- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Hedefime ulassamda zaten ne sizi ne takimi birakmaya niyetim yok seve seve arkadaslarima yardimci olurum yeterki o gunler gelsin
Hakkaten bi ara kim geldi sasırıyodum ama maşallah gelen kaçtı sanki:)
Yasminim napptın öle tatlı krizi baya sarmış:) o değilse yedin ama sbh sbh 6 top dondurma 1 Cornetto nâsı yedin kız:)))Sabah; 4 top cikolatali dondurma 2 top cilekli dondurma 1 sade cornetto. Resmen kahvLtimi dondurmayla yaptim:)) canim cokcekti
ogle 1 yesilelma
1,5 kepekli ekmek 4 kasik tavukgogsuyle icinde sebze vs vs. Ve 1 tatli ismini bilemiycem simdi.
1 kase cilekliyogurt 0% yagsiz 3 kasik sutlac.
Ve annemlerle iftarda 1 2 somon baligi yiycem
1 litre suyum bitti ve 2 yesilcay. Yatana kadar daha 2 litre bitiririm. Ve 1 iremcayi simdi icecegim.
O araba senin seninSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Bugün yine koşturmacayla geçecek günüm
Malum teog tercihleri başladı ve bugün kızımla tercih yapmadan istediği okulları tek tek gezeceğizdışarısıda felaket sıcak ama hazır eşim arabayı bana bırakmışken aradan çıksın dedim
Bu arada bugün yine artıdayım ve deli olacağımRamazanın başından beri 5 kg ya yakın artı çıkıyorum ( ödemdir diye biraz daha rahatım ama insanın canını sıkıyor tekrar daha yüksek rakamları görmek )
Az kaldı artık Bayramdan itibaren kesinlikle çok daha düzenli ve disiplinli olacağım ( maaşallah nasıl bir yoğunluksa spor yapmaya vakit bulamıyorumyorgunluktan baygın düşüyorum geceleri ama eminim tatilde bile o artıların çoğundan kurtulurum
Yoğun çalışıyoya ugrayamamıstır kaptanım ama bunun icin ceza almak kötüymüş@masalim88 hala birinciler sırrını paylaşıyor topiğine yazmamışsın kuzum takım olarak ceza alacağız
Harıkasın selvosumm yaaa maşallahGecen hafta : 79.8
Bu hafta: 77.8
Giden : 2 kg
Yuzde: %2.5
Toplam giden : 17.2 kg
Kaptanım ben genel yazdım prensesler anneler mayalar vardıya bi ara:)
Elbette gelecek selvoşummm sen d ebenim gibi inşallah bırakmazsın buraları hem kilo kontrolüne de yardımcı oluyor hem de ailemiz genişliyor
Sadece latissi bırakmıştı ama jade kayıp
Pazar menum
Sahur kk
Iftar taze fasulye salata ayran
1 Türk kahvesi 2 maden suyu 1 ödem cayı
1 tane baklava
Pazartesi menum
Sahur tostkk
Iftar güveç cacık
2 maden suyu 1 yesil çay
Kizlar ben artik bildirim yapmicam. Skildim diyetten. Tartiyada bi sure cikmicamm. Bazen yazarim sohbete katilirim ama
Sacboyasinin kokusundan resmen basim donuyor suan
@baldandane saol canimsu buyuk mutluluk oldu benim icin
Sweetdimple kaptanim izin ciktigina gore ben katiliyorum spor grubuna jilian yapicaklar sanirim bilmiyordum ben jiliani izledim aslinda tam ihtiyacim olan sey biraz agir spor lesliye gore. Kollarimda ve ic bacak kisminda sarkmalar olustu evde agirliklarimda var sporu artirmanin zamani geldi diye dusunuyordum zaten spor grubuylada motivasyonum katlanir super olur. Eger yapabilirsem jiliana arti 1 mil leslie de eklicem ama ayni saatlerde degil. Mesela sabah erken uyanip bi bardak sut icip 1 mil leslie ardindan guzel bir karatay kahvaltisi ile metabolizmami gune hazirlarim ogleden sonra 16.00 gibide jilian level 1 yaparim nasil sizce? Zaten grup spora ramazndan sonra baslicak jilian ramazana gore biraz zor sanki ramazandan sonra olmasida iyi olur. Cevremden aldigim guzel tepkilerde motivasyonum katlandi bu aralar kendi kendime nazar degdircem :)) kiz kardesimde beni gorunce abla seni kiskandim bende spor diyet yapcam gobegim gitsin dedi anlattm karatayi bakalim napcak kilosu yok aslinda 1.60 boyu 54 kg biraz gobek sorunu var insallah karatayla onu cozecek
İyi geceler herkese. Dün doktora gittim. Egzama dedi hapla krem tarzı bir ilaç yazdı. Daha öncede aynı şekilde egzama olmuştum hiçbir işe yaramamıştı hadi hayırlısı. Zaten çoğu psikolojik ya.
