Darisi basimiza canimm.. Ne kadar surede kac kilo verdin sen?
Günaydın meleklerimmmmmhepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah
Hoşbuldum meleğimmmm aynenn kuzummm
Kilo vermen süper umudummm asıl amacımızda bu değilmi aynen vermeye devam 10 temuzda listeye gireceksin tekrar bitanem ama ne kadar çok kilo verirsen o kadar iyi 2 hafta bildirim yapmadığın için yüzden 5 e bölünecek çünkü
Hoşbuldum balımmmmben de çok özledim bitanemm bir yanım eksikti Çok şükür kuzum yoğun bir tedavi sürecini atlattık bundan sonra kontroller olacak artık
Afiyetolsun bitanemmm rabbim kabul etsin oruçlarımızı menü süper erken saatte yürüyüşe devam etmen de süper olmuş ben geçen sene de iftardan 1 saat önce yapıyordum sporumu yine aynı şekilde yapacağım spor yapmayı da özledimsanki erken yapınca susuzluğa dayanamam gibi geliyor niyeyse
Haklısın kuzum buralara göre Kıbrıs daha sıcaktır yapabildiğin kadar bitanem zaten menülerine dikkat ettiğin sürece vermeye devam edeceksin maşallah güzel içiyorsun ben 2,5 zar zor bitiriyorum yer kalmıyor
Hepimizin bünyesi farklı ben çok az tuzlu yediğim için mi acaba hiç susamıyorum
Aman aman kimler gelmiş prensesimmm hatırladınmı buranın yollarını hoşgeldinnn kuzummmmKarne nasıl bakalımmm Çok başarılı olduğundan şüphem yok tabiiii
Ne iyi yaptın uğramakla kuzumm ama uğrayıp kaçmak yok nasılsa tatildesinnn free takıma alalım seni gelen 5 kiloyu hemen yollayalım olmaz mı
6 ayda 8 küsur verdi selvoşum49,2 ile mezun oldu
ilk hafta ister istemez insna zorlanıyor ama sonra düzen oturuyor meleğim nasıl olsun tek kelimeyle harika
Umudum çılbır gibi yapsan ya da menemen tarzı yumurtanın tok tutma özelliği tartışılmaz çünkü
Hepimiz ramazan sonrası günde 3 kez bu dansı yapsak mıMaşallah hayran oldummm sizinle de paylaşmak istedimm
BUGUNKI MENUM
Sabah: 1,5 muz 2 kayisi 1 kase yogurt
Ara: 3 buyuk hurma 2 avuc badem
Aksam: 1 kase yogurt 2 dolma
150 ip atlama yatana kadar 200 daha.
2 litre su bitirdim yatana kadar 1+ daha.
Banu abla reglim diye canimcok tatli cekioaburcubura yaklasmadigim icin bugunn muz ve hurmayla yetinmeye calistim kizmadinn dimiii
Merhabalar herkese nasılsınız keyifler yerindedir inşallah :))
Geçen temmuzdan ocağa kadar 57 den 49 a kadar düşmüştüm. İlk başta kilolarım çabuk giderken sonra kilo da azalınca bir de okul araya girip spor yapamayınca azaldı malesef.
Karne iyi kaptanım sen nasılsın asıl ne var ne yok :)) Çok özledim hepiniziii. Olur aslında free takımda sende var mısınn
Oh ohh çok güzel tam kardioluk resmen. Kaptanım sen böyle dansları çok seversin bir de persian zumbayı denesene çok zevklii
Regl öncesi pms döneminde benimde canım her şeyi çeker ama şöyle düşün bir anlık zevk mi ömür boyu özgüven mi?? Hem sabah hurma yemen iyi olmuş hem bağırsakları da çalıştırır. Bende tatlı krizlerimi ya kahveyle ya da ceviz ve sütle geçirirdim tavsiye ederim.
Hoşbuldum kaptanım
Hemen geliyor kahveler şekersizdi hepsi değil mii
Tamam ablacim hemen yaziyorum o halde aksam yemegi salata icinde tesekkurler ablacim aklimda degildi oyle yaparim
Sahur; 1 kase yogurt ( ben sahurda pekcanim bisi istemior zorla yiyorum)
Ogle 100 ip atlama 20 dk yuruyus
22:14 Iftar; her yemekten 2 yemek kasigi salata sinirsiz. ve buyuk tabagimdan kucuk tabaga gecis yapiyorum bugun.
