Menü süper ama o patlıcan yemeği yağlı miydi canım ?????????
Bu arada Günaydın herkese kızlar
Ise geldim bugün çok tempolu geçecek
hadi bakalım. .
Ayrıca senacim çok haklısın arada kacirsakta birakmamaliyiz
Günaydın kızlar
senasevval kuzum yaz yaklastigi zaman basliyor bende panik basimiza gelecegi bildigimden ramazan sonrasi bari denize falan gideriz biraz yazin tadi cikar. Oglum simdiden soruyor kac gun yaz kaldi diye. Gecen yil aralik ayinda biz hala tisort giyiyorduk dusun yani ne kadar sicak
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Bugün yine koşturmacayla geçecek günüm
Malum teog tercihleri başladı ve bugün kızımla tercih yapmadan istediği okulları tek tek gezeceğizdışarısıda felaket sıcak ama hazır eşim arabayı bana bırakmışken aradan çıksın dedim
Bu arada bugün yine artıdayım ve deli olacağımRamazanın başından beri 5 kg ya yakın artı çıkıyorum ( ödemdir diye biraz daha rahatım ama insanın canını sıkıyor tekrar daha yüksek rakamları görmek )
Az kaldı artık Bayramdan itibaren kesinlikle çok daha düzenli ve disiplinli olacağım ( maaşallah nasıl bir yoğunluksa spor yapmaya vakit bulamıyorumyorgunluktan baygın düşüyorum geceleri ama eminim tatilde bile o artıların çoğundan kurtulurum
hahaha wallayi dogru ben hergun yumurta yiye yiye karataydan biktim 1 aydir veya daha fazla yumurta yemedim daha. :)) 1 yillik yumurtalari depolarimama elma guzeldi canim sulu sulu eksi eksi immm :))
hahaha canim dondurma hastasiyim ben. 24 saat bikmadan yiyebilirim inanki
Gecen hafta : 79.8
Bu hafta: 77.8
Giden : 2 kg
Yuzde: %2.5
Toplam giden : 17.2 kg
Her hafta tartildigimda iyiki bu takima gelmism diyorum yoksa coktan birakmistim diyeti biliyorum.. Sizler sayesinde karatayla tanistim her sene kilo aldigim ramazan ayinda karatay sayesinde hic durmadan kilo veriyorum. Hepinize tek tek tesekkuer edrim hepunizi seviyorum iyiki varsinizz
1 taneye izin var üzülme meleğimmm küp küp meşhur tost demek
Hiç spor göremiyorum tatlım az da olsa yapardın hayırdır
Diyet psikolojisinden bir süre uzaklaş o zaman prensesimmm
Bitkisel saç boyaları kokmuyor kuzum onlardan alsaydın
Başlamakla çok iyi yapmışsın 3 gün zorlanırsın ama 1 hafta sonra kolaylaşırBence süper bir programmm selvoşum ramazan sonrası için ideal aman kaşı bir yerlerini nazar değmesin
kızkardeşininde tam uygularsa çok güzel sonuç alacağına eminim
Geçmiş olsun prensesim inş dr un verdikleri işe yarar okuduğum kadarıyla onlar da yan etki yapmış gerçi.Ünlü bir marka da olsa cildimiz çok hassas prenseismm o yüzdne dikkatli olmakta fayda var .Güneşe çıkarken güneş koruyucusu kullanmak şart ama bu seferde güneş koruyucuları d vitamini alımını engelliyor neyseki ayda 2 kez içiyoruz.
