Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ellerinize sağlık misafirlerinize afiyetolsun prensesimm içliköfte korkmadan yiyebilirsin ama diğerlerinin miktarına dikkat et kuzum
aaa bilmiyordum iclikofte serbstmi needen? :)) super

Ablacim umtlu degildim zaten ilacdan. Ama son kez deneyim dedim birdaha ASLA. Cayida zararli degil abla selvi ablada bakti icindekilerine.
Bu krakerlerin senin sağlığına ne faydası var prensesimmm
ay abla ama cok lezzetliler. Yiyesim var durmadan doymuorum birde surmepeyniri rsmen kasikla yemek istiorum. Yiyom zaten arada 1 2 surmebicagin ucuyla :)))

Prensesimmm hani sen tatlandırıcıları çöpe atmıştınnn
kiz abla oyle degil biyerde otururken disarida kahve icmistik orda tatlandirici duruyordu bende onu kullandim seker niyetine ama normalde asla kullanmam o atis o gidis birdaha almam evime.

Mutluluğun daim olsun prensesimmmm
hepimizin ablacimmmmm muuahmuckkkkkk

İşte en çok sevindiğim haber darısı çayın başına inşallah

Gözümüz aydın tatlım dikkati elden bırakma
ablaa cay bitki caylarin karisimi

Evde hiç kablo yokmu prensesimmm
var hemde birsuru yarin bi deneyim

Prensesim yemeyerek vucudunun enerji harcamasını durduruyorsun bu yorgunluğunun tek sebebi az ve sağlıksız beslenmen tatlım
Oylemi dersin abla.. Ama ben boyle iyi besleniyorum yani kendimi cok iyi hissediyorum. Sadece yorgun
Ah bizi bir dinlese yaramaz
hahaha yaaaaaaaaaa...

Hepiniz öyle güzel birbirinize destek oluyorsunuzki yokluğumu farketmek mümkün değil hepinize tek tek teşekkür edeirm meleklerimmm seviyorum siziii harikasınız
bende seni seviyorum caniminiciiiii senin yoklugun cok belli oluyor hemde :s abla ya nezaman duzenli girecksin kkye

umarım en kısa zamanda bırakır derken darısı başıma da diyorum

ne desen haklısın ne güzel bırakmıştım ama tekrar başaracağıma inanıyorum
hiiiiiiih cook sagliksiz benim annemde iciyor ablamda abimde. Birtek ben ve kucuk abim icmiyoruz. Ben lise yillarimda icerdim gerci ama bagimlilik yapmadi. Bazen canim cekio. 1 2 tane pufuruom ablamdan, 6 ayda birkerede 1 tane alirim gizli annemden caktirmadan icerim deliyim yahuuu. Kokusundanda nefret ederim basim doner uzaklasirim hemen. Ama birakmani istiyorum abla! Icmeyinnnnn. Annemede cok kiziorum yeter icme diye. Annemde bu aralar birakacam dio. In sha Allah birakir hepiniz birakirsiniz. Arada icebilirsiniz benim gibi 6 ayda 1. Veya arkadas ortaminda. Ama oyle hergun hergun noo!!! Liseyillarimi cok ozledim ozaman o heycanla ne icerdik arkadasimla :)) pakket pakket dolasirdim. Birde ilk zamanlar nasil icecegini bilmiorsun icine cekemiorsun ben hatirliyorum ilk cektigimde basim dondu 1 sigara bitirmistiim ve 5 defa kusmustum cok kotu olmustum yaaaaa :s :)) ama genclikkkk cok ozledimm liseyillarimi. Hep demisimdir zaten liseyillari unutulmazdir ozeldir diye. Birde eve giderken pakketi okulun kendi dolabimizda birakmak :))) eve giderken ellerimizi bile parfumlerdik. Heryerimize parfum ve deo. Hahaha aayyy duygulandim.. :))

Tüm ümidimiz bu yönde prensesimmm sağlıklı menülerini görebilecekmiyiz acaba
in sha Allah abla

Ne işin var kuzum böyle şeylerle .Zamanımız öyle değerli ki lütfen bu tür şeylerle harcama
abla deliyim ben. Bugun yine arastirdim. Amabirdaha asla arastirmicam bugun sondu.

