- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
askiiiiimmmm nerdesin sen aklim sende kaldi yoksun buguniyi aksamlar peteklerim bal yapmaya geldim.
Malum yarin buyukgun tarti hepinizi sevindirsin isallah. Guzel bildirimler hepinize
selam kızlar gelemedim bi kaç gündür. benim minik zuzu bisikletten düşmüş annemde tabi gece haber gelince ben panikten tansiyonu düşürdüümmm. kızda şükür çok önemli bişey yok yara bere dışında ama ben pert oldum 2 günde zor topladım tansiyonu hatta bu sabah bile 9-5 ti. tuzu da kesmiştim bi kaç gün onunda etkisi oldu sanırım. ama 2 gündür resmen tuz yalıyorumavuç avuç hemde. ödem atmaya çalışırken tuzu yaladık
şuan gayet iyiyim sadece baş ağrım var bırakmadı yakamı hastalıklar rabbim beterinden korusun inşallah...
selam kizlar nasilsiniz iyi misiniz beni soracak olursaniz iyiyim sukur kcuuk bi depresyon tarzi yasiyorum herseye agliyorum hos benim de normal halimde oyle ama bir reklama bile salya sumuk aglamakliyim bu ara hormonlar deyip gecicez napalim :))
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
KV çaya geldi ve biraz evvel eşim evine bırakıp geldi
Çayın yanına kek yapacaktım sonra üşendim kızıma istersen sen yap dedimAbla kardeş çok güzel bir kek yaptılar hatta pamuk gibi oldu valla ( yemişliğim yok sadece elledim )
Sağ olsun akşam çay servisinide üstlendide bende biraz keyif yaptım
Teog Puanları açıklanmış ve bizim kız 500 üzerinden 300 puan almışAslında biraz daha iyi bir rakam bekliyorduk ama bunada şükür
KV gelmeden önce okulların puanlarını inceledik birlikte ( hem istediği Branç olsun istiyor hemde çokda uzak olmasın sonuçta 3 sene gidecek diyoruz)
Eşim sağ olsun orası olmaz bu semt olmaz diye ha bire bahaneler uyduruyoren sonunda fırça attım kız dilediği bölümü okusun sen karışma diye şimdilik hafif bbir sünüştü ama haklı olarak olayların çok olduğu vukuatlın eksik olmadığı semtleri istemiyor
Şimdilik bir üstünkörü baktık hatta iki tanesine daha sıcak bakıyor istediği bölüm olmasada ( onları son seçenek olarak tutarız diyor) Bakalım yarın yada Pazartesi Rehberlik hocasına danışacak sonuçta doğru tercih yapsın ki sonradan pişmanlık yaşamasın
Çok çok geçmiş olsun şükür kuzuya birşey olmamış
Sanada çok geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsın öyle bir korku
Kız hadi senin sebebin var ben senelerdir öyleyim
Her akşam haberleri izlerken mutlaka ağlayacak birşey buluyorumeskiden çocukların çok tuhafına gidiyordu artık alıştılar tepki vermiyorlar hatta normal zamanda bile daldığım an yüzüm farkında olmadan az değiştiği an küçük kuzum hemen Anneciğim yine ne oldu duygusallaştınmı diyor
evet canlar paylastim listeyi lutfen kilolari yazarken 900 gr yazmak yerinê 0,9 yazin olur mu ayirca ceza sirasi kimde bu hafta isi varsa bana ulassin ben yardim icin burada olccam ok***6.TAKIM 417.Etap***
45derya45(79,7/ / /% )
baldandane(92 / / /% )
battaniye1 (74,9/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 83/ / /% )
jojowa(52,5/ / /% )
makres76 (61,1/ / /% )
maya55(53,7/ / /% )
selvos88(83,7/ / /% )
umutsuzwakaa(56,9/ / /% )
Yasmiin17(96,5/ / /% )
6.Takım Ortalaması:
Gunaydin kizlar. Bir sorunum var gobek gitti kurtuldum ondan ama sporu fazlami yapiyorum anlamadim bacaklarim ve kalcalarim sanki kalinlasti sertlesti. Bi diyetisyen tanidigimz var ona sordum o da bana 10-15 kilo vermeden Cok spor yapma yenge kas kutlesi artar zayiflayamazsin dedi napcam simdi aklim karmakarisik oldu kizlar bi fikir verin bana
evet canlar paylastim listeyi lutfen kilolari yazarken 900 gr yazmak yerinê 0,9 yazin olur mu ayirca ceza sirasi kimde bu hafta isi varsa bana ulassin ben yardim icin burada olccam ok
ohh ellerine saglik fistiklarin canimmm
kizin liseye mi gircek simdi cnm teog nedir tam olarak
tabi semt icinde olmasi daha rahat ama eski ben olsaydim kesinlikle semt disi derdim cidden insanin cocugu olunca degisiyo :))
evet benim normalde de bi sarkiya turkuye filmin bi sahnesine hemen duygulanabiliyorum bendensin demek ki :))
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Sabah yine erkenden uyandım veeeee cumaya nazaran dahada az gördüm tartıda
Bu hafta 2li rakamları göremem belki ama 1 adım kaldı
Bugün yine sporuma dönüyorum ( malum yoğunluktan fırsat olmuyordu )
