Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

KV çaya geldi ve biraz evvel eşim evine bırakıp geldi
Çayın yanına kek yapacaktım sonra üşendim kızıma istersen sen yap dedim Abla kardeş çok güzel bir kek yaptılar hatta pamuk gibi oldu valla ( yemişliğim yok sadece elledim )
Sağ olsun akşam çay servisinide üstlendide bende biraz keyif yaptım

Teog Puanları açıklanmış ve bizim kız 500 üzerinden 300 puan almış Aslında biraz daha iyi bir rakam bekliyorduk ama bunada şükür
KV gelmeden önce okulların puanlarını inceledik birlikte ( hem istediği Branç olsun istiyor hemde çokda uzak olmasın sonuçta 3 sene gidecek diyoruz )
Eşim sağ olsun orası olmaz bu semt olmaz diye ha bire bahaneler uyduruyor en sonunda fırça attım kız dilediği bölümü okusun sen karışma diye şimdilik hafif bbir sünüştü ama haklı olarak olayların çok olduğu vukuatlın eksik olmadığı semtleri istemiyor
Şimdilik bir üstünkörü baktık hatta iki tanesine daha sıcak bakıyor istediği bölüm olmasada ( onları son seçenek olarak tutarız diyor ) Bakalım yarın yada Pazartesi Rehberlik hocasına danışacak sonuçta doğru tercih yapsın ki sonradan pişmanlık yaşamasın

Çok çok geçmiş olsun şükür kuzuya birşey olmamış
Sanada çok geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsın öyle bir korku

selam kizlar nasilsiniz iyi misiniz beni soracak olursaniz iyiyim sukur kcuuk bi depresyon tarzi yasiyorum herseye agliyorum hos benim de normal halimde oyle ama bir reklama bile salya sumuk aglamakliyim bu ara hormonlar deyip gecicez napalim :))

Kız hadi senin sebebin var ben senelerdir öyleyim
Her akşam haberleri izlerken mutlaka ağlayacak birşey buluyorum eskiden çocukların çok tuhafına gidiyordu artık alıştılar tepki vermiyorlar hatta normal zamanda bile daldığım an yüzüm farkında olmadan az değiştiği an küçük kuzum hemen Anneciğim yine ne oldu duygusallaştınmı diyor

ohh ellerine saglik fistiklarin canimmm
kizin liseye mi gircek simdi cnm teog nedir tam olarak
tabi semt icinde olmasi daha rahat ama eski ben olsaydim kesinlikle semt disi derdim cidden insanin cocugu olunca degisiyo :))
evet benim normalde de bi sarkiya turkuye filmin bi sahnesine hemen duygulanabiliyorum bendensin demek ki :))

***6.TAKIM 417.Etap***

45derya45(79,7/ / /% )
baldandane(92 / / /% )
battaniye1 (74,9/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 83/ / /% )
jojowa(52,5/ / /% )
makres76 (61,1/ / /% )
maya55(53,7/ / /% )
selvos88(83,7/ / /% )
umutsuzwakaa(56,9/ / /% )
Yasmiin17(96,5/ / /% )

6.Takım Ortalaması:

evet canlar paylastim listeyi lutfen kilolari yazarken 900 gr yazmak yerinê 0,9 yazin olur mu ayirca ceza sirasi kimde bu hafta isi varsa bana ulassin ben yardim icin burada olccam ok

bence de ilk 15 kiloda sadece yürüyüş yap çünkü bi yerden sonra vücut duracak bişeyler artırman gerekecek o zaman aerobik eklersin yavaş yavaş ben öyle yapıcam

Evet canım inşallah bu sene liseye başlıyacak
Maalesef sistem ha bire değiştiği için bende tam bilemiyorum Girdikleri iki sınav TEOG diye geçiyor ( SBSnin yeni versiyonu diyelim gerçi daha sbsyi öğrenemeden değişti o yüzden fark nedir bilmiyorum )
Hem çok uzak olmasın diyoruz ( kız sabahın köründe yollara dökülmesin sonuçta bunun kışıda var )
Hem düzgün bir muhitte olsun diyoruz ( sonuçta okul çevresinde saçma sapan insanların çokluğu bile rahatsız eder )
hemde tabiki gönlüne göre olan bölüm olsun diyoruz ( aslında Grafik & Fotograf bölümü istiyor ama bugün Sanat & Tasarımda olabilir dedi hani iç mimariye kayma şansıda olur o zaman hem seviyor dekorasyonla ilgili şeyleri ciddende çok zevklidir cadı )

Bakalım nasip kısmet herşeyin hayırlısı olur inşallah...Aminnnn

şimdiden kendini belli ediyo zaten güzel olacak ayrıca rengini beyaz seçmeklede ayrı bi güzel oldu sanki boyamaya karşı hep bi ilgim var benim evde kavanoz felanda boyuyorum hani şu nette varya cupcakeli falan onlardan.bişeyleri değerlendirmeyi seviyorum

öncelikle geçmiş olsun.sanırım bu tüm anneler mahsus bişey çocuklara bişey olduğunda hemen en kötü senaryoyu yazıyo beynimiz.çok zor annnelik çok zooor

selam kizlar nasilsiniz iyi misiniz beni soracak olursaniz iyiyim sukur kcuuk bi depresyon tarzi yasiyorum herseye agliyorum hos benim de normal halimde oyle ama bir reklama bile salya sumuk aglamakliyim bu ara hormonlar deyip gecicez napalim :))
ama çok normal tatlım gelen yolcunun cilveleri bunlar

msj hakkımı doldurayım derken bi baktım cuma girmiş daha kasmayayım bari menümü yazayım ve yatayım

perşembe menü
sabah 2 bardak su
8:00 9:00 arası yürüyüş
kahvaltı karatay
1 kornet
öğle 3 y.k bulgur pilavı tavuk göğüs eti 2 bardak ayran
akşam:et haşlama 1 bardak ayran bir kaç dilim karpuz
2 lt su

herkese hayırlı sabahlar listemizi paylaşıyorum lütfen hesaplamalarınızı yapıp girişlerinizi yapın herkese bol eksiler dilerim
***6.TAKIM 417.Etap***

45derya45(79,7/ / /% )
baldandane(92 / / /% )
battaniye1 (74,9/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 83/ / /% )
jojowa(52,5/ / /% )
makres76 (61,1/ / /% )
maya55(53,7/ / /% )
selvos88(83,7/ / /% )
umutsuzwakaa(56,9/ / /% )
Yasmiin17(96,5/ / /% )

6.Takım Ortalaması:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsinin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah.....Aminnnnn

Bu sabahta şükür erkenden uyandım ve eşimi işe geçirdikten sonrada hemen tartıyla yüzleşmeme geçtim
Çok şükür güzel bir rakam gördüm her ne kadar umduğum rakam olmasada

Hemen aklımdayken bildirimimi de yapayım

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 102.5 kg
Bu hafta; 101.6 kg

Giden; 0.9 kg
Fark; 0.88%

Toplam giden; 22.9 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…