Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ABLA KIL YAZMISSIN YAA CANIMMM FELAKETTT KIL CEKTII YEMIN EDERIMM AAYYYY NERDEN BULABILIRIM TURKEYDE ? Kucukken annemden gizli gizli yerdim ozamanlar annem trden almisti. Bana vermiyordu zararli oldugu icinn

*
Kizlaarr kil yiyen varmi araniZda? Benn bayiliimm ona ya aserir gibi oldum yaaaaa canimcekti turkeyde bulabilsem 2 kilo alirim tum yili gecirmek icin

kil mi yiyordun? şu bildiğimiz toprak olan kil. bilmediğim bir yemek adı falan değil dimi? eğer toprak olansa hala yemiyorsun değil mi? Eğer canın yemek istiyorsa falan bir doktora görün. vücudunda eksik olan bazı vitamin, mineral vb. tarzı şeylerden dolayı olabilir. İç organlarına zarar verirsin sakın yeme.

Ben tartildim bugun dun iftarda biraz yedigim icin 300 gram almisim. Dun 99.9 bugun 100.2. Olsun hicde sorun etniyorum olacakti okadar cunku gec saat yedim az bile almisim bugun menumu saatinde yapayim uyumayim ki aksam bisi yemek zorunda kalmayim. Artik bugunden itibaren cumaya kadar tartilmicam in sha Allah :)) bugun anneme tartiyi vericem saklasin

Hahahaha ewet canim kil boyle tas gibi olanindan. Ayyy canim fena cekti yemin ederim olsada yesem :)) ayy kackere gittim doktora herseyi baktirmak icin hersey yolunda birtek vitamin d biturlu yukselmemisti simdi oda yukseldi sanirim. Yani sorun yokmus ama cok sviyorumm ben giiiiiii napcamki biyerde satiliyormu trde

Yesilcayimi yudumluyorum burayi okurken. Ayy sanki sabun iciyormusum gibi bi tad var off zayiflamak icin neler yapioruz nelere katlanioruzzzzz :)). Ben birazdan 30 dk spor yapicam yuruyus. Ilk once 200 ip atlicam. Su sisemide dolduracam bugun 3,5 4 litre iceyim. Ah su boynumun tutulmasindan yataga rehin kalmistim dun :)) yoksa belkide o 100 rakamdan kurtulacaktim. Artik bugun son 100 rakami gordugum in sha Allah artik 100 gormemek uzere :))

yok canım türkiye de kil. Hiç bir yerde satılmaz. Eminim yani yok. Kızlar yok dimi türkiye de kil??? Allah aşkına bişey diyin şu deli kıza.

Yasmin, canım, ciğerim kil yenir mi kuzum? Cidden zarar verirsin kendine. Zaten kilo da yapar o. Sen makarna ye bak onu yiyeceğine. İzin bizden sana.

kızlar kilo verenleri tebrik ederim çok özendim. ama kendimi kötü de hissettim sanırım toparlamam gerekiyor acilen kendimi. artık daha sıkı ve katı olucam.
Bitanem uzulme lutfen in sha Allah sende cok guzel kilolar vereceksin ve bende. Ski ve kati olmadikca zaten olmuyor malesef ama vericezzz Allah in izniyle

Hahahahhaahaaa kahkaha attim canimmm :))) yaaaaaaa ama annem arkadasindan siparis ediyorduuu alla alla yoksa benmi yanlis biliyorum :)) zaten izin vermiyordu yiyeyim tadi damagimda kaliordu surekli 10 yil oldu sanirim kili daha gormeyeli annemde de gormedim. Offf ama benim canim cekio trde koyde dedemlerin evinde duvari yaliodum kucukken hahahaha

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı Cumalar

ASlında sabah erken uyandım ama onuda yapayım bunuda yapayım derken ancak fırsatım oldu uğramaya
Bugün oruç tutmadım ( gece kendimi davul gibi hissedip hafifden böbrekler yoklayacak gibi olunca vazgeçtim ve sabah beri bol bol suyumu içiyorum şükür )

Hazır oruçluda değilken birşeyler yapayım dedim
Uzun zamandır hiç hamur işi yapmıyordum kızlar seviyor diye onlara üzümlü paskalya çöreği yapayım dedim ( ben pek sevmediğim için sıkıntı yok )
Hamur mayalanırken de sizlere bakayım dedim

