getireyim canım . bi dk. :1hug:aben ben sekizinci takımdan yani kardeş takım nasılsın burda gecenlerde bir diyet listesi vardı onu aradım bulamadım acaba kacıncı sayfada bir fikrin varmı
buyur selmacım .......:1hug:.kıslar bakın size 5. takımdan ne getirdim ..
Alıntı:
Kalliste kullanıcısından alıntı
mersacım yazacaktım ama bijom yazmış o anlatacakmış..
................
ben bunu yaptım kızlar tam hatırlamıyorum ama 2 yada 3 haftada 12-14 kilo gibi bir şey vermiştim...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...kli-diyet.html (Diyetisyenden sağlıklı diyet)
QUOTE]
nasıl yaniiiii:1shok:
Kallisim 12-14 kilo muuu :1shok:
of of of of aldın mı peki geri onları
yaaa ayda 12-14 kilo acaip bir rakammm:uhm:
yok canım bak inan almadım geri taaki hamile kalana dek, her gün yarım saat yürüyüşle destekliyordum düzenli olarak.. sanırım 3 haftadaydı dediğim gibi 2 yada 3 arasında kaldım.. bunu benim kuzanim uyguladı diyetisyen kontrolünde ve 90 küsürlü kilodan 50 lere düşmüştü 6 ayda.. ve hiç bir kilo dahi almadı geri o kadar sağlıklı ve dıyurucu bir listeki tekrar yapmayı düşünebilirim bende... belki cumadan sonra başlarım...
kalişim diyorsa dogrudur ....
klementin canım bak listen diyet açısında süper ama az yiyyorsun en azından bugün menünde sebze yemegide olmalıydı ...ilk başlarda hızlı kilo verirsin ama bırakınca çabuk alırsın ....bak öylenle akşam arasında ara ögününde yok ......ara yapsan akşam daha geç yersin ve daha az acıkırsın ...özelliklede ceviz fındık ara ögünü yapmanı öneririm . ama 10 taneyi geçmemek şartıyla ....hihoyyyt
ve akşam yemeginden sonra ara ögünün yokmu . medem geç yatıyorsun . 1 yada 2 ara ögün yapabilirsin . 2 saat ara ile .bak tok tutucu olarak az yaglı sütü öneririn inan çok tok tutuyor ara ögünde . vede meyva ......cokacimcoook
günaydın 6.takımn çıtırlarıa.s.
hayırlı cumlar ayrıca Bizede bol bol kilo vermeli cumalar olsuun :jeyyar:
günaydın azracığım sanada hayırlı cumalar canım . bol kilo vermişsiniz inşallah bu hafta opuyorumnanaktan
nuro gelsin arkadaşlarla konuşsum benım yerim boş galiba ..bende nazlım mezun olunca girerim tekrar ..alkisalkisalkiskızlar bi arkadaşım var takımımızda yer varmı onu alsak buraya? kilo vermeyi çok istiyor.. Nilüfer79.. etli butlu kanlı canlı :)))) katılımıda çok yüksektir.. ne dersiniz? aeben?küto?nazlım? lütfeeennnn..
AAAA o saatte bende uyanıktım . eşim olmayınca uyyamıyorum . -tatlicadiarzu-Çook teşekkür ederim aebencim tavsiyelerin için. Hepsini dikkatle okuyup kafama yazıyorum merak etme. Akşam arada muhakkak meyve yerim yazmayı unutmuşum. Bütün araları hatta ana öğünleri atlasam bile geceyi atlamam çünkü çok acıkıyorum cokacimcoook Şu işim bir bitsin inşallah bu hafta sonu bitecek bir daha da iş miş görmek istemiyorum bir süre delikafadulden Bugün ikindide o yüzden yiyememiştim mesela. Ve o yüzden sebze yapamadım. Şu anda da saate bakıyorum. Siz de bakın üstte yazan saate, bakın çekinmeyin :lepi: Bu saat olmuş uyanığım. İnşallah yarın 11den önce kalkarım da buraya kilomu yazabilirim hihoyyyt
sanada hayırlı cumalar elifim RABBIM bu günün hatrına gönlünün muradını versin .....:Saruboceq:
günaydın kızlar hayırlı cumalar
delikafadulden gözün aydın nazlım .....kaydirigubbakcemile5darısı nişanını ve dügüne ...:Saruboceq:günaydınlar 6. takımın fıstıkları. dün akşam çok güzel geçti sağ salim atlattık. bu arada kilom 57,5
günaydın azracım ....Şenizgünaydın 6.takımn çıtırlarıa.s.
hayırlı cumlar ayrıca Bizede bol bol kilo vermeli cumalar olsuun :jeyyar:
oh oh herkes güzel haberlerle geliyor .....hihoyyytgünaydın kızlar bugün diyetin 3. günü ve ben 76.500 olmuşum 500 gr gitmiş 2 gündedelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?