ABLA KIL YAZMISSIN YAA CANIMMM FELAKETTT KIL CEKTII YEMIN EDERIMM AAYYYY NERDEN BULABILIRIM TURKEYDE ? Kucukken annemden gizli gizli yerdim ozamanlar annem trden almisti. Bana vermiyordu zararli oldugu icinnSelam kızlar bu hafta giden yok maalesef, regl haftam ve artı bekliyordum açıkçası şükür sabitim, çok dengesiz yedim, oruç değilim ama iş yerinde yiyemiyorum, eve gidene kadar oruçlu gibiyim ne yediğim beli değil aaçıkçası, kil veren arkadaşları tebrik ediyorum,
Kizlaarr kil yiyen varmi araniZda? Benn bayiliimm ona yaaserir gibi oldum yaaaaa canimcekti turkeyde bulabilsem 2 kilo alirim tum yili gecirmek icin
Hahahaha ewet canim kil boyle tas gibi olanindan. Ayyy canim fena cekti yemin ederim olsada yesem :)) ayy kackere gittim doktora herseyi baktirmak icin hersey yolunda birtek vitamin d biturlu yukselmemisti simdi oda yukseldi sanirim. Yani sorun yokmus ama cok sviyorumm ben giiiiiii napcamki biyerde satiliyormu trde*
kil mi yiyordun?şu bildiğimiz toprak olan kil. bilmediğim bir yemek adı falan değil dimi? eğer toprak olansa hala yemiyorsun değil mi? Eğer canın yemek istiyorsa falan bir doktora görün. vücudunda eksik olan bazı vitamin, mineral vb. tarzı şeylerden dolayı olabilir. İç organlarına zarar verirsin sakın yeme.
Hahahaha ewet canim kil boyle tas gibi olanindan. Ayyy canim fena cekti yemin ederim olsada yesem :)) ayy kackere gittim doktora herseyi baktirmak icin hersey yolunda birtek vitamin d biturlu yukselmemisti simdi oda yukseldi sanirim. Yani sorun yokmus ama cok sviyorumm ben giiiiiii napcamki biyerde satiliyormu trde
Bitanem uzulme lutfen in sha Allah sende cok guzel kilolar vereceksin ve bende. Ski ve kati olmadikca zaten olmuyor malesefkızlar kilo verenleri tebrik ederim çok özendim.ama kendimi kötü de hissettim sanırım toparlamam gerekiyor acilen kendimi. artık daha sıkı ve katı olucam.
Hahahahhaahaaa kahkaha attim canimmm :))) yaaaaaaa ama annem arkadasindan siparis ediyorduuu alla alla yoksa benmi yanlis biliyorum :)) zaten izin vermiyordu yiyeyimyok canım türkiye de kil. Hiç bir yerde satılmaz. Eminim yani yok. Kızlar yok dimi türkiye de kil??? Allah aşkına bişey diyin şu deli kıza.
Yasmin, canım, ciğerim kil yenir mi kuzum? Cidden zarar verirsin kendine. Zaten kilo da yapar o. Sen makarna ye bak onu yiyeceğine. İzin bizden sana.
oynakbasi34 saol canimmm sende en kisa zamanda 7 li rakamlari gorursun insallah bitanemm
@senasevval alacam kuzumm kendime yeni yuruyus ayakkabilari alcam
dünkü menümü yazayım kızlar bugün kızlardan biri yok sanırım pek uğrayamam.
sabah1 muz
öğle : 2 mercimek köftesi ama büyüktüler normale göre 4 tane yapar 2 bardak ayran
akşam : etli çorba, kuzu kavurma, tek cısım 2 kaşık pirinç pilavı, 1 bardak ayran 4 5 badem 1 kuru kayısı
suyu bilmiyorum ama en fazla 1,5 litre
spor : kır bahçesine gittik yemeğe
voleybol oynadık (15 20 dk), ortada sıçan oynadık (1 saat) çocuklar için büyük tramboline girdik 10 dk orda zıpladık çoookkk eğlendik çok terledik..
ama gece 1,5 ta 4,0 depremlede kendimize geldik
Hahahaha yerimseniii. Abla acilmiooorr yaaaaaBugün hatta bir ara google'de zayıflamak için özel bir dua varmı diye baktımher yerden kendimi garantiye alıyorum
Ama hakikaten varmışbeslenme ve spora onuda ekleyeceğim Rabbimden dilerim verir vermez Yaradana kalmış
http://duaderyasi.kadinlarkulubu.com.tr/2013/10/sismanliktan-zayiflamak-icin-dua.html
Eksik menülerim
Çarşamba menum
15.30 gibi bir cıkolata bir maden suyu
Aksam bir Kayısı
Perşembe menum
Öglen bir Peynirli Börek ( sigara Böreği gibiydi Büyüklüğü ve Şekli)
Aksam bir Kase corba,salata
2 maden suyu
Kaptanım evt yemediğim icin vermişimdir ama suyu daha cok ictim sudan gitmesin diye bilmiyorum belki kendimi kandırıyorum ama mutlu oldumhemde regl döneminde...
