Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

pazartesi menü
sahur domates, salatalık,1 kase çorba,2 adet köfte 1 dilim pide çay
18:30 19:30 arası yürüyüş(migrenim tuttuğu için performansımı etkiledi hızım düşmüş 5,5 km)
iftar: 1 kase ezogelin çorba,pirzola 2 adet avuç içi büyüklüğünde,1 avuç içi kadar pide,çoban salata
2 lt su içildi sahurda da 1 lt içerim

Ewet kizlar biletimi aldim 25 Temmuz direct konya. 24 temmuzun gecesi saat 2de ucucagimmm yalniz aaaaaa :)) annemler bi kacgun sonra gelicekler. resmen 1 ay kaldi. Ben simdi zamanimi bildigim icin asla kacirmam. Daha hirslandim bugun tartida 99.0 kg gordum gidene kadar 90 kg gorucem in sha Allah. Diyetimden herseyden memnunum. Bugun komsuya ugramistim ordada akrabasi vardi kadin mide ameliyati gecirdi midesini kuculttu bayai zayiflamis 65 kg olmus ama gorseniz oyle cirkin olmuski yasli goeunuyoeki. Gobegi sarkmis. Ve eve gelirken dedimki anneee coksukur o ameliyattan vazgectim ve sporun degerini daha cok aNlDim. Inanin igrencti goruntusu. Annem ve ablamda vardi yanimda. Kadina sordum dedim ameliyat risklimi dediki ewet cogu kisi ameliyatta oluyor. Yaa dedim icindennebicim insanlar var ya. Saglik herseyden onemli oyle kolaymi kilo icin canindan vazgecmek. Hey Allahim resmen suan cok mutluyum dogru karar verdim ve randevu yapmicam kesinlikle. Ben canimi pazardan almadim. Allah im beni yaratti ve benim canimida birtek Allah im alir.

Canimm yine ac kaliyosun.. Ac kalmadan saglikli zayiflaman lazim.. Cok ac kaldigin icin biraz bile yemeye basladiginda tartida artiyi goruosun..
Yok abla halimden memnunum ben dayanabiliyorum acliga caniminiciii beni dusundugun icin loveyouuuu

Afiyetolsun prensesimmm .Yok kızmadım fakat regl dönemi metabolizman daha çok çalışır bu dönemi lehine çevirebilirsin kuzum.
ewet meto daha cok calisir ben bunu bu sekilde degerlendirmeye calistim kotumu yaptim abla

hahaha aynen oyle oldu kiz abla bu acliga dayanabilirim ben. Birde bu ay mecburen boyle olmak zorunda ve trdede aynen boyle yapicam

aynenn tatlimm dogru soyluyorsun ama bazen malesef nefsine uyuyor insan ne yazikki. Ama coksukur elim aburcuburlara gitmiyor artik. Bu arada biz tanismamistik memnun oldum canimm

Ancak yazdan sonra karataya baslarim abla

Aferin sana maşallah hastayken bile spor uapıyorsun hep böyle azimli oll. Bu arada çokk geçmiş olsun canım benim ya oruçta tutuyorsan kötü olmuştur.

Migrenin tutsa da hızın gayet iyi bence tebrik ederim. Bir de karatay mı yapıyorsun bilmiyorum ama pideler fazla olmamış mı dicektim

Mide ameliyatı gerçekten çok riskli. Geçmişte okumuştum sanırım sende gençsin. Sakın ameliyat olayım deme o kilolar güle oynaya gidicek burada emin ol sen canım benim.

Malesef nefsimize uymasak burada olmazdık zaten :))) ama bence her şerde bir hayır var iyiki sizleri tanıyorum. Bende çok memnun oldum :))

Ayyy ben de öyle biliyorum da,karar defterinde kardeş takımımız çok.ben de bi tek.6.takım tutup diyerlerini sildiricem...teşekkürlerrrr...

günaydın kızlar
yoğun bir günün ardından yeni güne uykulu bir merhaba ile başladık.

dün akşam iş arkadaşlarıyla yemeğe davetliydik ardından çocukları parka götürme sözümüz vardı. zaten yorgun bitkiniz ama işte çocuklar halden anlamıyor parkta onların peşinden koş oraya koş buraya başım döndü resmen birde ramazan için etkinlikler yapmışlar ortaoyunları, zıp zıplar çıldırdılar resmen o oyundan oyuna. 2 ile 11 yaş arası 4 çocuk makres76 makresim seni dün bi kere daha takdir ettim akşam sen geldin orada aklıma. enerjileri hiç bitmiyor bütün gün zaten dükkanda yanımızdalar 1 haftadır, 4 katı in çık in çık koş onları izlerken ben yoruluyorum. akşamda aynen devam.. rabbim sağlık versin de yine koşsunlar oynasınlar inşallah.. bize dinlenmek yok.

gece saat 00,10 da eve geldik... o saatten sonra ancak ceza olan ipimin 50 sini atladım yattım sonra sahura kalkıp çayın demlenmesini beklerken bi 50 daha Allahtan altımdaki öğrenciler gittiler

merhaba kızlar 2 gündür uğrayamadım sayfa coşmuş oku oku bitmedi pazar günü ufak bir kaza atlattım iki gündür morluklarla uğraşıyorum bugün ağrılarım biraz daha az Allah'a Şükür ki ucuz atlattım. Pazar günü akşam misafirliğe gitmiştim. Evden çıktım kucağımda da bebeğim vardı merdivenin ilk basamağına basmamla beraber ayağım kaydı oğumla beraber 7 basamak düştük Allaha şükürler olsun oğlum zarar görmedi herhangi bir yere çarpmadı o ama benim bacağım kolum bir hayli kötü durumda en azından kırık çıkık yok Ama çok korktuk yavrum iki gündür herşeyden herkesten korkuyor

gelelim dünkü menüye

sahur : 2 dilim beyaz akmek arasına tost, çay, peynir = açlık
iftar : mercimek çorbası, 3-4 kaşık güveç (patateslerinden de yedim) 2 kaşık taze fasulye bir parça pide avuç içimden küçüktür kızımdan kalanı mecbur yedim ilk defa gidiyoruz ayıp olması diye bir de çoban salata bir bardak ayran

su 2 litre anca belki de yok.
spor : sadece cezam 100 ip (ama çok yorgundum)

ahhhh canım benim geçmiş olsun, rabbim beterinden korusun. çocuklar çook çabuk etkileniyorlar bu takım şeylerden biraz daha fazla ilgilen ki onunla güvende olduğunu anlasın, kuzum benim kıyamam.. tekrar geçmiş olsun canım.

çok sağol canım evet canım sürekli onunla beraberim evde uyurken bile yanından ayrılmamaya çalışıyorum

afiyet olsun canım

hakkında hayırlı olan neyse o olsun bülbülüm.. vardır elbet rabbimin kararladığı bişey, emeklerinin karşılığını misliyle versin inşallah.

evettttt yorulmasın kuzum dedimmm.

canım benim geçmiş olsun. uzun süre açlık çekince aynısını yaşıyorum bende canım. az bişey yiyince midem çıldırıyor. acaba sahurda dün gece sahurda bi ağrı kesici alıp öyle yattım dün sadece akşam üstü hafif ağrım vardı. bugün almadım bakalım ne olacak.

Günaydın Günaydın fit hatunlar
günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…