- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Selam kızlar, bu aralar gezici çalışıyorum şimdi yerime gelebildim katılamıyorum size, bildirim de geç kaldı, herkes iyidir inşallah...
hosbuldum kaptanim
Hoşgeldin barbimmmmmSelvoş 91 le başlamıştı bitanem 13,2 kilo gitti maşallah
makresim tebrikler canim ne guzel vermissin o Kadar yogunluga ragmen***6.TAKIM 421.Etap***
baldandane(90/90 / 0/%0 )Kilosu Sabit
battaniye1 (73,6/73,4 /0,2 /% 0,27)
kaldi2sene(73 / 71 /2 /%2,74 )Yeni Üye Başlangıç:22 Haziran 2015-Başlangıç Kilo:73-Hedef:64
makres76 (60/59,7 /0,3 /% 0,50)
masalim88(73,9/ / / % )
selvos88(79,8/ 77.8/2 /% 2.51)
6.Takım Ortalaması: %
hosbuldum kaptanim
masallah selvosa yaa ne guzel Verdi insallah azmi daim olur 60 lari da goruruz
makresim tebrikler canim ne guzel vermissin o Kadar yogunluga ragmen
bu aralar telde bir sorun var mesajlaşamıyorum o yüzden gelmemiştir. Teli değişme zamanı geldi artık, 4 yıldır aynı teli kullanıyorum ama ondan önce taşınma işim var yeni eşyalar alınacak o yüzden bir süre daha erteledim,
Slm makresim hoşgeldin yoğunluğunu tahmin ettim tatlım az önce mesaj atmıştım sana netin kapalı sanırım tebrik ederimm 300 gr gayet güzelÇok şükür herkes iyi bitanem
sağol nuram hoş geldin canım, nasıl gidiyor hamilelik
hosbuldum kaptanim
masallah selvosa yaa ne guzel Verdi insallah azmi daim olur 60 lari da goruruz
makresim tebrikler canim ne guzel vermissin o Kadar yogunluga ragmen
bu aralar telde bir sorun var mesajlaşamıyorum o yüzden gelmemiştir. Teli değişme zamanı geldi artık, 4 yıldır aynı teli kullanıyorum ama ondan önce taşınma işim var yeni eşyalar alınacak o yüzden bir süre daha erteledim,
ben pazartesi gunu 400 gr vermisim 84oldum kaptanim biz her pazartesi tartiliyoruz
Hakikaten maşallah barbim istikrarlı bir şekilde devam ediyor inşallah kuzum sen tartıldınmı sende durum nasıl bebişimiz büyümüşmü
iyiyim canim sukur bu hafta biraz halsizlik var menuler sacma sapan ama Bunda duzensiz uykumun etksii buyuk sanirim hala kahvalti yapamadim simdi tavuk suyuna CORBA yapiyorumsağol nuram hoş geldin canım, nasıl gidiyor hamilelik
ben pazartesi gunu 400 gr vermisim 84oldum kaptanim biz her pazartesi tartiliyoruz
ama sanki misliyle geri aldim cok halsizlik var kilimi kipirdatasim yok
bakalim onumuzdeki pazartesi kac cikcam hic umidim yok bu haftadan
iyiyim canim sukur bu hafta biraz halsizlik var menuler sacma sapan ama Bunda duzensiz uykumun etksii buyuk sanirim hala kahvalti yapamadim simdi tavuk suyuna CORBA yapiyorum
tek emek istedgiim sey bol domatesli salatalikli peynirli sandvic onu yemektense CORBA icim dedim yoksa cok kotu olacak sonum :)
Bir mucize oldu..
Tabii mucizeyi anlatabilmek için önceikle utancımı da gözler önüne sermem lazım..
Tatile çıkarken 59,3 kiloyudum.
Her zamanki gibi kaptım koyverdim kendimi.. ve dönüş sabahı (cumartesi) 64 kilo olduğumu gördüm. Tartı bozuldu sandım, çünkü kilomu korumaya çalışalı 3 yıl olmuştu ve ben böyle bir kiloyla hiç karşılaşmamıştım.
Utandım ama moralimi bozmadım. Çabuk gelen, çabuk gider dedim her zamanki gibi..
Biraz ağırlaştırılmış diyet uyguladım ve bu diyete Cumartesi teraziden indiğim anda başladım.
Bugün Salı. Yani diyete başlayalı sadece 3 gün oldu. Ve bugün 60,5 kiloyum.
5 günde 4,7 kilo aldım, 3 günde 3,5 kilosunu verdim.
Gelelim ne yaptığıma:
Her sabah kaşarlı tost ile kahvaltı yaptım.