Teşekkür ederim canım benim. Bende de güneş alerjisi var ne lanet bişi. Allah herkese şifasını versin.
Oyyy afiyet olsun kuzum yaramasınn. Benim içinde ye profiterolden canım çekti gece gece.
Ooo sıcak yerlere alışıksındır o zaman. Ben boludan direk kıbrısa gitsem o sıcakta kolumu bile kaldıramam klimanın altında otururum sanırım.
Anin canım cümletenn.
Ohh ellerine sağlık miss gibi olmuştur her taraf. İyide spor olmuştur.
Teşekkür ederim kuzum daha güzelleri sizin olsun.
İyi geceler kaptanım. Naptınız kuzeninle film geceleri hala devam ediyor mu?
Haklısın kaptanım annemde aynı şeye çok kızıyor ne bulursam sürerim hele yağlara falan. Ama çok ünlü markanındı bir de iyi para vermiştim güvenerek ama doktor asıl o yağlar yapıyor dedi. Ablama vericem yağıda bir de o kullansın bakalım.
Valla tatlı iyi oldu hiç tahmin etmediğim kadar güzel oldu valla. Evde şekersiz dondurma tatlı falan yapıyorum kaptanım sorma tam kamptayız.
İyi geceler kaptanım özletme kendiniii.
Canım benim herkes bazen böyle dönemlere girer. Bende çok girdin ama aynı hızda hep geri çıktım. Çünkü herkes sağlıklı olmalı. Kilolarımız buna engel olmamalı. Bildirim yapmasanda hep aramızda ol takımın neşe kaynağısın hep gell.
Ohhh jillian ablamada başlanıyormuş. Jillianı çok severim 3-4 programını yapmıştım baya. Ondan sonra insanitiye falan geçtim unuttum jillian ablamızı. Ama ilk başta gerçekten güzel kilo verdirir sıkılaştırır. Devamlılık çok önemli. İlk başlarda cardiolarda zorlanırsın ama sabret. Alışırsın hemen
Sweetdimple ben zaten bu persıan zumbayı yapıyomuşum.çok keyifli cidden ter bi yerimden çıkıyo.iftardan 1 yada 1,5 saat sonra yapıyorum.bunu da ramazandan sonra yürüyüş saatlerim gibi düzene koyarsam iyiv olacak.şimdilik yarım saat yapıcam. 5 kilo daha verince kardiyo ekliycem çünkü.
bi de kaptanım ben çok krıtik bi kilodayım şu anda ben 90 ila 92 kilo arasında 3 yıl kaldım.umarım vücudum direnmez bu hafta göreceğiz bakalım verebilcemmi?
Jilian level-1 i yaptim kizlar 27 dakika suruyor bunu yapinca dedimk daha once hic spor yapmamisim benbi ter bi ter anlatamam ilk hareketler zorluuor ama ikinci sette alisiyorsun hemen. Tum vucudumun calistigini hissettim bana ise yarar gibi geldi
yaaa ben hem pide, hem etli ekmek rahatsız oldum biraz bu su işine nasıl bi çözüm bulucam bilmiyorum kaptanım ama dün farkettim ki zorladıkça içim kalkıyo. ki bu zorlamış halim psikolojik sanırım biraz. oysa geçen sene ramazanda bana kızarlardı önce bi çorba iç diye resmen suyla iftar yapardım bir kasede çorba.