Kesinlikle mekik çekmem özellikle şartgöbişim Bayrama kadar dahada ufalsın ki verdiğim kilolar daha net belli olsun
Annemlerin gelmesine kaldı 8 gün ve inşallah onlar geldiğinde 99u görmüş olurum ve tabiki sporunda etkisiyle daha da zayıf görünürümOnlar gittiğinden beri 10 kg gitti ve kesinlike hiç verdim demedim aksine ay gitmiyor sinir oldum diyip durdum laf kiloya gelince Hatta Anneciğim boşver kızım sonuçta eskisi gibi değilsin bu saatten sonra almasanda büyük başarı dedi her defasında geldiğinde çok sevineceğine eminim
Canım hiç moralini bozma inşallah sende tekrar eski kilona dönüp takımda yerini alırsın
Dediğin gibi Motivasyon çok önemli ve ben inanıyorum çok güzel eksiler göreceğine
Ben hep diyorum eğer bu takımlar olmasaydı kesinlikle bu kadar azimle devam edemezdim sonuçta evet özel hayatımdada hep destek verenler var etrafımda ( başta eşim ) ama buraya karşı insan bir sorumluluk geliştiriyor hatta kaçamak akla gelince yok yok kızlara ne hesap veririm diyip hep vazgeçmişliğim varŞimdi bünye alıştı artık canım pek istemiyor RAmazandada kesinlikle fazla kaçırmadan Bayrama kadar en azından bir 2 - 3 kg daha vermiş olurum
Ohhh ellerine sağlık eminim çok güzel olacaktır oturma grubun
Bizde karı koca bayılırız birşeyleri yenilemeyihatta en son eşim evdeki Su makinesini sprey boyayla renklendirdi ( krem rengiydi ama kirli gibi duruyordu ve ne yaptıysam fayda etmedi Görenler yahu bunun rengi çok güzel nereden aldınız bunu diye sorup duruyorlar eşim balkonda ben boyadım diyincede şaşırıyorlar
Sorma dün birde dalga geçer gibi KVsi arıyor ay işte senmi gittin diye bende sırf kızkardeşimi yalancı çıkartmamak için ( KPsi gelsin diye Ablam doktora gidecek demişti ) ne yapayım kızcağız caresiz kalınca mecbur doktor randevumu iptal edip geldim dedimkadın bir tuhaf oldu ( çok iki yüzlüler bana göre çünkü Annem buradayken sırf yalakalık olsun diye ay işte dünür biz hallederiz diyip duruyorlar ama aslında hiç yaptıkları birşey yok varsa yoksa kendi kızları hiç demiyorlar gelinimizinde ikizleri var asıl ona arada da olsa yarımcı olalım diye maddi beklentisi zaten yok bari arada sıkıştığında bir yardımcı olun ama yok
Dün kızkardeşimede dedim bir daha sakın onlara tenezzül edipte rica etme hiç bir konuda ben gerekirse büyük kızı gönderirim yada kendim gelirimzaten 8 gün sonra Annemde geliyor ( ki o sağ olsun hepimize koşturmaya çalışır gerçi ben pek birşey yapamsını istemediğim için ses etmem ama kızcağızın ikizlerle işi cidden çok zor )
Canımmmmmmmmmm biliyorum çok canın yanıyor ama baksana 5 gündür kılını bile kıpırdatmayan bir adam için kendini üzdüğüne değermi
Yine şükür et ki bu halini yarın öbür gün evlendikten sonra görmedinAllah korusun evlenipte ayrılacağına şimdiden bitsin Dünya güzeli bir kızı kaybettiğine o yansın bence
Senin gibisini bundan sonrada ancak rüyasında görür
Şimdi sen kesinlikle bir daha sevemem aşık olamam diye düşünüyor olabilirsin ama emin ol karşına doğru insan cıktığı an bu günleri sana unutturacak ve ileride şimdiki haline gülüp geçeceksin ay ne boş insanlar için kendimi üzmüşüm çocukluk işte diyeSenin yüreğin güzel be kuzum elini sallasan ellisi
öncelikle geçmiş olsun.sanırım bu tüm anneler mahsus bişey çocuklara bişey olduğunda hemen en kötü senaryoyu yazıyo beynimiz.çok zor annnelik çok zooorselam kızlar gelemedim bi kaç gündür. benim minik zuzu bisikletten düşmüş annemde tabi gece haber gelince ben panikten tansiyonu düşürdüümmm. kızda şükür çok önemli bişey yok yara bere dışında ama ben pert oldum 2 günde zor topladım tansiyonu hatta bu sabah bile 9-5 ti. tuzu da kesmiştim bi kaç gün onunda etkisi oldu sanırım. ama 2 gündür resmen tuz yalıyorumavuç avuç hemde. ödem atmaya çalışırken tuzu yaladık
şuan gayet iyiyim sadece baş ağrım var bırakmadı yakamı hastalıklar rabbim beterinden korusun inşallah...
ama çok normal tatlım gelen yolcunun cilveleri bunlarselam kizlar nasilsiniz iyi misiniz beni soracak olursaniz iyiyim sukur kcuuk bi depresyon tarzi yasiyorum herseye agliyorum hos benim de normal halimde oyle ama bir reklama bile salya sumuk aglamakliyim bu ara hormonlar deyip gecicez napalim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?