maytabım canım sen normal diyettede iyisin sıkma canınını yola devam ....hihoyyytay sıkıldım yaa aebencim onu yeme bunu yeme ne yiicem ben yaw sabah öle arada atıştırmak zorunda kalıyorum eni konu kahvaltı hazırlıyamıyorum vaktim olmuyo bu haydutlarla 5 snyede hazırlayıp yiyorum valla neyse aman bende monti falan kalmadı galbaa hergün bişe çıkıyo yememem gereken
:roflol::roflol:haşurt huşurt ..:roflol::roflol::roflol:slm kızlar.
nasılsınız diye bakmaya geldim.
aeben hastanaden gelmiş çok geçmiş olsun canım allah beterinden korusunŞeniz
özgenin punaı neye yetmemiş onu çözemedim ama hayırlısı olsun diyorum:1hug:
benim yaşam felsefem aynı gidiyor bakalım birdeğişiklik yok.
arkadaşlarla yürüyüşe devam
takım olarak terleme eşofmanı giyiyoruz. yollarda haştur huştur yürüyoruz.
pişik olmazsak iyidir diyorumkaydirigubbakcemile3
hele durak önlerinden geçerken milleti bir görseniz bu sesler ne sesi ya atlı asker gibi dermiş cesine bakıyorlar:roflol:
harf eksikligi maytabım harf .sırnaşık şeyone demek gıı değüşük bir yazı olmuş annamadım
hakkımda iddiaya giren hatular gelim bakem yamacıma opuyorumnanaktan
elseeeeee
aebeeeennnn
ve neticeyi açıklıyorum
az sonra
biraz sonra
merak ettiniz mi haaa
az daha bekleyin yaww
oooo hemen kızmayın canımmmmm
şeyyyy
kemmmm
kümmmm
beennnnnnnnn
regl oldum :sm_cool:
waşşşş!!! çıktı bizim deli !!! kız neredesin?? kırk saattir bekliyorum heeeklava: ben takımları demiyorum hamilelik üzerine bi topic vardıda orası çok sohbetten dolayı kapatılmışş.. kilolar ne alemde bugün tartıyı yokladınmı hiç benneyaptımki
nurhayat rabbim bidaha göstermesin inş.
aebenım bende koptum yaw doranın haşurt huşurtuna dediii doraa
benımkı cıkmış kahvaltıyı hazırlıyım ayyy çok şükür insanın kocasının işten gelmesi yemek yapmaya üşenmek ekmegi sen allll banane demek çok güzelmişşşş
en cenesi düşükte hayaletimdir dimikaydirigubbakcemile3
oy oy oy 4 köşeli jetonunu seveyim senin pınarrrrrrŞeniz. özledim öveyden yakın gardaşım ...........ŞenizŞenizŞenizŞeniza.s.turkbayragiayyyy yine ben geldim tek başımayım,sizi yakalayamıyorum...neyse...kayınvalidem evinde ama biz tabiki ona gidip geliyoruz ve ben yine sizin yanınıza geşlemiyorum...bu hafta da çocukların sınavı var...ama haftaya büyük olasılık yanınızdayım ,sizleri özledim ve kocaman öpüyorum.......zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
bu ne tatlı bir smiley ama çözemedim,temizlik yapıyom mu yoksa jimnastik mi?neyse
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ayyy buda çok şeker...el çırpan nereye gitti oda çok hoştu yaaaa.....
one demek gıı değüşük bir yazı olmuş annamadım
kapı çaldı harfi eksik yazdın şimdide gene kapımı çaldıda yazdıgımı yanlış okudun ..kaydirigubbakcemile:dilcikar: hayladen bahsettim 7. takıma 10 küsür kiloyla geri girdi diye .naniknanikaa nerenle okudun hemşommm ..sırnaşık şeybediş 7. takımamı geçtiii. neden niye nasıl yaniii
delikafadulden oy oy oy 2 kilo ha süper ......kaydirigubbakcemile5İnankİ aĞlamadım
hÜzÜnlÜyÜm sadece
gÖzlerİmdekİ yaŞlar ÇıĞ gİbİ
yaĞar bÖyle hergece
gÜz gÜllerİ gİbİyİİİİm
hİÇ bahar yaŞamadıııım
ya sevmeyİ bİlmedİm yıllarca ya sevİnce geÇ kaldııııım...
Buarada kızlar ben yarın ablamlara gİdİyom topİce gİremeyebİlİrİm
Şİmdİden kİlomu bİldİreyİm
80 :)
82/2/ %2.44 doĞrumu yaptım?
klementin canım bak listen diyet açısında süper ama az yiyyorsun en azından bugün menünde sebze yemegide olmalıydı ...ilk başlarda hızlı kilo verirsin ama bırakınca çabuk alırsın ....bak öylenle akşam arasında ara ögününde yok ......ara yapsan akşam daha geç yersin ve daha az acıkırsın ...özelliklede ceviz fındık ara ögünü yapmanı öneririm . ama 10 taneyi geçmemek şartıyla ....hihoyyytİşte benim listem:
Sabah
2 dilim k. ekmeği
kk peynir
domates, biber, salatalık
Ara
3 kayısı
Öğlen
1 tabak çorba
salata
2 dilim k ekmeği
Akşam
Kızartmayı bıraktım ve yumurta kırıp yedim :)
2 dilim k ekmeği ve salatalık ile..
Bir şey diyeceğim ya kızlar. Bütün gün hiçbir sorunum olmuyor ama akşamları hem çok acıkıyorum, hem tatlı hem abur cubur istiyorum. Ve daha beşinci gündeyimNe yapıcam otururken ne yiycem ben senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?