- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
Yok abla halimden memnunum ben dayanabiliyorum acliga caniminiciii beni dusundugun icin loveyouuuuCanimm yine ac kaliyosun.. Ac kalmadan saglikli zayiflaman lazim.. Cok ac kaldigin icin biraz bile yemeye basladiginda tartida artiyi goruosun..
ewet meto daha cok calisir ben bunu bu sekilde degerlendirmeye calistim kotumu yaptim ablaAfiyetolsun prensesimmm .Yok kızmadım fakat regl dönemi metabolizman daha çok çalışır bu dönemi lehine çevirebilirsin kuzum.
hahaha aynen oyle oldu kiz abla bu acliga dayanabilirim ben. Birde bu ay mecburen boyle olmak zorunda ve trdede aynen boyle yapicamOh ailece salonda .p atlama şenliği mi yaptınız kuzumKuzum aç kalmakla zayıflanmaz biliyorsun aç kalman doğru değil Sağlıklı kalorisi düşük yemekleri elbette yiyebilirsin.Kendini zorlama çünkü bir ay diyet yapmayacaksın ki tatlım yolumuz uzun o yüzden bir anda bu kadar sıkarsan bozma ihtimalin yüksek ne yazık ki
aynenn tatlimm dogru soyluyorsun ama bazen malesef nefsine uyuyor insan ne yazikki. Ama coksukur elim aburcuburlara gitmiyor artik. Bu arada biz tanismamistik memnun oldum canimmRegl öncesi pms döneminde benimde canım her şeyi çeker ama şöyle düşün bir anlık zevk mi ömür boyu özgüven mi?? Hem sabah hurma yemen iyi olmuş hem bağırsakları da çalıştırır. Bende tatlı krizlerimi ya kahveyle ya da ceviz ve sütle geçirirdim tavsiye ederim.
Ancak yazdan sonra karataya baslarim ablayasminim cevap veremedim sana kuzum sürekli karar değiştiriyorsun vücudunun düzene oturması için bir şeyde karar kıl ve istikrarlı ol bana sorarsan senin için en güzeli iki öğünle karatay hem madem yoğurt seviyorsun akşama kadar ayran içersin akşamda hafif yersin
Sweetdimple buralar şenlendi kaç sayfa geçmiş okudum bilmiyom şaşı beş oldum. nefsime yenilmedim sporumu yaptım ama baş ağrım daha yeni geçti.iftar sofrasında çorbayı içince de ağrı artık mideme vurdu onuda çıkardım .neyse şimdi iyiyim.
pazartesi menü
sahur domates, salatalık,1 kase çorba,2 adet köfte 1 dilim pide çay
18:30 19:30 arası yürüyüş(migrenim tuttuğu için performansımı etkiledi hızım düşmüş 5,5 km)
iftar: 1 kase ezogelin çorba,pirzola 2 adet avuç içi büyüklüğünde,1 avuç içi kadar pide,çoban salata
2 lt su içildi sahurda da 1 lt içerim
Ewet kizlar biletimi aldim 25 Temmuz direct konya. 24 temmuzun gecesi saat 2de ucucagimmm yalniz aaaaaa :)) annemler bi kacgun sonra gelicekler. resmen 1 ay kaldi. Ben simdi zamanimi bildigim icin asla kacirmam. Daha hirslandim bugun tartida 99.0 kg gordum gidene kadar 90 kg gorucem in sha Allah. Diyetimden herseyden memnunum. Bugun komsuya ugramistim ordada akrabasi vardi kadin mide ameliyati gecirdi midesini kuculttu bayai zayiflamis 65 kg olmus ama gorseniz oyle cirkin olmuski yasli goeunuyoeki. Gobegi sarkmis. Ve eve gelirken dedimki anneee coksukur o ameliyattan vazgectim ve sporun degerini daha cok aNlDim. Inanin igrencti goruntusu. Annem ve ablamda vardi yanimda. Kadina sordum dedim ameliyat risklimi dediki ewet cogu kisi ameliyatta oluyor. Yaa dedim icindennebicim insanlar var ya. Saglik herseyden onemli oyle kolaymi kilo icin canindan vazgecmek. Hey Allahim resmen suan cok mutluyum dogru karar verdim ve randevu yapmicam kesinlikle. Ben canimi pazardan almadim. Allah im beni yaratti ve benim canimida birtek Allah im alir.
