Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hedefime ulassamda zaten ne sizi ne takimi birakmaya niyetim yok seve seve arkadaslarima yardimci olurum yeterki o gunler gelsin

Elbette gelecek selvoşummm sen d ebenim gibi inşallah bırakmazsın buraları hem kilo kontrolüne de yardımcı oluyor hem de ailemiz genişliyor

Hakkaten bi ara kim geldi sasırıyodum ama maşallah gelen kaçtı sanki:)

Sadece latissi bırakmıştı ama jade kayıp

Yasminim napptın öle tatlı krizi baya sarmış:) o değilse yedin ama sbh sbh 6 top dondurma 1 Cornetto nâsı yedin kız:)))
Afiyet olsun zaten yaramamış kuzum:)
Ama dondurma 2 - 3 topu gecmicekti kaptanımız uyarısı bu yönde:)

O araba senin senin eşin hep sana bırakıyor nerdeyse:)))
Süremiyorum öğrenmeyede hic hevesim yok yapamam gibi geliyo Keske bende sürebilsem bişi oldugu zaman ya eşim izin alıyo yada taksiyle gidiyorum ama yakın mesafelerde 10 liralık yerlerde taksiye binmeye utanıyorum en son biri bi burun kıvırdı lutfettı gibi davrandıda
Ama bu bile içimdeki önyargıyı kırmadı

@masalim88 hala birinciler sırrını paylaşıyor topiğine yazmamışsın kuzum takım olarak ceza alacağız
Yoğun çalışıyoya ugrayamamıstır kaptanım ama bunun icin ceza almak kötüymüş
Ay ben birinci olsam yazıları döşerimama kendimi yırtsam olmaz gerçeklerinde farkındayım

Elbette gelecek selvoşummm sen d ebenim gibi inşallah bırakmazsın buraları hem kilo kontrolüne de yardımcı oluyor hem de ailemiz genişliyor

Sadece latissi bırakmıştı ama jade kayıp
Kaptanım ben genel yazdım prensesler anneler mayalar vardıya bi ara:)

***6.TAKIM 421.Etap***

baldandane(90/ / /% )
battaniye1 (73,6/73,4 /0,2 /% 0,27)
makres76 (60/60 / /% )
masalim88(73,9/ / / % )
Pluiee(74,2/ / /% )Yeni Üye Başlangıç:26 Haziran 2015-Başlangıç Kilo:73,8-Hedef:63
selvos88(79,8/ 77.8/2 /% 2.5)

6.Takım Ortalaması: %

Pazar menum
Sahur kk
Iftar taze fasulye salata ayran
1 Türk kahvesi 2 maden suyu 1 ödem cayı
1 tane baklava

Pazartesi menum
Sahur tostkk
Iftar güveç cacık
2 maden suyu 1 yesil çay

1 taneye izin var üzülme meleğimmm küp küp meşhur tost demek

Hiç spor göremiyorum tatlım az da olsa yapardın hayırdır

Kizlar ben artik bildirim yapmicam. Skildim diyetten. Tartiyada bi sure cikmicamm. Bazen yazarim sohbete katilirim ama

Diyet psikolojisinden bir süre uzaklaş o zaman prensesimmm

Sacboyasinin kokusundan resmen basim donuyor suan

Bitkisel saç boyaları kokmuyor kuzum onlardan alsaydın

Başlamakla çok iyi yapmışsın 3 gün zorlanırsın ama 1 hafta sonra kolaylaşırBence süper bir programmm selvoşum ramazan sonrası için ideal aman kaşı bir yerlerini nazar değmesin
kızkardeşininde tam uygularsa çok güzel sonuç alacağına eminim

Geçmiş olsun prensesim inş dr un verdikleri işe yarar okuduğum kadarıyla onlar da yan etki yapmış gerçi.Ünlü bir marka da olsa cildimiz çok hassas prenseismm o yüzdne dikkatli olmakta fayda var .Güneşe çıkarken güneş koruyucusu kullanmak şart ama bu seferde güneş koruyucuları d vitamini alımını engelliyor neyseki ayda 2 kez içiyoruz.

