Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

buyur selmacım .......:1hug:.

hatunlar ben geldimmmmmmmmm
akşam öğününakavt
acaip şiş issediyorum
kendime yeşilmercicik yemeği yapmıştım akşama kadar acıktıkça yedim omu yaptı annamadım
yarına +bildirim yaparsam sakın şaşırmyın bu nazlı çarptı beni:))))))
nazlıcım dedimde aklıma gekldi nası geçti acaba gecesi

kızlar bi arkadaşım var takımımızda yer varmı onu alsak buraya? kilo vermeyi çok istiyor.. Nilüfer79.. etli butlu kanlı canlı :)))) katılımıda çok yüksektir.. ne dersiniz? aeben?küto?nazlım? lütfeeennnn..

Çook teşekkür ederim aebencim tavsiyelerin için. Hepsini dikkatle okuyup kafama yazıyorum merak etme. Akşam arada muhakkak meyve yerim yazmayı unutmuşum. Bütün araları hatta ana öğünleri atlasam bile geceyi atlamam çünkü çok acıkıyorum cokacimcoook Şu işim bir bitsin inşallah bu hafta sonu bitecek bir daha da iş miş görmek istemiyorum bir süre delikafadulden Bugün ikindide o yüzden yiyememiştim mesela. Ve o yüzden sebze yapamadım. Şu anda da saate bakıyorum. Siz de bakın üstte yazan saate, bakın çekinmeyin :lepi: Bu saat olmuş uyanığım. İnşallah yarın 11den önce kalkarım da buraya kilomu yazabilirim hihoyyyt

günaydınlar 6. takımın fıstıkları. dün akşam çok güzel geçti sağ salim atlattık. bu arada kilom 57,5

günaydın 6.takımn çıtırlarıa.s.
hayırlı cumlar ayrıca Bizede bol bol kilo vermeli cumalar olsuun :jeyyar:

günaydın lar ...... hayırlı cumalar ...........

nazlım tebrikler bu monti senide lara gibi yegenlige kabul etti . yakında sende mezun sun .....

nuro gelsin arkadaşlarla konuşsum benım yerim boş galiba ..bende nazlım mezun olunca girerim tekrar ..alkisalkisalkis
AAAA o saatte bende uyanıktım . eşim olmayınca uyyamıyorum . -tatlicadiarzu-

günaydın kızlar hayırlı cumalar
sanada hayırlı cumalar elifim RABBIM bu günün hatrına gönlünün muradını versin .....:Saruboceq:
günaydınlar 6. takımın fıstıkları. dün akşam çok güzel geçti sağ salim atlattık. bu arada kilom 57,5
delikafadulden gözün aydın nazlım .....kaydirigubbakcemile5darısı nişanını ve dügüne ...:Saruboceq:
günaydın 6.takımn çıtırlarıa.s.
hayırlı cumlar ayrıca Bizede bol bol kilo vermeli cumalar olsuun :jeyyar:
günaydın azracım ....Şeniz

günaydın kızlar bugün diyetin 3. günü ve ben 76.500 olmuşum 500 gr gitmiş 2 gündedelikafadulden
oh oh herkes güzel haberlerle geliyor .....hihoyyyt

özgem alttasın gülüm nasılsın bi durum varmıŞeniz:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…