Günaydınlarrr:)
Senin Yaptığın dogru cnm, sende üzülme cnm ya vücudumuz her zaman gülmüyoki yüzümüze Buda bizim sanssızlıgımızgünaydın canım listeyi bi kontrol etsene masalın hesabını bide yeni giren üye ya.
Tebrikler canimm cok iyi verdin sayende takim 2. Bile olur bu haftaNeyse ben tartildim ve mutluluktan cildircam :) tam 73.9 ciktim super ya hedefi aslinda 60 istiyordum ama dun cevremdekiler ya neoluyo hastalandinmi stresemi girdin fln dedi yuz boögesinden otomatik olarak daha cok kaybediyotum onun icin bi 65 olayim sonrasinin nasil olduguna bakicam nedersiniz...
Evet canimm onceden olmayan kiyafetlerin olmasida ayri bi mutluluk vherkese günaaaydııın
M masalim88 tebrikler ne kadar güzel kilo vermişsin harikasın canım
45derya45 üzülme canım.bende bu hafta şiş şiş geziyom ortalıkta.dün kiraz sapı çayı içtim sanki karnımın şişi biraz daha indi.
Selvos88 tebrikler canım 900 gr harika bi rakam.ayrıca büyük gelen kıyafetlerin için de tebrikler.insan çok mutlu oluyo.
ok maalesef 1 2 haftadır iyi oynuyo benle ama işte en çok susuzluk etken ramazanda iyice susuz kaldım davul gibiyim sığmıyorum bi yere en son çare babet çorabı aldım yoksa çorap lastikleriyle bütünleşcez yakındaSenin Yaptığın dogru cnm, sende üzülme cnm ya vücudumuz her zaman gülmüyoki yüzümüze Buda bizim sanssızlıgımız
herkese günaaaydııın
M masalim88 tebrikler ne kadar güzel kilo vermişsin harikasın canım
45derya45 üzülme canım.bende bu hafta şiş şiş geziyom ortalıkta.dün kiraz sapı çayı içtim sanki karnımın şişi biraz daha indi.
Selvos88 tebrikler canım 900 gr harika bi rakam.ayrıca büyük gelen kıyafetlerin için de tebrikler.insan çok mutlu oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?