- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Yarini sabirsizlikla bekliyorum acaba kilo vermismiyim diye:)
Ayy begenmez olurmuyum kaptanimm :)) 100 grama bile raziyim yeterki eksi olsun. Temmuz hedefimi kac yapsam bilemedim azcik yardim etsen
Bu arada kaptanim hedef fln yazcakmiyiz yoksa giden gider hesabimi olcak?
Zararli degilmi tatlim okadar cok agrikesici organlara zarar veriyo diye biliyorum ?Yaaaaaaa boynummm acio:((((( sicak sumu koysam 3 agri kesici ictim bugun. Yatmadan 1 daha icerm
kaptanım iyi geceler
Zararli degilmi tatlim okadar cok agrikesici organlara zarar veriyo diye biliyorum ?
Yaaaaaaa boynummm acio:((((( sicak sumu koysam 3 agri kesici ictim bugun. Yatmadan 1 daha icerm
Selvoscum süpersin azmine hayranım canim benim maşallahDiyete baslangic :95 kg
Takima gelis: 91 kg
Gecen hafta: 80.7 kg
Bu hafta 79.8 kg
Giden : 0.9 kg
Yuzdesi :%1.11
Sonunda 7 li rakamalari gordum
Tamam askim icmiycem agrikesiciyi su torbasi koyacam. Umm ozaman bu aylik hedefim 93 olsun
Zaten hiçbirşey yemiyorsun prensesim aç sayılırsın gerçi bugün annen sayesinde yemişsin şükür ama lütfen birden o kadar çok ağrıkesici alma mideni böbreklerini mahvedeceksinHedefi yazmak değil de tutturmak önemli kuzum o yüzden lütfen makul bir rakam yaz tatlım
Oyyy kuzum kıyamam bende eskiden öyleydim duvarda çeke çeke alıştım şimdi yerde de çekebiliyorum çok rahatlatıyor. Bir de o 100 ün üstüne 50 daha çektim.
Kesinlikle katılıyorum kuzum. Teyze anne yarısıdır derler. Benim teyzeminde hiç çocuğu olmadı malesef ama yeğenleri olarak biz varız aynı zamanda çocuğu sayılırız çok sever bizi bizde onu. Anne olmak gibi teyze olmakda bambaşka.
Of offf ben ki börek yemeyi sevmem şu saatte kimin canı çekmez kii. Kuzum sen dayan suya çaydı kahveydi ağzına bol boll içecek koy.
Hoşgeldin kaptanımm. Ayy o kuzenine bayılırdım haklı ama kız yılda bir kaç kere geliyor sizinle vakit geçirmeye çalışıyor.
Evet o baklava nazarlık olsun. Sende hatırlar mısın bir yere gitmiştimde hep böğürtlendi dut falan toplamıştım yine halama gittik iftara bayılıyorum oraya her şey daldan bir de sadece hayvansal gübre veriyorlar ilaç falanda yok ohh mis.
Maşallah kuzuma aferin sanaaa. Bende bugün tartilim diyordum turşudan sonra yok tartılmıcam işte cuma tartılırım. Bende hissediyorum yüzden totişten gitmiş gibi. Babanem hemen farketti yine mi diyet yapıyorsun sen yüzün kaşık gibi kaldı diye.
Sweetdimple kaptanim iftarla sahur arasinda 5 saat ayarliyorum leptin calismiyormu? Erken yatamiyoruz malesef malum cafe var gec saate kadar acik yaz oldugu icin. Biz eve 23.00 gibi cikiyoruz esimin gelmesi 1 i buluyor kapanis flaan derken biraz sohbet muhabbet derken sahur oluyor. Ben 5 saat bisey yemeyince leptin calisiyor saniyordum
Sabah hic bisey
Ara papatya cayi 2 turkkahvesi
Aksam tavuk salatasi yarim tabak yiyebildim 2 bardak ayran 3 bucuk litre su
Sabah yiyemedim canim istemedi dun sicaklardan dolayi
aynen canım iftarda başlarken içtim içtim yoksa sonra suyu içemiyorum ertesi güne yemek hazırlıcam telaşı makineden çamaşır çıkar, ütüyü yap hepsini 2 saate sığdırıcam diye unutuyorum açıkçası birde sahurda içiyorum o kadar buda fena etkiliyo bunca telaşenin arasında spora hiç vaktim yok anca squat plank oda süresi kısa diye yapıyorum. sadece bildirimim yok canım sohbetler menüler burdayım ama ne sizi olumsuz etkilemek istiyorum nede kendimi suçlu hissetmek. galiba en iyi yöntem bu şimdilik
ne bilim kaptanım nede olsa makarna diye cısmış gibi geliyor, bitti eriştelerim zaten tekrar bi yapmak lazım..
