- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
aaa bilmiyordum iclikofte serbstmi needen? :)) superEllerinize sağlık misafirlerinize afiyetolsun prensesimm içliköfte korkmadan yiyebilirsin ama diğerlerinin miktarına dikkat et kuzum
Ablacim umtlu degildim zaten ilacdan. Ama son kez deneyim dedim birdaha ASLA. Cayida zararli degil abla selvi ablada bakti icindekilerine.Prensesimm neyseki ilaçtan vazgeçmişsin inan çok sevindim .Bitanem takım kurallarında sağlıksız zayıflamak yasak o yüzden şayet devam etseydin diskalifiye etmek zorundaydım inşallah çayını da bırakırsın en kısa zamanda
ay abla ama cok lezzetliler. Yiyesim var durmadan doymuorum birde surmepeyniri rsmen kasikla yemek istiorum. Yiyom zaten arada 1 2 surmebicagin ucuyla :)))Bu krakerlerin senin sağlığına ne faydası var prensesimmm
kiz abla oyle degil biyerde otururken disarida kahve icmistik orda tatlandirici duruyordu bende onu kullandim seker niyetine ama normalde asla kullanmam o atis o gidis birdaha almam evime.Prensesimmm hani sen tatlandırıcıları çöpe atmıştınnn
hepimizin ablacimmmmm muuahmuckkkkkkMutluluğun daim olsun prensesimmmm
ablaa cay bitki caylarin karisimiİşte en çok sevindiğim haber darısı çayın başına inşallah
Gözümüz aydın tatlım dikkati elden bırakma
var hemde birsuru yarin bi deneyimEvde hiç kablo yokmu prensesimmm
Oylemi dersin abla.. Ama ben boyle iyi besleniyorum yani kendimi cok iyi hissediyorum. Sadece yorgunPrensesim yemeyerek vucudunun enerji harcamasını durduruyorsun bu yorgunluğunun tek sebebi az ve sağlıksız beslenmen tatlım
hahaha yaaaaaaaaaa...Ah bizi bir dinlese yaramaz
bende seni seviyorum caniminiciiiii senin yoklugun cok belli oluyor hemde :s abla ya nezaman duzenli girecksin kkyeHepiniz öyle güzel birbirinize destek oluyorsunuzki yokluğumu farketmek mümkün değil hepinize tek tek teşekkür edeirm meleklerimmm seviyorum siziii harikasınız
umarım en kısa zamanda bırakır derkendarısı başıma da diyorum
hiiiiiiih cook sagliksizne desen haklısın ne güzel bırakmıştım ama tekrar başaracağıma inanıyorum
in sha Allah ablaTüm ümidimiz bu yönde prensesimmm sağlıklı menülerini görebilecekmiyiz acaba
abla deliyim ben. Bugun yine arastirdim. Amabirdaha asla arastirmicam bugun sondu.Ne işin var kuzum böyle şeylerle .Zamanımız öyle değerli ki lütfen bu tür şeylerle harcama
aynen oyle ablacimmmmÇok şükür fazla zarar görmeden vazgeçtin prensesimmm
hahahah yumurtadan biktim abla pazartesii baslarm yumurta yemeye 1 hafta yumurtasiz kalmak zorudaydim cunku cok geldi vucuduma.kraker yerine yumurta olsaymış harikaymış neyse buna da şükür
yaaaa ablaaaaaaaa :))) kiyamam ama sana beee muahmuckmolcVeeee 33 sayfanın özeti okuytanlara kolay gelsin özellikle prensesim sana kesin kızacaksın
hihhi tesekkurler ablacimmm bende cok sansliyim onun gibi bir aslan parcasi yegenim oldugu icinYeğenin çok şanslı prensesimmm senin gibi bir teyzesi var
Listeye girmişin tatlım ekledimbildirim yapayım..listeye giremesemde sonunda vermeye başladım çok mutluyum...
