Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menumu yazayim

Sabah; 5 minik crackerler surme peynirle. Semizotu tere yaninda ve 1 bardak sut

Ara; muz

Aksam; 3 tavuk butu yaninda 2 ufak patates ve 2 sogan bunlar firinda yapildi :) 1 yuvarlak ekmekle yedim. Kac dilim oluyor o bilmiorum yuvka sekli degilde top gibi sandvich olarakta kullanabilirsin ekmegi. Adini bilmiorumya;s

1 iremcayi
2,5 litre suyu bitirdim daha 1 litre kadar gider yatana kadar. Spor yapamadim ama evde askimm bebegimle oynadim evin icinde onun pesinden kostum oda emekleye emekleye Sonra o beni kovaladi Baya bi yoruldum 5 dkkada

AKSAM YEMEGIMI SANKI FAZLA KACIRMISIM GIBI BI HIS VAR VE ACAIP PISMANLIKDUYUYORUM IN SHA ALLAH YARIN TARTIYA YANSIMAZ BIRDE SEVINIYORUM BU HALIME CUNKU KUCUK KCAMAK DAHI YAPMIORUM ARTIK NE BITTER NE BASKA BISI. AKLIMDA BILE OLMUYOR ARTIK NE MUTLUU BANAAA Birde 2 gun once bebegim cekirdegi cok sever. Bende citleyim yesin dedim yanima oturturdum. Citledim biriktirdim tabakta oda yedi ama bi sabirsizlikla beklio ben citleyene kadar vermesem agliyordu esek :)) Askimmbenimmm teyzem. Ama ben hic birini parcayi bile yemedim citledigim halde. Kuzum benim yerime yedi afiyetle bide immmm diyor Birde cocuk 14 aylik olacak haftaya persembe hala yurumuyooooorr emekliyorelinden tutup hep yurutuoz ama korkuyor biraktigimizda hemen yere oturuyor Napicazbilmiomm

Bugunku menum
Sabah: beyaz peynir , 1 dilim salam, 6 zeytin, 1 salatalik. 1 avuc fistik 6 uzum
Ogle: 1 dilim firinda tavuklu eriste ve salata
Ara: fistik, kuru uzum ve kefir
Aksam: semiz otu salatasi

4 litre su
4 kupa bitki cayi
1 mil leslie+ 150 twist+ 80 mekik+ 3 set kalca egzerszi+ 200 ip
30 dakika yuruyus

peki skilasiyormu gobek mekikle benim mekikte boyun bolgem agriyo pek yapamiyorum...baska bi cagresi varmidir acaba skilastirmak icin vucudu gobek kollar bacaklar icin cremler fln acaba?
Mekikte boynunu zorluyorsun sanirim.. Mekik cekerken cenin altinda bir elma varmis gibi dusun ve yukari bak o zaman boynun agrimaz. Ben henuz sıkılasma derdinde degilim kilolar gitsin o zaman agirliklarla calisip sıkılasirim

Banumm hosgeldin ozledik seni ozellikle ben menulerimi yorumlamani cok ozledim

Iyi geceler kızlar bebişi uyuttum nihayet bende yaticam birazdan hemen menumu gireyim
sabah karatay kahvaltı
ara soda kahve
öğle etli yaprak sarması çorba yoğurt
akşam çorba salata ve yogurtlu semizotu salatası iki salata beraber akşam yemeğinde iyi oluyor çabuk doğuruyor
su 3 litre
Yürüyüş 40 dakika
Başka spora zaman bulamıyorum en azından ip atlamaya başlayacam inşallah

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Yine ben geldimmmmm

Akşam yemeğinden sonra eşim birde küçük kuzuyla eşimin halasına gittik
Büyük kız tamamlaması gereken performans ödevi için gelmek istemediği için mecbur evde bıraktık
Yarın sabah erkenden hala kızı 3 aylığına İngiltereye dil eğitimine gidecek bende gitmeden bir göreyim istedim

