Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi akşamlar kızlar bugün moralim çok bozuk dokunsan ağlıycak haldeyim, ösym kadroları açıkladı bugün ve yine benim bölümüme kadro yok geneldende sadece 30 kişi alıyo şaka gibi yani yerleşme umudu başka bahara kaldı. bugün bu moral bozukluğuyla biraz saçmalamış olabilirim bütün gün bitkin hissettim depresyonda gibi kıvrıldm bi köşeye sürekli uykulu ve hıncımı boğazımdan aldım yapmasam iyiydi ama oldu bi kere umarım tartıyı çok etkilemez sizi üzmek istemem çünkü. bu arada kaptancıkım Sweetdimple ben izin istiyorum önümüzdeki pazartesi Allahın izniyle yola çıkıcaz hastane işleri için orda netim olmuycak oyüzden giremiycem buraya, bu cumadan itibaren bayram sonuna kadar izin istiyorum ablacım mümkünse

Hayırlısı olsun bitanem,hakkaten nasipten öteye gidilmiyor ne yazıkki

amin ablacım öyle tabi gidilmiyor bu da benim sınavımmış ama okadar çalışıp didinip herşeye rağmen dereceyle okul bitirip evde oturmak zoruma gidiyor

Cuma menum
Sahur kk
Iftar corba salata ayran

Cumartesi
Sahur yok
Iftar corba salata iki köfte ayran

Pazar menum
Sahur kk
Iftar balık salata bi kaç Turşu

Bugünkü menum
Sahur kk
Iftar bi kase bamya,ayran
Hergün 1Türk kahvesi,2 maden suyu,su eskiye göre azaldı anca 2,5 lt

amin ablacım öyle tabi gidilmiyor bu da benim sınavımmış ama okadar çalışıp didinip herşeye rağmen dereceyle okul bitirip evde oturmak zoruma gidiyor
İşte bu insana koyuyo Haklısın.. İnş en kısa zamanda hayırlısıyla atanırsın..atanırız

Caniiimmm.. Uzulme lutfen olurmu hayirlisi olsun in sha Allah seneye alinirsin. Uzme kendini hayirlisi buymus muahh

Slm kızlar Aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hosgelmişler...
Oglum cok sükür iyi,bende öle... Bi kaç gun 4 kilo satın aldığım Yaprağı sardım Akşamları Babasına kakalayarak ehh sahuruda beklerken iyi oldu bu sene hepsını taze sardım attım difrize zor oldu ama kısın rahatım inş

Ohh supersin ellerine saglik simdiden afiyet olsun canim cekti wallayi

Canimm yine ac kaliyosun.. Ac kalmadan saglikli zayiflaman lazim.. Cok ac kaldigin icin biraz bile yemeye basladiginda tartida artiyi goruosun..

Canimm yine ac kaliyosun.. Ac kalmadan saglikli zayiflaman lazim.. Cok ac kaldigin icin biraz bile yemeye basladiginda tartida artiyi goruosun..

Seneye olur insallah balim uzulme lutfen

<İyi akşamalr fıstıklarımmmm

Wuuuuuuu inanamiyorum tebrik ediyorum pirava pirava

teşekkürler bitanem

okyan ve deniz dedin beni benden aldınn jadecimmm diyet uzun ve sabır gerektiren bir süreç kuzum bu süre zarfında sneinle aynı duyguları yaşayan kişilerin desteği çok önemli onu da burada fazlasıyla bulacaksın emin ol

Afiyetolsun meleğim fakat kahvaltını güçlü yaparsan araya ihtiyacın olmaz tatlım öğünlerin arasında 4,5 5 saat olursa leptin hormonunun da yağlarını yakmasına şans vermiş olursun suyu biraz daha artıtmaya çalış bitanemmm spora ne zaman başlıyoruz

İdolümsün makresimmm Süper anne deyimi tam senin için sanırım

Burada tüm hayatı paylaşıyoruz tatlım özellikle oynakbasi34 sevgili adaşımın güzel tecrübelerinden feyz alabilirsinnn adaşım nerelerdesinnnn

anne tarafım çerkez baba tarafım laz kardeşler bir araya geldik mi gelsin horonla çerkes oyunları.çok keyiflidir bu dansı yapmak.ayrıca kızda maşaallah güzel oynuyo

Ooooo sizin düğünlerde kesin 1-2 kilo gider desene balım hakikaten süper oynuyor ama azeriler daha zarif oynamazmı havada uçar gibi yürümeleri ne hastayım

Aburcuburları yakınında bulundurma tatlımmm .Ooooo ne güzel bir düğün olmuş prenseslerin düğünü canlandı gözümde

İtirafını severim seninnnn o yumurtacığı haşlasaydın daha çok tok durabilirdin insnaın kendiğine ettiğini kimse etmezmiş meleğim kolay gelsin kuzum ip atlarken tövbe edersin

biz bu kadar hareketli olabilsek zaten eririz ki. Sweetdimple maşallah bizde tatar ve çerkez karışımı ama hiç bu kadar hızlı oynayanı görmemiştim.

video 2 dk ama bana izlerken sanki çok uzunmuş gibi geldi allahtan ayakkabıları çıkarmış

Sweetdimple kaptanım bugün sürünüyorum.dün gece uyuyamadım uykusuzum başım çatlıyo,spor saati yaklaştıkça dahada üşeniyorum netcem ben ya

