Ben cuma gününü paylasmistimHaftalık Menü Paylaşım Tablosu[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
( 8-14 haziran)
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[TR]
[TD]asea[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD][/TR][TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD][/TR][TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Derya_45[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD][/TR][TR]
[/TR]
[TR]
[TD]maya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Masalim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selvoş[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[/TR]
[TR]
[TD]umutsuzvaka[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasmin17[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD][/TR][TR]
[/TR]
[/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR]
[/tr]
[TR][/tr]
Super olur tamamdır ben de uyarımkızlaaar bülbülden size bir haber vartakıma sıkı yönetim geldi artık herkesin her gün spor yapmasını rica ediyorum öyle çok yoğun çok abartı olmasına gerek yok kendinize göre bir şeyler yapanlarınız veya çalışanlarınız olduğunu biliyorum ama ben sadece hergün düzenli olarak kendinize ayıracağınız fazladan bir 30 dk istiyorum sizden. bu; 30 dk yürüyüş, 2 mil leslie veya 30dk egzersiz, aerobik vs olabilir. bunun için pazartesiden itibaren haftalık spor takip çizelgesi hazırlayacağım ve herkes takip edilecek. mazeretsiz olarak spor yapmayan, haftalık menü paylaşım tablosunda yine mazeretsiz olarak eksik olan arkadaşlar sarı kart alacaktır. ayrıca artık her kaçamak içinde ceza uygulanacaktır.
silkelenme vaktimiz geldi kızlar bende dahil olmak üzere bundan sonra hepimiz azami çabayla kurallara düzgün uyarak, diyetimize ve sporumuza dikkat ederek takımımızı ilk üçe ve tabiki kendimizi de görmek istediğimiz fiziğe sokacağız
Ohh ohh degmeyin keyfme yaneeee supersiniz doya doya eglenin karikoca. Ustelik evden kendin goturmek daha bi guzel oluyorrSorma canım valla tam keyif oldu bugün
Hatta yarın sabahta devamı variki cift çocukları evde bırakıp sabah erkenden kahvaltıya gidiyoruz dışarı ( tabi evden götüreceğiz ) Aslında çocuklarla istedik gidelim ama hepsi inatla biz sabahın köründe kalkmayız işte tatildeyiz falan işte kocaman olduk kalalım ya evde diye diretince bizde tamam dedik arkadaşında çocuklardan biri 14 diğeri 12 yaşında benimki zaten koca kız ve üstelik daha evvelde yanlız kaldı hepsi evde
Şöyle çocuksuz güzel güzel sohbetimizi edelim bizde dedikSepetimide şimdiden hazırladım ( tabi bir tek hazırladığım kahvaltılıkk kapları ekleyeceğim sabah dolaptan alıp ) hatta Türk kahvesine kadar düşünüp cezvemi ve fincanlarımı bile ekledim tabi diğerlerinin haberi yok eşimde dahil
kusura bakma tatlım sayfa arasında geçerken sanırım taslağı kaydet dememişim selvoşunki de silinmiş mesela düzeltirim hemenBen cuma gününü paylasmistim
Kizlar 10 uncu ayda yeni bir meslege baslicam. 1 yil suruyor. Nasil diyorsunuz bilmiyorum kres ogretmenimi ana okul ogretmenimi:)) iste o meslegi sectim. Ogretmen olucagim in sha Allah. Seneyede hostesimmm :)) bekliyemiyorum hostes olana kadar. Ama ilj bu meslego almam sart seviyeni yukseltmek icin. 1 seviye yukselmem lazim onuda anaokul ogretmenligiyle yapicam sonrada kabin memuru in sha Allah
Hayırlı olsun canım çok sabır gerektiren ama güzel bir meslek seçmişsın
Rabbim inşallah hayırlısıyla mezun olmayıda nasip eder ....Aminnnn
Herşey gönlünce olur biraz daha kilo verincede fıstık gibi bir hostes olursun inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallah kuzum oruçtan yana şükür sıkıntım yok ama işe gelmekten dolayı uyku sıkıntısı yaşıyorum ben o beni çok korkutuyo... bu arada özledimmm seniiii
kızlaaar bülbülden size bir haber vartakıma sıkı yönetim geldi artık herkesin her gün spor yapmasını rica ediyorum öyle çok yoğun çok abartı olmasına gerek yok kendinize göre bir şeyler yapanlarınız veya çalışanlarınız olduğunu biliyorum ama ben sadece hergün düzenli olarak kendinize ayıracağınız fazladan bir 30 dk istiyorum sizden. bu; 30 dk yürüyüş, 2 mil leslie veya 30dk egzersiz, aerobik vs olabilir. bunun için pazartesiden itibaren haftalık spor takip çizelgesi hazırlayacağım ve herkes takip edilecek. mazeretsiz olarak spor yapmayan, haftalık menü paylaşım tablosunda yine mazeretsiz olarak eksik olan arkadaşlar sarı kart alacaktır. ayrıca artık her kaçamak içinde ceza uygulanacaktır.
silkelenme vaktimiz geldi kızlar bende dahil olmak üzere bundan sonra hepimiz azami çabayla kurallara düzgün uyarak, diyetimize ve sporumuza dikkat ederek takımımızı ilk üçe ve tabiki kendimizi de görmek istediğimiz fiziğe sokacağız
Cok tesekkyrler ablacum kayidimi yarin yaptieiyorum in sha Allah 1 sene suruyor kisadan bi okul sectim ve kesinlikle cok odevlerle bogusacagim ama olsub hersey hayalim hosteslik icin. Aynen kilo veripozguvenli bi hostes olyrum :))) canimbenim ne guzel gun gecirmissin Kiznin gitarida oldugunu bilniyordum calabiliyormuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?