- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
tablo geçen hafta bizim takımı hatırlattı. haftaya işallah daha guzel bildirimleriniz olur kuzum. bence takımı bi hizaya çekelim beraber. sıkıyonetim ilan edelimeveeettt kızlar bende dahil olmak üzere eksik menüler gelsin artık
Heycanla bekliuorum hikayeni canimsağol canım hikayemi ilk fırsatta yazacağım inşallah. Tüm arkadaşlar hepiniz hedeflerinize ulaşırsınız inşallah, istikrarla giderseniz olmayacak diye bir şey yok azimli olun yeter. Hepinizi seviyorum
kesinlikle gerekiyor abla ama şuan ben tencere dibin kara seninki benden kara durumunda olduğumdan sebep birşey diyemiyorum. gerçi kuzenlerimi uğurladım dün temmuza kadar gelenim gidenim olmaz diye düşünüyorum burayı ve kendimi ihmal etmem artıktablo geçen hafta bizim takımı hatırlattı. haftaya işallah daha guzel bildirimleriniz olur kuzum. bence takımı bi hizaya çekelim beraber. sıkıyonetim ilan edelim
aaa sen yazınca fark ettim selvoşum benim dünkü menümde bir eksik var ki o da senin uzak durmayı başardığın dondurmaBugunku menumu yazayim simdiden cunku aksam annemlere gidicez vakit bulamayabilirim yemegimi yiyip gidiyorumki cislara dokunmamak icin..
Sabah: eksiksiz karatay kahvaltisi+ 1 kahve
Oglen: firinda kabak+ tavuk yaninda yogurt
Ara: 1 elma yaninda 1 su bardagi sut
Aksam: yogurtlu semiz otu salatasi
3 litre su
3 kupa bitki cayi
30 dakika tempolu yuruyus
Sanirim irademe sahip cikmayi ogrendim hic cislara dokunmuyorum. Dolapta beni ye diyen dondurmaya bile karsi koyabildimm
Bizi mahvediyor bu dondurmalar ahh ahh direniyorum bende bakalim ne kadar surcekaaa sen yazınca fark ettim selvoşum benim dünkü menümde bir eksik var ki o da senin uzak durmayı başardığın dondurmakeçi sütünden sade dondurma hayatımın aşkııı üstelik mide ağrımada iyi geliyor bak bak bahaneye bak ooyyy bu hafta bu mide sebebim oldu
tam anlamıyla mevsimlerden şekerBizi mahvediyor bu dondurmalar ahh ahh direniyorum bende bakalim ne kadar surcek
ok tatlım eklerimBulbul-e Bismil menülerim tam benim perşembe bildirimini yaptım
Moral bozmayin da haftaya ilk uce girip banumu sevindirin yeter. Simdi sıkı yonetim zamani. Herkes bence ( takimdan gittim ya cekiniyom anca fikir yaziyom :))) ) bu haftanin neden bole oldugunu bi desifre etsin haftaya kendine bi yol cizsin motivenizi artirir diye dusunuyom. Sevgiler***6.TAKIM 417.Etap***
45derya45(79,7/ 79,7/0 /%0 ) kilosu sabit
baldandane(92 / 92/0 /% 0)kilosu sabit
battaniye1 (74,9/ 76/-1,1 /%-1,5 )
Bulbul-e Bismil( 83/84 /-1 /%-1,2 )
jojowa(52,5/ / /% ) 2. kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
makres76 (61,1/59,9 /1,2 /%1,96 ) hedefini 58'e çekmek istiyor
maya55(53,7/53.5 /0.2 /%0.37 )
selvos88(83,7/ 82.9/ 0.8/% 0,96)
umutsuzwakaa(56,9/ / /% ) ilk kez bildirimde bulunmadı
Yasmiin17(96,5/ 97,5/ -1/% -1,04)
6.Takım Ortalaması: -0,045
gerçekten batmışız arkadaşlar en azından kilolarınızı sabitleyin de artı çıkmayalım lütfen hep beraber motive olmaya çalışıyoruz.bu listeyi kaptana nasıl göstereceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?