Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi geceler herkese,

banu abla bugün benim listeye alınma günümdü ama beni bu hafta almasan? deneme süremin bir hafta daha uzatılmasını istiyorum. motivasyonumu bir türlü toplayamıyorum. Daha önce çok iyi kilo vermiştim ama bu kez bir türlü odaklanıp başlayamadım.

Günaydın canım. Evet zeytinyağlıydı. Kesinlikle irademiz hep güçlü kalmalı. Önümüze ufak tefek engeller çıksa da hallederizz

Günaydın kızlar

Günaydın canımm

Oyuy inşallah denizde serinlersiniz kuzum ya. Ben seviniyorum sıcaklara. Bolu da anca 2 ay yaz iki gün önceye kadar yatarken hırka giyiyordum.

Oyy kuzum benim hayırlı olsun şimdiden. İnşallah istediği yerler olur. Hayırlısı neyse. Ramazanda şişkinlikler olabiliyır kafaya takmamak lazım.

Yumurtadan hiç bıkmam ama sadece alerji falan yapar diye haftanın bir günü farklı şeyler yiyorum kahvaltıda. Çünkü yumurta çok değişik formlara girebiliyor.

Gecen hafta : 79.8
Bu hafta: 77.8
Giden : 2 kg
Yuzde: %2.5
Toplam giden : 17.2 kg

Ohhh maşallah canım benim. Çok güzel vermişsin helal sana.

Kuzum benim ya. İstediğin kiloya çok kısa zamanda geliceksin emin ol. İyiki karatayla tanışmışız. Düşündüm de karatay haricinde başka bir şey yapamazdım heralde. Sende iyiki varsınn

İyi geceler kaptanım. Şükür kavuşturana. Nasılsın iyi misin?? Kuzenin araba kullanmayı öğrenebildi mi? Oh oh ne güzel keşke benimde kuzenlerim bir an önce gelsee.
Evet hapa devam ediyorum ama bıraksam mı diye de düşünüyorum. Çünkü çoğu alerji hapında olduğu gibi bunda da kortizon var. Sonra diyorum şevval sağlığın daha önemli. Bakalım napıcam

Ne atılması cnm, bende bdv de konularını görüp buraya girmeyince kendin bıraktın sandım,iyi olmuş geri döndüğün,gecmiş olsun tatlım
yok canim bırakmadım sizi ben buradayım aklım hep sizde idi zaten

Canim ben 74 kusur ile başlamıştım , geçen hafta 73 idi galba yanlış hatırlamıyorsam.
Bi an listede adımı goremeyince canım sıkıldı sonra edit i görünce sevindirik oldum :)
Günaydın kızlar bu arada hepinize
bugün 10 temmuz tartı günü ; yanlış bilmiyosam . Bunun için sabah uyaninca tartildim , 71.0 kiloyum .
Hedefim e 8 kilo kaldı ,
Tatile gitmeye 9 haftam var ,
hadi bakalım devam :)

Perşembe günkü menüm

Sahur:
kkk+hurma

İftar:
Mercimek çorbası
Bezelye yemeği
Alabalık
Salata
Peynir zeytin

Spor: 20 dakika zumba 20 dakika yoga 750 ip 75 mekik 75 şınav
Su:2 litre
Yine harika bi menu tebrik ediyorum canım
sporla da destek verince çok güzel olmuş

Bence listeye girersen daha cok motive olursun sorumluluk duygusuda eklenir yinede sen bilirsin

sen bu gidişle seneye kalmazsın tatlım neden öle dedinkiii
karatay candır, banum baldır

fatom bir-iki sefer binersen atarsın korkunu tatlım neden cesarete edemiyorsun anlamadım. senbaşarırsın bence
Geliyorum abla hemde kilolarımla geliyorum kendimi senin ellerine emanet edeceğim
efsercim selam kilo aldın zannımca
e hadi gelir verirsin nasılsa

bak sen bu azimle bu yaz sonu fitsin

Evet canım aldım 4 kilo galiba aslında ramazanda toparlarım dedim ama nedense bu ramazan toparlayamadım.
Ramazandan sonraki hafta aranızdayım diyetisyene gitip listemi alıp geliyorum

Onumuzdeki seneye fit girerim.anlaminda soyledim :)) ayy insallah yazin verip kisinda koruma yaprsam super olur

Evet canım aldım 4 kilo galiba aslında ramazanda toparlarım dedim ama nedense bu ramazan toparlayamadım.
Ramazandan sonraki hafta aranızdayım diyetisyene gitip listemi alıp geliyorum
efserim yeni gelen kilo dişini sıkarsan 1 haftada gidiyor sıkma canını azmış bende çok sanmıştım

***6.TAKIM 421.Etap***

baldandane(90/90 /0 /% 0)
battaniye1 (73,6/73,4 /0,2 /% 0,27)
makres76 (60/60 / /% )
masalim88(73,9/ / / % )
Pluiee(74,2/ / /% )Yeni Üye Başlangıç:26 Haziran 2015-Başlangıç Kilo:73,8-Hedef:63
selvos88(79,8/ 77.8/2 /% 2.5)

6.Takım Ortalaması: %

sende iyiki varsın canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…