Bu hafta 2 kilo gitmis bende sok oldum 3 kez tartildimCanım eminim bu hafta da göreceksin eksileri azmine çok hayranım gerçektenben bu kadar azimli olamıyorum çok kızıyorum kendime ama bir türlü olmuyor
Iste bu süpersin canim***6.TAKIM 421.Etap***
baldandane(90/ / /% )
battaniye1 (73,6/ / /% )
makres76 (60/60 / /% )
masalim88(73,9/ / / % )
Pluiee(74,2/ / /% )Yeni Üye Başlangıç:26 Haziran 2015-Başlangıç Kilo:73,8-Hedef:63
selvos88(79,8/ 77.8/2 /% 2.5)
6.Takım Ortalaması: %
Gecen hafta : 79.8
Bu hafta: 77.8
Giden : 2 kg
Yuzde: %2.5
Toplam giden : 17.2 kg
Bu hafta 2 kilo gitmis bende sok oldum 3 kez tartildimsaol canimm
Her hafta tartildigimda iyiki bu takima gelmism diyorum yoksa coktan birakmistim diyeti biliyorum.. Sizler sayesinde karatayla tanistim her sene kilo aldigim ramazan ayinda karatay sayesinde hic durmadan kilo veriyorum. Hepinize tek tek tesekkuer edrim hepunizi seviyorum iyiki varsinizz
Selvosum karataya bu ara uymadım sende faydasını okadar güzel gördüm ki yarından itibaren daha dikkatli bir şekilde uygulayacam insallah
Iste bu süpersin canimalkışlar senin için hep böyle devam et insallah kuzum
insallah canim hep boyle devam eder tesekkur ederim :)) kesinlikle karataya devm et en guzel diyet karataySelvosum karataya bu ara uymadım sende faydasını okadar güzel gördüm ki yarından itibaren daha dikkatli bir şekilde uygulayacam insallah
J
Vay vay vay selvoşum maşallah sana bitanemmmm azmine hayranım harika vermişsin bu haftadarakamı görünce kuyrukluyu erteledim Büyük ihtimal sahura anca biter
Maşallah meleğimmmmmm hedefe tam gaz ilerliyorsunnnn
Biz de seni çok seviyoruz selvoşum iyi ki burada buluştukkk bu başarıda en büyük pay senin karatayı öyle güzel uyguluyorsunkimalesef bu ara takıma bile gelemiyorum fakat bei aratmıyorsunuz hepinize çok teşekkür ederimmm cansınız
Karatayı tam anlamıyla uygularsan emin ol kilolar kendiliğinden gidecektir aseacım bu şansı ver kendine lütfen
Inşallah kaptanim bugün karatayın faydasını iyice anladım bundan sonra dönmeye niyetim yokinsallah canim hep boyle devam eder tesekkur ederim :)) kesinlikle karataya devm et en guzel diyet karatay
insallah canim hep boyle devam eder tesekkur ederim :)) kesinlikle karataya devm et en guzel diyet karatay
Bu gün ki menum
sabah sahanda yumurta karpuz beyaz peynir
öğle batirik yaptım sıcakta canım bir tek onu istedi
akşam yarım porsiyon etliekmek yarım çorba akşam hiç olmadı tartı öncesi
Su 2,5 litre
Yürüyüş 1 saat yaptim şimdi de 10 dakika kondisyon bisikleti ve 40 mekik cekicem
J
Inşallah kaptanim bugün karatayın faydasını iyice anladım bundan sonra dönmeye niyetim yok
Gecen hafta : 79.8
Bu hafta: 77.8
Giden : 2 kg
Yuzde: %2.5
Toplam giden : 17.2 kg
Sweetdimple rakam beni bile sasirtti kaptanim ama hissetmistim bu hafta cok zayifladigimi.. Diyet demek oncedrn benim icin ac kalmak sevmedigin tatsiz tuzsuz seyleri yemekti. Karatay sayesinde kaliteli lezzetli seyler yiyip uzerine bidr kilo veriyoruz cok mutluyum. Nasil zayifladin diyene karatayi anlatinca sirrini sakliuorsun diyorlar bunlsrla zayiflanmaz bende karatayi tvde ilk gordugumde oyle dusunmustum tereyagi yumurta ne diyor bu kadin drmistim kaptanim yari yolu tamamladim sanirim onumuzdeki yazda cok fit biri olcam insallah
tebrikler tebrikler ben yarın sabh tartılcam bakalım ben napmışım
Aynen... Uçkur Davası nın sonu hayra çıkmadı yine oynakbasının dediği gibi Bosan ne halt yiyeceksen ye!Kesinlikle sana katılıyorum canim
Çok kötü çok üzüldüm ya kesinlikle boylelerini idam etmek gerekir
perşembe menü
sahur peynir domates felan ufak tefek bişeyler
sabah 1/2 tost
saat 13:00 de oğlumun diş randevusu vardı fırsat bu fırsat dedim dönüşte baya bi yol yürüdüm.5.5 km buradan cepte....
saat00 20:00 arası tempolu yürüyüş 7.5 da burdan cepte
iftar:4 adet köfte, 1 kaşık pilav,çoban salata
1 top dondurma
2 lt su içtim sahura kadar içmeye devam
Ne atılması cnm, bende bdv de konularını görüp buraya girmeyince kendin bıraktın sandım,iyi olmuş geri döndüğün,gecmiş olsun tatlımKızlar Günaydın uzun süredir rahatsizdim
Yazamadim
Arada kaçamaklarim olsa da ,
karatay ile devam ediyorum.
Umarım beni atmamissinizdir gruptan
Hedefime ulassamda zaten ne sizi ne takimi birakmaya niyetim yok seve seve arkadaslarima yardimci olurum yeterki o gunler gelsin
Demekki yalnız değilmişim aynı cümleleri ben de kurmuştumTamamen önyargımızdan selvoşum şayet duyduğum an uygulasaydım 2 yıl daha erken fit olacaktım Dediğin gibi menüleri herkes kendi mutfak zevkine göre ayarlayabiliyor bu en güzel yanı bence. Önümüzdeki yaz koçluk yapacaksın takımda bence
Sabah belli olacak balımmm bakalım direnç kırılmışmı
Hakkaten bi ara kim geldi sasırıyodum ama maşallah gelen kaçtı sanki:)Bi suru yeni kiz gelmisti nerde onlar
Ayyy bende sevmem sıcağı hic, kar kızıyım ben soğuk memleket kızıKibris o kadar sicakki anlatamam kizlar mahvoldum bugun salonda klima var diger odalara gr cik terliyoruz geri klimaya gelince hop oksuruk tutulma. Sokaga cikamaz hale geldik aksamlari azcik cafeye iniyorum o kadar. Kis gelsin artik yoksa ben bu yaz olcem sanirim bugun iki kez yine basim dondu ev sanki ayagimin altindan kayip gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?