Amien ablacimmmm umarimmm in sha AllahTebrikler prensesimmm umarım kalıcı olur verdiklerin çektiğin bu işkence boşa gitmez kuzum
Biraz sabredersen sen de vereceksin elbette prensesimm ama isterdim ki sağlıklı bir şekilde ver kendine işkence etmeden
Ama ablacim nekadar erken yersem okadar erken acikacamİşte en büyük hatalrından biri ne kadar erken kahvaltı yaparsan metabolizman o kadar erken çalışmaya başlar lütfen kahvaltını geciktirme kuzum
Kıyamam sana az kaldı meleğim babacığın her an senin yanında zaten kalbinde yüreğinde
Zayıfladığını farkedilmesi çok güzel prensesimmm ama vucudun enerji harcamayı durduracak kuzum
2 litre ictim bugun ablacim yatana kadar 2 bRdak daha giderSuyu da azaltmışsınnn
Yaaaaa oyle demeeee ablaAnnen iyi yapmış ama şimdi az da olsa bu yediğin cıslar depolanacak kuzum
hahaha bende cok seviyorummmm hatta en sevdigim ciceklerden biri bilmiyordum yasemin cicegi oldugunu ogrendigimde ismimle daha cok gurur duydum begendim :)) annemin babamin cicegiyimÇok güzel tatlım kokusuna da çiçeğine de bayılırım
Gecen hafta 1.5 kilo verdim vucudjm bi sasirdi ben bi sevindirik oldum ya bu hafta otur oturdugun yerde seni sıkıya aliyorum dedi velhasil onca spor yap dikkat et sonuc sabit.
benim olayim baska ya ac kalmak felan degil kendi ozerk cumhuriyeti var vucudumun resmen.ne biliyosa onu yapiyo.ben hep sabitlerimi regl doneminde ciktim.ilkdefa normal donemde sabit cikiyorum.
ay deliricem resmen ya karnim ellerim vucudum hep şiş.resmen su tuttu bu hafta vucudum
selam kizlar heyecan var mi yariin icin insallah bol eksili bi liste goruruz yarin
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Bugün biraz keyifci günümdeydimevden çıkmadım ve pek işde yapmadım valla iyi geldi acıkcası kaç zamandır oruçluda olsam hep koşturmaca halinde olunca
Büyük kuzu öğlene kadar uyuyunca baya bir enerjik uyandı ve nereden estiyse bugün iftar menüsünü ben hazırlayacağım dedi
Abla kardeş birlikte girdiler mutfağa ve güzelce iftar için Çorba, Bulgur pilavı ve salata yaptılar
Ay bir iyi geldi bir iyi geldi sormayınhatta eşim gelince yüzsüzlük yapıp eeee aşkım yarında sıra sende ne yapacaksın bakalım iftara dedim
Eşim valla iyi alıştın sen diye gülüp durdu
Bu arada herkes iftara yakın eksi görürken ben hep aynı rakamı görüyorumulen akşama kadar az da olsa eksi görmezmi insan oruç tutarken diyorum ya benim bünye muhalefet bana ama takmıyorum çünkü eminim ödemdir ve bayramdan sonraki tatilide güzel ve abartmadan atlatıp döner dönmez çok sıkı devam edeceğim beslenmeye ve suyuma Büyük kızımda oruç tuttuğu halde ve kaçırmadığı halde eksi görmüyor ( onun bünyede bana çekmiş ) o yüzden oda tatilde bile kaçamak yapmayacağım o popiş eriyecek modunda
İnşallah Ana kız bayram sonrası bomba gibi geliyoruz
Aynen canım kimseye diyette olduğunu belli etme o zaman sanki yasak delmenin zevkini yaşamak için insanı daha çok zorluyorlarilk zamanlar ben her akraba gününde ay yok ben yemiyeyim dedikçe herkes ısrar ederdi ( eşimin halaları hariç sağ olsunlar sağlığımın daha önemli olduğunun farkındalar ) heleki eşimin yengesi kendiside maşallah sanki çok zayıfmış gibi bir yandan yer bir yandanda ay ye kız 15de bir birşey olmaz derdi hani ben yiyorum sende zayıflayıpda milletten iltifatları toplarken benide zorda bırakma der gibi
Baktım olmuyor başladım ay artık uğraşmıyorum giderse gider gitmezsede canım sağ olsun demeyetabi yalancıktan Niye yemiyorsun dediklerinde de ay sabah kahvaltıda fazla kaçırdım dediğim oluyor, bazen aaa kız iki parça yedim görmedinmi ayağına yattığım oluyor
Elime verilen tatlı tabağınıda ya çaktırmadan mutfağa götürüp yerine koyuyorum yada eşimin halalarından birine işaret edip çaktırmadan onların tabağına aktarıyorumsağ olsunlar beni desteklemek için kendilerini feda ediyorlar tabi okadar yemelerine rağmen hala çok zayıflar ama yerlerinde durmazlar gece 12de bile canları istesin oturup yarım ekmek yerler ama sonrada iki kardeş çıkıp en az 1 saat yürürler eritelim yediğimizi yatmadan diye tabi yürümeselerde almıyor bünyeleri
iyi geceler 6. takımın çıtırları tartı yuzunuze gulsun yarın.
