Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhabalar herkese nasılsınız keyifler yerindedir inşallah :))

Darisi basimiza canimm.. Ne kadar surede kac kilo verdin sen?

Geçen temmuzdan ocağa kadar 57 den 49 a kadar düşmüştüm. İlk başta kilolarım çabuk giderken sonra kilo da azalınca bir de okul araya girip spor yapamayınca azaldı malesef.

Karne iyi kaptanım sen nasılsın asıl ne var ne yok :)) Çok özledim hepiniziii. Olur aslında free takımda sende var mısınn

Hepimiz ramazan sonrası günde 3 kez bu dansı yapsak mı Maşallah hayran oldummm sizinle de paylaşmak istedimm

Oh ohh çok güzel tam kardioluk resmen. Kaptanım sen böyle dansları çok seversin bir de persian zumbayı denesene çok zevklii

Regl öncesi pms döneminde benimde canım her şeyi çeker ama şöyle düşün bir anlık zevk mi ömür boyu özgüven mi?? Hem sabah hurma yemen iyi olmuş hem bağırsakları da çalıştırır. Bende tatlı krizlerimi ya kahveyle ya da ceviz ve sütle geçirirdim tavsiye ederim.

senasevval prenseismmmm hoşgeldinnn kahvelerini özledikk

Hoşbuldum kaptanım
Hemen geliyor kahveler şekersizdi hepsi değil mii

Eklentiler

• image.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 43

Karnenden şüphem yoktu maşallah prensesime.Ben 62-63 arası gidip geliyorum kuzum o yzüden free takıma geçmedim ama geçebilirim aslında 6,takıma karşı yarışırız neden olmasın

Ellerine sağlık tatlım elbette şekersiz şekerli kahve içen yokki aramızda

oyyy 25 sayfa okudum

yasminim cevap veremedim sana kuzum sürekli karar değiştiriyorsun vücudunun düzene oturması için bir şeyde karar kıl ve istikrarlı ol bana sorarsan senin için en güzeli iki öğünle karatay hem madem yoğurt seviyorsun akşama kadar ayran içersin akşamda hafif yersin

Gcmis olsun canim. Benimde basim cok agriyor bakamiyorum bu aralar fazla
saol ablacım. susuzluk yapıyordur ağrıyı
ne demek ablacım zevkti

hadi bakalim yarin sabah diyete basliyorum gazam mubarek olsun umarim sizinde yardiminizla vericem bu kililolari cok banel oldu bu sozde hahahah

Yok canım daha önce yarismadim hiç :)
Kuralları okudum kabul ediyorum .
Boyum 174 kilo 73 (((((
Hedefim 10 eylül de 64 olmak. Şey tatile gideceğiz de :)) inş atlatirsam bu 2 haftayı
kızlar hoşgeldiniz aramıza

İppmii oo my gadd ama ben ip atlayinca kalbim agzimdan cikcakmis gibk oluyo ya atlamasini bilmiyom galiba ama bana muatehak dimi abla ac gozlu olursam sonj bu
canım bende aynıydım beceremiyordu ip atlamayı en iyisi ipsiz zıplamak ama cidden çok güzel çalıştırıyor kasları
canım ablam benim kendi cezasını da kesermiş beni de hiç yormazmış
ben kaçar kaptan bugün bana izin vermez.çekeyim eşofmanları yapayım yürüyüşümü de geleyim öpüyorum hepinizi
süpersin abla sen maşallah sana azminin ödülünü alacaksın elbet
Ayyy yazmayın söyle ya
Karatay a baslayasim geliyo ama çalışıyorum nasıl yapcam yemek mi tasicammm
kesinlikle başlamalısın karataya, en iyisi bu
spor yok mu ablacım acaba
İşte bu insana koyuyo Haklısın.. İnş en kısa zamanda hayırlısıyla atanırsın..atanırız
aminn

Caniiimmm.. Uzulme lutfen olurmu hayirlisi olsun in sha Allah seneye alinirsin. Uzme kendini hayirlisi buymus muahh