Tabi akşam giderken üzerime 46 beden pantalonumuda giydim halamlara göstermek için
Beni o bir ay önce popişime olmayan ve ha gayret seneye giyersin kesin dedikleri pantalonun içinde görünce hepsi inanılmaz sevindiler ve kesinlikle çok yakıştığını söylediler

Yine verdiler çoşkuyu

Canım kuzunun yürümesine bu kadar takılmayın sonuçta RAbbim vakti zamanı geldiğinde onada ol derse eminim oda yürüyecektir
Bazı çocuklar tembellikten bazılarıda korkudan yürümezler erkenden
Benim iki kızımda yaşlarını karşıladılar ama kızkardeşiminkiler 15 aylık falanken yürüdüler
Çakma eltimin kızıda 14 aylıktı yürümeye başladı yani daha 4 ay evvel falan başladı cimcime

Sanırım yürüteç kullanmadınız ( ben büyükte kullandım ama ufakta kullanmadım )
Bazen yürüteç kullanınca çocuklar daha bir tembelliye alışıp kendilerini salıyorlar ( çakma eltimde kızkardeşimde kullandılar ) Zorluğa alışınca daha çok çaba sarf ediyorlar

Bence hepiniz sırayla ellerinden tutup yürütün onu sık sık hatta dengesini sağlamayı öğrenincede tek elle tutun yada karşılıklı oturup birbirinize yürümesi için teşvik edin kuzuyu ( başarabileceğine ikna etmek için alkış kıyamet hep işe yarar ) Eminim oda bir iki aya kadar yürümeye başlar

Bu arada erkekler daha geç yürürmüş ( büyüklerin demesi )
Kızmıydı erkekmiydi hatırlamıyorum ama bence endişelenecek bir durum yoktur biraz sabır

Erkek abla aslan parcasi :)) cok guleryuzlu bi bebek herkese kendini sevdiriyo sipa nazar deycek diye odum kopuo 10000 x ma sha Allah askima. Yurutec kullanmadik cunku bacaklari eyrik yapiormus aralik birakiormus nasil diyecegimi bilemedim. Doktor tavsiye etmedi bizde kulanmadik. Aslinda sipa yurumeyi bilior ama korkuor birde tembel kicini hemen yere verior. 1 parmakla yuruo ama sonradan pes edior. Ayy ben neler yapmiomki maymun oluom resmen karsisinda. O yoruldugunda ben zorla kaldiriom yurutuom alkislarla motive ediyorum guluorum cagiriom hicbirsey fayda etmior. Gercekten sabr lazim. Ama yuruse guzel olur 2 ay sonra tr gidioz bari orda gezerken yanimizda yurusun guzel olur. Askimbenim simdiden yaz sortlarini hazir ettik boyle delikanli sortlari gomlekleri cicili bicili cok tatli duruyor resmen isirmamak icin kendimi zor tutuorum. Birde anne ananne dayi demeden teyze diyor :))) teyzzzz diyor gerci yerimmmmm askimmm asigim ona abla :)) teyzesinin kuzusu. Hahahaha simdi odama daldi kucagima gelmek istior sirtimi elliyor :)) sunu bi yiyim. Daha yeni beraber yatagimda cizgi film izledik birazda bilim ve ingilizcecizgifilmi simdiden beyni tazeyken herseyi ogrensin yavastan diyorum hem beyin onu sakliyo ileri zaman icin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimin hoşuna gitmezki selvoşummm Bak sen enişteye seni yoldan çıkaramayınca kendi de vazgeçti demek .Tabii anladı şimdi hatun fitleşip güzelleşecek ben de dikkat edeyim dedi sanırım

Günaydın kızlar güne 67.7 ile başladımhedefim 61-62 .Şimdi bir bardak su içip kahvaltı hazırlıcam menüyü iletirim sonrasında 30 dk yürüyüş düşünüyorum