Diyete baslangic :95 kg
Takima gelis: 91 kg
Gecen hafta: 80.7 kg
Bu hafta 79.8 kg
Giden : 0.9 kg
Yuzdesi :%1.11
Sonunda 7 li rakamalari gordum
Iyi geceler kızlar
iki gün aradan sonra nihayet gelebildim dün kendimi çok iyi hissetmiyordum çok halsizdim bugün daha iyiyim çok şükür
dünkü menüm
sabah karatay kahvaltı
Ara birkaç zeytin
ara 1 bardak ayran
Akşam taze fasulye bir kaç kaşık makarna cacık
1 top dondurma
su 2,5 litre
spor 30 artı 20 dakika yürüyüş
Evet tatlım kuzenim maşallah bıcır bıcır bugün turşusu çıktı erken uyudu gidince direksiyon sınavı varmış her gün direksiyon çalıştırıyorum inşallah ehliyetini başarıyla alır.Senin yerinde olsam halamı daha sık ziyaret ederdim şifa olsun prensesimm
Selvoşum şöyleki leptin hormonunun en yoğun salgılandığı saatler derin uykuda olduğumuz 02,00 ve 05,00 saatleri arası senin uykun bölününce sadece bundan faydalanamıyorsun bunu kastetemiştim tatlım
Sabah hiçbirşey yememek olmaz meleğim lütfen hiç olmazsa 1 bardak süt bir parça peynir yemeye zorla kendini muz ve süt de olabilir
Çalışınca haklısın deryacım fakat su içmeyi lütfen unutma vücudumuzun 3/4 ü sudan uluşuyor eksikliği pek çok hastalığın sebebi biliyorsun.Peki biraz dinlen kuzum en azından bildirim gerginliği yaşamazsın
Erişte makarnaya nazaran daha masum üstelik ev yapımı olunca miktara dikkat edersen haftada 1 kez yiyebilirisn bence kış gelmeden fırsat bulabilirsen yap tekrar kuzum
Helall olsun sana deprem çantanı hazır tutman harika seni ayakta alkışlıyorum ve kendimi ayıplıyorumYine de rabbim hepimizi afetlerden korusun
Suyu gittikçe azaltıyorsun hakikaten meleğim
Tebrikler prensesimmm umarım kalıcı olur verdiklerin çektiğin bu işkence boşa gitmez kuzum
Oooo ne güzel motivasyon bunlar selvoşum ama öyle istikrarlı veriyorsunki bu sonuç kaçınılmazdı
Maşllah cecom on parmağında on marifet ben dikişten hiç anlamamKendin yapabildikleirni daraltman iyi olur ama bayramlık harici alma tatlım zaten onlarıda daraltacaksın en fazla 2 aya kadar
İftarda hakettin selvoşum gönül rahatlığıyla yiyebilirsin ama sadece 1 dilimcik
Biraz sabredersen sen de vereceksin elbette prensesimm ama isterdim ki sağlıklı bir şekilde ver kendine işkence etmeden
İşte en büyük hatalrından biri ne kadar erken kahvaltı yaparsan metabolizman o kadar erken çalışmaya başlar lütfen kahvaltını geciktirme kuzum
Kıyamam sana az kaldı meleğim babacığın her an senin yanında zaten kalbinde yüreğinde
Günler çok uzun tatlım kalkamadığın için zorlanırdın çünkü yoğun çalışıyorsun.İnşallah iftarda fazla cıs yokturSabah bir parça peynri ya da süt içseydin meleğim Ellerine sağlık kızlar bayram etmiştir
