Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

***6.TAKIM 420.Etap***

45derya45(79,5/ / /% )İzinli
baldandane(90/ / /% )
battaniye1 (74,7/ 73,6/1,1/%1.47 )
makres76 (60/ / /% )
masalim88(77/ / % )Yeni Üye Başlangıç:01,06,2015 -Başlangıç Kilo:82,6- Hedef:60
maya55(53,2/ / /% )
selvos88(80,7/79.8 / 0.9/%1.12)

6.Takım Ortalaması: %

Tebrikler prensesimmm umarım kalıcı olur verdiklerin çektiğin bu işkence boşa gitmez kuzum
Amien ablacimmmm umarimmm in sha Allah
Biraz sabredersen sen de vereceksin elbette prensesimm ama isterdim ki sağlıklı bir şekilde ver kendine işkence etmeden
bende oyle isterdim ama artik boyle yapmak zorundayim;((
İşte en büyük hatalrından biri ne kadar erken kahvaltı yaparsan metabolizman o kadar erken çalışmaya başlar lütfen kahvaltını geciktirme kuzum
Ama ablacim nekadar erken yersem okadar erken acikacam dayanamamki ozaman
Kıyamam sana az kaldı meleğim babacığın her an senin yanında zaten kalbinde yüreğinde
anlatilmaz cok ozledim.. Hep yanimda canim babam..

Zayıfladığını farkedilmesi çok güzel prensesimmm ama vucudun enerji harcamayı durduracak kuzum
yaa...
Suyu da azaltmışsınnn
2 litre ictim bugun ablacim yatana kadar 2 bRdak daha gider
Annen iyi yapmış ama şimdi az da olsa bu yediğin cıslar depolanacak kuzum
Yaaaaa oyle demeeee abla ((( gercektenmii
Çok güzel tatlım kokusuna da çiçeğine de bayılırım
hahaha bende cok seviyorummmm hatta en sevdigim ciceklerden biri bilmiyordum yasemin cicegi oldugunu ogrendigimde ismimle daha cok gurur duydum begendim :)) annemin babamin cicegiyim

Kaptanım evt yemediğim icin vermişimdir ama suyu daha cok ictim sudan gitmesin diye bilmiyorum belki kendimi kandırıyorum ama mutlu oldumhemde regl döneminde...

Birde ben bu sbh tartıldım malum Oruç Değilim Yarından itibaren baslıyorum

***6.TAKIM 420.Etap***

45derya45(79,5/ / /% )İzinli
baldandane(90/90 /0 /% 0)sabit
makres76 (60/ / /% )
masalim88(77/ / % )Yeni Üye Başlangıç:01,06,2015 -Başlangıç Kilo:82,6- Hedef:60
maya55(53,2/ / /% )

İyi geceler herkesee. Yatmadan bir uğrayayım dedim. Kaptanımda uğramış çok sevindim. Bende akşam buraya uğradıktan sonra direk sporumu yaptım üstüne yoga yaptım kaslarımı açtım bir güzel sonra sütümle birlikte kitap okumaya başladım. O sırada annem miss gibi fırın sütlaç yapıyordu ye diye tutturdu ama tabikide yemedim. Ben 3 kilo verince kendimi profiterolle ödüllendiricim tamam mı annecim

Olsun kuzum her hafta vermek zorunda değiliz inanıyorum ki haftaya çok güzel bir sonuçla tartı yüzüne gülücek. Bol bol su iç spor yap hepsi geçer yeter ki sen stres olma.

selam kizlar heyecan var mi yariin icin insallah bol eksili bi liste goruruz yarin

Amin kuzumm. Sen naptın hamilelik nasıl gidiyor? Aşermeler falan var mı?

Ohh maşallah ablacım kızlara. Evde de yemekleri çoğu zaman ben hazırlıyorum zor iş valla ev hanımlarına kolay gelsin.
Rabbim diyet yapanları annelerinden korusun valla o lokmayı yedirmek için binbir numara çeviriyorlar iki dakikada
Hep öyle yiyip yiyip zayıf kalmak istemişimdir ya tütütüütü nazar değmesin.

iyi geceler 6. takımın çıtırları tartı yuzunuze gulsun yarın.

Ooo canım benim hoşgeldin. Tartı hepimizin yüzüne güler inşallahh.

Diyete baslangic :95 kg
Takima gelis: 91 kg
Gecen hafta: 80.7 kg
Bu hafta 79.8 kg
Giden : 0.9 kg
Yuzdesi :%1.11
Sonunda 7 li rakamalari gordum

Maşallah kuzuma. Kaptanımın dediği gibi kendine bir şey almayı unutma.

İyi geceler canım benim noldu halsizlik mi vardı? Çok geçmiş olsun.