4 saat sonra peynirli aysberg salata (bol nane, maydonoz ilaveli, yağı tuzu normal)
Bundan sonraki öğünlerim hep 2 saatte bir:
öğün: 1 minik kutu ton balığı
öğün: 1 kase çorba
öğün: 2 kaşık z.yağlı taze fasulye
öğün: yarım elma rendelenmiş, bol tarçın eklenmiş 2 kaşık yoğurt (yağlı)
Ayhhh çok mutluyum
**14.TAKIM 421. Etap ***
nhtylz. (87.8/ 87.7/ 0.1/0.11 % )
Diddah ( 70.5/70.5 / 0/ % 0) kilosu sabit
nazarenko (76,6 /77,8 /-1,2 / -%1,57 )
Fulias (54 /53.8 / 0.2 % 0.37
Rengarenknesli (76,8 / / / % ) kilosu sabit
irem093 (78,8/ 77.8/1/% 1,27)
Ada81 (73,4 / 72,1 / 1,3 /%1,77 )
14.Takım Ortalaması:% 0.28
Kizlar listemiz dogrumu kontrol edermisiniz
Ayyy kesin bende denicem cok cezbedici rakamlar 3 günde 3,5 kilo
Meleklerim SevgiliseaBahAR ın mesajını kopyaladım ramazan sonrası deneyebilirsiniz 3 günde 3,5 kilo vermiş ve gayet sağlıklı bir menü
Ohhhh ne güzel planlar, annene gelince ya ikna edersin yada dikkat edersin:))) oda şimdi siz geldiniz diye neler döktürecek kimbilir:))yaz planlarım şekillendi gibi daha dikkatli olmam lazım şimdi
bayramın 3. günü 1 haftalık karadeniz turuna gidiyorum.döner dönmez o gün istanbula yolcuyum. okullar açılana kadar ailemin yanındayım yürüyüşlerimi bırakmıycam ama annem mükemmel bi aşçı benimle diyet yapmaya onu ikna etmem lazım.
Maşallah yaa, benimkide iki gün önce 14. Ayı bitti oda aynalara duvarlara kafa atar o olmadı bize atar:))))canime cok iyi anliyoum seni ablacim. Bizdede var bitNe :))) esek kafa atip duruyo 15 aylik oldu resmen bebeklikten cikmis hareketleritokatliyorda :))) bugun odamda aynanin karsisinda kendine kafa atarken buldum hemen tuttum uyardim isaret parmagimi havaya kaldirdim hayiirr teyzem oyle yapmak yok! Diye. Sukurki ben bayaa bi bebekliginden alistirdigim icin bende bi duruyo. Ama cok hyperactief inanilmazzzzzzzzz. Disaridan gelmek istemiyor. Eve girdiginde bagirmalar cagirmalar aglamalar. Kendini yerlere atiyor esek ama cok tatli benim kuzum teyzesinin askiii.
Benim telefon eskilerden canım hala akıllı telefon alamadım
Aynı sorun bende de var kuzum bazen kafayı yediriyor kışa kadar dayansa iyi yaz dönemi faturalar baya kabardıAkıllı telefonlar nedense uzun yıllar dayanmıyor eski takozlarımızın bu konuda maşallahı vardı Eylülde taşınacaktın sanırım
ben de ikinci hamileliğimde hiçbirşey yiyemiyordum sadece tost yedim ilk 4 ay,sonrasında düzelmiştim, tabi sonradan yediğim bir çuval fındık vardı ve sonuç +30 kilo oldu maalesef. O zaman bilinçsizdim ama sen öyle değilsin o yüzden sağlıklı beslenmek için zorla kendini.ben pazartesi gunu 400 gr vermisim 84oldum kaptanim biz her pazartesi tartiliyoruz
ama sanki misliyle geri aldim cok halsizlik var kilimi kipirdatasim yok
bakalim onumuzdeki pazartesi kac cikcam hic umidim yok bu haftadan
iyiyim canim sukur bu hafta biraz halsizlik var menuler sacma sapan ama Bunda duzensiz uykumun etksii buyuk sanirim hala kahvalti yapamadim simdi tavuk suyuna CORBA yapiyorum
tek emek istedgiim sey bol domatesli salatalikli peynirli sandvic onu yemektense CORBA icim dedim yoksa cok kotu olacak sonum :)
Benim telefon eskilerden canım hala akıllı telefon alamadımEylülde idi ama bir ay erkene çektik, mobilya işini halletmem gerekiyor, vestiyerler yapılacak, banyo dolabı yapılacak tül perde derken bir ay sürer zaten. Şimdiki oturduğum evi kiraya vereceğiz o yüzden okul başlamadan taşınayım ki kiracı bulmam kolay olsun.
hoşbuldum deryam nasılsın canım, yaz dönemi burası böyle, çay sezonu yazın olduğu için işler de normalin iki katına çıkıyor bu aylar biraz sıkıntılı, bayramdan sonra sakinlerim sanırım aranıza daha iyi katılırım inşallah.hoş geldin makresim nasılsın yoğunluğun devam ediyor sanırım kolay gelsin
inşallah canım sen iyi olda, bende iyiyim canım izinliyim ama ayrılamadım burdan... bayram sonrası hepimiz toparlanıp döneriz inşallahhoşbuldum deryam nasılsın canım, yaz dönemi burası böyle, çay sezonu yazın olduğu için işler de normalin iki katına çıkıyor bu aylar biraz sıkıntılı, bayramdan sonra sakinlerim sanırım aranıza daha iyi katılırım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?