Al benden de o kadar selvoşum dikiş yeteneğim sıfır ama kesmeye bayılırım
Slm makresim yine yoğunmuşsun tatlım sağlık olsun fırsta buldukça gelmeye çalıştığını biliyorum
Zayıfladığını farkedilmesi çok güzel prensesimmm ama vucudun enerji harcamayı durduracak kuzum
Suyu da azaltmışsınnn
ooo halka tatlı afiyetolsun yaramasın inşallah selvoşum bunun bir diğer adını da biliyordum @winstonlight kulakların çınlasın meleğim
Evet prensesim geçen hafta tartılmamıştın yarın tartılmayı unutma bitanem
Sporunu da yaptıysan mükemmel
Lütfen kendini suçlama balımm menüleirn de sporun da gayet güzeldi bu hafta duraklama olmuş olabilir haftaya yine çıkışa geçeceksin
Duymamış olayımmmm
Afiyetolsun bitanemmm 1 dilim cıs olsa da oruçlu olduğun için gayet normal
Ooooo tebrikler meleğimmmmregli avantaja çevirmeyi başardın demekki
Slm barbimmm hoşgeldin kuzum yarın liste sana emanet bitanemmm
Maşllah cecom prenseslerin sefasını sürmeye başladın her iksiinin de ellerine sağlık.Aynen cecom bayram sonrası eski düzenine dönüp kaldığın yerden devam edeceğine eminim o bünyen ne kadar inatçı olursa olsun sen inadını kıracaksın kuzum
Annen iyi yapmış ama şimdi az da olsa bu yediğin cıslar depolanacak kuzum
Diyete baslangic :95 kg
Takima gelis: 91 kg
Gecen hafta: 80.7 kg
Bu hafta 79.8 kg
Giden : 0.9 kg
Yuzdesi :%1.11
Sonunda 7 li rakamalari gordum
Bu arada profilfotomu nasil buldunuz:)) yasemin cicegi hihhii
Canim annem boynumu cok guzel ovdu masaj yapti masaj kremiyle. Resmen ciglik attim cooook agriyoratkimi tekrar taktim uzaniorum hocayi dinleniyorum..
O senin guzelliginnnn askimbenimmÇoook çok güzel canımtıpkı senin gibi
in sha Allah birsey kalmazÇok çok geçmiş olsun canımbir fular bağlayıp öyle yat canım ( sanırım yel aldın farkında olmadan )
Umarın yarın birşeyin kalmaz
O senin guzelliginnnn askimbenimm
in sha Allah birsey kalmazcok agriyor cunku abla yaaaa. Nazliymisim gibi gozukuyor ama gercekten fena agriyor boyun agrisi felaket yani
Bu arada Allah kabul etsin ablacim annemde Qurani hatim etmeye calisiyor ki bu kacinci hatimi annecigimin. Ramazan olmasada her sene hatim ediyor coksukur
***6.TAKIM 420.Etap***
45derya45(79,5/ / /% )İzinli
baldandane(90/90 /0 /% 0)sabit
battaniye1 (74,7/ 73,6/1,1/%1.47 )
makres76 (60/ / /% )
masalim88(77/ 73,9/ 3,1/% 4.025)Yeni Üye Başlangıç:01,06,2015 -Başlangıç Kilo:82,6- Hedef:60
maya55(53,2/ / /% )
selvos88(80,7/79.8 / 0.9/%1.12)
6.Takım Ortalaması: %
K.bakmayin ben boyle yapabiliyorum simdi 4 ,025 olunda ne yazcami sasirdim 3 rakam 5 veye uzeriyse fazla olacak diyo ama nasil fazla anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?