Yok abla halimden memnunum ben dayanabiliyorum acliga caniminiciii beni dusundugun icin loveyouuuu
ewet meto daha cok calisir ben bunu bu sekilde degerlendirmeye calistim kotumu yaptim abla
hahaha aynen oyle oldu kiz abla bu acliga dayanabilirim ben. Birde bu ay mecburen boyle olmak zorunda ve trdede aynen boyle yapicam
aynenn tatlimm dogru soyluyorsun ama bazen malesef nefsine uyuyor insan ne yazikki. Ama coksukur elim aburcuburlara gitmiyor artik. Bu arada biz tanismamistik memnun oldum canimm
Ancak yazdan sonra karataya baslarim abla
Ayyy ben de öyle biliyorum da,karar defterinde kardeş takımımız çok.ben de bi tek.6.takım tutup diyerlerini sildiricem...teşekkürlerrrr...<İyi akşamalr fıstıklarımmmm
teşekkürler bitanem
okyan ve deniz dedin beni benden aldınn jadecimmmdiyet uzun ve sabır gerektiren bir süreç kuzum bu süre zarfında sneinle aynı duyguları yaşayan kişilerin desteği çok önemli onu da burada fazlasıyla bulacaksın emin ol
Afiyetolsun meleğim fakat kahvaltını güçlü yaparsan araya ihtiyacın olmaz tatlım öğünlerin arasında 4,5 5 saat olursa leptin hormonunun da yağlarını yakmasına şans vermiş olursunsuyu biraz daha artıtmaya çalış bitanemmm spora ne zaman başlıyoruz
İdolümsün makresimmmSüper anne deyimi tam senin için sanırım
Burada tüm hayatı paylaşıyoruz tatlım özellikleoynakbasi34 sevgili adaşımın güzel tecrübelerinden feyz alabilirsinnn adaşım nerelerdesinnnn
Ooooo sizin düğünlerde kesin 1-2 kilo gider desene balımhakikaten süper oynuyor ama azeriler daha zarif oynamazmı havada uçar gibi yürümeleri ne hastayım
Aburcuburları yakınında bulundurma tatlımmm .Ooooo ne güzel bir düğün olmuş prenseslerin düğünü canlandı gözümde
İtirafını severim seninnnno yumurtacığı haşlasaydın daha çok tok durabilirdin insnaın kendiğine ettiğini kimse etmezmiş meleğim kolay gelsin kuzum ip atlarken tövbe edersin
video 2 dk ama bana izlerken sanki çok uzunmuş gibi geldi allahtan ayakkabıları çıkarmış
Spor = endorfin hormonu = mutluluk üşenmek yok sizler 6, takımın meleklerisiniz
Demek pestillll
Sende mi meleğimmm
Tabi tabiiiii
Çoktan yaktı kazıİp atlamayı çok seviyor o yüzden cısları mı özlüyor ne
Bana bunlarla gel balımmm
Yine vereceksin meleğimm yeter ki sitikrarlı ol kuzum vermemen için bir sebep yok.
Afiyetolsun prensesimmm .Yok kızmadım fakat regl dönemi metabolizman daha çok çalışır bu dönemi lehine çevirebilirsin kuzum.
Aynuram hoşgeldin kuzumAma aşk olsun siz bizim kardeş takımımız değilmisiniz
Ayrıca 3, takım ve 14. takımda kardeş takımımız neden sordun tatlım
Bitanem kendini kötü hissedeceksen tutma bence .Hasta kişilerin tutması zorunlu değil ki
Ohhhh maşallah selvoşumaAynen tatlım karatayla ramazan da çok kolay geçiyor hakikaten.
Wc işini sorma selvoşum ama her wc nin 40 kalori demek olduğunu düşününce buna değiyor
Ttalım sağlıklı beslenmek senin hakkın değilmi kaliteli sağlıklı bir yaşam sürmek isteyen tüm karataycılar yemeklerini kendileri taşıyor .Ayrıca el çantanda acil durumlar için mutlaka kuru kayısı ve çiğ kuruyemiş paketin bulunsun.