ÖYLE BİR YAZI Kİ KIZLAR MUTLAKA OKUNMALI
http://www.runnersworldtr.com/d-vitaminiyle-yag-yakmak-mumkun-mu/
SONUÇLARIM ÇIKTI KIZLAR
DVİT SINIRDA 30,1
B 12 283
BAKAIM DEĞERLERİ YÜKSELTME VAKTİ AHHH KEŞKE ÇOK ÖNCE YAPTIRSAYMIŞIM
canim ben internette gormussundur kavanoz boyuyanlari iste onlardan yapiyorum.naciAne biseyler cikiyo iste
Sorma kuzum o masum meleğe nasıl kıydılar anlamıyorum bunlar insan sıfatını haketmiyorKücük bi cocuk öldürülmüş sanırım yengesinin uygunsuz davranışlarını gördüğü icin nette öle yazıyo şimdide haberlerde bekliyorum Ağla ağla icim şiştiAllah Herşeyin hayırlısını versin diye bosuna demiyoruz akrabanında Hayırlısı...
Bugunku menum
Sahur: eksiksiz karatay
İftar: 2 -3 kasik corba+ yarim tabak sulu kofte( patatessiz)+ 1 kasik humus+ 1 bardak ayran ( bugun hic istahim yok yemek yiyemedm corbami bile icemedim
1.5 litre su+ 1 kupa bitki cayi
Jilian level -1 yaptim sabah
evet canım satışlarımıda sosyal medyadan yapıyorum.özelden atarım sana.reklem olur sonra admini kızdırmayalım.
battaniye1 benimde bugün o çocuğa yüreğim ağladı.yavrum dedim ne gördünki kahrolası eller sana kıydı.çocuklara uzanan her türlü( taciz darp şiddet istismar) eli allah kırsın. işte bunlara idam şart...
salı menü
sahur domates peynir
sabah sucuklu yumurta ile karatay kahvaltısı
1 adet erik güniçinde yenildi
iftar fırında tavuk,çoban salata,biber kızartma 1 y.k,kadayıf tatlısı
1,5 su içildi devam içmeye...
bugün spora gidemedim oğlum evde olmadığı için çocuklarımı bırakacak kimse olmayınca yürüyüş yapamadım birazdan zumba yaparım 2 set 1 saat
Iyi geceler kızlar offf çok sıcakti bugün yine Mersin bütün gün evin içinde mahvolduk ben hadi neyse çocuklar çok huzursuzlar
allah dışarıda güneşte çalışanların yardımcisi olsun inşallah
bugünki menum
sabah beyaz peynir haşlanmış yumurta domates salatalık maydanoz bir dilim kavun
öğle batirik yaptım bol sulu
akşam patlıcan yemeği 1 kaşık bulgur pilavı cacık çocuklara sutlac yapmıştım 3 kaşık sutlac
1 top dondurma
yürüyüş 1 saat
Su ölçülü icemedim ama en az 3 litre olmustur
İyi geceler kızlar. Yorgunluktan ölüyorum sanırım. Doktorun yazdığı alerji hapına başladım. Allahım başlamaz olaydım. Tüm gün salak gibiydim. 3 te annem bacaklarımdan tutarak zorla kaldırdı. İftara misafirler gelicek kalk yardım et diye. 5 e kadar baya şey hazırlamıştık sonrada 2 saat ders çalışayım dedim yok bişileri okuyorum ama ruhum uyuyor zaten. Kafam falan gitmiş hiçbir yerimi hissetmiyorum resmen komediydi. Neyse yemekten sonra canlandım allaha şükür.
Ayyy allahım sahurdan 2 saat önce demir hapımı içmiştim. Yemeği yiyince de alerji hapımı içiyim dedim. Dalgınlıkla yine demir hapını içmişimkusmaya çalıştım ama yok gitti bile. Neyse dedim inşallah bişi olmaz alerji hapını da içtim gitti. İnşallah bugünde sersemlemem
Salı günkü menüm:
Sahur:
4 kaşık keşli cevizli erişte
Mercimek köfte
Domates salatalık peynir zeytin hurmalı ceviz
İftar:
Mercimek çorbası
Alabalık
1 kaşık bezelye yemeği
Salata
Peynir zeytin
Ara:
İftara misafirler vardı annemler yerken annemde ağzıma 2 tatlı kaşığı dondurma sokuverdi
Spor: 35 dakika zumba 20 dakika yoga 100 şınav 30 dakika yürüyü(sanırım bacaklarımla kollarımı hissetmiyorum)
Su:2.5 litre
Kızlar Günaydın uzun süredir rahatsizdim
Yazamadim
Arada kaçamaklarim olsa da ,
karatay ile devam ediyorum.