Birde ben bu sbh tartıldım malum Oruç Değilim Yarından itibaren baslıyorum
İyi geceler herkesee. Yatmadan bir uğrayayım dedim. Kaptanımda uğramış çok sevindim. Bende akşam buraya uğradıktan sonra direk sporumu yaptım üstüne yoga yaptım kaslarımı açtım bir güzel sonra sütümle birlikte kitap okumaya başladım. O sırada annem miss gibi fırın sütlaç yapıyordu ye diye tutturdu ama tabikide yemedim. Ben 3 kilo verince kendimi profiterolle ödüllendiricim tamam mı annecim
Olsun kuzum her hafta vermek zorunda değiliz inanıyorum ki haftaya çok güzel bir sonuçla tartı yüzüne gülücek. Bol bol su iç spor yap hepsi geçer yeter ki sen stres olma.
Amin kuzumm. Sen naptın hamilelik nasıl gidiyor? Aşermeler falan var mı?
Ohh maşallah ablacım kızlara. Evde de yemekleri çoğu zaman ben hazırlıyorum zor iş valla ev hanımlarına kolay gelsin.
Rabbim diyet yapanları annelerinden korusun valla o lokmayı yedirmek için binbir numara çeviriyorlar iki dakikada
Hep öyle yiyip yiyip zayıf kalmak istemişimdir ya tütütüütü nazar değmesin.
Ooo canım benim hoşgeldin. Tartı hepimizin yüzüne güler inşallahh.
Maşallah kuzuma. Kaptanımın dediği gibi kendine bir şey almayı unutma.
İyi geceler canım benim noldu halsizlik mi vardı? Çok geçmiş olsun.
İyi geceler kaptanım
Maşallah kuzenine inşallah sınavıda çok güzel alırda geçer. Halamı elimden geldiğince çok ziyaret ediyorum sağolsun her hafta eniştemden falanda bişiker yollar
Yaptım sporumuu
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Yine ben geldimmm
Kızçemle oturup bir güzel hatmimizi devam ettirdik1.5 cüz okuduk ( 12ci cüze yaklaştık )
Aslında hala biraz geride geliyoruz ( Kadir Gecesine bitirebilmek için ) ama Allahın izniyle her gün 1.5 yada 2 cüz okursak Allahın izniyle yetişir diye düşünüyorum ( tek korkum bitmeden kızımın regl olmasıartık nasip )
Biraz evvel arkadaşlarda İGden ( kızları KKda tanıyorum kaç senedir ) mesaj atmışlar Dua kardeşliği yapalımmı diyeHer gece toplu halde bir kişinin muradı için dua etmeye karar verdik
Onlar mucizelerine kavuşsun diye bende hem kilolarımdan kurtulmak hemde borçlarımdan kurtulmak için
Aslında borçları hiç takmıyorum kafama ( öyle fazla değil her ailede olan ufak kart borçları) ama işte eşim çok sıkıntı yapıyor kendine sonuçta bizlere en iyisini sunmak istiyor ve bazen tıkanıyor aslında hep diyorum biz birşey istemiyoruz sen iyi ol yeter diye ama içi el vermiyor adamcağızın
Rabbim inşallah bu mübarek gecenin hürmetine tüm dualarımızı kabul eder ....Aminnnnnnnnnnn
gözün aydın canım 7li rakamları gördün
Darısı benimde başımaValla sırf 79u görsem dünyalar benim olur daha aşağısında şimdilik gözüm yok ama sadece şimdilik
Çoook çok güzel canımtıpkı senin gibi
Çok çok geçmiş olsun canımbir fular bağlayıp öyle yat canım ( sanırım yel aldın farkında olmadan )
Umarın yarın birşeyin kalmaz
Durupdururken AlS hastaligini okudum googledabi yandan okuorum bi yandanda agliyorum. Canim babamm herseyim off gunler yaklastikca dahada bi huzun ozlem kapliyor icimi ben ALS hastaligindan daha kotu bir hastalik gormedim. Kanserin bile caresi var ama ALS hic birsekilde.. En kotusude gozunun onunde eriyip gitmesi. Kurban olurum kurbannnn. Allah im sen tum hasta olanlara acil sifalar ver Rabbim ... ALS yillardansonra tekrar okudum bu hastaligi oyle buyuk bi yara iz biraktiki kalbimde nezaman ALS duysam kulaklarimi tikar gozlerimi kapatir birsey dahi gormek duymak istemezdim. Icime ata ata en son okul mudurunu oyle gorunce. Sarilip hickira hickira aglamistim yazik adamida aglattim. O gunden beri hep ziyaret ederdim ederim hollandali adami. En son gittigimde toplantiydadi baska bir okulda. Bende secreterine selam ve iyi dileklerimi yine gelicegimi soylemesini soyledim. Kadinda beni surekli orda gordugu icin taniyor ve be icin geldigimi biliyordu severek soylerim hatta mail gonderirim dedi cok sevindim.. Yakin zamanda yine ziyaret edicegim onu..
