Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gec yemenin etkisiyle fazla yememis olsamda sahura kadar siskinlikten uyuyamiyorum leptini kaciriyorum sanirim. Alismisim sabahta erkenden kalkiyorum butun gun bas agrisi oluyor

aynen bende de öyle canım bütün gün başağrısı çekiyorum ama alışıcak bünye inşallah...

sahurdan sonra spor yapmayı denesen canım sporsuz olmaz ki. bu arada cumaya kadar menü bildiriminden muaf sayıyorum seni tatlım bundan sonrakileri sporunla beraber yazarsan sevinirim

Sahurdan sonra hic vaktim olmuyoki dun sabah denedim yapmayi ama cok tempolu yapamiyorum oyuzdende pek faydasini gormicem sanirim

ahhhh bülbülüm ahhh. devir ne olursa olsun zihniyet bozuk olduktan sonra, o odun herifler anasının ağzına baktıktan sonra surum maalesef değişmez. ve maalesef bunda kadınlarımızın da sessiz kalmasının etkiside var. gerek ekonomik özgürlüğün olmamasından, gerekse aile baskısından sessiz bırakılıyor maalesef. rabbim kimseye yaşatmasın evlatlarımıza da sizlerede hayırlı yazılar yazsın.

Hayirli sabahlarr hemen dunki menumu yazayim

Sahur: peynir zeytin kiymali yumurta uc dilim karpuz
Aksam: bir karniyarigin yarisi iki kasik pilav salata uc dilim karpuz 5-6 tane kayisi(kuru degil meyve) bir avuc kadar kiraz
Spor 40 dk pedal cevirdim 100 mekik
Sporu en enerjik oldugum saatte sabahleyin yaptim ama cok tempolu yapamadim pek ise yaramadi yani bugun kosu bandinda yuruyusu denicem bakalin

hoş geldin makresimmm... geçmiş olsun. ramazanda hepimiz için spor zor olucak gibi duruyor. sabah iş akşam halsizlik zorluycak yapabildiğimiz kadar yaparız artık.

ne kadar da doğru. herkeste bi üstünlük ben bilirimcilik.. kendi hatalarını görmeden başkalarının açığını arama... rabbim hidayete erdirsin hepimizi.

evettt eksik menüleri bildirme vakti geldi

çarşamba :

sabah : karatay kahvaltısı
öğle : 2 çatal fırında türlü ama nerdeyse sırf patatesti, 2 dilim mozaik pasta
akşam : 3 kaşık zeytinyağlı iç bakla

su maalesef 1,5 litre

perşembe :
sahur : 2 haşlanmış yumurta, ceviz zeytin peynir domates salatalık 1 hurma 1 kuru incir 4 bardak su

iftar : 1 hurma yarım kase tarhana çorbası, 2 kaşık güveç, bir küçük dolma, salata ve piyaz 1 kibrit kutusu kadar pide

3 bardak su

cuma :
sahur : 1 kıymalı yumurta, domates, ceviz,badem, piyaz, 1 hurma, zeytin

iftar : az mercimek çorbası, 3 kaşık güveç, 1 dolma, közlenmiş patlıcan salatası

su 1,5 litre sanırım benim bu suyu artırmadan kilo vermem çok zor, ve bitki çaylarıyla desteklemem gerekicek

Gunaydin kizlarr :))
Dunku menum
Sahur: yumurtasiz karatay kahvaltisi+ yarim dilim karpuz
İftar: yarim kase corba+ 3 kasik tavuk mantar sote+ salata+ bol ayran

3 litreye yakin su 1 litre ayran 3 kupa bitki cayi
1 mil leslie + 200 ip
Maşallah sana selvos88 gerçekten azimle devam ediyorsun

Gec yemenin etkisiyle fazla yememis olsamda sahura kadar siskinlikten uyuyamiyorum leptini kaciriyorum sanirim. Alismisim sabahta erkenden kalkiyorum butun gun bas agrisi oluyor
Bende aynı durumdayım canım sahurda ağrı kesici aldım au anda onunla ayaktayim

Sıcaklar dan benim Canım da sadece meyve istiyor az yemeye çalışıyorum

Annemle daha yeni mide kucultme ameliyatini konustum. Ben okadar cabaladim cabalastim halada cabaliyorum kac aydir birturlu olmuyor. Pazartesi ev doktorundan randevu alicam bu konu uzerinde konusacam ve seneye bu ameliyati olmak istiyorum. Benim yasim daha genc ve ben hayatimi boyle gecirmek istemiyorum. Tabikide ameliyat ilana kadar diyete elimden geldigince cabalasmaya devam. Oyle kendimi salipda yemiycem. Ya dedigim gibi dun 99.9 bugun 102,3 hani nasil insanlar bukadar cabuk kilo alabilir. Bikmis durumdayim. Bu konuyu bir ara dusunmustum ama sonra boswerdim. Ya ben oyle cok yiyen insan degilimki ama kilo verekiyorum 4 yildir al ver kilolari metobolizmam artik beni dinlemiyor. Ben simdi acta kalsam faydasini goremiorum.