başlangıç:84
geçen hafta :85
bu hafta:84.1
giden :900 gr
hedef:65
Kaptanım ben 10.30 gibi evden cıkıcam daha önce Bahsettiğim yabancı Arkadaşı dr a götürcem dil bilmiyo diye büyük ihtimal hamileymiş..ozamana kadar liste tamamlanırsa paylaşabilirim yoksa jojowa yada diğer kızlar el atın emiCuma Listesi Hazırlama
5 Haziran.........battaniye1 & jojowa
Yarın liste sizlere emanet meleklerimmmmTartı hepinizin yüzünü güldürsün inşallah hepinze iyi geceler saat uçtu 6 saat sonra kalkmam lazımm
Aynen cnm onlar gidince dene,benim bir yaşındaki sıpa bile ben atladıkca kahkaha atıyo ilk yaptıgında şöyle bi durdum Yaw o kadar garip kemiğim diye şimdi ben atladıkca kahkahalara devam ahh bide ben atlarken arasıra Yanıma yaklaşmasageçen cuma 84,2 idim valla şuan kuzenlerim var evde feci alay konusu olurum yalnız olsam bi denerdimde
Haftaya tartilmada bende reglimin ortasinda olucam sanirim insallah motivasyonum dsmezAyrıca reglimin tam ortasındayım 700 gram ondan ne yazıkki
Kemiğim ne yaa komiğim....su iPad in benim yerime yazmasına gıcık oluyorum salakmıyım yazıyorum iste ne düzeltcem diye değistiriyon dimiAynen cnm onlar gidince dene,benim bir yaşındaki sıpa bile ben atladıkca kahkaha atıyo ilk yaptıgında şöyle bi durdum Yaw o kadar garip kemiğim diye şimdi ben atladıkca kahkahalara devam ahh bide ben atlarken arasıra Yanıma yaklaşmasa
Ben regl dönemlerinde şanssız olanlardanım cnm eskiye göre dörtte birini aldım,eğer cok sorunlu geçmiyorsa hafif sporuna devam et almazsın inşHaftaya tartilmada bende reglimin ortasinda olucam sanirim insallah motivasyonum dsmez
Walla kaptanım benim ellerimi yumruk yapınca en az 3 top eder hemde pinti olmayanındanKimin hoşuna gitmezki selvoşummmBak sen enişteye seni yoldan çıkaramayınca kendi de vazgeçti demek .Tabii anladı şimdi hatun fitleşip güzelleşecek ben de dikkat edeyim dedi sanırım
Kaydettim bitanem
http://www.yarimadaninsesi.com/haberdetay.asp?ID=2893
Bu linkteki bilgiler sorularının cevabı olacaktır balım.Hiç korkma karatayla oruç tutmak gerçekten çok kolay
Resmen okurken kahkaha attım cecommmm
ooo kaçak hoşgeldinmezun olunca ihmal etmeye başladın olmuyor ama arada uğramayı ihmal etme tecrübelerini ve bilgilerini paylaşmanı çok isterimm
Denenmişi denemeye gerek yok meleğim hep böyle uslu ol işte
Fazla geç kalmadan tedbirimizi alalım bitanem ben de ne ara 93 olduğumu anlamamıştım ta ki abiye kıyafet almaya gidene dekbizler başardık eminim sen de başaracaksın kuzum
Evet kesinlikle destek şart ve motivasyon için de burası eşsiz çünkü yaşanan sorunlar aynı ve geçilen aşamaları hepimiz geçirdik sağlıkla hedeflerinize ulaşacağınıza eminim selvoşum
Zararın neresinden dönsek kardır meleğim
Ah meleğimm ahhh geçmiş olsun oturup kalkmana bile dikkat etmen lazım kuzum senin .İnan bana ameliyat da çare değil aynı dert başımda biliyorsun ama en ufak dikkatsizlikte ben burdayım beni unutma diye hatırlatıyor bu bel
Ulaşmaman için tek bir neden söyle kuzum.Sağlıklı menüler ve spor desteğiyle elbette ulaşacaksın
minik dollmanın yarısından birşey olmaz meleğim korkma afiyetolsundondurma güzel gitmişş eve lütfen çiğ kabak çekirdeği al meleğim prenses te yemesin diğerini
Aynen balım spor için zaman ve mekan önemli değil bence de kişi ne zaman müsaitse yapılabilir
Süper menü meleğim.Afiyetolsun evet özellikle siyah kuru üzüm çekirdekleriyle birlikte çok faydalı tatlım.Cıslara dokunmamak için en güzeli tok gitme yöntemi tebrikler