Neyse ben tartildim ve mutluluktan cildircam :) tam 73.9 ciktim super ya hedefi aslinda 60 istiyordum ama dun cevremdekiler ya neoluyo hastalandinmi stresemi girdin fln dedi yuz boögesinden otomatik olarak daha cok kaybediyotum onun icin bi 65 olayim sonrasinin nasil olduguna bakicam nedersiniz...
Hmm birde bu ayki hedefim 69.6 olsun
Tam 2 ayda 13 kilo olur ilk ay sanirim cok hizli gitti 2 ay duraklamaz ins hic yapmayip kilo almaktan iyi en azimdan kilo alinmaz tabbi ins...
K.bakmayin ben boyle yapabiliyorum simdi 4 ,025 olunda ne yazcami sasirdim 3 rakam 5 veye uzeriyse fazla olacak diyo ama nasil fazla anlayamadim
***6.TAKIM 420.Etap***
45derya45(79,5/ 79,8/-,30 /% -0,38)İzinli
baldandane(90/90 /0 /% 0)sabit
battaniye1 (74,7/ 73,6/1,1/%1.47 )
makres76 (60/ / /% )
masalim88(77/ 73,9/3,1/ %4,03 )Yeni Üye Başlangıç:01,06,2015 -Başlangıç Kilo:82,6- Hedef:60
maya55(53,2/ / /% )
selvos88(80,7/79.8 / 0.9/%1.12)
6.Takım Ortalaması: %
Msj sayım 35++
Gunaydin kizlarr insallah bu hafta ilk uce girerizz
bende mısır püskülü kurutmuş annem az bişey onu içeyim kiraz sapını bizim aktar komşu satmıyor biraz değişik beğenmediğini satmaz. onuda bi ara alim bari olmıcak böyle
dünkü menümü yazayım kızlar bugün kızlardan biri yok sanırım pek uğrayamam.
sabah 1 muz
öğle : 2 mercimek köftesi ama büyüktüler normale göre 4 tane yapar 2 bardak ayran
akşam : etli çorba, kuzu kavurma, tek cısım 2 kaşık pirinç pilavı, 1 bardak ayran 4 5 badem 1 kuru kayısı
suyu bilmiyorum ama en fazla 1,5 litre
spor : kır bahçesine gittik yemeğe
voleybol oynadık (15 20 dk), ortada sıçan oynadık (1 saat) çocuklar için büyük tramboline girdik 10 dk orda zıpladık çoookkk eğlendik çok terledik..
ama gece 1,5 ta 4,0 depremlede kendimize geldik
Meraba herkese kilo veren herkezi tebrik ederim ben buraya ugrayamiyorjm ramazan cok yogun geciyo ya hep misafir var yada biz hep biyerlerdeyiz kilo vermek adina zaten hicbi motivem kalmadi veremiyorumda ramzandan sonrada tatile cikicaz ordada veremem heralde o yuzden artik devam edemicem sanirim
Günaydın
başlangıç 75,7
Geçen hafta, 71,3
bu hafta 71
Giden 0,300
haziran sonu hedef 69,9 idi malesef bu kadar oldu
temmuz sonu hedefim 69 olsun inşallah
***14.TAKIM 420. Etap ***
aycanhakan(/65.3/64.9 / 0.4 /%0.61 )
nhtylz. (88,8/ 87.8/ 1/ %1.13 )
kitap_asigi ( 64.0 / / % ) sabit izne ayrılmak istiyor
Diddah ( 71 / 70.5/ 0.5/ %0.70 )
nazarenko (76,8 /76,6 /0,2 / %0,26 )
Fulias (53,9 /54 / -0,1/ % -0,18)
Rengarenknesli (76,9 /76,8 /0,1 / %0,13 )
irem093 (80,8 / 78,8/2,0 / %2,48 )Yeni Üye başlgç kilo: 84, hedef kilo: 60 , baş.tarihi:15 haz.
Ada81 (73,6 /73,4 /0,2/ %0,27 )Yeni üye başlgç kilo :74,4 , hedef kilosu: 60 , baş.tarh. 17 haz.