Kaydettim bitanem

kaptanım ben sizden karatayla oruç nasıl olacak malum ramazan ayı geliyor bi bilgi alabilirmiyim

http://www.yarimadaninsesi.com/haberdetay.asp?ID=2893

Bu linkteki bilgiler sorularının cevabı olacaktır balım.Hiç korkma karatayla oruç tutmak gerçekten çok kolay

Resmen okurken kahkaha attım cecommmm

ooo kaçak hoşgeldin mezun olunca ihmal etmeye başladın olmuyor ama arada uğramayı ihmal etme tecrübelerini ve bilgilerini paylaşmanı çok isterimm

ama artık tehlikeli maceralarım yok kaptanım... uslu kız oldum ben artık...

Denenmişi denemeye gerek yok meleğim hep böyle uslu ol işte

Fazla geç kalmadan tedbirimizi alalım bitanem ben de ne ara 93 olduğumu anlamamıştım ta ki abiye kıyafet almaya gidene dek bizler başardık eminim sen de başaracaksın kuzum

Evet kesinlikle destek şart ve motivasyon için de burası eşsiz çünkü yaşanan sorunlar aynı ve geçilen aşamaları hepimiz geçirdik sağlıkla hedeflerinize ulaşacağınıza eminim selvoşum

Hepimiz ayni kaderi yasamizin deryam kactigimiz tartiyla yuzlestik sonunda kaderden kacilmiyor

Zararın neresinden dönsek kardır meleğim

Ah meleğimm ahhh geçmiş olsun oturup kalkmana bile dikkat etmen lazım kuzum senin .İnan bana ameliyat da çare değil aynı dert başımda biliyorsun ama en ufak dikkatsizlikte ben burdayım beni unutma diye hatırlatıyor bu bel

10 kilomu masallah cnm nekadar surede verdinki ? Bende sence 10 aya kadar hedefime ulasabilirmiyim?

Ulaşmaman için tek bir neden söyle kuzum.Sağlıklı menüler ve spor desteğiyle elbette ulaşacaksın

minik dollmanın yarısından birşey olmaz meleğim korkma afiyetolsun dondurma güzel gitmişşeve lütfen çiğ kabak çekirdeği al meleğim prenses te yemesin diğerini

Aynen balım spor için zaman ve mekan önemli değil bence de kişi ne zaman müsaitse yapılabilir

Süper menü meleğim.Afiyetolsun evet özellikle siyah kuru üzüm çekirdekleriyle birlikte çok faydalı tatlım.Cıslara dokunmamak için en güzeli tok gitme yöntemi tebrikler

yumurta kalmadığı zaman muz yiyebilrisin meleğim. Fakat suyu ne olur biraz daha artırmaya çalış yaz da geldi deryam

Annem komsularla sabah 8 den beri manti yapti 3e kadar. 7 kg manti. Oruca hazirlik yapioruz. Yuvka ekmekler tamam mantida tamam. Kaldi yapraksarmasi iclikofte ve eriste. Onlarida bu hafta yapmayi dusunuyoruz in sha Allah

Ellerinize sağlık misafirlerinize afiyetolsun prensesimm içliköfte korkmadan yiyebilirsin ama diğerlerinin miktarına dikkat et kuzum

Prensesimm neyseki ilaçtan vazgeçmişsin inan çok sevindim .Bitanem takım kurallarında sağlıksız zayıflamak yasak o yüzden şayet devam etseydin diskalifiye etmek zorundaydım inşallah çayını da bırakırsın en kısa zamanda

Allah kabul etsin balım sahura kalkmadan zorlanmışsındır kuzum buna rağmen yürüyüşünü ihmal etmemen süper 45 djk gayet güzel oruçlu olduğun için yaşpastaya birşey demiyorum

