Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iste bu süpersin canimalkışlar senin için hep böyle devam et insallah kuzum

Her hafta tartildigimda iyiki bu takima gelmism diyorum yoksa coktan birakmistim diyeti biliyorum.. Sizler sayesinde karatayla tanistim her sene kilo aldigim ramazan ayinda karatay sayesinde hic durmadan kilo veriyorum. Hepinize tek tek tesekkuer edrim hepunizi seviyorum iyiki varsinizz

Her hafta tartildigimda iyiki bu takima gelmism diyorum yoksa coktan birakmistim diyeti biliyorum.. Sizler sayesinde karatayla tanistim her sene kilo aldigim ramazan ayinda karatay sayesinde hic durmadan kilo veriyorum. Hepinize tek tek tesekkuer edrim hepunizi seviyorum iyiki varsinizz

Gecen hafta : 79.8
Bu hafta: 77.8
Giden : 2 kg
Yuzde: %2.5
Toplam giden : 17.2 kg

Vay vay vay selvoşum maşallah sana bitanemmmm azmine hayranım harika vermişsin bu haftada rakamı görünce kuyrukluyu erteledimBüyük ihtimal sahura anca biter

Bu hafta 2 kilo gitmis bende sok oldum 3 kez tartildim saol canimm

Maşallah meleğimmmmmm hedefe tam gaz ilerliyorsunnnn

Biz de seni çok seviyoruz selvoşum iyi ki burada buluştukkk bu başarıda en büyük pay senin karatayı öyle güzel uyguluyorsunki malesef bu ara takıma bile gelemiyorum fakat bei aratmıyorsunuz hepinize çok teşekkür ederimmm cansınız

Selvosum karataya bu ara uymadım sende faydasını okadar güzel gördüm ki yarından itibaren daha dikkatli bir şekilde uygulayacam insallah

Karatayı tam anlamıyla uygularsan emin ol kilolar kendiliğinden gidecektir aseacım bu şansı ver kendine lütfen

Iste bu süpersin canimalkışlar senin için hep böyle devam et insallah kuzum

Selvosum karataya bu ara uymadım sende faydasını okadar güzel gördüm ki yarından itibaren daha dikkatli bir şekilde uygulayacam insallah
insallah canim hep boyle devam eder tesekkur ederim :)) kesinlikle karataya devm et en guzel diyet karatay

J
insallah canim hep boyle devam eder tesekkur ederim :)) kesinlikle karataya devm et en guzel diyet karatay
Inşallah kaptanim bugün karatayın faydasını iyice anladım bundan sonra dönmeye niyetim yok

Aslında Karataya diyet demek haksızlık olur kaliteli bir yaşam sürdürmenin en sağlıklı yolu bence

fazla kaçırmamışsın aseacım üstelik sporlarını tamamlarsan yarın fazla etkileneceğini sanmam kuzum

J

Inşallah kaptanim bugün karatayın faydasını iyice anladım bundan sonra dönmeye niyetim yok

Karatayın lüksüne alışınca istesen de vazgeçemezsin kuzum arada bir kaçamaklar oluyor tabiii

Sweetdimple rakam beni bile sasirtti kaptanim ama hissetmistim bu hafta cok zayifladigimi.. Diyet demek oncedrn benim icin ac kalmak sevmedigin tatsiz tuzsuz seyleri yemekti. Karatay sayesinde kaliteli lezzetli seyler yiyip uzerine bidr kilo veriyoruz cok mutluyum. Nasil zayifladin diyene karatayi anlatinca sirrini sakliuorsun diyorlar bunlsrla zayiflanmaz bende karatayi tvde ilk gordugumde oyle dusunmustum tereyagi yumurta ne diyor bu kadin drmistim kaptanim yari yolu tamamladim sanirim onumuzdeki yazda cok fit biri olcam insallah

perşembe menü
sahur peynir domates felan ufak tefek bişeyler
sabah 1/2 tost
saat 13:00 de oğlumun diş randevusu vardı fırsat bu fırsat dedim dönüşte baya bi yol yürüdüm.5.5 km buradan cepte....
saat00 20:00 arası tempolu yürüyüş 7.5 da burdan cepte
iftar:4 adet köfte, 1 kaşık pilav,çoban salata
1 top dondurma
2 lt su içtim sahura kadar içmeye devam

Demekki yalnız değilmişim aynı cümleleri ben de kurmuştum Tamamen önyargımızdan selvoşum şayet duyduğum an uygulasaydım 2 yıl daha erken fit olacaktım Dediğin gibi menüleri herkes kendi mutfak zevkine göre ayarlayabiliyor bu en güzel yanı bence. Önümüzdeki yaz koçluk yapacaksın takımda bence

tebrikler tebrikler ben yarın sabh tartılcam bakalım ben napmışım

Sabah belli olacak balımmm bakalım direnç kırılmışmı

Maşallah balım 13 km 2 km kalmış Şeydayı yakalamana o dondurmayı sonuna dek haketmişsin

Kızlar Günaydın uzun süredir rahatsizdim
Yazamadim
Arada kaçamaklarim olsa da ,
karatay ile devam ediyorum.
Umarım beni atmamissinizdir gruptan
Ne atılması cnm, bende bdv de konularını görüp buraya girmeyince kendin bıraktın sandım,iyi olmuş geri döndüğün,gecmiş olsun tatlım

Hedefime ulassamda zaten ne sizi ne takimi birakmaya niyetim yok seve seve arkadaslarima yardimci olurum yeterki o gunler gelsin

Ayyy bende sevmem sıcağı hic, kar kızıyım ben soğuk memleket kızı
Konya böyleyse oraları düşünemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…