Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yarini sabirsizlikla bekliyorum acaba kilo vermismiyim diye:)

Sabah göreceğiz kuzum heyecan iyidir

Ayy begenmez olurmuyum kaptanimm :)) 100 grama bile raziyim yeterki eksi olsun. Temmuz hedefimi kac yapsam bilemedim azcik yardim etsen

75,5 desek

Bu arada kaptanim hedef fln yazcakmiyiz yoksa giden gider hesabimi olcak?

Evet bitanem yarın bildirimlerinizi yaparken 1 aylık hedeflerinizi de yazın ben listeye işleyeyim canım

kaptanım iyi geceler

Hoşgeldin balım diğer alıntıları bitiremedim ama şimdi hazır buradayken yazayım sabit kaldığın için neden özürdiliyorsun meleğim. Her hafta kilo veremememiz normal sakın üzülme menülerini sporunu biliyorum eminim haftaya yine devam edeceksin sıkma canını tatlım

Yaaaaaaa boynummm acio:((((( sicak sumu koysam 3 agri kesici ictim bugun. Yatmadan 1 daha icerm

Zaten hiçbirşey yemiyorsun prensesim aç sayılırsın gerçi bugün annen sayesinde yemişsin şükür ama lütfen birden o kadar çok ağrıkesici alma mideni böbreklerini mahvedeceksin Hedefi yazmak değil de tutturmak önemli kuzum o yüzden lütfen makul bir rakam yaz tatlım

Tamam askim icmiycem agrikesiciyi su torbasi koyacam. Umm ozaman bu aylik hedefim 93 olsun

Evet tatlım kuzenim maşallah bıcır bıcır bugün turşusu çıktı erken uyudu gidince direksiyon sınavı varmış her gün direksiyon çalıştırıyorum inşallah ehliyetini başarıyla alır.Senin yerinde olsam halamı daha sık ziyaret ederdim şifa olsun prensesimm

Selvoşum şöyleki leptin hormonunun en yoğun salgılandığı saatler derin uykuda olduğumuz 02,00 ve 05,00 saatleri arası senin uykun bölününce sadece bundan faydalanamıyorsun bunu kastetemiştim tatlım

Sabah hic bisey
Ara papatya cayi 2 turkkahvesi
Aksam tavuk salatasi yarim tabak yiyebildim 2 bardak ayran 3 bucuk litre su
Sabah yiyemedim canim istemedi dun sicaklardan dolayi

Sabah hiçbirşey yememek olmaz meleğim lütfen hiç olmazsa 1 bardak süt bir parça peynir yemeye zorla kendini muz ve süt de olabilir

Çalışınca haklısın deryacım fakat su içmeyi lütfen unutma vücudumuzun 3/4 ü sudan uluşuyor eksikliği pek çok hastalığın sebebi biliyorsun.Peki biraz dinlen kuzum en azından bildirim gerginliği yaşamazsın

Erişte makarnaya nazaran daha masum üstelik ev yapımı olunca miktara dikkat edersen haftada 1 kez yiyebilirisn bence kış gelmeden fırsat bulabilirsen yap tekrar kuzum

Helall olsun sana deprem çantanı hazır tutman harika seni ayakta alkışlıyorum ve kendimi ayıplıyorumYine de rabbim hepimizi afetlerden korusun

Suyu gittikçe azaltıyorsun hakikaten meleğim

Tebrikler prensesimmm umarım kalıcı olur verdiklerin çektiğin bu işkence boşa gitmez kuzum

Oooo ne güzel motivasyon bunlar selvoşum ama öyle istikrarlı veriyorsunki bu sonuç kaçınılmazdı

Maşllah cecom on parmağında on marifet ben dikişten hiç anlamam Kendin yapabildikleirni daraltman iyi olur ama bayramlık harici alma tatlım zaten onlarıda daraltacaksın en fazla 2 aya kadar

Bu aralar benimde canim.cok borek cekiyor tartidan sonra kaptanim izin verirse 1 dilimcik yicem

İftarda hakettin selvoşum gönül rahatlığıyla yiyebilirsin ama sadece 1 dilimcik

Kesin izin verir bunu sen hakketin ablacim okadar disiplinli yaptinki hayranim sana in sha Allah bende aynen senin gibi kilolar verebilirim

Biraz sabredersen sen de vereceksin elbette prensesimm ama isterdim ki sağlıklı bir şekilde ver kendine işkence etmeden

Henuz daha kahvalti yapmadim cunku tum gun elmalarla gectiginden erken yiyipte daha cok acikmak istemedim birazdan tost yapicam. Cumaya kadar tost yiycem cumadan sonra kahvaltimi tost yerine 1 yumurtayla yapicam yani 2 rkmek 1 yumurta.