İyi geceler kaptanım
Maşallah kuzenine inşallah sınavıda çok güzel alırda geçer. Halamı elimden geldiğince çok ziyaret ediyorum sağolsun her hafta eniştemden falanda bişiker yollar
Yaptım sporumuu

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yine ben geldimmm

Kızçemle oturup bir güzel hatmimizi devam ettirdik 1.5 cüz okuduk ( 12ci cüze yaklaştık )
Aslında hala biraz geride geliyoruz ( Kadir Gecesine bitirebilmek için ) ama Allahın izniyle her gün 1.5 yada 2 cüz okursak Allahın izniyle yetişir diye düşünüyorum ( tek korkum bitmeden kızımın regl olması artık nasip )

Biraz evvel arkadaşlarda İGden ( kızları KKda tanıyorum kaç senedir ) mesaj atmışlar Dua kardeşliği yapalımmı diye Her gece toplu halde bir kişinin muradı için dua etmeye karar verdik
Onlar mucizelerine kavuşsun diye bende hem kilolarımdan kurtulmak hemde borçlarımdan kurtulmak için
Aslında borçları hiç takmıyorum kafama ( öyle fazla değil her ailede olan ufak kart borçları ) ama işte eşim çok sıkıntı yapıyor kendine sonuçta bizlere en iyisini sunmak istiyor ve bazen tıkanıyor aslında hep diyorum biz birşey istemiyoruz sen iyi ol yeter diye ama içi el vermiyor adamcağızın

Rabbim inşallah bu mübarek gecenin hürmetine tüm dualarımızı kabul eder ....Aminnnnnnnnnnn

Diyete baslangic :95 kg
Takima gelis: 91 kg
Gecen hafta: 80.7 kg
Bu hafta 79.8 kg
Giden : 0.9 kg
Yuzdesi :%1.11
Sonunda 7 li rakamalari gordum

gözün aydın canım 7li rakamları gördün
Darısı benimde başıma Valla sırf 79u görsem dünyalar benim olur daha aşağısında şimdilik gözüm yok ama sadece şimdilik

Bu arada profilfotomu nasil buldunuz:)) yasemin cicegi hihhii

Çoook çok güzel canım tıpkı senin gibi

Canim annem boynumu cok guzel ovdu masaj yapti masaj kremiyle. Resmen ciglik attim cooook agriyor atkimi tekrar taktim uzaniorum hocayi dinleniyorum..

Çok çok geçmiş olsun canım bir fular bağlayıp öyle yat canım ( sanırım yel aldın farkında olmadan )
Umarın yarın birşeyin kalmaz

Durupdururken AlS hastaligini okudum googleda bi yandan okuorum bi yandanda agliyorum. Canim babamm herseyim off gunler yaklastikca dahada bi huzun ozlem kapliyor icimi ben ALS hastaligindan daha kotu bir hastalik gormedim. Kanserin bile caresi var ama ALS hic birsekilde.. En kotusude gozunun onunde eriyip gitmesi. Kurban olurum kurbannnn. Allah im sen tum hasta olanlara acil sifalar ver Rabbim ... ALS yillardansonra tekrar okudum bu hastaligi oyle buyuk bi yara iz biraktiki kalbimde nezaman ALS duysam kulaklarimi tikar gozlerimi kapatir birsey dahi gormek duymak istemezdim. Icime ata ata en son okul mudurunu oyle gorunce. Sarilip hickira hickira aglamistim yazik adamida aglattim. O gunden beri hep ziyaret ederdim ederim hollandali adami. En son gittigimde toplantiydadi baska bir okulda. Bende secreterine selam ve iyi dileklerimi yine gelicegimi soylemesini soyledim. Kadinda beni surekli orda gordugu icin taniyor ve be icin geldigimi biliyordu severek soylerim hatta mail gonderirim dedi cok sevindim.. Yakin zamanda yine ziyaret edicegim onu..

Çoook çok güzel canım tıpkı senin gibi
O senin guzelliginnnn askimbenimm
Çok çok geçmiş olsun canım bir fular bağlayıp öyle yat canım ( sanırım yel aldın farkında olmadan )
Umarın yarın birşeyin kalmaz
in sha Allah birsey kalmaz cok agriyor cunku abla yaaaa. Nazliymisim gibi gozukuyor ama gercekten fena agriyor boyun agrisi felaket yani

Bu arada Allah kabul etsin ablacim annemde Qurani hatim etmeye calisiyor ki bu kacinci hatimi annecigimin. Ramazan olmasada her sene hatim ediyor coksukur

Rabbim herkesin dualarını ve hatimlerini kabul etsin....Aminnnnn
Bende yanlış hatırlamıyorsam 11 - 12 yaşlarında kuran okumayı öğrendim ve o zamandan beri her sene en az bir hatmim var ( bazı seneler 2 tanede oluyordu )
Bu seneki ama benim için çok daha anlamlı çünki ilk kez kızımla birlikte okuyorum
İnşallah Ramazandan sonrada her Perşembe gecesi birlikte kuran okuyacağız kızımla ve tabiki hatmimiz bitene kadar iyice alışmış olacak ve kendide sesli okur o zaman ( şimdilik o takip ediyor ben sesli okuyorum daha ilk olduğu için )

Neyse ben tartildim ve mutluluktan cildircam :) tam 73.9 ciktim super ya hedefi aslinda 60 istiyordum ama dun cevremdekiler ya neoluyo hastalandinmi stresemi girdin fln dedi yuz boögesinden otomatik olarak daha cok kaybediyotum onun icin bi 65 olayim sonrasinin nasil olduguna bakicam nedersiniz...

***6.TAKIM 420.Etap***

45derya45(79,5/ 79,8/-,30 /% -0,38)İzinli
baldandane(90/90 /0 /% 0)sabit
makres76 (60/ / /% )
masalim88(77/ 73,9/3,1/ %4,03 )Yeni Üye Başlangıç:01,06,2015 -Başlangıç Kilo:82,6- Hedef:60
maya55(53,2/ / /% )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…