Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cok uzgunum arkadaslar tam tahmin ettigim gibi oldu aslinda inceldim hissediyorum ama kilo kaybi yok.ben biraz agliyim geliyom. Sweetdimple yardim et lutfen bu direnci hemen kirmam lazim motivasyonumu kaybederim diye korkuyorum

eninde sonunda kırılıacak canım benim
istersen bünyeni bi şaşırt ne bilim bir gün normal beslen vücut bi şaşırsın çoğu kişi bu şekilde yendiğini söylüyor. umutsuzluk yokkkk fıstık gibi olacağız hepimiz

evet kaptanım o yazıları okudukça sizleri bulduğuma bir kez daha şükrediyorum. yoksa nerden d vitamini b 12 derdine düşücem. gidicem doktorada hasta olursam bakıcak tahlile bana diycek normal herşey bende ohhhh diyip geri gelicem... gerçi karatayı bilmeseydim bu sonuçlar böyle bile çıkmazdı sanırım. iyiki varsınız hepiniz...

suya gelince duyunca inanamayacaksın ben bile şoktayım 2 gündür 2,5 ve 3,4 su içtiimmmm şişeyle dolaşınca oluyormuş. her yerde su şişesi dolu evde

kaptanım menü paylaşmıyorum ben ama 1 yudum kola ve 2 çatal revani dışında hiç cısım yok. ve nihayet az da olsa eksideyim ve inceldiğimi farkediyorum...
bugün kıyafet bakmaya gittim evdeki tuniklerim bol duruyo pek hoş olmuyo diye 3 bedene anca sığan ben 2 beden denedim gayet bol durdu

Sinav yapamiuorum bende onun yerine kelebek twist yapiyorum bos durmamak icin jilian cok faydali bence

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

İki gündür yine bir yoğunluktur gidiyor
Dün kızımın Lise Tercihlerini yapmadan evvel düşündüğü okullara bir gidelim dedik ( hem ulaşımı hemde cevresini araştırmak için ) O sıcakta tam 6 tane okula gittik ve tabiki bütün günüm trafikte geçti hepsi birbirinden farklı semtlerde olunca
İyikide gitmişiz çünkü 2 - 3 tane okulu kafadan eledik ( okulun yeri çok tersdi birinin ve 3 vesaitle 4 sene çekilmezdi, biri deseniz okul bahçesi bile yoktu ve resmen sanayi bölgesinin içinde gibiydi, birininde cevresinde maalesef cins cins insanlar kaynıyordu ve yarın öbür gün sıkıntı olurdu )
Tabi kızımın iyice sinirleri bozuldu hayal ettiği gibi olmayınca okullar ( gerçi 2 tanesi zaten istediği bölüm değildi, açıkta kalmamak adına seçersin demiştik )

Nasıl yorulduysam akşam iftardan sonra resmen elim ayağım boşaldı ( sanırım kan şekerimde fırladı ) bir 10 dakika dinleneyim kendime gelirim derken resmen 2.5 saat baygın düşmüşüm gözümü bile açamadım ve eşim okadar gürültü yaptıkları halde ben tepki vermeyince baya bir endişelenmiş
Cidden uzun süre sussuzluk ve açlık bana yaramadı sanırım yine insülin direncim tetiklendi
Bugün yine oruç tutmama izin vermediler cidden bir dolu bir boş oldu bu son günler benim için hatta dalga geçiyor kızım Anne sen direk TEkne orucu tutsana tam gün sana iyi gelmiyor yollarda fenalaşacaksın diye

Gece babasıyla biraz daha araştırırken eşimin iş yerine 4 - 5 sokak öte bir okul bulmuşlar tamda bizim cadının istediği bölüm ( Radyo - Televizyon ve bir sürü bölüm daha ) Bugünde ille oraya gidelim diye tutturdu ( İnternetten görmek kesmiyor hatunu ) yanlız onun elde ettiği yüzdeliğin az altı olduğu için kabul ederlermi emin değilim ama kesinlikle ilk sıraya onu yazmak istiyormuş ( tabi önce gidip rehberlik hocasına danışmak istiyor )
Arkadaşlarıda gelecek sanırım ( yani yine şöförlük yapacağım hatunlara )

Gecen hafta : 79.8
Bu hafta: 77.8
Giden : 2 kg
Yuzde: %2.5
Toplam giden : 17.2 kg