Sorma tatlım kzuenimi dün yolcu ettik ev bomboş geliyor şimdi 6 aylık film stoğumu yaptım ama

Hakikaten eğlenceli balım ben sevdim. Ramazan ister istemez etkiliyor ramazan sonrası düzenini oturtursun kuzum.İstediği kadar dirensin sen istikrarla devam ettikçe kilolar tıpış tıpış gidecek

Jilian level-1 i yaptim kizlar 27 dakika suruyor bunu yapinca dedimk daha once hic spor yapmamisim ben bi ter bi ter anlatamam ilk hareketler zorluuor ama ikinci sette alisiyorsun hemen. Tum vucudumun calistigini hissettim bana ise yarar gibi geldi

1 Haftaya tamamen alışacaksın selvoşum

Suyun içine limon ya da elma doğrasan deryam boş su içemiyorsun malum hatta karanfil ve tarçın kabuğuda atınca meyve suyu gibi oluyor ne dersin bir de böyle dene istersen

Evet çok güzel yazı meleğimmm youtube da da d vitamini ile ilgili araştırma videoları var hakikaten her hastalığın nedeni d vit eksikliği

SONUÇLARIM ÇIKTI KIZLAR
DVİT SINIRDA 30,1
B 12 283

BAKAIM DEĞERLERİ YÜKSELTME VAKTİ AHHH KEŞKE ÇOK ÖNCE YAPTIRSAYMIŞIM

Tatlım her ayın 1 i ve 15 ini ine günü olarak belirle bir dvit bir b12 yi ihmal etme ayda iki kez

canim ben internette gormussundur kavanoz boyuyanlari iste onlardan yapiyorum.naciAne biseyler cikiyo iste

Bende çok seviyorum ama hiç denemedim balım hakikaten çok güzel geri dönüşüm uygulamaları var hatta şifonyerimi beyaza boyayıp peçete dekupajımıydı neydi oyle yapayım diyrodum ama zaman nerdeee

Sorma kuzum o masum meleğe nasıl kıydılar anlamıyorum bunlar insan sıfatını haketmiyor

Sıcakta yemek istenmiyor selvoşum nedense hep soğuk salata türleri iyi gidiyor jillianın hayırlı olsun

evet canım satışlarımıda sosyal medyadan yapıyorum.özelden atarım sana.reklem olur sonra admini kızdırmayalım.

Özelden ben de isterimmmm

Keisnlikle katılıyorum adamlar giriyo hapse yan gelip yatıyorlar Cezalar caydırıcı olmadığı için de devam ediyor

biber kızartma transyağa dikkat balım fırın tepsisine biberleri dizip biraz yağ gezdirirsen gönül rahatlığıyla yiyebilirsin ben de çok severim biberi böyle daha sağlıklı oluyor zumbanı yaptıysan sorun yokTatlıyı da tadımlık yemişsin

Hem de ne sıcak duşa girip çıkmaktan balık gibi olduk yürüyüş süper

Prenseism ilaçlar her bünyede farklı yan etki gösteriyor sana da uyku ve halsizlik yaptı snaırım ama uzun sürmez 1 hafta sonra bünyen alışır devam et kuuzm İlaçlarını karıştırmamaya çalış gerçi bir zararı olmaz

Erişte de erişte olmuş yani 4 kaşıkla iyi durdrumuşsun kendini Annelik böyle birşey işte içi rahat etmezdi 2 kaşıkta sorun yok meleğim.Maşallah sporda coşmuşsun

Kızlar Günaydın uzun süredir rahatsizdim
Yazamadim
Arada kaçamaklarim olsa da ,
karatay ile devam ediyorum.
Umarım beni atmamissinizdir gruptan

Hoşgeldin bitanem ben de bıraktığını düşünmeye başlamıştım çok geçmiş olsun canım.Neden atalımki meleğim tekrar hoşgeldin yarın bildirimini yapmayı unutma

Yaz günü ceryan olayı çok etkili tatlım ceryanda kaldıysan hastalanmışsındır çok geçmiş olsun tekrar

Bugun 2. Jilian gunum bacaklarimda ve omuzlarimda biraz tutulma var ama cok hosuma gitti jilian bugunde yaptim bayrama kadar devam ettirip sıkılasmak istiyorum hepinize tavsiye ederim tum vucudun calistigini hissediyorsunuz

Bi suru yeni kiz gelmisti nerde onlar

Ben de merak ediyorum selvoşum

aslında çok istiyorum ama o güne kadar bel kaslarını güçlendirmek için çalışmalıyım... malum bel fıtığı... korkudan bişey yapamıyorum ki ama sanırım gelicem

Meleğim belini zorlayan hareketleri es geçersin .Zorlandığını hissettiğin an lütfen bırak bel bir kez incindimi biliyrosun neler çekiyoruz

Yeni cicileirni güle güle giy cecommm ohh enişteyle kısa bir kaçamak yapmışsınız bahaneyle

Kışı sevmezdim ama inan 2 gündür mumla arıyorum ben de selvoşum Lütfen dikkat et oruçsun da fazla yormamaya çalış kendini