3 litre suyu nasıl içiyorsun ben 1 litre bile içemiyorum
Sabah kalkınca 3 bardak suyla başlıyorum gerisi geliyor meleğimözlelikle hatırlatıcı çok etkili artık herkes alıştı alarm ötünce su saatin diye gülenler oluyor

sabahki dilim ekmek gofret kaçamağına zemin hazırlamış aseacım akşam güzel dengelemişsin ama ekmekleri ne olur azalt ya da yok et tatlım yürüyüş harika

Annemde gunler cok yogun geciyi ve cok kacamakli dikkat etmeye calisiyorum ama tabi zor surekli bi akrabadayiz ya disardayiz yada evde annem dokturuyo su birhaftayi kilo almadan atlatsam o yeter bana, ha gayrettt

Sen kararlı olduktan sonra zor da olsa başarırsın mayacım direnmeye devam

Bu arafa kaptanim on dakka ip atlamami yaptim yazmamisim simdi farkettim ama gorev tmm :)

teşekkür ederim kuzum

Mayacım kolayı asla affetmem harareti eksiyor gibi görünsede aslında tam aksi etki eder lütfen ayran iç çay iç ama kola asla gelsin bir 15 dk daha

Bence har,ka bir motivasyon olur senin için çok iyi yapmışsın almakla selvosum

Meleğim hepimizin metabolizması farklı olduğu için farklı besinler kabızlığı önleyebiliyor bana en iyi gelen sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı çörekotu hiç kabızlık sorunu yaşamadım mesela ayrıca salatalarındaki z.yağı miktarını artırırsan bu sorunun kalmaz sakınn korkma tatlım

hadi bakalım yarın listede görleim inş seni perim

Hiçbir çorbana pirinç atmamaya çalış perim. bir parça sütlü tatlıysa mesele yok kuzum su ve spor harika

Yumurta kalmadığı zamanlarda 1 ad yerli muz yiyebilirisiniz kuzum ya da yeşil mercimek salatası veya fasulye piyazı

regl de var kpss ye gireceğim stres de var ne ararsan var...limonlu su yaptım sabah onu içecegim...

Maşallah perime ikizlerle birlikte 3 minik ve ders çalışıyorsun helall olsun kuzum Ayyüzlümden sonra seni de süper anne seçiyorum

Cumartesi menüm
Sbh bir Salatalık
Öğlen ayran
Aksam köfte ayran
1 türk kahvesi,1 ödem cayı
1 saate yakın yürüyüş

Pazar menüm
Sbh bir muz 1 cay bardağı süt
Aksam tavuk- mantar,ayran,salata
1 turk kahvesi,2 maden suyu,1 bitki cayı

Kahvaltının aceleye geldiği çok belliii

hem sabah hem akşam yok Vucudun kıtlık moduna geçmesin meleğim

Bence de helall olsun cecomm emekleirnin karşılığını iltifat olarak alacaksın elbette
Bir dahakine daha zayıf göreceğine şüphem yok

Sabah neden tosy tatlımm meyvenin yanında yoğurt sevmiyorsan sğt de içebilirsinSu 1,5 az biraz daha gayret

selam güzelleerrrr ben geldiiiimmm özledinizmi bakıyım beniii

Hoşgeldin meleğimmm sen özlenmezmisinnnn

Estagfurullah tatlım affetmek de ne demek .Yoğunluğun sıkıntın bitince zaten dememize gerek kalmadan spor yapacağını biliyorum kuzum

meyvelerin miktarı fazlaydı sanırımmm

hoşbuldum balım olsun bu gidişle şeyda coşkuna da yetişcen sen ben en fazla 45 dk yürüyebildiğim için mucizevi geliyor bana evet çok şükür bitti tadilat ama bende bittim hala toparlayamadım kendimi

Elelrinize sağlık kuzum güle güle oturun inşallah önce güzelce dinlen sonra kaldığımzı yerden devam kuzum salmak yok

sabah uyku sersemi mide ilacı içeceğime aç karna kortizon hapımı içmişim şimdi ölüyorum midemin ağrısından ne yaptıysam fayda etmedi

