Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kibris cok sicak oldu resmen bugun camasir asarken bayilcaktim. Sporumuda erken kalkip yaptim dun ogleden sonra yaprken sicaktan basim dondu. Reglmda sancili geciyor. Kotu bi hafta geciriyorum
al benden de o kadar menülerin kuyruğunu bi kaçırdım daha yakalıyamıyom nazar değdi bana sabahları yürümekte içimden gelmiyo 2 gündür yürümüyorumda

Sevdigim ayrildigimizdan beri yani 5 gundur yazmadi.. Onu ozluyorum seviyorum napicam ben. Yazsin istiyorum cabalasin istiyorum ama hic cabalama yok off.. Yarinda okula gidicem erken kalkmam lazim ama benim aklim onda..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Sabah yine erkenden uyandım veeeee cumaya nazaran dahada az gördüm tartıda
Bu hafta 2li rakamları göremem belki ama 1 adım kaldı

Bugün yine sporuma dönüyorum ( malum yoğunluktan fırsat olmuyordu )
Kesinlikle mekik çekmem özellikle şart göbişim Bayrama kadar dahada ufalsın ki verdiğim kilolar daha net belli olsun
Annemlerin gelmesine kaldı 8 gün ve inşallah onlar geldiğinde 99u görmüş olurum ve tabiki sporunda etkisiyle daha da zayıf görünürüm Onlar gittiğinden beri 10 kg gitti ve kesinlike hiç verdim demedim aksine ay gitmiyor sinir oldum diyip durdum laf kiloya gelince Hatta Anneciğim boşver kızım sonuçta eskisi gibi değilsin bu saatten sonra almasanda büyük başarı dedi her defasında geldiğinde çok sevineceğine eminim

Canım bende malesef ki takıma giremiyorum bu da benim motivasyonumu çok etkiledi ama sizlerle paylaşımda bulunmayı çok seviyorum iyiki varsiniz keşke yeniden takıma dahil olabilseydim

Canım hiç moralini bozma inşallah sende tekrar eski kilona dönüp takımda yerini alırsın
Dediğin gibi Motivasyon çok önemli ve ben inanıyorum çok güzel eksiler göreceğine
Ben hep diyorum eğer bu takımlar olmasaydı kesinlikle bu kadar azimle devam edemezdim sonuçta evet özel hayatımdada hep destek verenler var etrafımda ( başta eşim ) ama buraya karşı insan bir sorumluluk geliştiriyor hatta kaçamak akla gelince yok yok kızlara ne hesap veririm diyip hep vazgeçmişliğim var Şimdi bünye alıştı artık canım pek istemiyor RAmazandada kesinlikle fazla kaçırmadan Bayrama kadar en azından bir 2 - 3 kg daha vermiş olurum

Ohhh ellerine sağlık eminim çok güzel olacaktır oturma grubun
Bizde karı koca bayılırız birşeyleri yenilemeyi hatta en son eşim evdeki Su makinesini sprey boyayla renklendirdi ( krem rengiydi ama kirli gibi duruyordu ve ne yaptıysam fayda etmedi Görenler yahu bunun rengi çok güzel nereden aldınız bunu diye sorup duruyorlar eşim balkonda ben boyadım diyincede şaşırıyorlar

Ayyy ne bencil insanlar var ya ama ne mutlu ki senin gibi bir kardeşi var kardes candir sağolsun benim ablam da herzaman koşar gelir

Sorma dün birde dalga geçer gibi KVsi arıyor ay işte senmi gittin diye bende sırf kızkardeşimi yalancı çıkartmamak için ( KPsi gelsin diye Ablam doktora gidecek demişti ) ne yapayım kızcağız caresiz kalınca mecbur doktor randevumu iptal edip geldim dedim kadın bir tuhaf oldu ( çok iki yüzlüler bana göre çünkü Annem buradayken sırf yalakalık olsun diye ay işte dünür biz hallederiz diyip duruyorlar ama aslında hiç yaptıkları birşey yok varsa yoksa kendi kızları hiç demiyorlar gelinimizinde ikizleri var asıl ona arada da olsa yarımcı olalım diye maddi beklentisi zaten yok bari arada sıkıştığında bir yardımcı olun ama yok

Dün kızkardeşimede dedim bir daha sakın onlara tenezzül edipte rica etme hiç bir konuda ben gerekirse büyük kızı gönderirim yada kendim gelirim zaten 8 gün sonra Annemde geliyor ( ki o sağ olsun hepimize koşturmaya çalışır gerçi ben pek birşey yapamsını istemediğim için ses etmem ama kızcağızın ikizlerle işi cidden çok zor )

Sevdigim ayrildigimizdan beri yani 5 gundur yazmadi.. Onu ozluyorum seviyorum napicam ben. Yazsin istiyorum cabalasin istiyorum ama hic cabalama yok off.. Yarinda okula gidicem erken kalkmam lazim ama benim aklim onda..

