Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben cuma gününü paylasmistim

Super olur tamamdır ben de uyarım

Çarşamba menum eksik kalmış
sabah karatay kahvaltı
ara kahve
öğle okulda çiğ köfte yapıldı bir porsiyon
ikindi misafir geldi kısır yaptım ben öğle çiğ köfte yediğim için iki y k aldım bir dilim börek bir küçük dilim muhallebili tatlı yedim
Su 3 litre
yürüyüş 30 dakika

Merhaba kızlar bugün sabah iki günlüğüne Kapadokya turu yapalım diye çıktık dolasiyoruz bir hayli yoruldum bebekle clock zormuş gezmek neyse yarın geri dönecez inşallah
sabah yolda kahvaltı salonunda kahvaltı yaptık ekmek 1 yumurta bir kaşık patates salatası 1 kaşık sosis zeytin domates salatalık
ara 1 dondurma
akşam karışık ızgara salata ayran 1 dilim etliekmek
Su yaklaşık 2 litre
Yürüyüş en az 3 saat ama temposuz herkese iyi geceler

Gunaydinnnn asklarr size guzel pazargunu diliyorum. Ve size iyi haberim var. Artik uyku duzenimi cabalamadan duzene koydum kac gundur 12de uyuyorum ve erkenden kalkiyorum sukur bunuda duzelttim kalkip guzel gzel kahvaltimi yapicam yumurtalari ocaga koyim yesilliklerimi haziroiyim. Yesulcayimida :)) ve baslayim 3+ litre su icmeye. Belki bi kac saat sonra kuzumu alir disarda gezdirirm oyyyy teyzemmmm dun ilk adimlarini atti coksukur Maymun oldum karsisinda destekleyerek askimbenim

Ohh ohh degmeyin keyfme yaneeee supersiniz doya doya eglenin karikoca. Ustelik evden kendin goturmek daha bi guzel oluyorr Kizlar artik buyudu ablacim dogal boyle istemeleri

dünkü menüm
sabah: 2adet haşlanmış yumurta, salatalık, peynir, 3-4 ceviz, bir bardak süt
ara: bir bardak süt
akşam: 2 adet haşlanmış yumurta, biraz tereyağında çevrilmiş kabak,iki üç kaşık pirinç
gece: 1 bardak süt
spor: 30 dk egzersiz + 50 bisiklet ( 100 e tamamlayamadım )
su: 2 lt

Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

( 8-14 haziran)

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]asea[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD][/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD][/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Derya_45[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD][/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]maya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Masalim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]selvoş[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD][/TR]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]umutsuzvaka[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Yasmin17[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD][/TR]
[TR]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE][TR]

[/tr]

[TR][/tr]

sonunda düzeltebildim listeyi nedense satırlar karışmış listede hala eksik yazdığım varsa söylersiniz güzeller

Kizlar 10 uncu ayda yeni bir meslege baslicam. 1 yil suruyor. Nasil diyorsunuz bilmiyorum kres ogretmenimi ana okul ogretmenimi:)) iste o meslegi sectim. Ogretmen olucagim in sha Allah. Seneyede hostesimmm :)) bekliyemiyorum hostes olana kadar. Ama ilj bu meslego almam sart seviyeni yukseltmek icin. 1 seviye yukselmem lazim onuda anaokul ogretmenligiyle yapicam sonrada kabin memuru in sha Allah

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Gezenti Oynak başı ancek gelebildi

Gece çok geç yatmama rağmen sabah 6da hortladım Huyum kurusun gezme oldumu ak ciğerim görünüyor anında erkenden ayaklanıyorum
Sabah 07:15de evden çıktık arkadaşlarımızıda alıp Emirgan Korusuna gittik
Çok güzel ve Karataya uygun güzelce kahvaltımızı ettik hatta giderken cezve ve kahvemide yanıma almıştım üzerine bir güzelde şekersiz kahvemi yapıp içtim

Çocuklar evde kaldıkları içinde hepimiz bir yandan çok rahattık bir yandanda ay bir dahakine kesin çocuklarlada gelelim dedik ( bir an oh çeksekte vicdanımız el vermedi pek çocuksuz fazla eğlenmeye tabi yinede çok güzel vakit geçirip uzun uzun sohbetler ettik )
Öğleden sonra saat 2yi buldu eve gelmemiz ( arkadaş oğlu çok istiyor diye birde saz almaya gidebilirmiyiz diyince kızımın gitarını aldığımız dükkana götürdük onları )
Nasıl yorulduysak karı koca az şu koltuğa oturalım sonra üzerimizi değiştiriz dedik uyuya kalmışız
DAha yeni kendime geldim