Geçmiş olsun tatlım aman ne olur dikkat et ve mide koruyucu içmeyi de unutma sabahları tatlım

Güzel bir motivasyon yöntemi

Merhabalar menumu yaziyim

Sabah: 1 haslanmis yumurta 2 kucuk cracker tanesi 32 cal

Ara; portakal

Aksam 2 tabak corba

Su 1,5 litre. Daha yatana kadar 1,5 litre birazdanda 30 dk yuruyus

Bu krakerlerin senin sağlığına ne faydası var prensesimmm

Meleğim çantanda acil durum paketini lütfen ihmal etme bu pakette ne olacak ceviz kuru kayısı yanına bir de süt aldınmı oh misss çay simitten iyidir makarna yerine ev eriştesi olsa tamam ama makarnaya hayır tatlımsu ve spor güzel

Afiyetolsun canım yoğurt kürü tarçın zencefil ve zerdeçallı karışım sanırımAyran istediğin kadar içebilirsin sorun yok

Dun icin yazmadim onuda yazayim
Sanah hic bisey cay ictim 4 bardak acik sekilde
Oglen 1 seftali 1 kayisi
Aksamda firinda tavuk patates sebzeli pilav 2 kasik salata ayran
Sonrasinda 1 dilim karpuz gun boyu 1 bucuk litre su 8 bardak cay

Sabahları lütfen kahvaltını geçiştirme meleğim ki metabolizman bir an önce çalışmaya başlasın ayrıca ekmeksiz güçlü bir karatay kahvaltısıyla 5 km koşmuş gibi metabolizman hızlanacak neden bundan mahrum olasınki ve 15,00 ten sonra meyve yememeye çalış lütfen.

Bu menüye ne denir ki fevkaladenin fevkinde

kaşnuka nedir tatlım yarım dilim kektense peyniri tercih ederdim ben olsam Zaten pişman etmiş seni

Prensesimmm hani sen tatlandırıcıları çöpe atmıştınnn

Zayıflama döneminde meyve tüketmek kilo verme hızını yavaşlatıyor meleğim tecrübeyle sabit ben ki tam bir meyve canavarıyım fakat sabahları 1 ad yediğim meyveden bile vazgeçince kilo vermem hızlanmıştı tecrübeyle sabit.15,00 ten sonra yenen meyveler ise malesef depolanıyor ve yanında süt ürünlerinden tüketilmediği zaman insülini birden yükselterek acıkmaya sebep oluyor bu yüzden meyvelerini sabah kahvaltında yada öüle süt ürünleri ve tarçınla birlikte tüketirsen zararı minimuma indirmiş oluruz tatlım.Ayrıca şimdi 1 adet elmanın eski elmaların 32 adetine eşit olduğunu düşününce

Bugunki menu;

Sabah; 1 haslanmis yumurta 2 cracker tanesi 32 kcal

Ara: 1 portakal

Aksam; 2 tabak corba

1 saatten fazla yuruyus. 2 litre su yatana kadar 1 litre daha gider ve 1 yesilcay

Birden kesmek daha kolay inan ama çok zorlanıyorsan yapacak birşey yok elbette faydası olur neden olmasın kar kardırayrıca şekersiz çayın tadı hakikaten bambaşka alıştıktan sonra bana hak vereceksin canım

Şeker = en tatlı zehir diye boşuna demiyor Cnan Hoca kesinlikle katılıyorum selvosum sabah 7 de kalkıyorum ve genelde tüm gün ayaktayım eskiden olsa bu yempoya dayanamazdım

Eskiden yaptıklarımızı hatırlatma selvoşumm 3 ver 5 al 5 ver 10 al derken ipin ucu kaçıyor malesef en güzeli şimdiki vazgeçmek yok kaliteli yaşlanmak en büyük amacımız olmalı

Ellerine emeğine sağlık barbim makresim çok yoğun sanırım prensesimmm sen neden düzenli paylaşmıyorsun bakimm

Kizlar bu yaziyi okudum sizlerle paylasmak istedim..