Sorma tatlım kzuenimi dün yolcu ettik ev bomboş geliyor şimdi 6 aylık film stoğumu yaptım ama
Hakikaten eğlenceli balım ben sevdim. Ramazan ister istemez etkiliyor ramazan sonrası düzenini oturtursun kuzum.İstediği kadar dirensin sen istikrarla devam ettikçe kilolar tıpış tıpış gidecek
1 Haftaya tamamen alışacaksın selvoşum
Suyun içine limon ya da elma doğrasan deryam boş su içemiyorsun malum hatta karanfil ve tarçın kabuğuda atınca meyve suyu gibi oluyor ne dersin bir de böyle dene istersen
Evet çok güzel yazı meleğimmm youtube da da d vitamini ile ilgili araştırma videoları var hakikaten her hastalığın nedeni d vit eksikliği
Tatlım her ayın 1 i ve 15 ini ine günü olarak belirle bir dvit bir b12 yi ihmal etme ayda iki kez
Bende çok seviyorum ama hiç denemedim balım hakikaten çok güzel geri dönüşüm uygulamaları var hatta şifonyerimi beyaza boyayıp peçete dekupajımıydı neydi oyle yapayım diyrodum ama zaman nerdeee
Sorma kuzum o masum meleğe nasıl kıydılar anlamıyorum bunlar insan sıfatını haketmiyor
Sıcakta yemek istenmiyor selvoşum nedense hep soğuk salata türleri iyi gidiyor jillianın hayırlı olsun
Özelden ben de isterimmmm
Keisnlikle katılıyorum adamlar giriyo hapse yan gelip yatıyorlarCezalar caydırıcı olmadığı için de devam ediyor
biber kızartmatransyağa dikkat balım fırın tepsisine biberleri dizip biraz yağ gezdirirsen gönül rahatlığıyla yiyebilirsin ben de çok severim biberi böyle daha sağlıklı oluyor zumbanı yaptıysan sorun yok Tatlıyı da tadımlık yemişsin
Hem de ne sıcak duşa girip çıkmaktan balık gibi oldukyürüyüş süper
Prenseism ilaçlar her bünyede farklı yan etki gösteriyor sana da uyku ve halsizlik yaptı snaırım ama uzun sürmez 1 hafta sonra bünyen alışır devam et kuuzmİlaçlarını karıştırmamaya çalış gerçi bir zararı olmaz
Erişte de erişte olmuş yani 4 kaşıkla iyi durdrumuşsun kendiniAnnelik böyle birşey işte içi rahat etmezdi 2 kaşıkta sorun yok meleğim.Maşallah sporda coşmuşsun
Hoşgeldin bitanem ben de bıraktığını düşünmeye başlamıştım çok geçmiş olsun canım.Neden atalımki meleğim tekrar hoşgeldin yarın bildirimini yapmayı unutma
Yaz günü ceryan olayı çok etkili tatlım ceryanda kaldıysan hastalanmışsındır çok geçmiş olsun tekrar
Ben de merak ediyorum selvoşum
Meleğim belini zorlayan hareketleri es geçersin .Zorlandığını hissettiğin an lütfen bırak bel bir kez incindimi biliyrosun neler çekiyoruz
Yeni cicileirni güle güle giy cecommm ohh enişteyle kısa bir kaçamak yapmışsınız bahaneyle
Kışı sevmezdim ama inan 2 gündür mumla arıyorum ben de selvoşumLütfen dikkat et oruçsun da fazla yormamaya çalış kendini
Aç kalarak kilo verilemiyor prensesimm çünkü enerji harcaması da duruyor bu yüzdne lütfen sağlıklı menülerden doyuncaya dek ye kuzum
Sabah tatlının dibine vurmuşsun kuzum. İremçaya yinemi başladın
Sahurunu lğütfen ihmal etme selvoşum bak hava da sıcak başım dönüyor diyorsun muhtemelen sahuru boş geçtiğin için.Zorla kendini hiç olmazsa peynirli salata vs yap
İnşallah bir an önce biter de rahat nefes alırsın
Her ikinize de kolay gelsin tatlım
Neyseki burada nem fazla yok bir de nem olsa
Alışır prensesimmm için rahat olsun 1 hafta dene kuzum hemen bırakma kaşıntına iyi gelmiş ne güzel
ooooo Kçak efseirm hoşgeldin yoğunluğun bitince bekliyoruz
Hakikaten çok iyi bir noktaya değinmişsin meleğim bende de var ekran şifresi ve bunu hiç düşünmemiştim ben de kaldırayım en iyisi
Bereket yağmış balım biraz serinlemişsinizdir
Teşkekürler selvoşummmm bazı yaramazlar da senin gibi olsa
Bir d eitiraf ediyorsun ya
Sorma meleğimmmm gönül hep burada olsa da şartlar buna izin vermiyor malesefKış gelse de eski düzenimize dönsek Tatilde benim ev maşallah
Prensesimiz inşallah gönlüne göre başarılı bir eğitim alabileceği iyi bir okula yerleşir cecom. Neden böyle olduki cecom menülerini görmesem de dikkat ettiğini biliyorum.Yorgunluktan olabilirmiki.Ama üzülme kuzum tatilde bir reset atarsın hepsine