Umarım beni atmamissinizdir gruptan
Canim ufak bi sorun yaşadım aslında nasıl. Başardım bilmiyorum ama faranjit ile ugrastim durdum :/
is yerine de fazla rapor alamadım denetleme geciriyoruz o yüzden :/ hala devam ediyor inşallah yarın sorunsuz bi şekilde biter..
Aklım hep sizde idi ama inan
Size sadık kalmaya çalıştım hep
Bugun 2. Jilian gunum bacaklarimda ve omuzlarimda biraz tutulma var ama cok hosuma gitti jilian bugunde yaptimbayrama kadar devam ettirip sıkılasmak istiyorum hepinize tavsiye ederim tum vucudun calistigini hissediyorsunuz
Bi suru yeni kiz gelmisti nerde onlar
aslında çok istiyorum ama o güne kadar bel kaslarını güçlendirmek için çalışmalıyım... malum bel fıtığı... korkudan bişey yapamıyorum ki ama sanırım gelicem
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Hele şükür gelebildim
İki gündür inanılmaz bir yoğuluğum varPazartesi küçük kuşumun dişçi randevusu vardı dönüştede Annemlere iftara davetliydik hatta bir ara Annemide alıp Hasta yatakları ve tekerlekli sandalye satılan bir yere gittik ( tabi oruçluyken iyice beynim durduğu için eve dönene kadar trafikte iyice serseme döndüm hatta her zaman gittiğim yeri bulamadım ) SAbahta adamın biriyle park ettiğim yerle ilgili kavga ettim adam kalkmış bana arabayı 10 dakikalığına bizim burada devamlı gittiğim parkın otoparkına çekip başka yere gittim diye dünya laf saymaya birde sanki babasının çiftliğiymiş gibi bir daha buraya giremezsin falan demezmi dellendim hatta seni şikayet edeceğim sonuçta belediyenin yeri üstelik 10 dakika durdu orada diye istersen Cumhurbaşkanına şikayet et falan diye söylendi durdu tabi daha eve gelmeden gereken yerlere şikayet ettim sonuçta öyle bir hakkı yok orada çalışan herhangi bir elemanın bana yasak koymaya bakalım ondan birşey çıkacakmı hesapta bana geri döneceklerdi
Dünde oruç tutamadım ( bir gece önce resmen iki büklüm kaldım böbrek ağrısından hatta Annemden dönünce kendimi yatağa zor attımbol bol su içtiğim halde ağrı geçmedi eşimde bir iki gün oruç tutmayacaksın dedi doğal olarak ) Sabahtan kızkardeşimle hazır oruçlu değilken ( oda regl olmuş yoksa oda hiç tutmamazlık etmez ) çocuklarıda alıp dışarda kahvaltımızı ettik sonrada alışveriş yaptık biraz
Kendime çok güzel iki Thirt ve kırmızıda bir Pantalon aldım48 beden çok rahat oldu ama LCWdeki çoğu beden dar kalıp olduğu için 46 alamadım yoksa şu anda giydiklerimin hepsi 46 benden
Dönüştede kızkardeşimi ve çocukları Anneme bırakıp eşimin yanına şirkete gittimbirlikte ARabayı muayeneye götürdük ve sat 17:00de işimiz bitti orada Annemin kendi teyzesi için aldığı hasta yatağı ve tekerlekli sandalye teslim edileceği için oradanda Annemin TEyzesinin yaşadığı köye geçtik Trafik çok olduğu için teslime edecek delikanlı ancak 20:00de buluşacağımız yere gelebildi ( köyü bilmediği için ortak bir yerde buluşup öyle devam ettik )
Anlıyacağınız karı koca başbaşa bir gün geçirdik ama felaket yorulduk ve 23:00ü biraz geçiyordu eve girebildim tabi bitkin bir haldeydim ve duşumu alıp biraz kuran okuduktan sonrada sızmışım
Sorma canım benimde ağlamaktan içim dışıma çıktı o kuzuyaHayır gerizekalı kadın öldürünce olay kapandımı aksine daha beter oldu hapse girdi üstelik RAbbimin karşısına hem cinnayet işlemiş biri hemde zina yapmış biri olarak çıkacak sorgu zamanı Madem öyle kaç git boşa kocanı ondan sonra ne halt edersen et yada pişmansan eşinin eline ayağına yapış af edersede hayatının kalanını kendini affettirmek için eşine elinden gelen çabayı gösterip Rabbine karşıda ölene kadar tövbe et Böylesi bana göre insan değil
Rabbim ailesine sabırlar versin....Aminnnnnnnnn
Bakma şimdi sakın yazıyorum izlerken ağzıma geleni saydım ağlarken
Kibris o kadar sicakki anlatamam kizlar mahvoldum bugun salonda klima var diger odalara gr cik terliyoruz geri klimaya gelince hop oksuruk tutulma. Sokaga cikamaz hale geldik aksamlari azcik cafeye iniyorum o kadar. Kis gelsin artik yoksa ben bu yaz olcem sanirim bugun iki kez yine basim dondu ev sanki ayagimin altindan kayip gitti
Menumu yazayimda gideyim. Elma diyetini biraktim bi sureligine. Yine kilom 101,4 cikti dun sinirlendim. Herseyden azar azar yiyecem ama hicbirini esirgemicem dedim. Hepsinid yedim kilom bugun 99.7 99.8 di. Ben menumu yazayim siz karar verin iyimi kotumu diye. 97 olana kadar bu diyetimi uygulamak istiyorum.