Çok şükür fazla zarar görmeden vazgeçtin prensesimmm
aynen oyle ablacimmmm

kraker yerine yumurta olsaymış harikaymış neyse buna da şükür
hahahah yumurtadan biktim abla pazartesii baslarm yumurta yemeye 1 hafta yumurtasiz kalmak zorudaydim cunku cok geldi vucuduma.

Veeee 33 sayfanın özeti okuytanlara kolay gelsin özellikle prensesim sana kesin kızacaksın
yaaaa ablaaaaaaaa :))) kiyamam ama sana beee muahmuckmolc

Yeğenin çok şanslı prensesimmm senin gibi bir teyzesi var
hihhi tesekkurler ablacimmm bende cok sansliyim onun gibi bir aslan parcasi yegenim oldugu icin

Bildirimimi yapiyorummmmn
Diyete baslangic : 95 kg
Takima gelis: 91 kg
Gecen haftaki: 85 kg
Simdiki : 83.7 kg
Giden : 1.3 kg
Yuzdesi : % 1.5

Gecen haftaya gore az gitti ama regl donemim geldi biraz siskinlik hissetmeme ragmen iyi gitti ben cok memnunum kaptanimin yorumlarini bekliuorum

***6.TAKIM 416.Etap***

45derya45(80,1/ / /% )
anneyim_mutluyum(85 / / /% )366.Etapta Hamilelik Nedeniyle İzne Ayrılan Üye Döndü Başlangıç:9 Mayıs-Başlangıç Kilo:84-Hedef:65
baldandane(92,5/ / /% )
battaniye1 (74,2/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 84.2/ / /% )
jojowa(52,5/ / /% )
makres76 (61,1/ / /% )
maya55(53,7/ / /% )
selvos88(85/83.7 /1.3 /%1.5 )
umutsuzwakaa(57 / / /% )
Yasmiin17(97,5/ / /% )

6.Takım Ortalaması:

***6.TAKIM 416.Etap***

45derya45(80,1/ / /% )
anneyim_mutluyum(85 / 84,1/ 0,9/% 1,06)366.Etapta Hamilelik Nedeniyle İzne Ayrılan Üye Döndü Başlangıç:9 Mayıs-Başlangıç Kilo:84-Hedef:65
baldandane(92,5/ / /% )
battaniye1 (74,2/74,9 /-0,7 /% -0,94)
jojowa(52,5/ / /% )
makres76 (61,1/ / /% )
maya55(53,7/ / /% )
umutsuzwakaa(57 / / /% )
Yasmiin17(97,5/ / /% )

6.Takım Ortalaması:

Kaptanım ben 10.30 gibi evden cıkıcam daha önce Bahsettiğim yabancı Arkadaşı dr a götürcem dil bilmiyo diye büyük ihtimal hamileymiş..ozamana kadar liste tamamlanırsa paylaşabilirim yoksa jojowa yada diğer kızlar el atın emi

geçen cuma 84,2 idim valla şuan kuzenlerim var evde feci alay konusu olurum yalnız olsam bi denerdimde
Aynen cnm onlar gidince dene,benim bir yaşındaki sıpa bile ben atladıkca kahkaha atıyo ilk yaptıgında şöyle bi durdum Yaw o kadar garip kemiğim diye şimdi ben atladıkca kahkahalara devam ahh bide ben atlarken arasıra Yanıma yaklaşmasa

Kemiğim ne yaa komiğim....su iPad in benim yerime yazmasına gıcık oluyorum salakmıyım yazıyorum iste ne düzeltcem diye değistiriyon dimi

Walla kaptanım benim ellerimi yumruk yapınca en az 3 top eder hemde pinti olmayanından

***6.TAKIM 416.Etap***

45derya45(80,1/ / /% )
baldandane(92,5/ / /% )
battaniye1 (74,2/74,9 /-0,7 /% -0,94)
jojowa(52,5/ / /% )
makres76 (61,1/ / /% )
maya55(53,7/ / /% )
umutsuzwakaa(57 / / /% )
Yasmiin17(97,5/ / /% )

6.Takım Ortalaması:

Burdan devam kızlar anneyim_mutluyum başlangıç kilonun altına düşemediğin icin bu hafta yokmuşun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…