Spor = endorfin hormonu = mutluluk üşenmek yok sizler 6, takımın meleklerisiniz

aynen balımmm nefsinle yarış, kendinle yarış, takımla yarış.... hayatta bi daha yapmam o hatayı pestilim çıktı bugün (pestil olsada yesek ) şaka şakaaaa

Demek pestillll
valla olsada yesek

Sende mi meleğimmm

kaptan geliyooooo önce ben sonra sen... canım ben pestil derken bolll cevizli dedim kiii

Tabi tabiiiii
çevir kazı yanmasın

Çoktan yaktı kazıİp atlamayı çok seviyor o yüzden cısları mı özlüyor ne

ben kaçar kaptan bugün bana izin vermez.çekeyim eşofmanları yapayım yürüyüşümü de geleyim öpüyorum hepinizi

Bana bunlarla gel balımmm

Yine vereceksin meleğimm yeter ki sitikrarlı ol kuzum vermemen için bir sebep yok.

Afiyetolsun prensesimmm .Yok kızmadım fakat regl dönemi metabolizman daha çok çalışır bu dönemi lehine çevirebilirsin kuzum.

Selam 6.takımmmm...sweetim ve onun melekleri...sizin kardeş olduğunuz bi takım var mıııı?

Aynuram hoşgeldin kuzumAma aşk olsun siz bizim kardeş takımımız değilmisiniz

Ayrıca 3, takım ve 14. takımda kardeş takımımız neden sordun tatlım

Bitanem kendini kötü hissedeceksen tutma bence .Hasta kişilerin tutması zorunlu değil ki

Ohhhh maşallah selvoşuma Aynen tatlım karatayla ramazan da çok kolay geçiyor hakikaten.

Sweetdimple kaptanim kibris cok sicak ondan sanirim cok susuyorum iftardan sonrada su ile buyuk bi ask yasiyoruz tabi sabaha kadar wcylede ayni sekilde

Wc işini sorma selvoşum ama her wc nin 40 kalori demek olduğunu düşününce buna değiyor

Ayyy yazmayın söyle ya
Karatay a baslayasim geliyo ama çalışıyorum nasıl yapcam yemek mi tasicammm

Ttalım sağlıklı beslenmek senin hakkın değilmi kaliteli sağlıklı bir yaşam sürmek isteyen tüm karataycılar yemeklerini kendileri taşıyor .Ayrıca el çantanda acil durumlar için mutlaka kuru kayısı ve çiğ kuruyemiş paketin bulunsun.

Kolay gelsin o zmn bize ben basliyorumm

Seviyorum sizi koaly gelmiştir umarım

Afiyetolsun selvoşummm oruç olmana rağmen sporun öyle güzel ki makarnayı görmedim

Oh ailece salonda .p atlama şenliği mi yaptınız kuzumKuzum aç kalmakla zayıflanmaz biliyorsun aç kalman doğru değil Sağlıklı kalorisi düşük yemekleri elbette yiyebilirsin.Kendini zorlama çünkü bir ay diyet yapmayacaksın ki tatlım yolumuz uzun o yüzden bir anda bu kadar sıkarsan bozma ihtimalin yüksek ne yazık ki

İyi akşamlar meleğimm hakkında hayırlısı kuzum o kadar oku mezun ol ama kadro olmasın
Gençlerin işi hakikaten zor Lütfen toparla kendini hiç belli olmaz erken seçim gündemde belki tekrar kadro açarlar kuzum.Tek bir şartla izin veririm meleğim depresyon yok düzenini bozmak yok sonrasında yine sen çekeceksin bitanemm.

eksik menüler gelsin
pazar
sabah: karatay kahvaltısı
ara: maden suyu
akşam: yeşil mercimek, yoğurt, bir dilim kek
su: 2,5 lt
spor: 30 dk egzersiz, 300 ip ( 100 ip önceki günden kendime verdiğim cezaydı)

Afiyetolsun canım kendi kendine ceza vermeni takdir ettim yaramazlar örnek alsın

Hoşgeldin meleğimmm

pazartesi
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: dilim ekmeğe tost, maden suyu
ara: bir dilim kek yanında iki top kadar dondurma
akşam: sebze çorbası, mantar sote, salata

Moral bozukluğun menüne yansımış kuzum

Bu konuda çok haklısın eğitimini aldığın mesleği yapamamak hakikaten insnaın canını acıtıyor malesef ben de öğretmenlik mesleğimi yapamadım seni çok iyi anlıyorum kuzum .Ama sen benim gibi olmayacaksın skaın umutsuzluğa kapılma bitanem

su ister istemez azalıyor tatlım ben de ne kadar zorlasam da 2,5 tan fazla içemiyorum

İşte bu insana koyuyo Haklısın.. İnş en kısa zamanda hayırlısıyla atanırsın..atanırız

İnşallah bitanemm mustimiz biraz daha büyümüş olur bu arada

Bugün ben de sradım tatlım ellerine sağlık parmaklarım büzüştü fakat buzlukta olması rahat oluyor .Afiyetle yemek nasip olsun canım misafirlerine

Canim felakett skiliyor off...... Kitap okuyim birazdan yine gelirim

İyi okumalar fıstığım

Ah ablası bizi bir dinlese

Sweetdimple kaptanim iftardan iki saat sonra 200 ip+ makarna icin 1 mil leslie yaptim iftarla sahur arasi leptin calissin diye agzima su yesilcay disinda lokma bile koymadim telafi olmusmudur?

Telafi olmuştur elbette selvoşumm ama ne o makarnayı yerim ne de bu sıcakta ekstra spor yapmayı göze alırım açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…