Aç kalarak kilo verilemiyor prensesimm çünkü enerji harcaması da duruyor bu yüzdne lütfen sağlıklı menülerden doyuncaya dek ye kuzum

Sabah tatlının dibine vurmuşsun kuzum. İremçaya yinemi başladın

Sahurunu lğütfen ihmal etme selvoşum bak hava da sıcak başım dönüyor diyorsun muhtemelen sahuru boş geçtiğin için.Zorla kendini hiç olmazsa peynirli salata vs yap

Tebrikler canım menu çok güzel
ben bugun sabah erkenden karatay kahvaltısi yaptım
bugün başka bişey yiyemedim denetim hala bitmedi ölüyorum yorgunluktan

İnşallah bir an önce biter de rahat nefes alırsın

Yok canım Türkiye deyim ben :)
Doğu görevini yapıyoruz esimle :)

Her ikinize de kolay gelsin tatlım

Neyseki burada nem fazla yok bir de nem olsa

Alışır prensesimmm için rahat olsun 1 hafta dene kuzum hemen bırakma kaşıntına iyi gelmiş ne güzel

Günaydın kızlar

ooooo Kçak efseirm hoşgeldin yoğunluğun bitince bekliyoruz

Hakikaten çok iyi bir noktaya değinmişsin meleğim bende de var ekran şifresi ve bunu hiç düşünmemiştim ben de kaldırayım en iyisi

Bereket yağmış balım biraz serinlemişsinizdir

Bugun 3. Jilian gunum yaptim level-1 i insallah tartiyada yansir bu hafta cok cabaladim regl oncesi diye bu hafta meragima yenilmedim tartilma yasasini cignemedim

Teşkekürler selvoşummmm bazı yaramazlar da senin gibi olsa

oohhh sefan olsun inşallah emeğinin karşılığını görürsün canım... ben her gün tartılıyom

Bir d eitiraf ediyorsun ya

kaptanımmmmmm özledik iyice. söz dinlemeyen ben engel olamıyorum ki ama iyi oluyo böyle kontrol altında oluyorum her an.

Sorma meleğimmmm gönül hep burada olsa da şartlar buna izin vermiyor malesefKış gelse de eski düzenimize dönsekTatilde benim ev maşallah

Prensesimiz inşallah gönlüne göre başarılı bir eğitim alabileceği iyi bir okula yerleşir cecom. Neden böyle olduki cecom menülerini görmesem de dikkat ettiğini biliyorum.Yorgunluktan olabilirmiki.Ama üzülme kuzum tatilde bir reset atarsın hepsine

Bugunku menum
Sahur: eksiksiz karatay
İftar: bir kase corba+ 2 parca tavuk kebap+ 1 kofte+ salata+ yogurt

2 litre su bugun cok susadim + bitki cayi
Jilian level-1

Su yatana kadar 4 olur kesin

pişşşştttt
selam 6. takımm güzelleriii nabersiniz bakalım
yarın hepinize başarılar dilerim tartı yuzunuze gulsun emiiiii

Teşekkürler meleğim Hepimzie inşallah tatlım

yumurta yemek zorunda değilsin kuzum. meyveleri tarçınla ve yanında cevizle tuket arada harika bir kahvaltı alternatifi oluyor, yumurtada baymıyor . bak resimdeki 3 lü gibi..

Eki Görüntüle 1578794

Paylaşım için teşekkürler neslim bitanesin

Kaptanım acıkmaktan degil ama sanırım susuzluktan halim olmuyo spor yapmaya,saolsun benim ufaklıkta kıcında gezdiriyor.bugun mutfakta ben yeşillik doğarken sandalyeye çıkıp ordan masaya çıktı ınerken düştü ağladı yine çıktı gözümü kırpmaya gelmiyo uyumadan oncede dudağıma kafa Attı dişim dudağımın içini kesti bunlar tabıkı spor degil ama halim kalmıyo.. Akşamları yemekten hemen sonra 1 saate yakın çıkarıyoruz hem o hem ben nefes alıyım diye okadar,o arada Babasına verip ben bi kaç tur atıyorum parkta :)

İnan bana yaprsın bitanemm ilk başlarda benimde karnıma ağrılar giriyordu ama sonra elim ayağım oldu .Atarsın paşamızı istediğin yeri turlarsın bence düşün

Yoğun çalışıyoya ugrayamamıstır kaptanım ama bunun icin ceza almak kötüymüş
Ay ben birinci olsam yazıları döşerimama kendimi yırtsam olmaz gerçeklerinde farkındayım

Malesef böyle bir kural var paylaşım alanına yazdım bakalım inşallah ceza almayız