bu kadar deprem paranoyası olan birinin çantası hazır olmaz mı kaptanım. benim var şuan yaz konumunda birde akşamları ufak bir erzak poşeti hazırlayıp öyle yatıyorum kuru üzüm, leblebi, su, paket süt küçüklerinden, bir tanede pike ile beraber yatıyorum. sanırım biraz takıntı oldu ama elimde değil..
ok bu hafta bildiirm yapar sonra ayrılırım kaptanım ama burdan kopmak imkansız zaten istesemde beceremem sanırım. bağımlılık yaptınız hepinizi seviyorum.
dünkü menümü yazayım
sahur
2 yumurta salatalık, peynir, badem, 1 hurma, bir kuru incir
iftar
2 kepçe tavuk suyu çorba, 2 kaşık kuru fasulye, 2 kaşık etli patlıcan salata
su 1,3 litre
spor 25 dk yürüyüş
Boynum cok fenaa su an atki taktim annecigim vicks ile bi guzel masaj yapti boynuma. Okadar agriyorki resmen ciglik atiyordummasajdan sonra atki getirdi boynuma takti annecigim. Suan hala cok agrim var 2 gune gecermis dedi annem. In sha Allah. BU ARADAAAAA BEN DAYANAMADIMM tartiya ciktim dun 101 kgdim bugun 99.9 kg. 1.1 kg gitmis dunden beri sirf kacamak yapmadigimdan disiplinli elmadiyetimi yaptim icin. Ayyy cok mutluyum cuma gunu tartilip birdaha haftaya tartilmicam. Bu sefer kacamak yapmiyorum eminim in sha Allah cunku normalde aksam bi parcada olsa tadimlik denerdim boregi. Yemedimmm hayir dedim bu sefer kesin!!
Bi kotum vardi cok kilo almadan once giyiyordum 1.5 yildir hic giymedim dolapta duruyordu bugun aklima geldi bi deniyeyim dedim bi baktim bol bile olmuspacalarinin modasi gecmisti bende kestim sort yaptim birde size bahsetmistim ya zayiflayinca giywbilmek icin motivasyon amacli bi tayt jean almistim onuda denedim onceden bacaklarimda kaliyordu simdi giydim dugmeleri hala kapanmiyor ama vucudumdaki degisimi gormek beni cok mutlu etti
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı günlerrrrrrrrrr
Şükür bu sabahuykumu alabildim
Dün iftara malum Görümcemdeydik tabi geç gelincede hemen büyük kızımla oturup hatmimizi okuduk ( şükür 1.5 cüz okuyabildik ) o yüzden gece uğrayamadım
Bugün küçük kuzuyu yıkayıp bir postada renklilerimi yıkarım diye düşünüyorumBİrde bana bol gelen pantalonlarımın hepsini ortaya çıkartıp tersten giyip ne kadar daraltmam gerektiğine bakıp onları makineyle daraltmak istiyorum
Artık öyle böyle bol gelmiyorlarGeçen sene içine girdiğimde resmen karnımı kesecek kadar dar olan pantalonum dün akşam resmen popomdan düşüyordu Bari onlarda Bayram öncesi aradan çıksın şurada kaldı 2 hafta bayrama Bayramlık bir tane renkli pantalon almak istiyorum zaten ama yinede onlarda yapılsın ki elimi attıkca ay bu çok bol diye geri koymak zorunda kalmayayım
Bu aralar benimde canim.cok borek cekiyor tartidan sonra kaptanim izin verirse 1 dilimcik yicem
Kesin izin verir bunu sen hakketin ablacim okadar disiplinli yaptinki hayranim sana in sha Allah bende aynen senin gibi kilolar verebilirim
Henuz daha kahvalti yapmadim cunku tum gun elmalarla gectiginden erken yiyipte daha cok acikmak istemedimbirazdan tost yapicam. Cumaya kadar tost yiycem cumadan sonra kahvaltimi tost yerine 1 yumurtayla yapicam yani 2 rkmek 1 yumurta.