Maşallah bu hafta hiç kilo alan olmamış
Çok şükür bende bu sabah tartıda 104.2i gördüm sevineceğimi hiç düşünmezdim
105.5i görmüşken valla süper iyi geldi
Birde Annem Almanyadan bana bitkisel bir çay almıştı onu içiyorum dünden beri ve gerçekten çok rahatlattı kabızlık sorunundan eser yok
Evde de kiraz saplarım vardı onlardanda çay yapacağım kendime artık iftarla sahur arasında ( yarın yine tutarım inşallah böbreklere fazla zarar vermeden arada boşluk vererek de olsa oruçumu tutacağım inşallah borçlarımıda artık kışın tutarım sonuçta uzun günlerde yine susuz kalmak istemem )

Allahın izniyle izinden döndüğümde 2li rakamlarıda görmüş olurum ( 1 hafta gecikmelide olsa hedefime ulaşırım inşallah )

oynakbasi34 saol canimmm sende en kisa zamanda 7 li rakamlari gorursun insallah bitanemm
@senasevval alacam kuzumm kendime yeni yuruyus ayakkabilari alcam

İnşallah canım inşallahhhhhhhhhh
İnan her gün dua ediyorum hatta dua kardeşliği yaptığım arkadaşlarada dedim ben sizlere kuzularınız için dua edeceğim siz Banu zayıflasın diye dua edin
Bugün hatta bir ara google'de zayıflamak için özel bir dua varmı diye baktım her yerden kendimi garantiye alıyorum
Ama hakikaten varmış beslenme ve spora onuda ekleyeceğim Rabbimden dilerim verir vermez Yaradana kalmış

http://duaderyasi.blogspot.com.tr/2013/10/sismanliktan-zayiflamak-icin-dua.html

Canım çok geçmiş olsun ben dün nette okudum direk sen geldin aklıma RAbbim esirgesin...Aminnnnnnn
Bu arada çok güzel eğlenmişsin ( sporda aradan çıkmış o bahaneyle )

Slm fıstıklarım hayırlı cumalar hepimize

Eksik menülerim
Çarşamba menum
15.30 gibi bir cıkolata bir maden suyu
Aksam bir Kayısı

Bu nasıl menü meleğimm açlık grevi mi yapıyorsun

Perşembe menum
Öglen bir Peynirli Börek ( sigara Böreği gibiydi Büyüklüğü ve Şekli)
Aksam bir Kase corba,salata
2 maden suyu

Reglden dolayı mı canın birşey istemedi kuzum kahvaltıyı da atlamışsın

Hakikaten açlık sınırında yaşamışsın meleğim motivasyonun açısından vermen güzel fakat nromal düzene geçince hemen gelmesin

Ooo bravo prensesim gece demeyip sporunu da tamamlamışsın aferim sana 3 Kilo verince profiterol demek 3 hafta sonra yiyebilirsin sanırım

Allah kabul etsin hepinizin dualarını cecom ne güzel düşünmüşsünüz.Rabbim sağlık versin dediğin gibi bitanem hangimizin borcu yokki

Allah rahmet eylesin tekrar kuzum mekanı cennet olsun inş.Ama kendini üzüp babanı da üzme böyle

Maşallah masalım ne yaptın böyle harikasın bitanemmHedefini yukarı çekemiyoruz kuzum o yüzden bugün 65 yazayım o zaman sonrasında aşağı çekmek istersen çekebiliriz

Hmm birde bu ayki hedefim 69.6 olsun

Gayet makul bir rakam masalım

Tam 2 ayda 13 kilo olur ilk ay sanirim cok hizli gitti 2 ay duraklamaz ins hic yapmayip kilo almaktan iyi en azimdan kilo alinmaz tabbi ins...

Sen menüne sporuna devam ettikten sonra fazla duracağını sanmıyorum meleğim

K.bakmayin ben boyle yapabiliyorum simdi 4 ,025 olunda ne yazcami sasirdim 3 rakam 5 veye uzeriyse fazla olacak diyo ama nasil fazla anlayamadim

4,026

virgülden sonraki 3, rakam 5 ve 5 ten büyük olduğu zaman bir önceki rakamı 1 sayı yükseltiyoruz kuzum bu kadar

4,03

Sen neden astın suratını bakim öyle meleğimmmm üzme kendini lütfen iyi günde de kötü günde de biz bir takımız