Sorma meleğim benim de çimde kalan tek şey 7 ay boyunca 1 kez bile birinci olamazmı insan olamadım malesef

Kaptanım ben genel yazdım prensesler anneler mayalar vardıya bi ara:)

prenses jade evet kayıp maya ve anneyim izinli kuzum dönecekler

Carsamba menum
Sahur kk
Iftar sulu köfte,cacık
1 Türk kahvesi 3 maden suyu 1 yeşil çay
( yaz gelince sıcak içecekleri içmeyi hic istemiyorum Anca zorla)
40 dk yürüyüs

Kahve hariç ben de aynı durumdayım gitmiyor sıcaklarooo yürüyüş güzel

Perşembe menum
Sahur kk, 2 dilim karpuz
Iftar 2 tabak kısır,ayran
2 maden suyu

tabak küçüktü sanırım Şişme payını da düşünürsek Gerçi maden suyu eritmiştir ama korkuyorum çok içiyorsun bağırsakların tembelleşecek

200 gr olsun bizim olsun tebrikler tatlım Bu arada mesaj sayısı taktiğini sevdim

Evet Mustimiz sağolsun sana akşama dek spor yaptırıyor haklısıın tatlım.geçmiş olsun hiperaktif çocuk büyütmek başlı başına zor kuzum.Eenrjisini harcayacak birşeyler bulmak lazım ama henüz çok küçük.

***6.TAKIM 421.Etap***

baldandane(90/ / /% )
battaniye1 (73,6/73,4 /0,2 /% 0,27)
kaldi2sene(?/ / /% )Yeni Üye Başlangıç:22 Haziran 2015-Başlangıç Kilo:73-Hedef:64
makres76 (60/ / /% )
masalim88(73,9/ / / % )
Pluiee(74,2/ / /% )Yeni Üye Başlangıç:26 Haziran 2015-Başlangıç Kilo:73,8-Hedef:63
selvos88(79,8/ 77.8/2 /% 2.51)

6.Takım Ortalaması: %

kaldi2sene meleğim geçen haftaki kilonu bilemediğim için yazmadım geçen haftaki kilonu yazmayı unutma tatlım

Son düzenleme:
yumurta yemek zorunda değilsin kuzum. meyveleri tarçınla ve yanında cevizle tuket arada harika bir kahvaltı alternatifi oluyor, yumurtada baymıyor . bak resimdeki 3 lü gibi..

Eki Görüntüle 1578794
Ewet abla oylede yapiyordum bazen ama karatay benlik degil..
Hahahah yaaa napiyim abla bayadir tatliyi yemedim ben bide tatlidelisiyim dondurmaya asigim zaten o ayri :))) ben diyet felN yapmiorum ablacim burdanda izinliyim :)))
Diyet psikolojisinden bir süre uzaklaş o zaman prensesimmm
Aynen oyle yapicam
Bitkisel saç boyaları kokmuyor kuzum onlardan alsaydın
dogru keske oyle yapaydim neyse bidahakine.

Aç kalarak kilo verilemiyor prensesimm çünkü enerji harcaması da duruyor bu yüzdne lütfen sağlıklı menülerden doyuncaya dek ye kuzum
Tamam askim
Sabah tatlının dibine vurmuşsun kuzum. İremçaya yinemi başladın
Iremcayi icmedim. Dedim ama wallayi agzima surmedim. Ama basliyacam. Bitkisel cay zarari yok ablacim
canimm cok iyi anliyoum seni ablacim. Bizdede var bitNe :))) esek kafa atip duruyo 15 aylik oldu resmen bebeklikten cikmis hareketleri tokatliyorda :))) bugun odamda aynanin karsisinda kendine kafa atarken buldum hemen tuttum uyardim isaret parmagimi havaya kaldirdim hayiirr teyzem oyle yapmak yok! Diye. Sukurki ben bayaa bi bebekliginden alistirdigim icin bende bi duruyo. Ama cok hyperactief inanilmazzzzzzzzz. Disaridan gelmek istemiyor. Eve girdiginde bagirmalar cagirmalar aglamalar. Kendini yerlere atiyor esek ama cok tatli benim kuzum teyzesinin askiii.

Geliyorum abla hemde kilolarımla geliyorum kendimi senin ellerine emanet edeceğim

İyi geceler herkese. Her günüm birbirinin aynısı. Aslında tatilleri çok severim ama hep sıkıcı tarafları da oluyor malesef gerçi benim için pek tatil sayılmaz 6 saat ders çalışıyorum geri kalanında da yatıyorum İnsan biraz dışarıya çıkar yokk sıcak diye camın altında anca yat sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…