yumurta kalmadığı zaman muz yiyebilrisin meleğim. Fakat suyu ne olur biraz daha artırmaya çalış yaz da geldi deryam
Ellerinize sağlık misafirlerinize afiyetolsun prensesimm içliköfte korkmadan yiyebilirsin ama diğerlerinin miktarına dikkat et kuzum
Prensesimm neyseki ilaçtan vazgeçmişsin inan çok sevindim .Bitanem takım kurallarında sağlıksız zayıflamak yasak o yüzden şayet devam etseydin diskalifiye etmek zorundaydım inşallah çayını da bırakırsın en kısa zamanda
Allah kabul etsin balım sahura kalkmadan zorlanmışsındır kuzum buna rağmen yürüyüşünü ihmal etmemen süper 45 djk gayet güzeloruçlu olduğun için yaşpastaya birşey demiyorum
Sabah kalkınca 3 bardak suyla başlıyorum gerisi geliyor meleğimözlelikle hatırlatıcı çok etkili artık herkes alıştı alarm ötünce su saatin diye gülenler oluyor
sabahki dilim ekmek gofret kaçamağına zemin hazırlamış aseacımakşam güzel dengelemişsin ama ekmekleri ne olur azalt ya da yok et tatlım yürüyüş harika
Sen kararlı olduktan sonra zor da olsa başarırsın mayacım direnmeye devam
teşekkür ederim kuzum
Mayacım kolayı asla affetmemharareti eksiyor gibi görünsede aslında tam aksi etki eder lütfen ayran iç çay iç ama kola asla gelsin bir 15 dk daha
Bence har,ka bir motivasyon olur senin için çok iyi yapmışsın almakla selvosum
Meleğim hepimizin metabolizması farklı olduğu için farklı besinler kabızlığı önleyebiliyor bana en iyi gelen sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı çörekotu hiç kabızlık sorunu yaşamadım mesela ayrıca salatalarındaki z.yağı miktarını artırırsan bu sorunun kalmaz sakınn korkma tatlım
hadi bakalım yarın listede görleim inş seni perim
Hiçbir çorbana pirinç atmamaya çalış perim. bir parça sütlü tatlıysa mesele yok kuzum su ve spor harika
Yumurta kalmadığı zamanlarda 1 ad yerli muz yiyebilirisiniz kuzum ya da yeşil mercimek salatası veya fasulye piyazı
Maşallah perime ikizlerle birlikte 3 minik ve ders çalışıyorsun helall olsun kuzum Ayyüzlümden sonra seni de süper anne seçiyorum
Kahvaltının aceleye geldiği çok belliii
hem sabah hem akşam yokVucudun kıtlık moduna geçmesin meleğim
Bence de helall olsun cecomm emekleirnin karşılığını iltifat olarak alacaksın elbette
Bir dahakine daha zayıf göreceğine şüphem yok
Sabah neden tosy tatlımmmeyvenin yanında yoğurt sevmiyorsan sğt de içebilirsin Su 1,5 az biraz daha gayret
Hoşgeldin meleğimmm sen özlenmezmisinnnn
Estagfurullah tatlım affetmek de ne demek .Yoğunluğun sıkıntın bitince zaten dememize gerek kalmadan spor yapacağını biliyorum kuzum
meyvelerin miktarı fazlaydı sanırımmm
Elelrinize sağlık kuzum güle güle oturun inşallah önce güzelce dinlen sonra kaldığımzı yerden devam kuzum salmak yok
Geçmiş olsun tatlım aman ne olur dikkat et ve mide koruyucu içmeyi de unutma sabahları tatlım
Güzel bir motivasyon yöntemi
Bu krakerlerin senin sağlığına ne faydası var prensesimmm
Meleğim çantanda acil durum paketini lütfen ihmal etme bu pakette ne olacak ceviz kuru kayısı yanına bir de süt aldınmı oh misss çay simitten iyidirmakarna yerine ev eriştesi olsa tamam ama makarnaya hayır tatlım su ve spor güzel
Afiyetolsun canım yoğurt kürü tarçın zencefil ve zerdeçallı karışım sanırımAyran istediğin kadar içebilirsin sorun yok
Sabahları lütfen kahvaltını geçiştirme meleğim ki metabolizman bir an önce çalışmaya başlasın ayrıca ekmeksiz güçlü bir karatay kahvaltısıyla 5 km koşmuş gibi metabolizman hızlanacak neden bundan mahrum olasınkive 15,00 ten sonra meyve yememeye çalış lütfen.