Aksam 100 ip atlama
Iftardan sonra 20 dk yuruyus ve 100 ipatlama + 3 litre su tuketmek.
Nasil sizce?
yasminim cevap veremedim sana kuzum sürekli karar değiştiriyorsun vücudunun düzene oturması için bir şeyde karar kıl ve istikrarlı ol bana sorarsan senin için en güzeli iki öğünle karatay hem madem yoğurt seviyorsun akşama kadar ayran içersin akşamda hafif yersinYaa bugun cok mutluyum tartida 100.1 kg gordum ki dun hic zorlamadim ustelikreglim :)). Yemek yemiycem kendi yogurtkovami ayri koydum buzdolabinda aciktigimda durmadan yogurt yicem. Bide aksam yemegi corba eger icmek istesem. Mutluyum cunku bu diyeti severek uygulacagima eminim in sha Allah. Yogurda bayilirimm aslinda her yogurdu sevmem. BIRtek yunanyogurdunu cok severim 10% yagli sadece. Bayila bayila yiyom sanki sade dondurmaymis gibi :)) aiiii cokkk mutluyumm kizlar basaricam Allah in izniyle daha yeni 100 ip atladim aksama kadar daha baya yuz rakamlar ip atlarim ve 1 litre su bitirmek uzereyim
Bulbul-e Bismil abla yeni listem bu oldu yemek duzenim
saol ablacım. susuzluk yapıyordur ağrıyıGcmis olsun canim. Benimde basim cok agriyor bakamiyorum bu aralar fazla
ne demek ablacım zevktiSlm meleklerimmmmmmmHepinize hayırlı ramazanlar
geçmişin neresinden başlayacağımı bilemedimmm umudum hoşgeldin tatlım tahmin etmiştim bir sorun olduğunu aslında senden telefon bekledim telin bende olsaydı arayacaktım iyiki diskalifiye yazmamışız fakat 2 hafta izinlisin kuzum mecburen öyle yapmak zorunda kaldım ..
Öncelikle hepinizden özürdilerim sizlerin motivasyonuna hiç katkım olmadı.O yüzden son haftalardaki sonuç tamamen bana ait kabul ediyorum istikrarla kilo veren meleklerimi kocaman tebrik ediyorum hakikaten süpersiniz .Yarından itibarengeçmiş haftaları unutup yepyeni bir sayfa açalım .
Bülbülüm takımın tüm yükünü omuzlandığın için tekrar çok teşekkürler bitanesinn
Yarın uzun uzun görüşmek üzere hepinize iyi geceler hepinizi çok seviyorum
hadi bakalim yarin sabah diyete basliyorum gazam mubarek olsun umarim sizinde yardiminizla vericem bu kililolari cok banel oldu bu sozde hahahah
kızlar hoşgeldiniz aramızaYok canım daha önce yarismadim hiç :)
Kuralları okudum kabul ediyorum .
Boyum 174 kilo 73(((((
Hedefim 10 eylül de 64 olmak. Şey tatile gideceğiz de :)) inş atlatirsam bu 2 haftayı
canım bende aynıydım beceremiyordu ip atlamayı en iyisi ipsiz zıplamak ama cidden çok güzel çalıştırıyor kaslarıİppmii oo my gadd ama ben ip atlayinca kalbim agzimdan cikcakmis gibk oluyo ya atlamasini bilmiyom galiba ama bana muatehak dimi abla ac gozlu olursam sonj bu
canım ablam benim kendi cezasını da kesermiş beni de hiç yormazmışeveeettt gelelim kendi cezamı kendim kesmeye. efeniiimmm ben bu gece sahurda tost yidim diiii 2 dilim beyaz ekmek arasına az bişeyde peynir... hayır akıllım biliyosun yaniii ama işte eşime yaptım yaparken canım çekti hadi yiyim dedimmm.. bari yanına 1 yumurtacık haşla demiii.. sabah aç uyandım şimdi de ölüyorum açlıktan gur gur gur midem sabah beri.. eeee bu bi ceza ama yeter mii yetmez gelsin ilave 100 ip... hadi bakalım atla dur atlarkende tostu düşün...
