Gec yemenin etkisiyle fazla yememis olsamda sahura kadar siskinlikten uyuyamiyorum leptini kaciriyorum sanirim. Alismisim sabahta erkenden kalkiyorum butun gun bas agrisi oluyor
sahurdan sonra spor yapmayı denesen canım sporsuz olmaz ki. bu arada cumaya kadar menü bildiriminden muaf sayıyorum seni tatlım bundan sonrakileri sporunla beraber yazarsan sevinirim
yıl olmuş 2015 hala kendi egolarını tatmin etmek için sudan sebeplerle gelinlerine yüklenen, oğlunu doldurup onların kavgasından haz alan kayınvalideler var ha tabi birde bu dolduruşa gelip bak boşarım seni ha diye iğrenç bir tehdit savuran kocalar. üst komşumuz aynı zamanda uzaktan akrabamız kızı sabah sabah ağlattılar oruç haliyle etmedikleri kalmadı garibime bir de suçu olsa. hiç tahammül edemiyorum böyle insanlara bulsam bir kaşık suda boğarım Rabbim ırak kılsın böylelerini
Ramazanın ilk menüsüyle başlayayım menü paylaşımına
Sahur (01,40)
Yarım litre ılık su+1 incir
(02:00)
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
2 ceviz
domates salatalık zeytinyağlı ve limonlu
2 bardak yeşil çay
İftar (20:00)
Yarım litre su+1 hurma
1 kase çorba
10 dak ara
az taze fasulye, az tavuk sote, bol salata
Ara (22:00)
kiraz+yopurt
Su 2,5 litre
Bu ramazan yine sporu boşlayacak gibiyim, zaten bir aydır spor yapmadım hastalıklar yüzünden. Akşam çok halsiz düştüm bu akşam spor için uğraşacağım bakalım yapabilecek miyim
çağımızın hastalığı kendini mükemmel görme. herşey bunun yüzünden oluyo.halbuki daha naif daha anlayışlı olabilsek dünya daha yaşanılası bi yer olacak.yaradılanı yaratandan ötürü seversek sevgiyle yaralar iyileşecek.insanın komşusunun bu tarz sorunları olunca çok etkileniyo gerçekten.daha önceki evimde yeni evli bi çift gece gündüz kavga ederlerdi.uyuyamazdım huzursuz olurdum.her koyun kendi bacağından asılır ama leş kokusu yedi mahalleyi tutar derler. doğru değil mi?
Maşallah sana selvos88 gerçekten azimle devam ediyorsunGunaydin kizlarr :))
Dunku menum
Sahur: yumurtasiz karatay kahvaltisi+ yarim dilim karpuz
İftar: yarim kase corba+ 3 kasik tavuk mantar sote+ salata+ bol ayran
3 litreye yakin su 1 litre ayran 3 kupa bitki cayi
1 mil leslie + 200 ip
Bende aynı durumdayım canım sahurda ağrı kesici aldım au anda onunla ayaktayimGec yemenin etkisiyle fazla yememis olsamda sahura kadar siskinlikten uyuyamiyorum leptini kaciriyorum sanirim. Alismisim sabahta erkenden kalkiyorum butun gun bas agrisi oluyor
Sıcaklar dan benim Canım da sadece meyve istiyor az yemeye çalışıyorumHayirli sabahlarr hemen dunki menumu yazayim
Sahur: peynir zeytin kiymali yumurta uc dilim karpuz
Aksam: bir karniyarigin yarisi iki kasik pilav salata uc dilim karpuz 5-6 tane kayisi(kuru degil meyve) bir avuc kadar kiraz
Spor 40 dk pedal cevirdim 100 mekik
Sporu en enerjik oldugum saatte sabahleyin yaptim ama cok tempolu yapamadim pek ise yaramadi yani bugun kosu bandinda yuruyusu denicem bakalin
Aynenn yaa bende hic acikmiyorum sadece aserir gibi meyve cekiyo canim bu bide kendimi tutmus halim yaniSıcaklar dan benim Canım da sadece meyve istiyor az yemeye çalışıyorum
Annemle daha yeni mide kucultme ameliyatini konustum. Ben okadar cabaladim cabalastim halada cabaliyorum kac aydir birturlu olmuyor. Pazartesi ev doktorundan randevu alicam bu konu uzerinde konusacam ve seneye bu ameliyati olmak istiyorum. Benim yasim daha genc ve ben hayatimi boyle gecirmek istemiyorum. Tabikide ameliyat ilana kadar diyete elimden geldigince cabalasmaya devam. Oyle kendimi salipda yemiycem. Ya dedigim gibi dun 99.9 bugun 102,3 hani nasil insanlar bukadar cabuk kilo alabilir. Bikmis durumdayim. Bu konuyu bir ara dusunmustum ama sonra boswerdim. Ya ben oyle cok yiyen insan degilimki ama kilo verekiyorum 4 yildir al ver kilolari metobolizmam artik beni dinlemiyor. Ben simdi acta kalsam faydasini goremiorum.
Aayy sukur kavusturana bool bol hasret giderin :)) cok sevindim yaa bu duyguyu cok iyi bilirim. Baban nedediii peki
Free takimaa hosgeldimmyaaaa sabah 101.1 kg. Dun 101,5 kg diger gunde 103,5. Daha yeni iftardan oncede 99.9 kg :) istee benim vucudum boyle bellirsiz + yarin regl olucam sanirim onunda etkisi var
baldandane o yuzden biraz gec bildirim yapmak istedim :)
Annemle daha yeni mide kucultme ameliyatini konustum. Ben okadar cabaladim cabalastim halada cabaliyorum kac aydir birturlu olmuyor. Pazartesi ev doktorundan randevu alicam bu konu uzerinde konusacam ve seneye bu ameliyati olmak istiyorum. Benim yasim daha genc ve ben hayatimi boyle gecirmek istemiyorum. Tabikide ameliyat ilana kadar diyete elimden geldigince cabalasmaya devam. Oyle kendimi salipda yemiycem. Ya dedigim gibi dun 99.9 bugun 102,3 hani nasil insanlar bukadar cabuk kilo alabilir. Bikmis durumdayim. Bu konuyu bir ara dusunmustum ama sonra boswerdim. Ya ben oyle cok yiyen insan degilimki ama kilo verekiyorum 4 yildir al ver kilolari metobolizmam artik beni dinlemiyor. Ben simdi acta kalsam faydasini goremiorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?