Güzel bir paylaşım selvoşum teşekkürler yalnız zeytinyağı konusundaki maddeye katılmıyorum

Kizlar bana renkli ve kalin yazmayi ogretin lutfen

Harika öğrenmişsinnn

Selam kızlar.
Herkes iyidir umarım.

Bende durumlar gayet iyi çok uzun bir aradan sonra tartıda 79 ları görüyorum ve inanılmaz mutluyum.

Hatta artık takıma dönsem mi diye düşünmekteyim

Hoşgeldin meleğim ne zaman arzu edersen takıma dönebilirsin canım

Mutluluğun daim olsun prensesimmmm

Irademle abla ilac felan yalannn biraktimm ilaci

İşte en çok sevindiğim haber darısı çayın başına inşallah

selam kızlar
nihayet burdayım belimden dolayı dün işe gelmedim evdede pc yi açmadım bile yat kalk gezin biraz daha açıldı bugün şükür daha iyiyim...

Gözümüz aydın tatlım dikkati elden bırakma

Kizlar biyerde okudum L-carnitine yag yakici bi ilac toz gordum sizce nasildir ?

Selvoş ablan çok güzel açıklamış prensesimmm

Bu arada annem daha yeni manti pisirdi ve sende bi kasik al gozhakki dedi ama ben hayirr yemicem dedim :))) artik herseye HAYIR Kucuk bir kacamaga bile HAYIR!
Yeter bukadar oyalandigim yahuu. 1,5 ayim cope gitti. Gerci 5 kg gitti ama ben daha cok bekledim.
Daha yeni ablacigim aboooouw gercekten zayiflamissin dedi ust bolgeme bakarak, ayy nasil mutlu oldumm

Aynen devam prensesimmmm vazgeçmek yok

kızlar unutmadan dünkü menümü yazayım

sabah : harika bir karatay kahvaltısı (zorda olsa hazırladım)
akşam : 1 kase mercimek çorbası, fırında tavuk az bişey ama ve salata
su 1 litre kadar

Su su su

hem patates hem bezelye ikiside az tüketmemiz gerekenlerden kuzum

dondurma tolore edilebilir miktarda ve zamanı erken ama karpuz senin hayatın spor zaten kuzum

Bugun ip atlamaya basladim ayy nasil terletiyor resmen nefes nefese kaldim

Harikadır

bende istiyorummm. ama artık korkudan denemek bile istemiyorummm

Meleğim belin rahatsız o yüzden hayali ip atlarsan beline dopkunmaz elinde ip varmış gibi yapacaksın kuzum

Selvii abla ip atlamak super cardio bende haftaya gidip alicam yapicam:))

Evde hiç kablo yokmu prensesimmm

Prensesim yemeyerek vucudunun enerji harcamasını durduruyorsun bu yorgunluğunun tek sebebi az ve sağlıksız beslenmen tatlım

ahhhh yasminn ahhh kuzum bu yorgunluk hallerin uykusuzluk problemin hep düzensiz beslenmendennn... ahh seni bi elime geçirsemmm yatırıp dizime dövücemmm

Hakediyor dimi ablası

Harika bir menü selvoscum fakat elma sirkeli suyun hiçbir faydası kanıtlanmamış canım yalnız salatalrına kullanırsan müthiş faydalı minik bir tavsiye karar senin spora maşallah diyorum tarçınlı kefir

Neden 97 kiloyla olmasinki canim sporun zarari olmaz.

