Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

maytabım canım sen normal diyettede iyisin sıkma canınını yola devam ....hihoyyyt
:roflol::roflol:haşurt huşurt ..:roflol::roflol::roflol:
one demek gıı değüşük bir yazı olmuş annamadım
harf eksikligi maytabım harf .sırnaşık şey

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenburdayım ..sırnaşık şey

aynıyım ya 67.250 . ama sabaha artıcam içime öyle dogdu .mafoldumbendelikafadulden

benım kız bugün son dersini çalışıyor cumartasi sınav oda ona aidte açamadım pc yi ...gamyoncuiremsu

nurhayat rabbim bidaha göstermesin inş.

aebenım bende koptum yaw doranın haşurt huşurtuna dediii doraa

benımkı cıkmış kahvaltıyı hazırlıyım ayyy çok şükür insanın kocasının işten gelmesi yemek yapmaya üşenmek ekmegi sen allll banane demek çok güzelmişşşş

bediş ne oldu kıs bebe iyileştimi yavrum küvezden çıktımı ...

benimki gitti gene artvine uçuyo akşam ...-tatlicadiarzu-

durun bakım geçmişi okuyayım ay bulafı bende diyecekmiymişim ... hehe . pınarımı gördüm ne pınarrrrrrrrr.

kızlar komşum irmik helvası getirmiş :) 3 çatal yedim :))))))))))))))))))) ayyy süpperr olmuşş.. valla canım istiyoduda gittim bakkaldan irmik almıştım azönce :) başka bişey isteseymişim Allah duamı kabul edecekmiş..tühhhh..

oy oy oy 4 köşeli jetonunu seveyim senin pınarrrrrrŞeniz. özledim öveyden yakın gardaşım ...........ŞenizŞenizŞenizŞeniz

sürem doldu kalkmam lazım ....... akşama görüşürüzzzzzzzzz.........

özgeeeeeeee.. üüzüüülllmeeeeeeeeee...

one demek gıı değüşük bir yazı olmuş annamadım

aa:1shok: kusura bakmayın kızlar tam zil çalıyordu benim yazdığımda hemen yazıp kaçmıştım-tatlicadiarzu-
monti amcayı bulduğun yerde ye demiştim canımkötükedihüso hani çok sinir bozucu bişiyse gibilerinden-tatlicadiarzu-

iyi akşamlar...

bediş nereye gdiyo ben geçmişte göremedim öyle bişey

asicim hele şükür valla bizede dert olmuştusırnaşık şey çok şükür,bende biraz gecikse ay hamilemiym diye panikliyorum Rbbim isteyenlere versin

bugün yediklerim:
sabah;
1 dilim kızarmış ekmek
40 gr beyaz peynir
şekersiz çay

öğlen;
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık

ara;
2 girissini
şekersiz çay

akşam;
1 kase domates çorbası
4 ızgara köfte
1 haşlanmış patates
1 kase cacık

gece yatarkende
1 elma

delikafaduldenbukadar diyet 2 gündür kusursuz gidiyor bakalım,kütocum arada diyet epey bi gümledi şimdi yeniden motive ettim kendimi yeni bir diyet uygulamaya başladım üstelik banada çok uygun pek açlık hissetmiyorum erken kalkmaya da alıştım süper anlıyacağınzemuszemuszemuszemus

ınankı aĞlamadım
hÜzÜnlÜyÜm sadece
gÖzlerımdekı yaŞlar ÇıĞ gıbı
yaĞar bÖyle hergece
gÜz gÜllerı gıbıyıııım
hıÇ bahar yaŞamadıııım
ya sevmeyı bılmedım yıllarca ya sevınce geÇ kaldııııım...
Buarada kızlar ben yarın ablamlara gıdıyom topıce gıremeyebılırım
Şımdıden kılomu bıldıreyım
80 :)
82/2/ %2.44 doĞrumu yaptım?

ışte benim listem:

Sabah
2 dilim k. ekmeği
kk peynir
domates, biber, salatalık

Ara
3 kayısı

Öğlen
1 tabak çorba
salata
2 dilim k ekmeği

Akşam
Kızartmayı bıraktım ve yumurta kırıp yedim :)
2 dilim k ekmeği ve salatalık ile..

Bir şey diyeceğim ya kızlar. Bütün gün hiçbir sorunum olmuyor ama akşamları hem çok acıkıyorum, hem tatlı hem abur cubur istiyorum. Ve daha beşinci gündeyim Ne yapıcam otururken ne yiycem ben senağlama

bediş 7. takımamı geçtiii. neden niye nasıl yaniii
kapı çaldı harfi eksik yazdın şimdide gene kapımı çaldıda yazdıgımı yanlış okudun ..kaydirigubbakcemile:dilcikar: hayladen bahsettim 7. takıma 10 küsür kiloyla geri girdi diye .naniknanikaa nerenle okudun hemşommm ..sırnaşık şey

delikafadulden oy oy oy 2 kilo ha süper ......kaydirigubbakcemile5

aben ben sekizinci takımdan yani kardeş takım nasılsın burda gecenlerde bir diyet listesi vardı onu aradım bulamadım acaba kacıncı sayfada bir fikrin varmı

klementin canım bak listen diyet açısında süper ama az yiyyorsun en azından bugün menünde sebze yemegide olmalıydı ...ilk başlarda hızlı kilo verirsin ama bırakınca çabuk alırsın ....bak öylenle akşam arasında ara ögününde yok ......ara yapsan akşam daha geç yersin ve daha az acıkırsın ...özelliklede ceviz fındık ara ögünü yapmanı öneririm . ama 10 taneyi geçmemek şartıyla ....hihoyyyt
ve akşam yemeginden sonra ara ögünün yokmu . medem geç yatıyorsun . 1 yada 2 ara ögün yapabilirsin . 2 saat ara ile .bak tok tutucu olarak az yaglı sütü öneririn inan çok tok tutuyor ara ögünde . vede meyva ......cokacimcoook

bende menümü vereyim yanlız bugün bir yanlış yaptım . öyle yemeginden sonra nedense çok açıktım ve akşam menüsünü 4 de yedim çok acıktım ve engelleyemedim . şu andada ara ögünlerle tokum açıkmadım .

kavaltı
2 d. ekmek
omlet.
salatalık .domates.

ara .
kiraz çilek 1 kase.
2 yudum süt

öylen .
çorba.
1 tb.madımak
1 dl. ekmek .

ara
1 t. kiraz.
1 çy.br. süt

akşam .
1 tb. kuru fasulye ..
2 kş. madımak ..
1 dl ekmek

ara
10 fıstık . 4 kuru kayısı ....

şimdide belki 1 kase çorba olabilir .

öylen yarım saat . akşam üstü tempolu 1 saat yürüyüş ....

evet günün özeti buydu .... ha bide bugün 2. litreden fazla su içtim . sabaha bi mucize olmassa kilo aldım bilinki .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…