canım bak hep diyoruz sen düzensiz yiyorsun ameliyatı düşüneceğine hayatını uykunu yeme düzenini toparlaman gerek,
az yiyosun evet ama sağlıksız yiyosun. düzenli beslensen yediklerini kontrol etsen ameliyata gerek yok daha yaşın ne ki. verememenin tek nedeni düzensizlik

cuma menü
sahur 1 kase domates çorba,1 adet haşlanmış yumurta, domates, salatalık ,2 adet ceviz,peynir,çay
18:30 19:30 yürüyüş
akşam:2 y.k mantar çorba(daha fazlasını canım istemedi),1 tabak zeytinyağlı fasulye,3 y.k erişte,2 y.k yoğurtlu biber kızartması,2 bardak ayran
teravihden sonra 2 top dondurma
3 lt su, 1 lt si limonlu zencefilli

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr

Hele şükür gelebildim

Takoz Laptobum sağ olsun bu ara çok daha fazla takıldığından birşeyler yazmam uzun sürüyor
Şükür kendine geldi de iki satır yazabileceğim

Bugün oruçlu değilim ( bir ara pembe akıntı gelince heh regl olacağım dedim ve sahuru yapmadım tabiki sabahda bir kalktım hala birşey yok Tövbe ya Rabbim regl kokusu alıyorum ama gelen giden yok )
Bende de nasıl bir burun varsa regl dönemi kendimden tiksiniyorum resmen kokuyorum diye düşünüyorum Senelerdir ben öyle derim eşimde güler valla çok manyak hatunsun kız öyle olsa ben neden almıyorum hiç koku der

Bugün boşuna gitti oruç gibi ( eğer akşama kadar başlamazsam sökülmeye ) bende fırsat o fırsat temizlik yapayım dedim Yarın akşam Annemler iftara bize davetli malum birde bu gece sahuru dışarda yapacağız arkadaşlarla Hep birlikte iftardan sonra sahile inip çay keyfi yapacağız en son sahuruda orada yapıp evimize döneriz tabi ben oruç tutmayacağım için sadece çaktırmamak adına bir iki lokma birşey yerim ( sonuçta herkese regl olduğumu ilan etmeyeyim ) hem gideceğimiz yerde çocuk parkı var yine gitmişken hem eğlenir hemde spor aletlerinide kullanırım

Aayy sukur kavusturana bool bol hasret giderin :)) cok sevindim yaa bu duyguyu cok iyi bilirim. Baban nedediii peki

Babamın resmen nutku tutuldu adamcağız bütün gece durup durup bana baktı şımarmıyayım diye birşey demedi ama bana baktığında gözlerinin içi gülüyordu Hani kızlar babalarını konuşmadanda anlar ya bizimkide o hesap

Seninde bünye benimkinden farksız ama eminim Ramazandan sonra çok daha güzel sonuçlar göreceğiz Allahın izniyle

Canımmmmmmmm Yüzüde yüreği kadar güzel olan kuzummmmmmm
İnan seni benden daha iyi anlayan olamaz
Aynı şeyleri bende yaşadım ve biliyorsun benim kilom seninkinden çok daha fazlaydı
Bende uzun zaman önce dellenip tamam ben bu ameliyatı olacağım dedim ( o dönem benim bir tanıdığım birde komşu ablamın bir tanıdığı ameliyat olmuştu ve ikiside baya bir kilo vermişlerdi ve acıkcası bana çok cazip gelmişti ameliyat olup çabucak kilolardan kurtulmak )
Allah razı olsun Adaşım Sweetdimple olsun Moni ( Ayşemmmm ) olsun başta olmak üzere herkes karşı çıktı bu ameliyat fikrime ve KKdaki tüm arkadaşlarım ( tabi ailemde ) beni vazgeçirmek için baya dil döktüler hatta o zaman doktordan randevu bile almıştım doktordan ve bir gün kala vazgeçtim Şimdi hep diyorum iyiki vazgeçmişim diye
O ameliyat olan iki kişi ( biri geçen sene ameliyat oldu diğeri 1.5 sene evvel ) şu anda hiç iyi durumda değiller maalesef
1.5 sene evvel ameliyat olan hızlı kilo vermeden dolayı beyninde oluşan bir kan pıhtısının patlaması yüzünden felç geçirdi resmen aylarca komada yattı ve şu anda konuşmaya başladı ama hala yürüyemiyor doktor kesinlikle vucudunun ani kilo vermeye dayalı bir tepki verdiğini söylemiş
Diğer ameliyat olan tanıdık ( almanyada ) ameliyat sonrası her lokmada kusmaktan bir hal olmuş 1 fincan çay içtikten sonra 1 lokma bile birşey yediği an çıkartıyormuş ve resmen kusmamak için hiç yemek yemiyormuş oda baya kilo vermiş ama ani kilo kaybı yüzünden felaket sarkmaları olmuş ( normal beslenerek verilen kilolarda cilt yavaş yavaş kendini toplayabilir ama hızlı olunca resmen sarkan deriler kalıyor ve tekrar bir ameliyata gerek oluyor ki o ameliyatta çok ağrılı bir ameliyatmış araştırmıştım hep ) Hem mutsuz ve aç geziyor hatun üstelik Annem kilolarından kurtuldu ama inan 45 yaşında olduğu halde 65 gibi gösteriyor ben bile yanında daha az kırışmışım diyor
Yine sen bilirsin canım ama inan çok pişman olursun sonradan
Sen daha çok gençsin metabolizman benimki gibi saçmada olsa emin ol az sporla düzene girer ve patır patır verirsin kilolarını kız ben verebildikten sonra herkes verir ne olacak
Bence çok çok iyi düşün adım atmadan önce hiç bir şey sağlığından önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…