14.Takım Ortalaması:% 0,60
kızlar listemizi kontroledermisiniz rica etsem
Selam kızlar bu hafta giden yok maalesef, regl haftam ve artı bekliyordum açıkçası şükür sabitim, çok dengesiz yedim, oruç değilim ama iş yerinde yiyemiyorum, eve gidene kadar oruçlu gibiyim ne yediğim beli değil aaçıkçası, kil veren arkadaşları tebrik ediyorum,
selam kızlar yoktum aranızda birkaç gündür. tartılmadım henüz ama sanırım kilo aldım.
Kizlaarr kil yiyen varmi araniZda? Benn bayiliimm ona yaaserir gibi oldum yaaaaa canimcekti turkeyde bulabilsem 2 kilo alirim tum yili gecirmek icin
kızlar mesaj sayım 35 üstü benimde. Birazdan tartılıcam ama artı çıkıcam kesin.
Ben tartildim bugun dun iftarda biraz yedigim icin 300 gram almisim. Dun 99.9 bugun 100.2. Olsun hicde sorun etniyorum olacakti okadar cunku gec saat yedim az bile almisimbugun menumu saatinde yapayim uyumayim ki aksam bisi yemek zorunda kalmayim. Artik bugunden itibaren cumaya kadar tartilmicam in sha Allah :)) bugun anneme tartiyi vericem saklasin
yok canım türkiye de kil. Hiç bir yerde satılmaz. Eminim yani yok. Kızlar yok dimi türkiye de kil??? Allah aşkına bişey diyin şu deli kıza.
Yasmin, canım, ciğerim kil yenir mi kuzum? Cidden zarar verirsin kendine. Zaten kilo da yapar o. Sen makarna ye bak onu yiyeceğine. İzin bizden sana.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı Cumalar
ASlında sabaherken uyandım ama onuda yapayım bunuda yapayım derken ancak fırsatım oldu uğramaya
Bugün oruç tutmadım ( gece kendimi davul gibi hissedip hafifden böbrekler yoklayacak gibi olunca vazgeçtim ve sabahberi bol bol suyumu içiyorum şükür )
Hazır oruçluda değilken birşeyler yapayım dedim
Uzun zamandır hiç hamur işi yapmıyordum kızlar seviyor diye onlara üzümlü paskalya çöreği yapayım dedim ( ben pek sevmediğim için sıkıntı yok)
Hamur mayalanırken de sizlere bakayım dedim
Maşallah bu hafta hiç kilo alan olmamış
Çok şükür bende bu sabahtartıda 104.2i gördüm sevineceğimi hiç düşünmezdim
105.5i görmüşken valla süper iyi geldi
Birde Annem Almanyadan bana bitkisel bir çay almıştı onu içiyorum dünden beri ve gerçekten çok rahatlattıkabızlık sorunundan eser yok
Evde de kiraz saplarım vardı onlardanda çay yapacağım kendime artık iftarla sahur arasında ( yarın yine tutarım inşallahböbreklere fazla zarar vermeden arada boşluk vererek de olsa oruçumu tutacağım inşallah borçlarımıda artık kışın tutarım sonuçta uzun günlerde yine susuz kalmak istemem )
Allahın izniyle izinden döndüğümde 2li rakamlarıda görmüş olurum ( 1 hafta gecikmelide olsa hedefime ulaşırım inşallah)
İnşallah canım inşallahhhhhhhhhh
İnan her gün dua ediyorum hatta dua kardeşliği yaptığım arkadaşlarada dedim ben sizlere kuzularınız için dua edeceğim siz Banu zayıflasın diye dua edin
Bugün hatta bir ara google'de zayıflamak için özel bir dua varmı diye baktımher yerden kendimi garantiye alıyorum
Ama hakikaten varmışbeslenme ve spora onuda ekleyeceğim Rabbimden dilerim verir vermez Yaradana kalmış
http://duaderyasi.kadinlarkulubu.com.tr/2013/10/sismanliktan-zayiflamak-icin-dua.html
Canım çok geçmiş olsun ben dün nette okudum direk sen geldin aklımaRAbbim esirgesin...Aminnnnnnn
Bu arada çok güzel eğlenmişsin ( sporda aradan çıkmış o bahaneyle)
Mayacım sabit kalmanda güzel kuzum kendi isteğiyle ayrıldı yazarsam 6 ay yarışamazsın o yzüden izinli yazıyorum ki dönmek istersen herhangi bir sorun çıkmasın meleğim iyi tatiller şimdiden
Cokk tesekkur ederim ablacim donmeyi tabiki cok isterim tatilden sonrada donucem zaten mutlaka kendinize iyi bakin sizi seviyorum bol eksili gunler diliyorum insallah cok kilo alarak donmem hoscaklinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?