O minicik 32 kalorilik krakerleri yiyecegine salatalik domates maydonoz yesen.
Ah bizi bir dinlese yaramaz

Kolaya kacmak yok kendin icin ozenerek hazirla menuleini esim dioki bana sanki deney yapiyosun olcerek yazirliyorum herseyi csyimi demlerken buyuculer gibisindio bi tutam ondan bi tutam sundan

En güzelini yapıyorsun selvosum inan kendime misafire hazırlar gibi öğünleirimi hazırlıyorum .Benim misafir kadar değerim yokmu değilmi Ama eskiden böyle değildi tabiii o ayrı

Sanırım değil eskiye dönmüşsün bile tatlım

Hepiniz öyle güzel birbirinize destek oluyorsunuzki yokluğumu farketmek mümkün değil hepinize tek tek teşekkür edeirm meleklerimmm seviyorum siziii harikasınız

Yakınında değilmiş ki tatlım yakınınızda olsa eminim mani olurdunuz umarım en kısa zamanda bırakır derken darısı başıma da diyorum

ne desen haklısın ne güzel bırakmıştım ama tekrar başaracağıma inanıyorum

Afiyetolsun tatlım soğuk süt beni de bozar ama sıcak da sorun olmuyor

Gençler aileleri istemiyor artık cecom ama belli bir saate kadar ailelerle sonra birlikte takılabilirlerdi Prensesimiz hakikaten prenses olmuş ama cecommm o MİNİK CADIYI YERİM AŞIK MI OLMUŞ CİMCİME YANDIN SEN CECOMM
hahahahah ayy neguzel ozene bozene :))

Hahaha kovalaa benii abla :)) ihtiyacim var benim arada Ayy abla haklisin pekte saglikli bi menu olmadi bugun In sha Allah daha saglikli goreceksin yarin

Tüm ümidimiz bu yönde prensesimmm sağlıklı menülerini görebilecekmiyiz acaba

Ne işin var kuzum böyle şeylerle .Zamanımız öyle değerli ki lütfen bu tür şeylerle harcama
100 ip daha atladim adet donemim geliyor bu haftayi iyi degerlendirmem lazim

en azından 1 dilim tercih etseydin tatlım nescafe yerine türk kahvesini tercih et kuzum işlenmiş kahveler selülit olarak geri dönüyor

Üniversite Mezuniyet günlerini de göstersin rabbim inş tatlım ne mutlu sana Hatanın farkındasın ben sustum

Bende bugün çok araştırdım hergün o zaman ip atlama sayılarımızı yazalım bugün denim dedim 50 anca yaptım Dura Dura yapcam ben hedefim günde 500 var mısınız kızlar?

Çok güzel bir fikir setler halinde olması en mantıklısı bir nevi inreval olmuş oluyor canım

salı menü
kalkınca 2 bardak su
7:30 8:45 yürüyüş
kahvaltı karatay
akşam 1 dilim fırında makarna,salata,zeytinyağlı patlıcan yemeği 3y.k
2 lt su

Afiyetolsun balımmm

çarşamba menü
sabah 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı karatay
öğle zeytinyağlı patlıcan yemeği
akşam tavuk göğüs 1 dilim ,salata
2,5 lt su

TE]

Geçmiş olsun canım sen de benim gibi dişçi fobisi olanlardansın sanırım.Antibiyotik kilo yapmaz kuzum korkma uzun süre kullanmayacaksın zaten

Dondurma porsiyonuna bayıldım :) tombiş ellerim işe yaradı

Sen çok yaşa emiii 2 topa zaten izin vermiyomuydum ben aşk olsun

Akşam yemende sorun yokki kuzum üstelik taze fasulye doyana dek yiyebilirdin

Ya ben ip alana kadar kabloyla atladım bi hafta,ipi aldım(iyisinde aldım) ama onla atlayamıyorum niyeyse kabloya devam ediyorum

Aynennn kabloyla rahat oluyor

hımmmm benim evdede var hepsi bi kiraz sapım yok alim bari bende ama işte ben ihmal ediyorum yaaa