Teşekkürler tatlım

Gunaydin kizlarr insallah bu hafta ilk uce girerizz

İnşallah selvoşum

bende mısır püskülü kurutmuş annem az bişey onu içeyim kiraz sapını bizim aktar komşu satmıyor biraz değişik beğenmediğini satmaz. onuda bi ara alim bari olmıcak böyle

Bize tüm mahalle kiraz sapı biriktiriyor meleğim etrafındakiler etmbih etsen çöpe atmasalar aktardakileirn zaten günü geçmiş oluyor

Afiyetolsun deryacım o cısı da gece güzel yakmışsınız.Yine mi deprem gerçi ufak ufak olması iyiye işaret birikmiş enerji açığa çıkıyor .Rabbim büyük depremlerden korusun inş

Mayacım sabit kalmanda güzel kuzum kendi isteğiyle ayrıldı yazarsam 6 ay yarışamazsın o yzüden izinli yazıyorum ki dönmek istersen herhangi bir sorun çıkmasın meleğim iyi tatiller şimdiden

Günaydın
başlangıç 75,7
Geçen hafta, 71,3
bu hafta 71
Giden 0,300
haziran sonu hedef 69,9 idi malesef bu kadar oldu
temmuz sonu hedefim 69 olsun inşallah

Az olsun bizim olsun aseacım tebrikler canımmm

***14.TAKIM 420. Etap ***

Tebrikler meleğim ortalamanız çok güzel fulias -0,19 olacak kuzum ortalamanız değişmiyor gerçi

Sağlık olsun makresim ramazan düzenleri bira zaltüstü etti ama az kaldı kuzum ramazan sonrası kısa sürede hedefine ulaşacaksın inş

selam kızlar yoktum aranızda birkaç gündür. tartılmadım henüz ama sanırım kilo aldım.

Slm canım hoşgeldin

Kizlaarr kil yiyen varmi araniZda? Benn bayiliimm ona ya aserir gibi oldum yaaaaa canimcekti turkeyde bulabilsem 2 kilo alirim tum yili gecirmek icin

Kilmi inşaat kumlarının arasında çıkan kilden mi bahsediyoruz küçükken oynardık aman tatlım ne yapıyorsun sen Özlemin deidği gibi bazı değerlerin düşük olabilir

kızlar mesaj sayım 35 üstü benimde. Birazdan tartılıcam ama artı çıkıcam kesin.

Teşekkürler kuzum bir tartıl bakalım

Geçen hafta 98,8 din prensesimm demek ki elma diyeti işe yaramıyor meleğim ne olur gel vazgeç artık işkence etme kendine

Sanmıyorummmm kuzum ama makarnada yemesin

Elleirne sağlık cecommm prenseslere afiyetolsun az gitsin yeter ki gitszin cecomm tebrikler

***6.TAKIM 420.Etap***

45derya45(79,5/ 79,8/-,30 /% -0,38)İzinli
baldandane(90/90 /0 /% 0,0)Kilosu Sabit
battaniye1 (74,7/ 73,6/1,1/%1.47 )
makres76 (60/60,0 /0 /%0 )Kilosu Sabit
masalim88(77/ 73,9/3,1/ %4,03 )Yeni Üye Başlangıç:01,06,2015 -Başlangıç Kilo:82,6- Hedef:65
maya55(53,2/53,2 /0 /%0,0 )Kilosu Sabit- İzinli
selvos88(80,7/79.8 / 0.9/%1.12)

6.Takım Ortalaması: %0,89

Mayacım sabit kalmanda güzel kuzum kendi isteğiyle ayrıldı yazarsam 6 ay yarışamazsın o yzüden izinli yazıyorum ki dönmek istersen herhangi bir sorun çıkmasın meleğim iyi tatiller şimdiden

Cokk tesekkur ederim ablacim donmeyi tabiki cok isterim tatilden sonrada donucem zaten mutlaka kendinize iyi bakin sizi seviyorum bol eksili gunler diliyorum insallah cok kilo alarak donmem hoscaklinn

Cokk tesekkur ederim ablacim donmeyi tabiki cok isterim tatilden sonrada donucem zaten mutlaka kendinize iyi bakin sizi seviyorum bol eksili gunler diliyorum insallah cok kilo alarak donmem hoscaklinn

Tatil dönüşü bekliyorum o zaman kuzum biz de seni çok seviyoruz iyi tatiller bol bol eğlen dinlen bir de gittiğin kilonda dönersen canımı iste vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…