Bu menüye ne denir ki fevkaladenin fevkinde
kaşnuka nedir tatlımyarım dilim kektense peyniri tercih ederdim ben olsam Zaten pişman etmiş seni
Prensesimmm hani sen tatlandırıcıları çöpe atmıştınnn
Zayıflama döneminde meyve tüketmek kilo verme hızını yavaşlatıyor meleğim tecrübeyle sabit ben ki tam bir meyve canavarıyım fakat sabahları 1 ad yediğim meyveden bile vazgeçince kilo vermem hızlanmıştı tecrübeyle sabit.15,00 ten sonra yenen meyveler ise malesef depolanıyor ve yanında süt ürünlerinden tüketilmediği zaman insülini birden yükselterek acıkmaya sebep oluyor bu yüzden meyvelerini sabah kahvaltında yada öüle süt ürünleri ve tarçınla birlikte tüketirsen zararı minimuma indirmiş oluruz tatlım.Ayrıca şimdi 1 adet elmanın eski elmaların 32 adetine eşit olduğunu düşününce
Birden kesmek daha kolay inan ama çok zorlanıyorsan yapacak birşey yok elbette faydası olur neden olmasın kar kardırayrıca şekersiz çayın tadı hakikaten bambaşka alıştıktan sonra bana hak vereceksin canım
Şeker = en tatlı zehir diye boşuna demiyor Cnan Hoca kesinlikle katılıyorum selvosum sabah 7 de kalkıyorum ve genelde tüm gün ayaktayım eskiden olsa bu yempoya dayanamazdım
Eskiden yaptıklarımızı hatırlatma selvoşumm3 ver 5 al 5 ver 10 al derken ipin ucu kaçıyor malesef en güzeli şimdiki vazgeçmek yok kaliteli yaşlanmak en büyük amacımız olmalı
Ellerine emeğine sağlık barbimmakresim çok yoğun sanırım prensesimmm sen neden düzenli paylaşmıyorsun bakimm
Güzel bir paylaşım selvoşum teşekkürler yalnız zeytinyağı konusundaki maddeye katılmıyorum
Harika öğrenmişsinnn
Hoşgeldin meleğim ne zaman arzu edersen takıma dönebilirsin canım
Mutluluğun daim olsun prensesimmmm
İşte en çok sevindiğim haber darısı çayın başına inşallah
Gözümüz aydın tatlım dikkati elden bırakma
Selvoş ablan çok güzel açıklamış prensesimmm
Aynen devam prensesimmmm vazgeçmek yok
Su su su
hem patates hem bezelye ikiside az tüketmemiz gerekenlerden kuzum
dondurma tolore edilebilir miktarda ve zamanı erken ama karpuzsenin hayatın spor zaten kuzum
Harikadır
Meleğim belin rahatsız o yüzden hayali ip atlarsan beline dopkunmaz elinde ip varmış gibi yapacaksın kuzum
Evde hiç kablo yokmu prensesimmm
Prensesim yemeyerek vucudunun enerji harcamasını durduruyorsun bu yorgunluğunun tek sebebi az ve sağlıksız beslenmen tatlım
Hakediyor dimi ablası
Harika bir menü selvoscum fakat elma sirkeli suyun hiçbir faydası kanıtlanmamış canım yalnız salatalrına kullanırsan müthiş faydalı minik bir tavsiye karar seninspora maşallah diyorum tarçınlı kefir
Ah bizi bir dinlese yaramaz
En güzelini yapıyorsun selvosum inan kendime misafire hazırlar gibi öğünleirimi hazırlıyorum .Benim misafir kadar değerim yokmu değilmiAma eskiden böyle değildi tabiii o ayrı
Sanırım değil eskiye dönmüşsün bile tatlım