Su yatana kadar 4 olur kesin
Teşekkürler meleğimHepimzie inşallah tatlım
Paylaşım için teşekkürler neslim bitanesin
yok canim bırakmadım sizi ben buradayım aklım hep sizde idi zatenNe atılması cnm, bende bdv de konularını görüp buraya girmeyince kendin bıraktın sandım,iyi olmuş geri döndüğün,gecmiş olsun tatlım
Canim ben 74 kusur ile başlamıştım , geçen hafta 73 idi galba yanlış hatırlamıyorsam.***6.TAKIM 421.Etap***
baldandane(90/ / /% )
battaniye1 (73,6/73,4 /0,2 /% 0,27)
kaldi2sene(?/ / /% )Yeni Üye Başlangıç:22 Haziran 2015-Başlangıç Kilo:73-Hedef:64
makres76 (60/ / /% )
masalim88(73,9/ / / % )
Pluiee(74,2/ / /% )Yeni Üye Başlangıç:26 Haziran 2015-Başlangıç Kilo:73,8-Hedef:63
selvos88(79,8/ 77.8/2 /% 2.51)
6.Takım Ortalaması: %
kaldi2sene meleğim geçen haftaki kilonu bilemediğim için yazmadım geçen haftaki kilonu yazmayı unutma tatlım
Yine harika bi menu tebrik ediyorum canımPerşembe günkü menüm
Sahur:
kkk+hurma
İftar:
Mercimek çorbası
Bezelye yemeği
Alabalık
Salata
Peynir zeytin
Spor: 20 dakika zumba 20 dakika yoga 750 ip 75 mekik 75 şınav
Su:2 litre
Bence listeye girersen daha cok motive olursun sorumluluk duygusuda eklenir yinede sen bilirsiniyi geceler herkese,
banu abla bugün benim listeye alınma günümdü ama beni bu hafta almasan? deneme süremin bir hafta daha uzatılmasını istiyorum.motivasyonumu bir türlü toplayamıyorum. Daha önce çok iyi kilo vermiştim ama bu kez bir türlü odaklanıp başlayamadım.
sen bu gidişle seneye kalmazsın tatlım neden öle dedinkiiiSweetdimple rakam beni bile sasirtti kaptanim ama hissetmistim bu hafta cok zayifladigimi.. Diyet demek oncedrn benim icin ac kalmak sevmedigin tatsiz tuzsuz seyleri yemekti. Karatay sayesinde kaliteli lezzetli seyler yiyip uzerine bidr kilo veriyoruz cok mutluyum. Nasil zayifladin diyene karatayi anlatinca sirrini sakliuorsun diyorlar bunlsrla zayiflanmaz bende karatayi tvde ilk gordugumde oyle dusunmustum tereyagi yumurta ne diyor bu kadin drmistim kaptanim yari yolu tamamladim sanirim onumuzdeki yazda cok fit biri olcam insallah
fatom bir-iki sefer binersen atarsın korkunu tatlım neden cesarete edemiyorsun anlamadım. senbaşarırsın benceO araba senin senineşin hep sana bırakıyor nerdeyse:)))
Süremiyorum öğrenmeyede hic hevesim yok yapamam gibi geliyoKeske bende sürebilsem bişi oldugu zaman ya eşim izin alıyo yada taksiyle gidiyorum ama yakın mesafelerde 10 liralık yerlerde taksiye binmeye utanıyorum en son biri bi burun kıvırdı lutfettı gibi davrandıda
Ama bu bile içimdeki önyargıyı kırmadı
efsercim selam kilo aldın zannımcaGeliyorum ablahemde kilolarımla geliyorum kendimi senin ellerine emanet edeceğim
bak sen bu azimle bu yaz sonu fitsinSweetdimple cok sevdim.ben kaptanim jiliani. Programima bugun basliyorum cunku aksam regl oldum sahur yapmamistim allahtan.. Ayran detoksuna baslicam bugun Hazirladim corbayi tadi Cok guzel oldu normal zamanlarda bile yaparim ben bunu. Bakalim iki gunde ne kadar gidecek
1 taneye izin var üzülme meleğimmm küp küp meşhur tost demek
Hiç spor göremiyorum tatlım az da olsa yapardın hayırdır
Diyet psikolojisinden bir süre uzaklaş o zaman prensesimmm
Bitkisel saç boyaları kokmuyor kuzum onlardan alsaydın
Başlamakla çok iyi yapmışsın 3 gün zorlanırsın ama 1 hafta sonra kolaylaşırBence süper bir programmm selvoşum ramazan sonrası için ideal aman kaşı bir yerlerini nazar değmesin
kızkardeşininde tam uygularsa çok güzel sonuç alacağına eminim
Geçmiş olsun prensesim inş dr un verdikleri işe yarar okuduğum kadarıyla onlar da yan etki yapmış gerçi.Ünlü bir marka da olsa cildimiz çok hassas prenseismm o yüzdne dikkatli olmakta fayda var .Güneşe çıkarken güneş koruyucusu kullanmak şart ama bu seferde güneş koruyucuları d vitamini alımını engelliyor neyseki ayda 2 kez içiyoruz.