Bugun cok tuhaf hissediyorum kendimi.. Dokunsan aglayacagim modundayim.. Tr gitmek istiyorum babami cok ozledim.. Gun sayiyorum adeta
bu gece sahura kalkamamışım kızlar,
bi uyandım 15 dk geçmiş cesaret edemedim saatler uzun olmasa niyetlenirdim kesin daha önceki senelerde yapıyordum ama 2 gündür akşam üstü tansiyonum düşüyo o yüzden cesaret edemedim
akşama da şirket iftarımız var
sabah : 1 muz yedim
öğle yanımda mercimekli köfte yapıp getirdim ondan atıştırırım kızlarda niyetli değil onlar için yaptım aslında artık akşama allah kerim ne varsa kendime uyanlardan azar azar
Bende ayarladim terziye vericem dikis yetenegim pek yoksadece kotlari sort yapacak kadar valla cekistrmek benim hosuma gidiyor
Selam kızlar, hiç fırsatım olmadı bu hafta bir türlü giremedim, stajer vardı ona öğretmenlik yaptım, keyifler yerindedir inşallah.
Tartildim oleyy dunkunden bile eksik cikti
Merhaba kizlar komsu kizi geldigi icin kapida yarim saat sohbet ettik. Bana resmen 75 kg dediyaa sen nediorsun bana iltifat ediyorsun dedim :)) tabi kilomu soylemedim. Haliyle saat 8 gecince artik elmalarida yememeye karar verdim. Tabi 4 saat uyunca boynum icin sabahki menuyle duruyorum.
Bugunki menu
Sabah: 1 tost 1 yesilcay
2 saat sonra 1 yesilelma 1 yesilcay
1 litre su. Bugunluk bukadarsaat 8 gecince birsey yemiycem
Bugunku menum
Sahur: karatay kahvaltisi
İftar: 1 kase sebze corbasi+ 5 kofte + salata+ 1 kasik yogurtlu havuc( havucu pisirmeden yaptim)+ 1 kasik humus+2 zeytin+ 1 halka tatli(haftalik odulum)
2 litre su sahura kadar 3.5 litreye tamamlarim
2 kupa bitki cayi
1 mil leslie+80 mekik+30 squat+100 ip
İyi akşamlar herkeseee. Oruç tutanlar tartıldı mı bakalım nasıl sonuçlar? Bende inşallah yarın sabah tartılmayı unutmam ya geçen haftada tartılmamıştım.
Kesinlikle kuzum ya. Başlıyorlar benizin bembeyaz kanın gitmiş iyice meyve yemiyorsun vitamin almıyorsun sonra iki büklüm kalıp hastalıktan başın kalkmıyor diye bir başlıyorlar kulaklarımı tıkıyorum direk.
Oy kuzum çok geçmiş olsunn. Naptın sıcak diye klimanın altında falan mı yattın?
Ayyy çok güzel bir haber bu canım ya. Maşallahh tütütütü daha nicelerini gör. O tayt pantolonlarından mavide hala var bende zayıflayınca 25 beden olunca almak istiyorum. Ay hadi inşallahh.
Kuzum bırak artık şu diyeti. Tamam karatay falanda yapma ama her şeyden azar azar ye.
Oyy canım ya vücudun kıtlığa giricek öo
Perşembe günkü menüm:
Kahvaltı:
Köfte
Domates salatalık peynir zeytin ceviz
Ara:
Sade sütlü türk kahvesi
İftar:
Mercimekli bulgur pilavı
Patlıcan yemeği
Salata
Cacık
Spor: daha yapmadım birazdan kalkıp yapıcam inşallah 500 ip 100 mekik 100 şınav
Su:3 litre
Gecen hafta 1.5 kilo verdim vucudjm bi sasirdi ben bi sevindirik oldum ya bu hafta otur oturdugun yerde seni sıkıya aliyorum dedi velhasil onca spor yap dikkat et sonuc sabit.
benim olayim baska ya ac kalmak felan degil kendi ozerk cumhuriyeti var vucudumun resmen.ne biliyosa onu yapiyo.ben hep sabitlerimi regl doneminde ciktim.ilkdefa normal donemde sabit cikiyorum.
ay deliricem resmen ya karnim ellerim vucudum hep şiş.resmen su tuttu bu hafta vucudum
Bu hafta takima katki sagliyamiyorum ozur dilerim
Persembe menu
sahur karatay
18:30 19:30 arasi yuruyus
iftar 1 kase mercimek corba tavuk gogus eti avuc ici kadar 2 adet,1kase yogurt,1 dilim etimek tatlisi
2 lt su icildi sahura kadar devam...