Sabah; 4 top cikolatali dondurma 2 top cilekli dondurma 1 sade cornetto. Resmen kahvLtimi dondurmayla yaptim:)) canim cokcekti
ogle 1 yesilelma
1,5 kepekli ekmek 4 kasik tavukgogsuyle icinde sebze vs vs. Ve 1 tatli ismini bilemiycem simdi.
1 kase cilekliyogurt 0% yagsiz 3 kasik sutlac.
Ve annemlerle iftarda 1 2 somon baligi yiycem
1 litre suyum bitti ve 2 yesilcay. Yatana kadar daha 2 litre bitiririm. Ve 1 iremcayi simdi icecegim.
İstahsizligim hala suruyor ne neden oldu bilmiuyorum kizlar canim hi bisey istemiyor su disinda regl donemim geldi ondanmi acaba?
Bugunku menum
Sahur: sahur yok uyandik esime hazirladm su disinda agzima bi lokma koyamadm midem bulaniuordu
İftar: 3 kasik corba+ 3 kasik tavuk mantar sote+ salata+ 2 hurma+1 bardak ayran
1 litre su 3.5 litreye tamamlarim+ 1 kupa bitki cayi
Jilian level-1 yaptim sabah
Tebrikler canım menu çok güzel
ben bugun sabah erkenden karatay kahvaltısi yaptım
bugün başka bişey yiyemedim denetim hala bitmedi ölüyorum yorgunluktan
Yok canım Türkiye deyim ben :)
Doğu görevini yapıyoruz esimle :)
çarşamba menü
sahur çay peynir
sabah 1 yumurta
iftar:fırında tavuklu kebab,2 adet köfte 3 adet elma dilim patates fırında kızartma
2 lt su
aşırı sıcak bugün denizin nemi yapıştı resmen ya
spor yok davetim vardı.
İyi geceler herkese. 2 gündür kendime gelemiyorum ya. Tamam artık kaşınmıyorum ama nasıl uykum var nasıl yorgunum anlatamam. Gözlerimden uyku nasıl akıyor. Kendimi zorluyorum resmen yatmamak için. Evden falan da çıkamıyorum annem önüne bakmıyorsun bile her tarafa vuruyorsun diye çıkartmıyorda. Bakalım pazara kadar kullanıcam vücut alışmazsa bırakıcam iyice salaklaştım.
Çarşamba günkü menüm
Sahur:
Tereyağda yumurta
Domates salatalık peynir zeytin hurmalı ceviz
İftar:
Yayla çorbası
Patlıcan yemeği
Salata
Yoğurt
Peynir zeytin hurmalı ceviz
Ara:
Sütlü sade türk kahvesi
Spor:25 dakika zumba 10 dakika yoga 100 şınav
Su:3 litre
Günaydın kızlar
aynen canım. birde bugün ne farkettim kızlar benim tel. ekranında giriş şifresi var yani vardı dün yolda öyle fena olunca dedim ki ya insanlar kime nasıl ulaşacak bişey olsa, en azından hastaneye kadar bi tanıdığa haber verilir.. vee bugün kaldırdım
çok yoğun olduğum için dün cevap veremedim sana ama lütfen bugün kendine dikkat et.hatta yanına birini alsan çok iyiolur bence.allah yardımcın olsun canım.dün bizde de acayip bi sıcak vardı.sanki deniz kalktı sırtımıza yapıştı öyle bi nem.ama bugun sabah bi uyandık şakır şakır yağmur yağıyo şükürler olsun.