Canımmmmmmmmmm biliyorum çok canın yanıyor ama baksana 5 gündür kılını bile kıpırdatmayan bir adam için kendini üzdüğüne değermi
Yine şükür et ki bu halini yarın öbür gün evlendikten sonra görmedin Allah korusun evlenipte ayrılacağına şimdiden bitsin Dünya güzeli bir kızı kaybettiğine o yansın bence
Senin gibisini bundan sonrada ancak rüyasında görür

Şimdi sen kesinlikle bir daha sevemem aşık olamam diye düşünüyor olabilirsin ama emin ol karşına doğru insan cıktığı an bu günleri sana unutturacak ve ileride şimdiki haline gülüp geçeceksin ay ne boş insanlar için kendimi üzmüşüm çocukluk işte diye Senin yüreğin güzel be kuzum elini sallasan ellisi

Gunaydin kizlar. Bir sorunum var gobek gitti kurtuldum ondan ama sporu fazlami yapiyorum anlamadim bacaklarim ve kalcalarim sanki kalinlasti sertlesti. Bi diyetisyen tanidigimz var ona sordum o da bana 10-15 kilo vermeden Cok spor yapma yenge kas kutlesi artar zayiflayamazsin dedi napcam simdi aklim karmakarisik oldu kizlar bi fikir verin bana

Canım ben de daha onceden okumuştum böyle bir yazı önce diyetle kilo verilip bu sirada sadece yürüyüş ve ip atlamak kiloyu verince de sıkılaşmak için spor yapmak gerekiyor mus

Canım evet kesinlikle haklısın sizlere karşı kendimi sorumlu hissediyorum kiloları da veriyorum ama çok yavaş oluyor bazen ne de olsa listede ismim olmayacak sıralamaya girmeyecem şunu da yesem olur diyorum sonra kendime kızıyorum ama iş işten geçiyor

Canım Aseanında dediği gibi zayıfladıkça sıkılaşmak için spora asılmak daha mantıklı
Dediğin gibi bir müddet sırf yürüyüş yap eminim o kalınlıklarda gidecektir

Pes etme canım Allahın izniyle en kısa zamanda yine listede olacaksın ve eminim ondan sonra dahada güzel gidecek kiloların

yaaa kaptanım ben bi türlü fırsat bulup uğrayamıyorum buraya....bi yanda çocuklar bi yanda ev bi yanda ders spor derken hiç vaktim kalmıyor...ben temmuz 5 e kadar izin alsam olur mu yaaa..giremedikçe de vicdan azabı yaşıyorum...şu kpss yi atlatayım..sonra yeniden aranızdayım inşallah....

bu arada diyetime sadık kalacağım söz veriyorum..inşallah güzel kilolar vererek döneceğim aranıza....7 li rakamlarda görüşmek üzere..bebişler ağlıyor ben kaçtım...yaptığınız alıntıları okudum ama cevap yazamadım lütfen beni affedin...sizi seviyorum..görüşmek üzere...umarım ben dönene kadar kadınlar kulübünün de app.nu çıkar....telden girmek çok zor oluyor çünkü

selam kızlar gelemedim bi kaç gündür. benim minik zuzu bisikletten düşmüş annemde tabi gece haber gelince ben panikten tansiyonu düşürdüümmm. kızda şükür çok önemli bişey yok yara bere dışında ama ben pert oldum 2 günde zor topladım tansiyonu hatta bu sabah bile 9-5 ti. tuzu da kesmiştim bi kaç gün onunda etkisi oldu sanırım. ama 2 gündür resmen tuz yalıyorum avuç avuç hemde. ödem atmaya çalışırken tuzu yaladık
şuan gayet iyiyim sadece baş ağrım var bırakmadı yakamı hastalıklar rabbim beterinden korusun inşallah...

Meraba herkese carsamba gunki menumu paylasiyim hemen
Sabah: 1 haslanmis yumurta peynir 3 zeytin 1 cay kasigi cemen domates salatalik 9 10 tane yer fistigi
Aksam 2 kase tavuk corbasi, 3 kasik kaldirik tursusu, salata ayran
4 km yuruyus 3 lt su

Bugunki menum
Sabah sucuklu yumurta, peynir, 3 zeytin, domates, 1 dilim ekmek
Aksam 1 kase tavuk corbasi, salata
Gun icinde nescafe, muz
Bugun kirginlik var ustumde acayip bi sekilde spor yapamadim 3lt su

Bugunku menum
Sabah karatay+ 1 kahve
Ogle: pirasa + yogurt+ 1 elma
Aksam tavuk + salata

3 litre su+ 3 kupa bitki cyai
30 dakika yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…