Seneye olur insallah balim uzulme lutfen

Telafi olmuştur elbette selvoşumm ama ne o makarnayı yerim ne de bu sıcakta ekstra spor yapmayı göze alırım açıkçası
Esimin sucu kaptanim tutturdu canim cekti diye bu sicakta ikinci ana yemegi yapmaya gucum kalmadi bende cezasini spor yaparak cektim tembelligimin kiskaniyorum esimi bi dunya yiyor dun dedimki senin bi iftarda yediginle ben 1 hafta oruc tutarim

Esimin sucu kaptanim tutturdu canim cekti diye bu sicakta ikinci ana yemegi yapmaya gucum kalmadi bende cezasini spor yaparak cektim tembelligimin kiskaniyorum esimi bi dunya yiyor dun dedimki senin bi iftarda yediginle ben 1 hafta oruc tutarim

Enişte seni baltalamak istiyor olabilir mi acabaSonuçta hanımı fit olunca kıskançlık krizleri başlayacak.

Hoşgeldin meleğimmm
hoşbuldum ablam
Moral bozukluğun menüne yansımış kuzu
malesef engel olamadım kendime birazcık öyle oldu
ablam benim ya umutsuzluğa kapılmamak elde değil bir bilsen herşey mi ters gider

hoşbuldum ablam

malesef engel olamadım kendime birazcık öyle oldu

ablam benim ya umutsuzluğa kapılmamak elde değil bir bilsen herşey mi ters gider

Sağlık olsun kuzum her zaman yaramazlık yapmıyorsun nasılsa.
Az çok tahmin edebiliyorum bitanem bazen olaylar üst üste geliyor ve insan neden hep ben diyebiliyor fakat sonrasında bir bakıyoruz ki aslında bizim için daha güzel bir gelişme oluyor o yüzden sabret bitanem sağlığımız yerindeyse ailemiz sevdiklerimiz yanımızdaysa gerisi bir şekilde halloluyor bugün olmazsa yarın

Ben sana sonsuz güveniyorum zaten sendeki irade kimsede yoktur kaptanım

Bende dün akşam spordan sonra kahve içeyim dedim sabah 6 ya kadar uyuyamadım. O sırada allahtan takıma uğradım

Ben bu dansı yapsam ayaklarım düğüm olur kuzum Aam penguen dansını seviyorummm persian zumba bakayım yarın bakalım

Evet penguen dansını hatırlıyorum bende yapıyorum arada. Persian da fena bişi 10 dakikadan sonrası bende kopuyor

Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

( 15-21 haziran)

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]asea[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD][/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD][/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Derya_45[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD][/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Selvoş[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD][/TR]
[TR]
[/TR]

[TR]
[TD]Masalim[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD][/tr]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Maya[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD][/TR]
[TR]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]umutsuzvaka[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/tr]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasmin17[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD][/TR]
[TR]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE][TR]

[/tr]

[TR][/tr]

Son düzenleme:

Ne iyi yaptın uğramakla inan hepinizi özlüyorum arada uğrayıp iyi haberlerinizi verdinizmi benden mutlusu yok.

Bu arada menülerini bekliyoruz şekercik tam da taze fasulye zamanı

Sen 10 dk dayanabiliyorsan benim için 5 dk rekor olur o zaman. Kaptanının suçu devam ediyor çünkü bir de bu konuda irade gösterebilsem

Haftalık Spor Tablosu

( 15-21 haziran)

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]asea[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD][/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD][/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Derya_45[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD][/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Selvoş[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD][[/TR]
[TR]
[/TR]
[TD]Masalim[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/tr]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Maya[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD][/TR]
[TR]
[/TR]
[TD]umutsuzvaka[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/tr]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasmin17[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD][/TR]
[TR]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE][TR]

[/tr]

[TR][/tr]

haklısın ablacım bu da geçer diymi

Bende sizinle konuşunca çok rahatlıyorum mutlu oluyorum anında motivasyon salgılıyorum yehuuu
Yedim kaptanım yedim dün sahurda fasulyeyle yumurta yedim yerkende seni andım :)))
Tamamdır bugünden itibaren menüler yazılacak

Kaptanım senin iradene sonsuz güvenirim ben maşallah yapmadığın spor kalmamıştı

Ben de kaçıyorum tatlım herkese iyi geceler

İyi geceler herkese kaçamaksız bol leptinli gün geçirinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…