Tebrikk ederimmmm canimmmmm ayni kilo vermisiz bu haftaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsinin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah.....Aminnnnn
Bu sabahta şükür erkenden uyandım ve eşimi işe geçirdikten sonrada hemen tartıyla yüzleşmeme geçtim
Çok şükür güzel bir rakam gördüm her ne kadar umduğum rakam olmasada
Hemen aklımdayken bildirimimi de yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 102.5 kg
Bu hafta; 101.6 kg
Giden; 0.9 kg
Fark; 0.88%
Toplam giden; 22.9 kg
Cok gecmis olsun canim yuzdeyi dusunme sen sagligini dusungünaydın kızlar canım çok sıkkın çok üzgünüm salıdan beri mide ağrısı çekiyorum salı gece acile gittim tetkik tahlil mikrobik değil mide koruyucuda kullanıyorsun olmaması gerek dedi dün dahiliyeye gittim o da aynısını dedi genel cerraha sevk etti endeskopi yapılıp biyopsi alıncakmış birazdanda oraya gitcem büyük ihtimalle gün verirler o zamana kadar yine ağrıyı çekmeye devambu arada midem yüzünden içmem gereken ilaçlarımı da içemedim her tarafım şişti ablam diyorki sanki 5 kilo almış gibisin iki gündür hiç bir şey yemememe rağmen korka korka çıktım tartıya ve korktuğum başıma geldi 84 büyük ihtimalle şişlik yüzünden ödem falan yani haftaya daha iyi olur ama yüzdeyi kötü etkilediğim için çok üzgünüm
geçmiş olsun canım eminim telafi edersin sonra önce sağlık canın sağolsungünaydın kızlar canım çok sıkkın çok üzgünüm salıdan beri mide ağrısı çekiyorum salı gece acile gittim tetkik tahlil mikrobik değil mide koruyucuda kullanıyorsun olmaması gerek dedi dün dahiliyeye gittim o da aynısını dedi genel cerraha sevk etti endeskopi yapılıp biyopsi alıncakmış birazdanda oraya gitcem büyük ihtimalle gün verirler o zamana kadar yine ağrıyı çekmeye devambu arada midem yüzünden içmem gereken ilaçlarımı da içemedim her tarafım şişti ablam diyorki sanki 5 kilo almış gibisin iki gündür hiç bir şey yemememe rağmen korka korka çıktım tartıya ve korktuğum başıma geldi 84 büyük ihtimalle şişlik yüzünden ödem falan yani haftaya daha iyi olur ama yüzdeyi kötü etkilediğim için çok üzgünüm
arkadaslar bu listeden devam edin***6.TAKIM 417.Etap***
45derya45(79,7/ / /% )
baldandane(92 / 92/0 /% 0)kilosu sabit
battaniye1 (74,9/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 83/84 /-1 /%-1,2 )
jojowa(52,5/ / /% )
makres76 (61,1/ / /% )
maya55(53,7/ / /% )
selvos88(83,7/ 82.9/ 0.9/% 1.07)
umutsuzwakaa(56,9/ / /% )
Yasmiin17(96,5/ / /% )
6.Takım Ortalaması:
wuhuuuuuuuuuıuuuuuSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsinin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah.....Aminnnnn
Bu sabahta şükür erkenden uyandım ve eşimi işe geçirdikten sonrada hemen tartıyla yüzleşmeme geçtim
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 102.5 kg
Bu hafta; 101.6 kg
Giden; 0.9 kg
Fark; 0.88%
Toplam giden; 22.9 kg
hayirlisi olsun cidden sistem hep degistigi icin :)) insan yetisemiyoEvet canım inşallah bu sene liseye başlıyacak
Maalesef sistem ha bire değiştiği için bende tam bilemiyorumGirdikleri iki sınav TEOG diye geçiyor ( SBSnin yeni versiyonu diyelim gerçi daha sbsyi öğrenemeden değişti o yüzden fark nedir bilmiyorum )
Hem çok uzak olmasın diyoruz ( kız sabahın köründe yollara dökülmesin sonuçta bunun kışıda var )
Hem düzgün bir muhitte olsun diyoruz ( sonuçta okul çevresinde saçma sapan insanların çokluğu bile rahatsız eder )
hemde tabiki gönlüne göre olan bölüm olsun diyoruz ( aslında Grafik & Fotograf bölümü istiyor ama bugün Sanat & Tasarımda olabilir dedi hani iç mimariye kayma şansıda olur o zaman hem seviyor dekorasyonla ilgili şeyleri ciddende çok zevklidir cadı)
Bakalım nasip kısmet herşeyin hayırlısı olur inşallah...Aminnnn
bi Foto at bizde gorelimm gozumuz gonlumuz acilsin cnm :))şimdiden kendini belli ediyo zaten güzel olacak ayrıca rengini beyaz seçmeklede ayrı bi güzel oldu sanki boyamaya karşı hep bi ilgim var benim evde kavanoz felanda boyuyorum hani şu nette varya cupcakeli falan onlardan.bişeyleri değerlendirmeyi seviyorum
oy oy oy cecooommm supersin masllah sana bitanemmSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 102.5 kg
Bu hafta; 101.6 kg
Giden; 0.9 kg
Fark; 0.88%
Toplam giden; 22.9 kg
günaydın kızlar canım çok sıkkın çok üzgünüm salıdan beri mide ağrısı çekiyorum salı gece acile gittim tetkik tahlil mikrobik değil mide koruyucuda kullanıyorsun olmaması gerek dedi dün dahiliyeye gittim o da aynısını dedi genel cerraha sevk etti endeskopi yapılıp biyopsi alıncakmış birazdanda oraya gitcem büyük ihtimalle gün verirler o zamana kadar yine ağrıyı çekmeye devambu arada midem yüzünden içmem gereken ilaçlarımı da içemedim her tarafım şişti ablam diyorki sanki 5 kilo almış gibisin iki gündür hiç bir şey yemememe rağmen korka korka çıktım tartıya ve korktuğum başıma geldi 84 büyük ihtimalle şişlik yüzünden ödem falan yani haftaya daha iyi olur ama yüzdeyi kötü etkilediğim için çok üzgünüm
bitanem senin elinde olan bisey degil hastalik bu kimin basina gelcegi belli degilllbu arada menü bildiriminde bulunamadım mesaj sayımda azdır kesin herkesden çok özür diliyorum
hodgeldin cnmmmselam guzeller
ayy neslim bak arti cikmadin tebrik ederim bitanemwuhuuuuuuuuuıuuuuubanum harikasın
bende bu gun 14. takım listesindeyim sizede yapım bildirimimi
renknesli ( 77,4/77,2 /0,2 / %0,04 )410. etapta 75,9 la izne ayrılan uye geri döndü tartı değişikliği oldu tartı kilo farkı 1,5kg olarak gidiş kilosuna eklendi. yuzdesi 7 ye bölündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?