Bugun 3. Jilian gunum yaptim level-1 iinsallah tartiyada yansir bu hafta cok cabaladim regl oncesi diye bu hafta meragima yenilmedim tartilma yasasini cignemedim
oohhh sefan olsun inşallah emeğinin karşılığını görürsün canım... ben her gün tartılıyom
kaptanımmmmmm özledik iyice. söz dinlemeyen ben engel olamıyorum ki ama iyi oluyo böyle kontrol altında oluyorum her an.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Bugün yine koşturmacayla geçecek günüm
Malum teog tercihleri başladı ve bugün kızımla tercih yapmadan istediği okulları tek tek gezeceğizdışarısıda felaket sıcak ama hazır eşim arabayı bana bırakmışken aradan çıksın dedim
Bu arada bugün yine artıdayım ve deli olacağımRamazanın başından beri 5 kg ya yakın artı çıkıyorum ( ödemdir diye biraz daha rahatım ama insanın canını sıkıyor tekrar daha yüksek rakamları görmek )
Az kaldı artık Bayramdan itibaren kesinlikle çok daha düzenli ve disiplinli olacağım ( maaşallah nasıl bir yoğunluksa spor yapmaya vakit bulamıyorumyorgunluktan baygın düşüyorum geceleri ama eminim tatilde bile o artıların çoğundan kurtulurum
Bugunku menum
Sahur: eksiksiz karatay
İftar: bir kase corba+ 2 parca tavuk kebap+ 1 kofte+ salata+ yogurt
2 litre su bugun cok susadim + bitki cayi
Jilian level-1
pişşşştttt
selam 6. takımm güzelleriii nabersiniz bakalım
yarın hepinize başarılar dilerim tartı yuzunuze gulsun emiiiii
yumurta yemek zorunda değilsin kuzum. meyveleri tarçınla ve yanında cevizle tuket arada harika bir kahvaltı alternatifi oluyor, yumurtada baymıyor. bak resimdeki 3 lü gibi..
Eki Görüntüle 1578794
O araba senin senineşin hep sana bırakıyor nerdeyse:)))
Süremiyorum öğrenmeyede hic hevesim yok yapamam gibi geliyoKeske bende sürebilsem bişi oldugu zaman ya eşim izin alıyo yada taksiyle gidiyorum ama yakın mesafelerde 10 liralık yerlerde taksiye binmeye utanıyorum en son biri bi burun kıvırdı lutfettı gibi davrandıda
Ama bu bile içimdeki önyargıyı kırmadı
Yoğun çalışıyoya ugrayamamıstır kaptanım ama bunun icin ceza almak kötüymüş
Ay ben birinci olsam yazıları döşerimama kendimi yırtsam olmaz gerçeklerinde farkındayım
Kaptanım ben genel yazdım prensesler anneler mayalar vardıya bi ara:)
Carsamba menum
Sahur kk
Iftar sulu köfte,cacık
1 Türk kahvesi 3 maden suyu 1 yeşil çay
( yaz gelince sıcak içecekleri içmeyi hic istemiyorumAnca zorla)
40 dk yürüyüs
Perşembe menum
Sahur kk, 2 dilim karpuz
Iftar 2 tabak kısır,ayran
2 maden suyu
Kaptanım acıkmaktan degil ama sanırım susuzluktan halim olmuyo spor yapmaya,saolsun benim ufaklıkta kıcında gezdiriyor.bugun mutfakta ben yeşillik doğarken sandalyeye çıkıp ordan masaya çıktı ınerken düştü ağladı yine çıktı gözümü kırpmaya gelmiyo uyumadan oncede dudağıma kafa Attı dişim dudağımın içini kestibunlar tabıkı spor degil ama halim kalmıyo.. Akşamları yemekten hemen sonra 1 saate yakın çıkarıyoruz hem o hem ben nefes alıyım diye okadar,o arada Babasına verip ben bi kaç tur atıyorum parkta :)
Herkese iyi geceler iyi sahurlar
Tartılacak olanlara bol eksiler
Ewet abla oylede yapiyordum bazen ama karatay benlik degil..yumurta yemek zorunda değilsin kuzum. meyveleri tarçınla ve yanında cevizle tuket arada harika bir kahvaltı alternatifi oluyor, yumurtada baymıyor. bak resimdeki 3 lü gibi..