İşte en büyük hatalrından biri ne kadar erken kahvaltı yaparsan metabolizman o kadar erken çalışmaya başlar lütfen kahvaltını geciktirme kuzum

Bugun cok tuhaf hissediyorum kendimi.. Dokunsan aglayacagim modundayim.. Tr gitmek istiyorum babami cok ozledim.. Gun sayiyorum adeta

Kıyamam sana az kaldı meleğim babacığın her an senin yanında zaten kalbinde yüreğinde

Günler çok uzun tatlım kalkamadığın için zorlanırdın çünkü yoğun çalışıyorsun.İnşallah iftarda fazla cıs yokturSabah bir parça peynri ya da süt içseydin meleğim Ellerine sağlık kızlar bayram etmiştir

Bende ayarladim terziye vericem dikis yetenegim pek yok sadece kotlari sort yapacak kadar valla cekistrmek benim hosuma gidiyor

Al benden de o kadar selvoşum dikiş yeteneğim sıfır ama kesmeye bayılırım

Selam kızlar, hiç fırsatım olmadı bu hafta bir türlü giremedim, stajer vardı ona öğretmenlik yaptım, keyifler yerindedir inşallah.

Slm makresim yine yoğunmuşsun tatlım sağlık olsun fırsta buldukça gelmeye çalıştığını biliyorum

Tartildim oleyy dunkunden bile eksik cikti

Zayıfladığını farkedilmesi çok güzel prensesimmm ama vucudun enerji harcamayı durduracak kuzum

Bugunki menu

Sabah: 1 tost 1 yesilcay

2 saat sonra 1 yesilelma 1 yesilcay

1 litre su. Bugunluk bukadar saat 8 gecince birsey yemiycem

Suyu da azaltmışsınnn

ooo halka tatlı afiyetolsun yaramasın inşallah selvoşum bunun bir diğer adını da biliyordum @winstonlight kulakların çınlasın meleğim

Evet prensesim geçen hafta tartılmamıştın yarın tartılmayı unutma bitanem

Sporunu da yaptıysan mükemmel

Lütfen kendini suçlama balımm menüleirn de sporun da gayet güzeldi bu hafta duraklama olmuş olabilir haftaya yine çıkışa geçeceksin

Bu hafta takima katki sagliyamiyorum ozur dilerim

Duymamış olayımmmm

Persembe menu
sahur karatay
18:30 19:30 arasi yuruyus
iftar 1 kase mercimek corba tavuk gogus eti avuc ici kadar 2 adet,1kase yogurt,1 dilim etimek tatlisi
2 lt su icildi sahura kadar devam...

Afiyetolsun bitanemmm 1 dilim cıs olsa da oruçlu olduğun için gayet normal

Âmin deyip kendimi araya sıkıstırıyım:)) ben verdim bi kaç gündür az yediğim icin regl olmama Ragmen verdimya benden mutlusu yok bugun:))

Ooooo tebrikler meleğimmmm regli avantaja çevirmeyi başardın demekki

selam kizlar heyecan var mi yariin icin insallah bol eksili bi liste goruruz yarin

Slm barbimmm hoşgeldin kuzum yarın liste sana emanet bitanemmm

Maşllah cecom prenseslerin sefasını sürmeye başladın her iksiinin de ellerine sağlık.Aynen cecom bayram sonrası eski düzenine dönüp kaldığın yerden devam edeceğine eminim o bünyen ne kadar inatçı olursa olsun sen inadını kıracaksın kuzum

Annen iyi yapmış ama şimdi az da olsa bu yediğin cıslar depolanacak kuzum

Bu arada profilfotomu nasil buldunuz:)) yasemin cicegi hihhii

Çok güzel tatlım kokusuna da çiçeğine de bayılırım

Selvoşum temmuzun yarısı oruçsuz geçecek bu da demektir ki daha çok su içeceksin ve sporunu da artırma şansın var karar senin tatlım

Çok uykum geldi hazır oğlum da uyurken bende biraz uyuyayım birazdan anne memme demeye başlar kuzucuk hadi canlar iyi geceler sabah tartı hepimize güzel sonuçlar gösterir inşallah

İyi geceler meleğim oğluşun hazır uyumuşken sen de dinlen

Hepinize iyi geceler meleklerim tatlı rüyalar

Perşembe menum
Öglen bir Peynirli Börek ( sigara Böreği gibiydi Büyüklüğü ve Şekli)
Aksam bir Kase corba,salata
2 maden suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…