süpersin abla sen maşallah sanaben kaçar kaptan bugün bana izin vermez.çekeyim eşofmanları yapayım yürüyüşümü de geleyim öpüyorum hepinizi
kesinlikle başlamalısın karataya, en iyisi buAyyy yazmayın söyle ya
Karatay a baslayasim geliyo ama çalışıyorum nasıl yapcam yemek mi tasicammm
spor yok mu ablacım acabaCuma menum
Sahur kk
Iftar corba salata ayran
Cumartesi
Sahur yok
Iftar corba salata iki köfte ayran
Pazar menum
Sahur kk
Iftar balık salata bi kaç Turşu
Bugünkü menum
Sahur kk
Iftar bi kase bamya,ayran
Hergün 1Türk kahvesi,2 maden suyu,su eskiye göre azaldı anca 2,5 lt
aminnİşte bu insana koyuyo Haklısın.. İnş en kısa zamanda hayırlısıyla atanırsın..atanırız
Caniiimmm.. Uzulme lutfen olurmu hayirlisi olsun in sha Allah seneye alinirsin. Uzme kendini hayirlisi buymus muahh
Seneye olur insallah balim uzulme lutfen
Esimin sucu kaptanim tutturdu canim cekti diye bu sicakta ikinci ana yemegi yapmaya gucum kalmadi bende cezasini spor yaparak cektim tembelligimin
Telafi olmuştur elbette selvoşumm ama ne o makarnayı yerim ne de bu sıcakta ekstra spor yapmayı göze alırım açıkçası
Esimin sucu kaptanim tutturdu canim cekti diye bu sicakta ikinci ana yemegi yapmaya gucum kalmadi bende cezasini spor yaparak cektim tembelligiminkiskaniyorum esimi bi dunya yiyor dun dedimki senin bi iftarda yediginle ben 1 hafta oruc tutarim
hoşbuldum ablamHoşgeldin meleğimmm
malesef engel olamadım kendime birazcık öyle olduMoral bozukluğun menüne yansımış kuzu
ablam benim ya umutsuzluğa kapılmamak elde değil bir bilsen herşey mi ters giderBu konuda çok haklısın eğitimini aldığın mesleği yapamamak hakikaten insnaın canını acıtıyor malesef ben de öğretmenlik mesleğimi yapamadım seni çok iyi anlıyorum kuzum .Ama sen benim gibi olmayacaksın skaın umutsuzluğa kapılma bitanem
hoşbuldum ablam
malesef engel olamadım kendime birazcık öyle oldu
ablam benim ya umutsuzluğa kapılmamak elde değil bir bilsen herşey mi ters gider
Karnenden şüphem yoktu maşallah prensesime.Ben 62-63 arası gidip geliyorum kuzum o yzüden free takıma geçmedim ama geçebilirim aslında 6,takıma karşı yarışırız neden olmasın
Ellerine sağlık tatlım elbette şekersiz şekerli kahve içen yokki aramızda
Ben bu dansı yapsam ayaklarım düğüm olur kuzumAam penguen dansını seviyorummm persian zumba bakayım yarın bakalım
Ben sana sonsuz güveniyorum zaten sendeki irade kimsede yoktur kaptanım
Bende dün akşam spordan sonra kahve içeyim dedim sabah 6 ya kadar uyuyamadım. O sırada allahtan takıma uğradım
Evet penguen dansını hatırlıyorum bende yapıyorum arada. Persian da fena bişi 10 dakikadan sonrası bende kopuyor
haklısın ablacım bu da geçer diymi
Sağlık olsun kuzum her zaman yaramazlık yapmıyorsun nasılsa.
Az çok tahmin edebiliyorum bitanem bazen olaylar üst üste geliyor ve insan neden hep ben diyebiliyor fakat sonrasında bir bakıyoruz ki aslında bizim için daha güzel bir gelişme oluyor o yüzden sabret bitanem sağlığımız yerindeyse ailemiz sevdiklerimiz yanımızdaysa gerisi bir şekilde halloluyor bugün olmazsa yarın
haklısın ablacım bu da geçer diymi
rica ederim ablam. tamamdır düzelteyim hemenEllerine sağlık bitanemm asea cuma paylaşmış tatlım oluyor arada gözden kaçırabiliyoruz
bülbül uçar kızlar size doyum olmaz ama leptin beni beklerherkese iyi geceler
Ne iyi yaptın uğramakla inan hepinizi özlüyorum arada uğrayıp iyi haberlerinizi verdinizmi benden mutlusu yok.
Bu arada menülerini bekliyoruz şekercik tam da taze fasulye zamanı
Sen 10 dk dayanabiliyorsan benim için 5 dk rekor olur o zaman. Kaptanının suçu devam ediyor çünkübir de bu konuda irade gösterebilsem
Ben de kaçıyorum tatlım herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?