- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
geçtimi bari ilaçla şimdi iyimisiniz.geçmiş olsunMerhaba bikac gun gelemedim kac gundur heryerimde sivilcw seklinde biswyler cikti kasi kasi yaralara donustu doktora fittim alerji deyip crem yazinca rahatladimda geldim sukur
al benden de o kadarKibris cok sicak oldu resmen bugun camasir asarken bayilcaktim. Sporumuda erken kalkip yaptim dun ogleden sonra yaprken sicaktan basim dondu. Reglmda sancili geciyor. Kotu bi hafta geciriyorum
Canım bende malesef ki takıma giremiyorumbu da benim motivasyonumu çok etkiledi ama sizlerle paylaşımda bulunmayı çok seviyorum iyiki varsiniz keşke yeniden takıma dahil olabilseydim
bu hafta yoğun bi hafta bitürlü vakit bulup giremiyorum ramazana kadar temizliğimi bitirmeye çalışıyorum.balkonda ahşap oturma grubum vardı iyice aşınmıştı bende boyayayım dedim beyaza boyuyorum,işlerden yorulunca onları boyuyorum.baya yoruldum ya...
Ayyy ne bencil insanlar var yaama ne mutlu ki senin gibi bir kardeşi var kardes candir sağolsun benim ablam da herzaman koşar gelir
Sevdigim ayrildigimizdan beri yani 5 gundur yazmadi.. Onu ozluyorum seviyorumnapicam ben. Yazsin istiyorum cabalasin istiyorum ama hic cabalama yok off.. Yarinda okula gidicem erken kalkmam lazim ama benim aklim onda..
Canım ben de daha onceden okumuştum böyle bir yazı önce diyetle kilo verilip bu sirada sadece yürüyüş ve ip atlamak kiloyu verince de sıkılaşmak için spor yapmak gerekiyor musGunaydin kizlar. Bir sorunum var gobek gitti kurtuldum ondan ama sporu fazlami yapiyorum anlamadim bacaklarim ve kalcalarim sanki kalinlasti sertlesti. Bi diyetisyen tanidigimz var ona sordum o da bana 10-15 kilo vermeden Cok spor yapma yenge kas kutlesi artar zayiflayamazsin dedi napcam simdi aklim karmakarisik oldu kizlar bi fikir verin bana
Canım evet kesinlikle haklısın sizlere karşı kendimi sorumlu hissediyorum kiloları da veriyorum ama çok yavaş oluyor bazen ne de olsa listede ismim olmayacak sıralamaya girmeyecem şunu da yesem olur diyorumCanım hiç moralini bozma inşallah sende tekrar eski kilona dönüp takımda yerini alırsın
Dediğin gibi Motivasyon çok önemli ve ben inanıyorum çok güzel eksiler göreceğine
Ben hep diyorum eğer bu takımlar olmasaydı kesinlikle bu kadar azimle devam edemezdim sonuçta evet özel hayatımdada hep destek verenler var etrafımda ( başta eşim ) ama buraya karşı insan bir sorumluluk geliştiriyor hatta kaçamak akla gelince yok yok kızlara ne hesap veririm diyip hep vazgeçmişliğim varŞimdi bünye alıştı artık canım pek istemiyor RAmazandada kesinlikle fazla kaçırmadan Bayrama kadar en azından bir 2 - 3 kg daha vermiş olurum
Ohhh ellerine sağlık eminim çok güzel olacaktır oturma grubun
Bizde karı koca bayılırız birşeyleri yenilemeyihatta en son eşim evdeki Su makinesini sprey boyayla renklendirdi ( krem rengiydi ama kirli gibi duruyordu ve ne yaptıysam fayda etmedi Görenler yahu bunun rengi çok güzel nereden aldınız bunu diye sorup duruyorlar eşim balkonda ben boyadım diyincede şaşırıyorlar
Sorma dün birde dalga geçer gibi KVsi arıyor ay işte senmi gittin diye bende sırf kızkardeşimi yalancı çıkartmamak için ( KPsi gelsin diye Ablam doktora gidecek demişti ) ne yapayım kızcağız caresiz kalınca mecbur doktor randevumu iptal edip geldim dedimkadın bir tuhaf oldu ( çok iki yüzlüler bana göre çünkü Annem buradayken sırf yalakalık olsun diye ay işte dünür biz hallederiz diyip duruyorlar ama aslında hiç yaptıkları birşey yok varsa yoksa kendi kızları hiç demiyorlar gelinimizinde ikizleri var asıl ona arada da olsa yarımcı olalım diye maddi beklentisi zaten yok bari arada sıkıştığında bir yardımcı olun ama yok
Dün kızkardeşimede dedim bir daha sakın onlara tenezzül edipte rica etme hiç bir konuda ben gerekirse büyük kızı gönderirim yada kendim gelirimzaten 8 gün sonra Annemde geliyor ( ki o sağ olsun hepimize koşturmaya çalışır gerçi ben pek birşey yapamsını istemediğim için ses etmem ama kızcağızın ikizlerle işi cidden çok zor )
Canımmmmmmmmmm biliyorum çok canın yanıyor ama baksana 5 gündür kılını bile kıpırdatmayan bir adam için kendini üzdüğüne değermi
Yine şükür et ki bu halini yarın öbür gün evlendikten sonra görmedinAllah korusun evlenipte ayrılacağına şimdiden bitsin Dünya güzeli bir kızı kaybettiğine o yansın bence
Senin gibisini bundan sonrada ancak rüyasında görür
Şimdi sen kesinlikle bir daha sevemem aşık olamam diye düşünüyor olabilirsin ama emin ol karşına doğru insan cıktığı an bu günleri sana unutturacak ve ileride şimdiki haline gülüp geçeceksin ay ne boş insanlar için kendimi üzmüşüm çocukluk işte diyeSenin yüreğin güzel be kuzum elini sallasan ellisi
Evet bende bundn sonra sadece yuruyus ve ip atlicamCanım ben de daha onceden okumuştum böyle bir yazı önce diyetle kilo verilip bu sirada sadece yürüyüş ve ip atlamak kiloyu verince de sıkılaşmak için spor yapmak gerekiyor mus
Gunaydin kizlar. Bir sorunum var gobek gitti kurtuldum ondan ama sporu fazlami yapiyorum anlamadim bacaklarim ve kalcalarim sanki kalinlasti sertlesti. Bi diyetisyen tanidigimz var ona sordum o da bana 10-15 kilo vermeden Cok spor yapma yenge kas kutlesi artar zayiflayamazsin dedi napcam simdi aklim karmakarisik oldu kizlar bi fikir verin bana
Canım evet kesinlikle haklısın sizlere karşı kendimi sorumlu hissediyorum kiloları da veriyorum ama çok yavaş oluyor bazen ne de olsa listede ismim olmayacak sıralamaya girmeyecem şunu da yesem olur diyorumsonra kendime kızıyorum ama iş işten geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?