Şimdi tam zamanı deryacım çevrendeki herkese tembih et kliraz saplarını atmasınlar harika bir diüretik
kreatin seviyesini kiraz sapı sayeisnde düşürüyoruz kuzum ihmal etme cnm müthiş idrara çıkarıyor

salı sporu ne kadar güzel öyle meleğim bravooooo 1 tanecikmi patates kızartması

Saol ablacim bende kendimi daha cok iyinhissedyorum hapi kullanmadigimdan beri. Bi an kalbim atmisti bogazimda hiseddiyordm geceleri korkmaya baslamistim. Hahaha ayy abla super fikir bende up uzun atkimla zipliyordum

Çok şükür fazla zarar görmeden vazgeçtin prensesimmm

Bence yazmalısın cecom karatayı çok güzel uygulamıştın tüm inceliklerini biliyorsun ki metabolizmanı şaşırtma diyetlerinn haricinde her zaman karatay yapacağına eminim yaz kuzum ki harika bir yazı olacağına eminim

selam güzellerimm bülbülünüz geldi ne çok kaynatmışınız oku oku bitmedi hep bensiz kaynatıyorsunuz zaten bi yakalayamıyorum sizi

33 sayfa meleğimmm

Geçmiş olsun kuzum lütfen doktor agitmeyi ihmal etme

5 minik cracker surmepeynirle ve tere semizotu bolca + 1 bardak sut. Nasill ablaa

kraker yerine yumurta olsaymış harikaymış neyse buna da şükür

ip atlamak nasıl..sıkılaşmaya yardımcı oluyor mu?kilo verdiriyor mu

Tüm kasları çalıştırıyor perimmm en güzel kardiyo

İp atlama ile vucudunu ısıttıktan sonra bölgesel hareketler yapmalısın tatlım plank ve çeşitleri mekik kelebek twist göbüş için çok etkili

Hraikasın selvoşum yarın bir rekor gelecek sanırım senden

Banumm hosgeldin ozledik seni ozellikle ben menulerimi yorumlamani cok ozledim

Ben de özledim kuzucummm çok alıştım sizlere

Benim kabizlik sorunum iki gundur ortadan kalkti ip atlamak ise yaramis olabilurmi acaba

Elbette yaramıştır kuzum bağırsaklar müthiş hareket ediyor çünkü.Yalnız ip atlarekn sporcu sutyenlerinden ya da sıkı bir body giymeyi unutma tatlım

ip atlamaya da başlarsan süper olacak tatlım iyi geceler

Göbeği eritiyorsa hemen benimde başlamam lazım çünkü benim en önemli sorunum gobek

İp atlama hangi yerde fazla yağ varsa oradan başlıyor eritmeye kuzum aynen yürüyüş gibi

Hoşgeldin kaptanim

Hoşbuldum meleğimm

Veeee 33 sayfanın özeti okuytanlara kolay gelsin özellikle prensesim sana kesin kızacaksın

Afiyetolsun balımmm

kaptanım sizi görmek ne güzel.iyi geceler dilerim

Aynen sizlere kavuşmak da öyle balım teşekkür ederim iyi geceler

dudaklarımda kıraçtan bir şarkı yarınımdan umutsuzum... diye.geldi çattı mı cuma hadi bakalım herkes yarın tartısına aşık olur inş.
İlk cümleyi duymamışş olayımmm İkinci cümleye bayıldım hadi inşallah tatlım

Versinler coşkuyu cecommm hakediyorsun sonuna kadar tatlım

Yeğenin çok şanslı prensesimmm senin gibi bir teyzesi var

***6.TAKIM 416.Etap***

45derya45(80,1/ / /% )
anneyim_mutluyum(85 / / /% )366.Etapta Hamilelik Nedeniyle İzne Ayrılan Üye Döndü Başlangıç:9 Mayıs-Başlangıç Kilo:84-Hedef:65
baldandane(92,5/ / /% )
battaniye1 (74,2/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 84.2/ / /% )
jojowa(52,5/ / /% )
makres76 (61,1/ / /% )
maya55(53,7/ / /% )
selvos88(85/ / /% )
umutsuzwakaa(57 / / /% )
Yasmiin17(97,5/ / /% )

6.Takım Ortalaması:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…