Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cuma gunude paylastim benncanim

Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

( 8-14 haziran)

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]asea[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD][/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD][/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Derya_45[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD][/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]maya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Masalim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]selvoş[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD][/TR]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]umutsuzvaka[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Yasmin17[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD][/TR]
[TR]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE][TR]

[/tr]

[TR][/tr]

yasminciiik bu sondu tamam mı kuzum kendi iyiliğimiz için bir daha böyle şeyler yapmıyoruz zaten yaparsak da abur cuburla birlikte cezamızı da yiyoruz ok ayrıca tatlım menülerini de göremedim haniler nerdeler acaba

yasminciiik bu sondu tamam mı kuzum kendi iyiliğimiz için bir daha böyle şeyler yapmıyoruz zaten yaparsak da abur cuburla birlikte cezamızı da yiyoruz ok ayrıca tatlım menülerini de göremedim haniler nerdeler acaba
Aynen abla bu sondu menuler yarindan itibaren hergun duzenli geliyor. Bugun yuvka yedigim iicin utaniyorum yazmaya :)

Aynen abla bu sondu menuler yarindan itibaren hergun duzenli geliyor. Bugun yuvka yedigim iicin utaniyorum yazmaya :)
yaz yavrum sen yaz bende cezanı düşüneyim ne kadar yedin bakayım yufkayı eğer diğer yediklerinle dengelersen 1 tane yiyebilirsin aslında

inşallah kuzum oruçtan yana şükür sıkıntım yok ama işe gelmekten dolayı uyku sıkıntısı yaşıyorum ben o beni çok korkutuyo... bu arada özledimmm seniiii

oyy bilemiyorum selvoşum aslında sabahları yürümek çok iyi olacak ama işte uyku kanacakmı işyerinde zorlanmak istemem. yada en iyisi akşamları yemekten sonra 1 saat yürüyüp gelmek. Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler... bekleyip görelim. canım bu arada ben sebzeleri iki tane poşete koyuyorum yada minik saklama kaplarım var onlara dolduruyorum çok iyi oluyo ama sanırım bana ramazan için çıkart ısıt türü bişeyler gerek oda ancak haftalık yada 3 4 günlük yapabileceğim bir şey...

valla en iyisi bu sanırım şahsım adına çabuk salıveriyorum. beni anca bunlar düzene sokar. ben uyarım canım. eksik menülerimide tamamlıycam birazdan inşallah

Bugunku menum
Sabah: yumurtasiz karatay kahvaltisi
Oglen: salata+1 elma+ 1 kase tarcinli yogurt
Aksam: ayran asi corbasi

3 .5 litre su +3 kupa bitki cayi
2 mil leslie + birazdan kardesleimle yuruyuse cikcaz

Ewett sac maskemide yaptim suan bekleme zamani. Sacima maske surerken oyle kizdimki kendime. Ne yapiyorsun sen 1,5 ay kaldi ve hala cabalama yok diye. Kizlar artik hayatimi degistirme vakti. Evde kosu bandi yerine artik disarida 1 saat yuruyus. Kuzumuda alir arabasina gezdiririm yada aksam ustu annemle disarida yuruyus yaparim ama kesinlikle hergun ip atlama. Off menulerim berbat bi bilseniz.. Karataya geri donuyorum. Ama artik yumurtayi haslayip yicem oyle omlet yemek istemiyorum cunku oyle fazla oldugunu dusunuyorum. Aksamada birtek yogurt. Ramazandada birtek corba yogurt. Bu kacinci boyle dedigim. Kendime guvenmek istiyorum sizlerinde guveninize ihtiyacim var bu sefer yapicam edicem demicem. Yapiyorumm. Bu saatten itibaren.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

GEzenti Oynakbaşı geldiiiiiiiiiii

Sabah erkenden kahvaltımı ettikten sonra eşim saat 10 buçuk gibi hadi hazırlan Eminönüne inelim diyince anında hazırlanıp kendimi dışarı attım
Birlikte çok çok güzel vakit geçirdik ve öyle böyle yürümedik evden çıkmadan belime adımsayarımı taktım ve eve gelene kadar 6680 adım atmıştım tabi evde de baya dolandım sonrasında yani kesin 7000 i geçmiştir ki bu bile benim için çok çok iyi

Müthiş bir kahvaltı sayesinde iç açlık hissetmedim ( Öğlen eşim döner yerken ben 2 büyük kutu ayran içtim )
Dışarı işleri bitince çocukları evden alıp KVye gittik oradada şekersiz Nescafemi içince akşama kadar hiç hiç açlık hissetmedim
Hatta aklımdayken yediklerimide yazayım;

Kahvaltı; ( 07:40 )
2 yumurtalı ve hakiki Tereyağlı omlet
1 dilim beyaz peynir
10 zeytin
1 salatalık
3 cherry domates
1 avuç kiraz

ara; ( 09:00 )
Şekersiz Türk Kahvesi

ara2;
2 kutu ayran ( 2 x 300 ml )

ara3;
1 şekersiz Nescafe

Akşam; ( 19:00 )
5 ufak mücver ( yağsız tavada pişti içinede çok çok az yağ döktüm )
1 ufak kase cacık
1 orta boy kase bol dereotlu, maydanozlu marul salatası ( bol limonlu )

Birazdan şekersiz Türk kahvemide içer kapanışı ilan ederim
Çok şükür bugünüde hasarsız atlattım ( ki sabah düne nazaran 200 gr eksi gördüm )

Ablacimmm supersinn. Karikoca keyif yaptinizz demek ne mutlu size. Adimlarinda muhtesem ben sanirim bugun sadece 30 adim atmisimdir ayyyyy senin yerine ben sabirsizlaniyorum resmen ikili rakamlara yaklastin :))

Ablacimmm supersinn. Karikoca keyif yaptinizz demek ne mutlu size. Adimlarinda muhtesem ben sanirim bugun sadece 30 adim atmisimdir ayyyyy senin yerine ben sabirsizlaniyorum resmen ikili rakamlara yaklastin :))

Sorma canım valla tam keyif oldu bugün
Hatta yarın sabahta devamı var iki cift çocukları evde bırakıp sabah erkenden kahvaltıya gidiyoruz dışarı ( tabi evden götüreceğiz ) Aslında çocuklarla istedik gidelim ama hepsi inatla biz sabahın köründe kalkmayız işte tatildeyiz falan işte kocaman olduk kalalım ya evde diye diretince bizde tamam dedik arkadaşında çocuklardan biri 14 diğeri 12 yaşında benimki zaten koca kız ve üstelik daha evvelde yanlız kaldı hepsi evde

Şöyle çocuksuz güzel güzel sohbetimizi edelim bizde dedik Sepetimide şimdiden hazırladım ( tabi bir tek hazırladığım kahvaltılıkk kapları ekleyeceğim sabah dolaptan alıp ) hatta Türk kahvesine kadar düşünüp cezvemi ve fincanlarımı bile ekledim tabi diğerlerinin haberi yok eşimde dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…