- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Ayy yanlis hesaplamisim k.bakmayin kizlar :S***6.TAKIM 417.Etap***
45derya45(79,7/ / /% )
baldandane(92 / 92/0 /% 0)kilosu sabit
battaniye1 (74,9/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 83/84 /-1 /%-1,2 )
jojowa(52,5/ / /% )
makres76 (61,1/ / /% )
maya55(53,7/ / /% )
selvos88(83,7/ 82.9/ 0.8/% 0,95)
umutsuzwakaa(56,9/ / /% )
Yasmiin17(96,5/ 97,5/ -1/% -1,3)
6.Takım Ortalaması:
bitanem gecmis olsun kizin icin iyi misin simdi***6.TAKIM 417.Etap***
45derya45(79,7/ 79,7/0 /%0 ) kilosu sabit
baldandane(92 / 92/0 /% 0)kilosu sabit
battaniye1 (74,9/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 83/84 /-1 /%-1,2 )
jojowa(52,5/ / /% )
makres76 (61,1/ / /% )
maya55(53,7/ / /% )
selvos88(83,7/ 82.9/ 0.8/% 0,95)
umutsuzwakaa(56,9/ / /% )
Yasmiin17(96,5/ 97,5/ -1/% -1,3)
6.Takım Ortalaması:
bitanem gecmis olsun kizin icin iyi misin simdi
wuhuuuuuuuuuıuuuuubanum harikasın
bende bu gun 14. takım listesindeyim sizede yapım bildirimimi
renknesli ( 77,4/77,2 /0,2 / %0,04 )410. etapta 75,9 la izne ayrılan uye geri döndü tartı değişikliği oldu tartı kilo farkı 1,5kg olarak gidiş kilosuna eklendi. yuzdesi 7 ye bölündü
Eveettttt regl donemime ragmennn tartyla iliskimiz cok guzel gidiyorrr
Diyete baslangic : 95 kg
Takima gelis: 91
Gecen hafta: 83.7
Bugun : 82.9
Verilen: 0.9
Yuzde : % 1.07
Toplam verilen : 12.1
normaldir kuzum ufaklık içerde hormonların ayarlarıyla oynuyor ondanselam kizlar nasilsiniz iyi misiniz beni soracak olursaniz iyiyim sukur kcuuk bi depresyon tarzi yasiyorum herseye agliyorum hos benim de normal halimde oyle ama bir reklama bile salya sumuk aglamakliyim bu ara hormonlar deyip gecicez napalim :))
estagfurullah bitanem hepimiz yapiyoruz yanlis hesaplama :))ama cidden cok tebrik ederim seni masallah sanaAyy yanlis hesaplamisim k.bakmayin kizlar :S
icelimmmm o Zamankuzummm sağol iyiyim şükür bugün hiç yaşamadım baş dönmesi 3 gün paso tuzlu ayranla gezdim :)))) o düştü ben içtim o düştü ben içtim. ayyüzlüm gibi ayrana vurdum kendimiama bol tuzlusundan
Canımmmmmmmmmm biliyorum çok canın yanıyor ama baksana 5 gündür kılını bile kıpırdatmayan bir adam için kendini üzdüğüne değermi
Yine şükür et ki bu halini yarın öbür gün evlendikten sonra görmedinAllah korusun evlenipte ayrılacağına şimdiden bitsin Dünya güzeli bir kızı kaybettiğine o yansın bence
Senin gibisini bundan sonrada ancak rüyasında görür
Şimdi sen kesinlikle bir daha sevemem aşık olamam diye düşünüyor olabilirsin ama emin ol karşına doğru insan cıktığı an bu günleri sana unutturacak ve ileride şimdiki haline gülüp geçeceksin ay ne boş insanlar için kendimi üzmüşüm çocukluk işte diyeSenin yüreğin güzel be kuzum elini sallasan ellisi
Dun hazir okula gitmisken. Bir surinam abiyi ziyaret ettim. Ben onu hep stajim geregi yardim ediordum kocakoca aletlerle meslegim geregi. Birde yeni arabasiyla onu ogretmeye calisiordum. Dun ziyaret ettim. Oyle mutlu olduki beni gordugunde. Zten dogruduzgun konusamior. Beyin kanamasinda arabada oturuyor sag tarafi dwlc. Onu zor anliyorum ama anliyorum sonucda onu tanidim ve konustum. Diger herkes adami benim kadar iyi anlamiyorlar. Iste dun gittim oyle vi sevindiki. Bana dedi sen meslegi aldin ama senin yerin baskaydi bende. Simdiki eni gezdirenler senin gibi degiller. Sen ciddiydin guleryuzluydun konusuyordun surekli benimle. Onlar oyle degil. Yoklugum belli oluyormus. Yaaa nasil duygulandim. Ya yapma boyle dedim eminimin onlarda twtlilardir ama bana alistigin icin oyle geliyordur dedim. Yaninda oturdum yazik adam yalnizdi odada bende eslik ettim konustum 30 dk seni daha sk zitaret etmeye gelirim dedim gidecegimde cok mutlu oldu. Arkadasim beni almaya geldi okulda. Yoksa otururdum hala Geecekten cok iyi bir abi. 4uncu katada cikip babamin hastalagina yakalanan okulun mudurunu ziyaret etmek istedim. Onuda hep ara ara zitaret ederdim. Hatta adamla sarilip karailikli hungur hungur aglayasimiz bile var. Ama odasina gittigimde malesef yoktuu. Secretera soyledim durumu basil nezaman gelir diye. Ama bugun baska Okulda toplantida Oldugunu soyledi. Tabi ben yinede gittim odasina bakmak icin yoktu ama secreterre soyledim sevgilerimi ilet yine gelicem diye. Oda tmam ben mail atarim dedi Cok svindim. Eminim oda cok sevinecek.. Dun birde liseden arkadasimi gordum. Ayy bi sasirdi kaldi bu senmisin. He kiz benimmm deliii diye sarildim napiosun burda dedi bende guzellikuzmani icin geldim dedim oda tam senlikk diye bakti yuzume saskin saskin. Sen o taraflarla mutlaka biraeyler yap dedi. Ayy deli ya. Ben guzellik uzman gorusmede sinifi terk ederken arkamdaki 2 kizda terk etti sinifi benden cesaret bularakHahhaa iste lise arkadasim onlara diorki bu kizin degerini iyi bilin bu en iyisi hak ediyor arkadasligi 10 numara iyi bi insan guzel insan Bla bla iltifatlar hahahaa kiz diommm bunlar beni daha tanimiorlar Hahaha oda basti kahkayi. Sonra telefon numaralar aldik gittik. Kizlarla okulun yanindaki varsiya gittim. Birse bi kiz adida yasmien. Iste o 2 kiz benimle siniftan cikanlar. Kendime ve onlarada birseyler aldim. Sasirdilar. Sanki 40 yillik arjadasim Sonra oturduk konustuk onlarlada telefon numaralastik :)) sonra arkadasim geldi carsiya gittik baska carsi. Biraz alisverisler yaptik birde cafeye gecip kahve ismarladim oturduk. Aksam anca eve attim kendimi. Gercekten yogunDum bu hafta
innnnn. bak ne güzel enerjin bizede geçiyo seni hep böyle mutlu görelim kuzum sakın eve kapama kendini çık gez dolaş süpersinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?