Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam kızlar, bu aralar gezici çalışıyorum şimdi yerime gelebildim katılamıyorum size, bildirim de geç kaldı, herkes iyidir inşallah...

Slm makresim hoşgeldin yoğunluğunu tahmin ettim tatlım az önce mesaj atmıştım sana netin kapalı sanırım tebrik ederimm 300 gr gayet güzel Çok şükür herkes iyi bitanem

Hoşgeldin barbimmmmm Selvoş 91 le başlamıştı bitanem 13,2 kilo gitti maşallah
hosbuldum kaptanim
masallah selvosa yaa ne guzel Verdi insallah azmi daim olur 60 lari da goruruz

makresim tebrikler canim ne guzel vermissin o Kadar yogunluga ragmen

hosbuldum kaptanim
masallah selvosa yaa ne guzel Verdi insallah azmi daim olur 60 lari da goruruz

makresim tebrikler canim ne guzel vermissin o Kadar yogunluga ragmen

Hakikaten maşallah barbim istikrarlı bir şekilde devam ediyor inşallah kuzum sen tartıldınmı sende durum nasıl bebişimiz büyümüşmü

Slm makresim hoşgeldin yoğunluğunu tahmin ettim tatlım az önce mesaj atmıştım sana netin kapalı sanırım tebrik ederimm 300 gr gayet güzel Çok şükür herkes iyi bitanem
bu aralar telde bir sorun var mesajlaşamıyorum o yüzden gelmemiştir. Teli değişme zamanı geldi artık, 4 yıldır aynı teli kullanıyorum ama ondan önce taşınma işim var yeni eşyalar alınacak o yüzden bir süre daha erteledim,

Aynı sorun bende de var kuzum bazen kafayı yediriyor kışa kadar dayansa iyi yaz dönemi faturalar baya kabardı Akıllı telefonlar nedense uzun yıllar dayanmıyor eski takozlarımızın bu konuda maşallahı vardıEylülde taşınacaktın sanırım

Hakikaten maşallah barbim istikrarlı bir şekilde devam ediyor inşallah kuzum sen tartıldınmı sende durum nasıl bebişimiz büyümüşmü
ben pazartesi gunu 400 gr vermisim 84oldum kaptanim biz her pazartesi tartiliyoruz
ama sanki misliyle geri aldim cok halsizlik var kilimi kipirdatasim yok
bakalim onumuzdeki pazartesi kac cikcam hic umidim yok bu haftadan
sağol nuram hoş geldin canım, nasıl gidiyor hamilelik
iyiyim canim sukur bu hafta biraz halsizlik var menuler sacma sapan ama Bunda duzensiz uykumun etksii buyuk sanirim hala kahvalti yapamadim simdi tavuk suyuna CORBA yapiyorum
tek emek istedgiim sey bol domatesli salatalikli peynirli sandvic onu yemektense CORBA icim dedim yoksa cok kotu olacak sonum :)

Orayı bilmiyorum ama burada sıcaklar hakikaten halsiz yapıyor barbim üstelik sen iki can taşıyorsun kolay değil.Aşk olsun biz karamsar düşünmüyorduk hani dur bakalım pzt gelsin biUyku çok önemli ama Ramazanda leptin meptin kalmadı hiçbirimizde açıkçası.Lütfen kahvaltını geciktirme yeğenim besinsiz kalmasın kuzum

**14.TAKIM 421. Etap ***

nhtylz. (87.8/ 87.7/ 0.1/0.11 % )
Diddah ( 70.5/70.5 / 0/ % 0) kilosu sabit

nazarenko (76,6 /77,8 /-1,2 / -%1,57 )
Fulias (54 /53.8 / 0.2 % 0.37
Rengarenknesli (76,8 / / / % ) kilosu sabit

irem093 (78,8/ 77.8/1/% 1,27)
Ada81 (73,4 / 72,1 / 1,3 /%1,77 )

14.Takım Ortalaması:% 0.28

Kizlar listemiz dogrumu kontrol edermisiniz

Meleklerim Sevgili seaBahAR ın mesajını kopyaladım ramazan sonrası deneyebilirsiniz 3 günde 3,5 kilo vermiş ve gayet sağlıklı bir menü

**14.TAKIM 421. Etap ***

Listeniz doğru meleğim paylaşabilirsiniz

Ohhhh ne güzel planlar, annene gelince ya ikna edersin yada dikkat edersin:))) oda şimdi siz geldiniz diye neler döktürecek kimbilir:))

Maşallah yaa, benimkide iki gün önce 14. Ayı bitti oda aynalara duvarlara kafa atar o olmadı bize atar:))))
Isaret parmağına cok güzel alıştırdım dinliyordu o an yaptığı şeyi bırakıyordu ama artık oda bana yapıyo sıpa:)

Benim telefon eskilerden canım hala akıllı telefon alamadım Eylülde idi ama bir ay erkene çektik, mobilya işini halletmem gerekiyor, vestiyerler yapılacak, banyo dolabı yapılacak tül perde derken bir ay sürer zaten. Şimdiki oturduğum evi kiraya vereceğiz o yüzden okul başlamadan taşınayım ki kiracı bulmam kolay olsun.

ben de ikinci hamileliğimde hiçbirşey yiyemiyordum sadece tost yedim ilk 4 ay,sonrasında düzelmiştim, tabi sonradan yediğim bir çuval fındık vardı ve sonuç +30 kilo oldu maalesef. O zaman bilinçsizdim ama sen öyle değilsin o yüzden sağlıklı beslenmek için zorla kendini.

hoş geldin makresim nasılsın yoğunluğun devam ediyor sanırım kolay gelsin

hoş geldin makresim nasılsın yoğunluğun devam ediyor sanırım kolay gelsin
hoşbuldum deryam nasılsın canım, yaz dönemi burası böyle, çay sezonu yazın olduğu için işler de normalin iki katına çıkıyor bu aylar biraz sıkıntılı, bayramdan sonra sakinlerim sanırım aranıza daha iyi katılırım inşallah.

inşallah canım sen iyi olda, bende iyiyim canım izinliyim ama ayrılamadım burdan... bayram sonrası hepimiz toparlanıp döneriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…