Âmin deyip kendimi araya sıkıstırıyım:)) ben verdim bi kaç gündür az yediğim icin regl olmama Ragmen verdimya benden mutlusu yok bugun:))
selam kizlar heyecan var mi yariin icin insallah bol eksili bi liste goruruz yarin
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Bugün biraz keyifci günümdeydimevden çıkmadım ve pek işde yapmadım valla iyi geldi acıkcası kaç zamandır oruçluda olsam hep koşturmaca halinde olunca
Büyük kuzu öğlene kadar uyuyunca baya bir enerjik uyandı ve nereden estiyse bugün iftar menüsünü ben hazırlayacağım dedi
Abla kardeş birlikte girdiler mutfağa ve güzelce iftar için Çorba, Bulgur pilavı ve salata yaptılar
Ay bir iyi geldi bir iyi geldi sormayınhatta eşim gelince yüzsüzlük yapıp eeee aşkım yarında sıra sende ne yapacaksın bakalım iftara dedim
Eşim valla iyi alıştın sen diye gülüp durdu
Bu arada herkes iftara yakın eksi görürken ben hep aynı rakamı görüyorumulen akşama kadar az da olsa eksi görmezmi insan oruç tutarken diyorum ya benim bünye muhalefet bana ama takmıyorum çünkü eminim ödemdir ve bayramdan sonraki tatilide güzel ve abartmadan atlatıp döner dönmez çok sıkı devam edeceğim beslenmeye ve suyuma Büyük kızımda oruç tuttuğu halde ve kaçırmadığı halde eksi görmüyor ( onun bünyede bana çekmiş ) o yüzden oda tatilde bile kaçamak yapmayacağım o popiş eriyecek modunda
İnşallah Ana kız bayram sonrası bomba gibi geliyoruz
Aynen canım kimseye diyette olduğunu belli etme o zaman sanki yasak delmenin zevkini yaşamak için insanı daha çok zorluyorlarilk zamanlar ben her akraba gününde ay yok ben yemiyeyim dedikçe herkes ısrar ederdi ( eşimin halaları hariç sağ olsunlar sağlığımın daha önemli olduğunun farkındalar ) heleki eşimin yengesi kendiside maşallah sanki çok zayıfmış gibi bir yandan yer bir yandanda ay ye kız 15de bir birşey olmaz derdi hani ben yiyorum sende zayıflayıpda milletten iltifatları toplarken benide zorda bırakma der gibi
Baktım olmuyor başladım ay artık uğraşmıyorum giderse gider gitmezsede canım sağ olsun demeyetabi yalancıktan Niye yemiyorsun dediklerinde de ay sabah kahvaltıda fazla kaçırdım dediğim oluyor, bazen aaa kız iki parça yedim görmedinmi ayağına yattığım oluyor
Elime verilen tatlı tabağınıda ya çaktırmadan mutfağa götürüp yerine koyuyorum yada eşimin halalarından birine işaret edip çaktırmadan onların tabağına aktarıyorumsağ olsunlar beni desteklemek için kendilerini feda ediyorlar tabi okadar yemelerine rağmen hala çok zayıflar ama yerlerinde durmazlar gece 12de bile canları istesin oturup yarım ekmek yerler ama sonrada iki kardeş çıkıp en az 1 saat yürürler eritelim yediğimizi yatmadan diye tabi yürümeselerde almıyor bünyeleri
Bugunki menu
Sabah: 1 tost 1 yesilcay
2 saat sonra 1 yesilelma 1 yesilcay
1 litre su. Bugunluk bukadarsaat 8 gecince birsey yemiycem DEDIM
AMA ANNECIGIM ZORLA ZORLA BANA TABAK HAZIRLADI BUGUN COKCOKAZ YEDIGIM ICIN. TABAGIM SOYLEYDI ;
3 karnibahar. 4 yemek kasigi doner. 2 isirmaklik peynirli borek 2 isirmalik kiymali borek. Yani 2 lokmalik:))
1 tavuk kanati
1 avuc ici patates kizartmasi.
Hepsinden cokaz. Annem zorla yedirdi bugunki yediklerime gore normal sayilir ama neden pismanlik duyuyorumki ben ozaman?
Bu arada profilfotomu nasil buldunuz:)) yasemin cicegi hihhii
Sweetdimple kaptanim herhafta 900 gitce 3.6 kg olur ayda 75.5 ta olur aslinda tutturmak istiyorum o yuzden napsam bilemedimm
baldandane saol canim tesekkur ederim
A asea teesekkur ederim kuzum hepimiz azimle verelim.kurtulalim kilolardan insallah
Çok uykum geldi hazır oğlum da uyurken bende biraz uyuyayım birazdan anne memme demeye başlar kuzucuk hadi canlar iyi geceler sabah tartı hepimize güzel sonuçlar gösterir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?