Bu arada dün okadar sağlıklı ve hafif bir gün geçirmeme rağmen yine 1 kg artı çıktım bu sabah ama yinede keyfimi kaçırmadım eve gelincede zaten acıkınca kuruyemiş yedim 1 avuçtan az fazla

Hayırlı olsun canım çok sabır gerektiren ama güzel bir meslek seçmişsın
Rabbim inşallah hayırlısıyla mezun olmayıda nasip eder ....Aminnnn
Herşey gönlünce olur biraz daha kilo verincede fıstık gibi bir hostes olursun inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Cok tesekkyrler ablacum kayidimi yarin yaptieiyorum in sha Allah 1 sene suruyor kisadan bi okul sectim ve kesinlikle cok odevlerle bogusacagim ama olsub hersey hayalim hosteslik icin. Aynen kilo veripozguvenli bi hostes olyrum :))) canimbenim ne guzel gun gecirmissin Kiznin gitarida oldugunu bilniyordum calabiliyormuu

inşallah kuzum oruçtan yana şükür sıkıntım yok ama işe gelmekten dolayı uyku sıkıntısı yaşıyorum ben o beni çok korkutuyo... bu arada özledimmm seniiii

evet ramazanda malesef uyku sorunu var ben evde olmama rağmen ben bile çekiyorum çalışana daha zordur.hepimize yoğun olan bu ay hayırlı olsun.canım benim bende seni özledim

vuuuuu kaptan sıgaya çekiyo bizi haklı bence de. seni seviyoruz Sweetdimple artık seni utandırmak istemiyoruz.en iyisi böyle olacak bence de

Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese Hayırlı sabahlar ve bol eksili bir hafta diliyorum

Ramazanın başlamasına kaldı 4 gün İnşallah Ramazanıda anlımızın akıyla laikiyle orucumuzu tutup Bayrama kadarda bol eksi görürüz ...Aminnnnn
Bugün kızçemle temizlik yapacağız inşallah Hesapta kızkardeşimle dışarda kahvaltı edip sonrada onun evinin tadilat temizliğine yardım edecektik ama ustalar sağ olsun biraz savsaklayınca işleri bitmemiş bizde hazır o arada kendi evimizin temizliğini RAmazan girmeden bitirelim dedik
Maşallah kızımın bu ara bir titizliği üzerinde ki sormayın gitsin Kendi odasını ve banyoyu dün temizlemiş ben bir ara uyuyakaldığımda Kalktığımda görünce tabi şaşırdım ama bana ne oldu anlamıyorum hoşuma gidiyor temizlik yapmak diyor
Bİr tek salon ve yatak odasıyla balkon kaldı temizlenecek ( mutfağı saymıyorum çünkü dolap içlerini daha yeni temizlemiştim zaten

Şu temizliğimiz bugün en geç yarın bitincede Ana kız Ramazanda bitirmek üzere Hatim başlayalım istiyoruz tabi ilk fırsatta Eyüp Sultana inip bir tane daha Kuran alalım istiyoruz çünkü birini Annemlere vermiştik eee onlarda gelince yine hatim başlar tek kuranlada zor olur

EVet canım 3 tane gitarı var cadının
3 sene evvel ilk gitarını aldık hatta hafiften ilerletmeye başlayınca bizden Akustik Gitar istedi ve okulun Orkestrasındaydı ( tabi o zaman daha çok hafif başlamışlardı çalmaya ) En son Elektro gitar diye tutturdu onuda aldık ama maalesef aldıktan 3 ay sonra dersler yoğunlaşınca bir daha pek eline alamadı
Notaları olunca çalabiliyor bakarak ama ezbere ancak bir iki basit parça Çok isterdim her şarkıyı çalabilmesini ama şimdi liseyede başlayınca sanmıyorum fırsatı olsun

Daha dün eşim bana dedi Aşkım ya sen çalmayı öğrensene bak hazır gitarlarda evde varken Bakalım şu kuzuda Anaokuluna bir başlasın ya belediyenin bedava kurslarından birine yazılırım yada kendi kendi kendime öğrenmeye çalışırım ( kızımda ufaktan öğretir fırsat buldukça ) zaten ufakkende çok istiyordum gitar çalmayı öğrenmeyi ama sağ olsun Anneme göre hep gereksiz birşeydi sen okuluna yoğunlaş boş işlerle uğraşma derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…