Hepiniz öyle güzel birbirinize destek oluyorsunuzki yokluğumu farketmek mümkün değil hepinize tek tek teşekkür edeirm meleklerimmm seviyorum siziii harikasınız
Yakınında değilmiş ki tatlım yakınınızda olsa eminim mani olurdunuz umarım en kısa zamanda bırakır derkendarısı başıma da diyorum
ne desen haklısın ne güzel bırakmıştım ama tekrar başaracağıma inanıyorum
Afiyetolsun tatlım soğuk süt beni de bozar ama sıcak da sorun olmuyor
Gençler aileleri istemiyor artık cecom ama belli bir saate kadar ailelerle sonra birlikte takılabilirlerdiPrensesimiz hakikaten prenses olmuş ama cecommm o MİNİK CADIYI YERİM AŞIK MI OLMUŞ CİMCİME YANDIN SEN CECOMM
Tüm ümidimiz bu yönde prensesimmm sağlıklı menülerini görebilecekmiyiz acaba
Ne işin var kuzum böyle şeylerle .Zamanımız öyle değerli ki lütfen bu tür şeylerle harcama
en azından 1 dilim tercih etseydin tatlımnescafe yerine türk kahvesini tercih et kuzum işlenmiş kahveler selülit olarak geri dönüyor
Üniversite Mezuniyet günlerini de göstersin rabbim inş tatlım ne mutlu sanaHatanın farkındasın ben sustum
Çok güzel bir fikir setler halinde olması en mantıklısı bir nevi inreval olmuş oluyor canım
Afiyetolsun balımmm
TE]
Geçmiş olsun canım sen de benim gibi dişçi fobisi olanlardansın sanırım.Antibiyotik kilo yapmaz kuzum korkma uzun süre kullanmayacaksın zaten
Sen çok yaşa emiii2 topa zaten izin vermiyomuydum ben aşk olsun
Akşam yemende sorun yokki kuzum üstelik taze fasulye doyana dek yiyebilirdin
Aynennn kabloyla rahat oluyor
Şimdi tam zamanı deryacım çevrendeki herkese tembih et kliraz saplarını atmasınlar harika bir diüretik
kreatin seviyesini kiraz sapı sayeisnde düşürüyoruz kuzum ihmal etme cnm müthiş idrara çıkarıyor
salı sporu ne kadar güzel öyle meleğim bravooooo1 tanecikmi patates kızartması
Çok şükür fazla zarar görmeden vazgeçtin prensesimmm
Bence yazmalısın cecom karatayı çok güzel uygulamıştın tüm inceliklerini biliyorsun ki metabolizmanı şaşırtma diyetlerinn haricinde her zaman karatay yapacağına eminim yaz kuzum ki harika bir yazı olacağına eminim
33 sayfa meleğimmm
Geçmiş olsun kuzum lütfen doktor agitmeyi ihmal etme
kraker yerine yumurta olsaymış harikaymış neyse buna da şükür
Tüm kasları çalıştırıyor perimmm en güzel kardiyo
İp atlama ile vucudunu ısıttıktan sonra bölgesel hareketler yapmalısın tatlım plank ve çeşitleri mekik kelebek twist göbüş için çok etkili
Hraikasın selvoşum yarın bir rekor gelecek sanırım senden
Ben de özledim kuzucummm çok alıştım sizlere
Elbette yaramıştır kuzum bağırsaklar müthiş hareket ediyor çünkü.Yalnız ip atlarekn sporcu sutyenlerinden ya da sıkı bir body giymeyi unutma tatlım
ip atlamaya da başlarsan süper olacak tatlım iyi geceler
İp atlama hangi yerde fazla yağ varsa oradan başlıyor eritmeye kuzum aynen yürüyüş gibi
Hoşbuldum meleğimm
Veeee 33 sayfanın özeti okuytanlara kolay gelsin özellikle prensesim sana kesin kızacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?