Seviyorum sizi koaly gelmiştir umarım
Afiyetolsun selvoşummmoruç olmana rağmen sporun öyle güzel ki makarnayı görmedim
Oh ailece salonda .p atlama şenliği mi yaptınız kuzumKuzum aç kalmakla zayıflanmaz biliyorsun aç kalman doğru değil Sağlıklı kalorisi düşük yemekleri elbette yiyebilirsin.Kendini zorlama çünkü bir ay diyet yapmayacaksın ki tatlım yolumuz uzun o yüzden bir anda bu kadar sıkarsan bozma ihtimalin yüksek ne yazık ki
İyi akşamlar meleğimm hakkında hayırlısı kuzum o kadar oku mezun ol ama kadro olmasın
Gençlerin işi hakikaten zorLütfen toparla kendini hiç belli olmaz erken seçim gündemde belki tekrar kadro açarlar kuzum.Tek bir şartla izin veririm meleğim depresyon yok düzenini bozmak yok sonrasında yine sen çekeceksin bitanemm.
Afiyetolsun canım kendi kendine ceza vermeni takdir ettim yaramazlar örnek alsın
merhaba kızlar 2 gündür uğrayamadım sayfa coşmuş oku oku bitmedi pazar günü ufak bir kaza atlattım iki gündür morluklarla uğraşıyorum bugün ağrılarım biraz daha az Allah'a Şükür ki ucuz atlattım. Pazar günü akşam misafirliğe gitmiştim. Evden çıktım kucağımda da bebeğim vardı merdivenin ilk basamağına basmamla beraber ayağım kaydı oğumla beraber 7 basamak düştük Allaha şükürler olsun oğlum zarar görmedi herhangi bir yere çarpmadı o ama benim bacağım kolum bir hayli kötü durumda en azından kırık çıkık yokAma çok korktuk yavrum iki gündür herşeyden herkesten korkuyor
çok sağol canım evet canım sürekli onunla beraberim evde uyurken bile yanından ayrılmamaya çalışıyorumahhhh canım benim geçmiş olsun, rabbim beterinden korusun. çocuklar çook çabuk etkileniyorlar bu takım şeylerden biraz daha fazla ilgilen ki onunla güvende olduğunu anlasın, kuzum benim kıyamam.. tekrar geçmiş olsun canım.
Bugunku menum
Sahur: eksiksiz karatay+ 1 bardak yesilcay
İftar: 1kase sebze corbasi+ 1 dilim firinda makarna+ salata+ 1 bardak ayran+ 2 parca karpuz
2 litre su uyuyana kadar 1 litre daha gider+ 2 kupa bitki cayi
1 mil leslie+200 ip+ 50 mekik+30 squat( birazdan 200 ip daha atlicam)
iyi akşamlar kızlar bugün moralim çok bozuk dokunsan ağlıycak haldeyim, ösym kadroları açıkladı bugün ve yine benim bölümüme kadro yok geneldende sadece 30 kişi alıyo şaka gibi yani yerleşme umudu başka bahara kaldı. bugün bu moral bozukluğuyla biraz saçmalamış olabilirim bütün gün bitkin hissettim depresyonda gibi kıvrıldm bi köşeye sürekli uykulu ve hıncımı boğazımdan aldım yapmasam iyiydi ama oldu bi kere umarım tartıyı çok etkilemez sizi üzmek istemem çünkü. bu arada kaptancıkımSweetdimple ben izin istiyorum önümüzdeki pazartesi Allahın izniyle yola çıkıcaz hastane işleri için orda netim olmuycak oyüzden giremiycem buraya, bu cumadan itibaren bayram sonuna kadar izin istiyorum ablacım mümkünse
oyyy 25 sayfa okudum
yasminim cevap veremedim sana kuzum sürekli karar değiştiriyorsun vücudunun düzene oturması için bir şeyde karar kıl ve istikrarlı ol bana sorarsan senin için en güzeli iki öğünle karatay hem madem yoğurt seviyorsun akşama kadar ayran içersin akşamda hafif yersin
saol ablacım. susuzluk yapıyordur ağrıyı
ne demek ablacım zevkti
kızlar hoşgeldiniz aramıza
canım bende aynıydım beceremiyordu ip atlamayı en iyisi ipsiz zıplamak ama cidden çok güzel çalıştırıyor kasları
canım ablam benim kendi cezasını da kesermiş beni de hiç yormazmış
süpersin abla sen maşallah sanaazminin ödülünü alacaksın elbet
kesinlikle başlamalısın karataya, en iyisi bu
spor yok mu ablacım acaba
aminn
Sweetdimple buralar şenlendi kaç sayfa geçmiş okudum bilmiyom şaşı beş oldum. nefsime yenilmedim sporumu yaptım ama baş ağrım daha yeni geçti.iftar sofrasında çorbayı içince de ağrı artık mideme vurdu onuda çıkardım .neyse şimdi iyiyim.
günaydın canımGünaydın Günaydın fit hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?