Sorma tatlım kzuenimi dün yolcu ettik ev bomboş geliyor şimdi 6 aylık film stoğumu yaptım ama
Hakikaten eğlenceli balım ben sevdim. Ramazan ister istemez etkiliyor ramazan sonrası düzenini oturtursun kuzum.İstediği kadar dirensin sen istikrarla devam ettikçe kilolar tıpış tıpış gidecek
1 Haftaya tamamen alışacaksın selvoşum
Suyun içine limon ya da elma doğrasan deryam boş su içemiyorsun malum hatta karanfil ve tarçın kabuğuda atınca meyve suyu gibi oluyor ne dersin bir de böyle dene istersen
Evet çok güzel yazı meleğimmm youtube da da d vitamini ile ilgili araştırma videoları var hakikaten her hastalığın nedeni d vit eksikliği
Tatlım her ayın 1 i ve 15 ini ine günü olarak belirle bir dvit bir b12 yi ihmal etme ayda iki kez
Bende çok seviyorum ama hiç denemedim balım hakikaten çok güzel geri dönüşüm uygulamaları var hatta şifonyerimi beyaza boyayıp peçete dekupajımıydı neydi oyle yapayım diyrodum ama zaman nerdeee
Sorma kuzum o masum meleğe nasıl kıydılar anlamıyorum bunlar insan sıfatını haketmiyor
Sıcakta yemek istenmiyor selvoşum nedense hep soğuk salata türleri iyi gidiyor jillianın hayırlı olsun
Özelden ben de isterimmmm
Keisnlikle katılıyorum adamlar giriyo hapse yan gelip yatıyorlarCezalar caydırıcı olmadığı için de devam ediyor
biber kızartmatransyağa dikkat balım fırın tepsisine biberleri dizip biraz yağ gezdirirsen gönül rahatlığıyla yiyebilirsin ben de çok severim biberi böyle daha sağlıklı oluyor zumbanı yaptıysan sorun yok Tatlıyı da tadımlık yemişsin
Hem de ne sıcak duşa girip çıkmaktan balık gibi oldukyürüyüş süper
Prenseism ilaçlar her bünyede farklı yan etki gösteriyor sana da uyku ve halsizlik yaptı snaırım ama uzun sürmez 1 hafta sonra bünyen alışır devam et kuuzmİlaçlarını karıştırmamaya çalış gerçi bir zararı olmaz
Erişte de erişte olmuş yani 4 kaşıkla iyi durdrumuşsun kendiniAnnelik böyle birşey işte içi rahat etmezdi 2 kaşıkta sorun yok meleğim.Maşallah sporda coşmuşsun
Hoşgeldin bitanem ben de bıraktığını düşünmeye başlamıştım çok geçmiş olsun canım.Neden atalımki meleğim tekrar hoşgeldin yarın bildirimini yapmayı unutma
Yaz günü ceryan olayı çok etkili tatlım ceryanda kaldıysan hastalanmışsındır çok geçmiş olsun tekrar
Ben de merak ediyorum selvoşum
Meleğim belini zorlayan hareketleri es geçersin .Zorlandığını hissettiğin an lütfen bırak bel bir kez incindimi biliyrosun neler çekiyoruz
Yeni cicileirni güle güle giy cecommm ohh enişteyle kısa bir kaçamak yapmışsınız bahaneyle
Kışı sevmezdim ama inan 2 gündür mumla arıyorum ben de selvoşumLütfen dikkat et oruçsun da fazla yormamaya çalış kendini
Aç kalarak kilo verilemiyor prensesimm çünkü enerji harcaması da duruyor bu yüzdne lütfen sağlıklı menülerden doyuncaya dek ye kuzum
Sabah tatlının dibine vurmuşsun kuzum. İremçaya yinemi başladın
