyordum yine kistlermi birikti acaba çünkü hala devam ediyor reglim ve kanamam çok fazla
Gobegim ipp atlamakla gitmedi.. İki gundr ip atliyorum.. Oncesinde mekik leslie ve yuruyus yapiyorum 1 aydirGunde kac defa atliyosun yada kactane olmasi lazim gobek gitmesi icin ben simdi 100 atladim cok susadim suyumuda ictim dolu dolu bacak kollar karin falan hisediliyorda iste ise yararmi bilmiyorum yada kac taneden sonra yarar? Birde sey sorcam mesela diyelim gunde 600 defa ip atlasak baska spor yapmaya gerek kalirmi?
Bence de yaz canım sen bu kiloları karatay diyetiyle vermeye başladın üstelik bu sana daha da gaz verirKızlarrrrrrrrrrrrrrr
Ben Face'de Sağlıklı Yaşıyoruz Grubuna katılmıştımuzun zamandırda takip ediyorum hatta ara ara orayada dayanamayıp tecrübelerimi yazıyorum ( tabi hep belirtiyorum elimden geldiğince uymaya çalışıyorum diye )
Daha evvelde benim bir yorumumu çok beğenip yayınlamışlardı
Dün diyetisyenlerle ilgili bir yazıya yaptığım yorumu çok beğenmişler ve gece mesaj atmışlar bana bir sonraki Karatay kitabına sizinde tecrübelerinizi eklemek istiyoruz eğer kabul ederseniz işte gönderdiğimiz linkteki formun çıktısını alın ve doldurup imzalayıp bize gönderin diye
Tabi ben yeni gördüm
Şimdi ne yapacağıma karar veremedim sonuçta şu son 1 aydır karatayın dışınada çıktımyani etik olurmu
Ama yazdığımda da hep özellikle belirtiyorum karatayımsı yada işte elimden geldiğince uymaya çalışıyorum diye heee cidden karatay yaptıktan sonra eski halsizliğimin olmayışı, daha iyi hissetmem devam ediyor o bir gerçek
Siz ne dersiniz kızlarrrrrrrrr ne yapsam
peki skilasiyormu gobek mekikle benim mekikte boyun bolgem agriyo pek yapamiyorum...baska bi cagresi varmidir acaba skilastirmak icin vucudu gobek kollar bacaklar icin cremler fln acaba?Gobegim ipp atlamakla gitmedi.. İki gundr ip atliyorum.. Oncesinde mekik leslie ve yuruyus yapiyorum 1 aydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?