- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
Cuma gunude paylastim benncanimHaftalık Menü Paylaşım Tablosu[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
( 8-14 haziran)
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[TR]
[TD]asea[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD][/TR][TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD][/TR][TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Derya_45[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD][/TR][TR]
[/TR]
[TR]
[TD]maya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Masalim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selvoş[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[/TR]
[TR]
[TD]umutsuzvaka[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasmin17[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD][/TR][TR]
[/TR]
[/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR]
[/tr]
[TR][/tr]
ay biliyorum bende doldurmuştum önizlemede doğru görünüyor sonradan böyle anlamadım neden bi yeri yanlış yazıyorum amaCuma gunude paylastim benncanim
Hakketen neoldu bize kizlar ya. Bu hafta ceki duzen verelim kendimize. Ben yarin basliom ip atlamaya. Bide brsey itiraf edicem bugun morelim bozuk. Zor bi surecten geciyorum... Bugun aksam yemegi yerine aburcubur yedim tesellim olarak. Ama artik oyle seyler yemek yok. Sadece saglikli beslenecem ve en iyi cardio ip atlicam yarin. Suan yine sistigimi goruyorum.. Pff. Morel 0.
Aynen abla bu sondu menuler yarindan itibaren hergun duzenli geliyor. Bugun yuvka yedigim iicin utaniyorum yazmaya :)yasminciiik bu sondu tamam mı kuzum kendi iyiliğimiz için bir daha böyle şeyler yapmıyoruz zaten yaparsak da abur cuburla birlikte cezamızı da yiyoruz okayrıca tatlım menülerini de göremedim haniler nerdeler acaba
yaz yavrum sen yaz bende cezanı düşüneyimAynen abla bu sondu menuler yarindan itibaren hergun duzenli geliyor. Bugun yuvka yedigim iicin utaniyorum yazmaya :)
45derya45 evet hepimizin endişeleri var ama rabbim yardım edecektir ben yürüyüş saatimi değiştirmiycem sadece sıcak günlerde evde leslie uygulamayı düşünüyorum.hayırlısı ile kilo almadan çıkmak nasip olur inş.
45derya45 disarida yuruyus yapamicam ramazan boyunca cunku kibris cok sicak ancak 19.30 gibi yuruyuse cikabilirim o saaattede iftar hazirligi olucak o yuzden leslie yapcam mecbur.. Aksamlarida cafede oluruz yuruyus imkansiz benim icin ramazanda
kızlaaar bülbülden size bir haber vartakıma sıkı yönetim geldi artık herkesin her gün spor yapmasını rica ediyorum öyle çok yoğun çok abartı olmasına gerek yok kendinize göre bir şeyler yapanlarınız veya çalışanlarınız olduğunu biliyorum ama ben sadece hergün düzenli olarak kendinize ayıracağınız fazladan bir 30 dk istiyorum sizden. bu; 30 dk yürüyüş, 2 mil leslie veya 30dk egzersiz, aerobik vs olabilir. bunun için pazartesiden itibaren haftalık spor takip çizelgesi hazırlayacağım ve herkes takip edilecek. mazeretsiz olarak spor yapmayan, haftalık menü paylaşım tablosunda yine mazeretsiz olarak eksik olan arkadaşlar sarı kart alacaktır. ayrıca artık her kaçamak içinde ceza uygulanacaktır.
silkelenme vaktimiz geldi kızlar bende dahil olmak üzere bundan sonra hepimiz azami çabayla kurallara düzgün uyarak, diyetimize ve sporumuza dikkat ederek takımımızı ilk üçe ve tabiki kendimizi de görmek istediğimiz fiziğe sokacağız
diymi bende öyleyim yeterki bir bahanem olsun ki onuda çabucak üretebilirimvalla en iyisi bu sanırım şahsım adına çabuk salıveriyorum. beni anca bunlar düzene sokar. ben uyarım canım. eksik menülerimide tamamlıycam birazdan inşallah
Ablacimmm supersinn. Karikoca keyif yaptinizz demek ne mutlu size. Adimlarinda muhtesem ben sanirim bugun sadece 30 adim atmisimdirSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
GEzenti Oynakbaşı geldiiiiiiiiiii
Sabah erkenden kahvaltımı ettikten sonra eşim saat 10 buçuk gibi hadi hazırlan Eminönüne inelim diyince anında hazırlanıp kendimi dışarı attım
Birlikte çok çok güzel vakit geçirdik ve öyle böyle yürümedikevden çıkmadan belime adımsayarımı taktım ve eve gelene kadar 6680 adım atmıştım tabi evde de baya dolandım sonrasında yani kesin 7000 i geçmiştir ki bu bile benim için çok çok iyi
Müthiş bir kahvaltı sayesinde iç açlık hissetmedim ( Öğlen eşim döner yerken ben 2 büyük kutu ayran içtim)
Dışarı işleri bitince çocukları evden alıp KVye gittik oradada şekersiz Nescafemi içince akşama kadar hiç hiç açlık hissetmedim
Hatta aklımdayken yediklerimide yazayım;
Kahvaltı; ( 07:40 )
2 yumurtalı ve hakiki Tereyağlı omlet
1 dilim beyaz peynir
10 zeytin
1 salatalık
3 cherry domates
1 avuç kiraz
ara; ( 09:00 )
Şekersiz Türk Kahvesi
ara2;
2 kutu ayran ( 2 x 300 ml)
ara3;
1 şekersiz Nescafe
Akşam; ( 19:00 )
5 ufak mücver ( yağsız tavada pişti içinede çok çok az yağ döktüm )
1 ufak kase cacık
1 orta boy kase bol dereotlu, maydanozlu marul salatası ( bol limonlu )
Birazdan şekersiz Türk kahvemide içer kapanışı ilan ederim
Çok şükür bugünüde hasarsız atlattım ( ki sabah düne nazaran 200 gr eksi gördüm)
Ablacimmm supersinn. Karikoca keyif yaptinizz demek ne mutlu size. Adimlarinda muhtesem ben sanirim bugun sadece 30 adim atmisimdirayyyyy senin yerine ben sabirsizlaniyorum resmen ikili rakamlara yaklastin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?