Sahurunu lğütfen ihmal etme selvoşum bak hava da sıcak başım dönüyor diyorsun muhtemelen sahuru boş geçtiğin için.Zorla kendini hiç olmazsa peynirli salata vs yap
İnşallah bir an önce biter de rahat nefes alırsın
Her ikinize de kolay gelsin tatlım
Neyseki burada nem fazla yok bir de nem olsa
Alışır prensesimmm için rahat olsun 1 hafta dene kuzum hemen bırakma kaşıntına iyi gelmiş ne güzel
ooooo Kçak efseirm hoşgeldin yoğunluğun bitince bekliyoruz
Hakikaten çok iyi bir noktaya değinmişsin meleğim bende de var ekran şifresi ve bunu hiç düşünmemiştim ben de kaldırayım en iyisi
Bereket yağmış balım biraz serinlemişsinizdir
Teşkekürler selvoşummmm bazı yaramazlar da senin gibi olsa
Bir d eitiraf ediyorsun ya
Sorma meleğimmmm gönül hep burada olsa da şartlar buna izin vermiyor malesefKış gelse de eski düzenimize dönsek Tatilde benim ev maşallah
Prensesimiz inşallah gönlüne göre başarılı bir eğitim alabileceği iyi bir okula yerleşir cecom. Neden böyle olduki cecom menülerini görmesem de dikkat ettiğini biliyorum.Yorgunluktan olabilirmiki.Ama üzülme kuzum tatilde bir reset atarsın hepsine
Su yatana kadar 4 olur kesin
Teşekkürler meleğimHepimzie inşallah tatlım
Paylaşım için teşekkürler neslim bitanesin
Evet canım aldım 4 kilosen bu gidişle seneye kalmazsın tatlım neden öle dedinkiii
karatay candır, banum baldır
fatom bir-iki sefer binersen atarsın korkunu tatlım neden cesarete edemiyorsun anlamadım. senbaşarırsın bence
efsercim selam kilo aldın zannımca
e hadi gelir verirsin nasılsa
bak sen bu azimle bu yaz sonu fitsin
Onumuzdeki seneye fit girerim.anlaminda soyledim :)) ayy insallah yazin verip kisinda koruma yaprsam super olursen bu gidişle seneye kalmazsın tatlım neden öle dedinkiii
karatay candır, banum baldır
fatom bir-iki sefer binersen atarsın korkunu tatlım neden cesarete edemiyorsun anlamadım. senbaşarırsın bence
efsercim selam kilo aldın zannımca
e hadi gelir verirsin nasılsa
bak sen bu azimle bu yaz sonu fitsin
Cok degilmis canim dert etme bekliyoruz seni de aramiza :)Evet canım aldım 4 kilogaliba aslında ramazanda toparlarım dedim ama nedense bu ramazan toparlayamadım.
Ramazandan sonraki hafta aranızdayım diyetisyene gitip listemi alıp geliyorum
efserim yeni gelen kilo dişini sıkarsan 1 haftada gidiyor sıkma canını azmış bende çok sanmıştımEvet canım aldım 4 kilogaliba aslında ramazanda toparlarım dedim ama nedense bu ramazan toparlayamadım.
Ramazandan sonraki hafta aranızdayım diyetisyene gitip listemi alıp geliyorum
Gecen hafta : 79.8
Bu hafta: 77.8
Giden : 2 kg
Yuzde: %2.5
Toplam giden : 17.2 kg
Her hafta tartildigimda iyiki bu takima gelmism diyorum yoksa coktan birakmistim diyeti biliyorum.. Sizler sayesinde karatayla tanistim her sene kilo aldigim ramazan ayinda karatay sayesinde hic durmadan kilo veriyorum. Hepinize tek tek tesekkuer edrim hepunizi seviyorum iyiki varsinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?