Eki Görüntüle 1578794
Hahahah yaaa napiyim abla bayadir tatliyi yemedim ben bide tatlidelisiyim dondurmaya asigim zaten o ayri :))) ben diyet felN yapmiorum ablacim burdanda izinliyim :)))Yasminim napptın öle tatlı krizi baya sarmış:) o değilse yedin ama sbh sbh 6 top dondurma 1 Cornetto nâsı yedin kız:)))
Afiyet olsun zaten yaramamış kuzum:)
Ama dondurma 2 - 3 topu gecmicekti kaptanımız uyarısı bu yönde:)
Aynen oyle yapicamDiyet psikolojisinden bir süre uzaklaş o zaman prensesimmm
dogru keske oyle yapaydim neyse bidahakine.Bitkisel saç boyaları kokmuyor kuzum onlardan alsaydın
Tamam askimAç kalarak kilo verilemiyor prensesimm çünkü enerji harcaması da duruyor bu yüzdne lütfen sağlıklı menülerden doyuncaya dek ye kuzum
Iremcayi icmedim. Dedim ama wallayi agzima surmedim. Ama basliyacam. Bitkisel cay zarari yok ablacimSabah tatlının dibine vurmuşsun kuzum. İremçaya yinemi başladın
canimm cok iyi anliyoum seni ablacim. Bizdede var bitNe :))) esek kafa atip duruyo 15 aylik oldu resmen bebeklikten cikmis hareketleriKaptanım acıkmaktan degil ama sanırım susuzluktan halim olmuyo spor yapmaya,saolsun benim ufaklıkta kıcında gezdiriyor.bugun mutfakta ben yeşillik doğarken sandalyeye çıkıp ordan masaya çıktı ınerken düştü ağladı yine çıktı gözümü kırpmaya gelmiyo uyumadan oncede dudağıma kafa Attı dişim dudağımın içini kestibunlar tabıkı spor degil ama halim kalmıyo.. Akşamları yemekten hemen sonra 1 saate yakın çıkarıyoruz hem o hem ben nefes alıyım diye okadar,o arada Babasına verip ben bi kaç tur atıyorum parkta :)
Geliyorum abla
1 taneye izin var üzülme meleğimmm küp küp meşhur tost demek
Hiç spor göremiyorum tatlım az da olsa yapardın hayırdır
Diyet psikolojisinden bir süre uzaklaş o zaman prensesimmm
Bitkisel saç boyaları kokmuyor kuzum onlardan alsaydın
Başlamakla çok iyi yapmışsın 3 gün zorlanırsın ama 1 hafta sonra kolaylaşırBence süper bir programmm selvoşum ramazan sonrası için ideal aman kaşı bir yerlerini nazar değmesin
kızkardeşininde tam uygularsa çok güzel sonuç alacağına eminim
Geçmiş olsun prensesim inş dr un verdikleri işe yarar okuduğum kadarıyla onlar da yan etki yapmış gerçi.Ünlü bir marka da olsa cildimiz çok hassas prenseismm o yüzdne dikkatli olmakta fayda var .Güneşe çıkarken güneş koruyucusu kullanmak şart ama bu seferde güneş koruyucuları d vitamini alımını engelliyor neyseki ayda 2 kez içiyoruz.
