Ayy baldane aynentam anlamıyla mevsimlerden şeker
Abur cubur olmaz tatlimmmm olmazz takimi toparlamamis lazimm eksilere dustukHakketen neoldu bize kizlar ya. Bu hafta ceki duzen verelim kendimize. Ben yarin basliom ip atlamaya. Bide brsey itiraf edicem bugun morelim bozuk. Zor bi surecten geciyorum... Bugun aksam yemegi yerine aburcubur yedim tesellim olarak. Ama artik oyle seyler yemek yok. Sadece saglikli beslenecem ve en iyi cardio ip atlicam yarin. Suan yine sistigimi goruyorum.. Pff. Morel 0.
Deryam ben sabah uyaninca 2 mil leslie yapmayi planliyorum.. Tamamen karatay uygun beslnicem.. Sahurda karatay kahvaltisi+ 1 bardaj sut ve bir meyve eklicem.. İftarada corba+ sebze yemegi+ et/tavuk/balkk+ 1 meyve+ yogurt sonrasindaa hic bisey yemicem bitki cayi su ve ayran disinda.. Haftada iki kez kuru meyvelerden komposto yapicam.. Tatli ihtiyacim icin.. Gece yatmadan 1 mil leslie +mekik+ twist yapip uyuyacam planim bu.. Dondurucu konusunda ben bisi diyemiyorum canim.. Cunku dondurucuya sebze koymuyoeum yiyemiylrum ben onlari sonra.. sadece nohut fasulye vs vs.. Ramazan planim bu insallah uyarim..selam kızlar günaydınlar herkese
bu hafta resmen batmışız. kendi adıma konuşayım bu hafta kaçamaklı bir hafta oldu 2 kez dondurma yedim biraz karbonhidrat artı çıkarım diye korkuyordum ki sabit çıkmaya sevindim. ama menü yazmamın bununla alakası yoktu biraz hastalık biraz yoğunluk.
dünkü menümden başlayıp düzgün bi hafta geçirmek istiyorum bu hafta
sabah : domates salatalık zeytin peynir yarım simit
öğle : az mercimek çorbası, 4 köfte ve salata
akşam : 2 lahmacun 1 bardak ayran
su 2 litre
spor : 1, saat basketbol oynadık eşim kızım ve ben bayağı bi koştum terledim bu sayılır sanırım.
yalnız leptin saatleri pek olmadı maalesef. zaten beni hep bu yaz mevsimi yakıyo çalışma saatleri uzayınca geç çıkmaya başlayınca düzeni kaçırıyorum. sanırım akşam yemeğimi işte yiyip gitmem gerekecek. önümüz ramazan bakalım neler olacak.
kızlar ramazanda nasıl olacak yürüyüş işini nasıl yapıcam onu bi kararlaştıramadım kafamda. sabah kızı okula bırakma derdi bitince rahat olacak diyodum araya ramazan girdi. sanırım bir haftalık yemeğimi pazardan yapıp akşam iftardan sonra çıkmak en mantıklısı olacak. yada bir şeyler hazırlayıp dondurucuya atmak. fikir verirseniz çok sevinirim hem karataya uygun olsun hem pratik olsun yada dondurucu için fikirlerinize ihtiyacım var ağlıcammm valla yaz geldimi çalışmaktan bıkıyorum resmen...
hem kızımda yanımda olmuyo offffffff
aynen canım benim kendi iyiliğimiz ve takımımız için hepimiz uyacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?