Sorma tatlım kzuenimi dün yolcu ettik ev bomboş geliyor şimdi 6 aylık film stoğumu yaptım ama
Hakikaten eğlenceli balım ben sevdim. Ramazan ister istemez etkiliyor ramazan sonrası düzenini oturtursun kuzum.İstediği kadar dirensin sen istikrarla devam ettikçe kilolar tıpış tıpış gidecek
1 Haftaya tamamen alışacaksın selvoşum
Suyun içine limon ya da elma doğrasan deryam boş su içemiyorsun malum hatta karanfil ve tarçın kabuğuda atınca meyve suyu gibi oluyor ne dersin bir de böyle dene istersen
Evet çok güzel yazı meleğimmm youtube da da d vitamini ile ilgili araştırma videoları var hakikaten her hastalığın nedeni d vit eksikliği
Tatlım her ayın 1 i ve 15 ini ine günü olarak belirle bir dvit bir b12 yi ihmal etme ayda iki kez
Bende çok seviyorum ama hiç denemedim balım hakikaten çok güzel geri dönüşüm uygulamaları var hatta şifonyerimi beyaza boyayıp peçete dekupajımıydı neydi oyle yapayım diyrodum ama zaman nerdeee
Sorma kuzum o masum meleğe nasıl kıydılar anlamıyorum bunlar insan sıfatını haketmiyor
Sıcakta yemek istenmiyor selvoşum nedense hep soğuk salata türleri iyi gidiyor jillianın hayırlı olsun
Özelden ben de isterimmmm
Keisnlikle katılıyorum adamlar giriyo hapse yan gelip yatıyorlarCezalar caydırıcı olmadığı için de devam ediyor
biber kızartmatransyağa dikkat balım fırın tepsisine biberleri dizip biraz yağ gezdirirsen gönül rahatlığıyla yiyebilirsin ben de çok severim biberi böyle daha sağlıklı oluyor zumbanı yaptıysan sorun yok Tatlıyı da tadımlık yemişsin
Hem de ne sıcak duşa girip çıkmaktan balık gibi oldukyürüyüş süper
Prenseism ilaçlar her bünyede farklı yan etki gösteriyor sana da uyku ve halsizlik yaptı snaırım ama uzun sürmez 1 hafta sonra bünyen alışır devam et kuuzmİlaçlarını karıştırmamaya çalış gerçi bir zararı olmaz
Erişte de erişte olmuş yani 4 kaşıkla iyi durdrumuşsun kendiniAnnelik böyle birşey işte içi rahat etmezdi 2 kaşıkta sorun yok meleğim.Maşallah sporda coşmuşsun
Hoşgeldin bitanem ben de bıraktığını düşünmeye başlamıştım çok geçmiş olsun canım.Neden atalımki meleğim tekrar hoşgeldin yarın bildirimini yapmayı unutma
Yaz günü ceryan olayı çok etkili tatlım ceryanda kaldıysan hastalanmışsındır çok geçmiş olsun tekrar
Ben de merak ediyorum selvoşum
Meleğim belini zorlayan hareketleri es geçersin .Zorlandığını hissettiğin an lütfen bırak bel bir kez incindimi biliyrosun neler çekiyoruz
Yeni cicileirni güle güle giy cecommm ohh enişteyle kısa bir kaçamak yapmışsınız bahaneyle
Kışı sevmezdim ama inan 2 gündür mumla arıyorum ben de selvoşumLütfen dikkat et oruçsun da fazla yormamaya çalış kendini
Aç kalarak kilo verilemiyor prensesimm çünkü enerji harcaması da duruyor bu yüzdne lütfen sağlıklı menülerden doyuncaya dek ye kuzum
Sabah tatlının dibine vurmuşsun kuzum. İremçaya yinemi başladın
Sahurunu lğütfen ihmal etme selvoşum bak hava da sıcak başım dönüyor diyorsun muhtemelen sahuru boş geçtiğin için.Zorla kendini hiç olmazsa peynirli salata vs yap
İnşallah bir an önce biter de rahat nefes alırsın
Her ikinize de kolay gelsin tatlım
Neyseki burada nem fazla yok bir de nem olsa
Alışır prensesimmm için rahat olsun 1 hafta dene kuzum hemen bırakma kaşıntına iyi gelmiş ne güzel
ooooo Kçak efseirm hoşgeldin yoğunluğun bitince bekliyoruz
Hakikaten çok iyi bir noktaya değinmişsin meleğim bende de var ekran şifresi ve bunu hiç düşünmemiştim ben de kaldırayım en iyisi
Bereket yağmış balım biraz serinlemişsinizdir
Teşkekürler selvoşummmm bazı yaramazlar da senin gibi olsa
Bir d eitiraf ediyorsun ya
Sorma meleğimmmm gönül hep burada olsa da şartlar buna izin vermiyor malesefKış gelse de eski düzenimize dönsek Tatilde benim ev maşallah
Prensesimiz inşallah gönlüne göre başarılı bir eğitim alabileceği iyi bir okula yerleşir cecom. Neden böyle olduki cecom menülerini görmesem de dikkat ettiğini biliyorum.Yorgunluktan olabilirmiki.Ama üzülme kuzum tatilde bir reset atarsın hepsine
Su yatana kadar 4 olur kesin
Teşekkürler meleğimHepimzie inşallah tatlım
Paylaşım için teşekkürler neslim bitanesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?