Harikasın canım maşallah subhanallah Ben aksine istikrarlı bir şekilde tersine gidiyorum bu ara ama Bayramdan sonra inşallah daha sağlam ve sıkı bir programla 2li rakamlara ulaşacağım

Aleyküm selam canım bende bu ara çok düzenli gitmiyorum yemek konusunda sadece hergün düzenli olarak yürüyüş yapıyorum ama yetmiyor bayram sonrası düzelir diye umuyorum

Aynen canım maalesef fazla yemesemde RAmazanda benim bünye sapıtıyor ( ki inan okadar çok dışarda koşturma halindeyim ki başkası olsa kesin incecik olmuştu )
Dediğin gibi bende Bayram sonrası bu kısır döngüyü kıracağım

Canım eskiden babam hep derdi şu Direksiyon koltuğuna oturup araba kullanan kesinlikle o koltuktan popişini bir daha kurtaramaz diye
18den önce hep heves ederdim ( benim kız 15 isyanları oynuyor bu ara babası öğreteceğim diye söz vermişte hala öğretmemiş diye ) Ehliyeti aldıktan sonra 4 şöför ( Babam, Annem, ben ve kızkardeşim ) bir arabayı paylaşmak zorunda kaldığımız için çok sık kullanma şansım yoktu ama evlendikten sonra devamlı arabam bendeydi ( bir ara eşim kendinede araba aldı eskide olsa ama geçen sene satmak zorunda kalınca çok masraf oluyor diye yine paslaşıyoruz )
İnan o zevki yaşarsan zaten bırakamazsın bir daha Biz şimdiden TAtile giderken kim kullanacak diye inatlaşıyoruz eşim de bende uzun yolu severiz o diyor ben yaşayacağım o zevki ben diyorum hayır ben artık dönüşümlü kullanırız diye anlaşırız mecbur

Sağ olasın adaşım Kırmızı Pantalonumu inşallah Bayramda giyeceğim üzerinde beyaz bir üstle ( tabi o çok fazla bol gelmiyorsa )

Valla adaşım çok normal çünkü ne kadar dikkat etsemde suyum yetersiz üstelik yedikten sonrada anında kümbet gibi salıyorum kendimi koltuğa yada pc başına Oruçlu olmadığım günlerdede kızımdan kaçınarak iki üç lokma birşey atıyorum ağzıma ( canı çekerse diye tedirgin oluyorum ister istemez )
Allahın izniyle Bayram sonrası hemen düzene girerim hatta tatilde bile o ödemi atarım diye düşünüyorum sonuçta okadar yürüyeceğiz yada yüzeceğim

yaz planlarım şekillendi gibi daha dikkatli olmam lazım şimdi
bayramın 3. günü 1 haftalık karadeniz turuna gidiyorum.döner dönmez o gün istanbula yolcuyum.okullar açılana kadar ailemin yanındayım yürüyüşlerimi bırakmıycam ama annem mükemmel bi aşçı benimle diyet yapmaya onu ikna etmem lazım.

bende annemlere gittigimde annemi ikna ediuorum ben ne yersem oda onu yiyor o zaman zorlamiyor sunu ye bunu ye diye

Tünaydın meleklerimmm Hayırlı Cumalar hepimize

Tatlm şayet içmiyorsan lütfen başlamaAllah bağışlasın prensimizi çok şanslısın

Geliyorum abla hemde kilolarımla geliyorum kendimi senin ellerine emanet edeceğim

Gel efserim bir an önce gel ne kadar çabuk gelrisen o kadar çabuk motive olursun kuzum

Maşallah benim prensesime yazın bile 6 saat düzenli ders çalışman harika kuzum.Haklısın kuzucum her gün birbirinin aynı genelde en azından senin okula dönme heyecanın var biz ne yapalım keşke okul yıllarımız hiç bitmeseydi

Evet kuzum listeye aldım seni ama kendini hazır hissetmiyorsan sonra girebilirsin bitanem.Yine vereceksin lütfen umutsuz olma fakat buraya daha sık gelmeye çalış ki motivasyonun yüksek olsun

Şükür bitanem bir yaramazlık yok Evelallah on numara şoför oldu sadece park etmede biraz zorlanıyordu onu da çalışarak hallettik imş heyecanlanmaz sınavda 22 sindeymiş sınavı bakalım biraz da annesi çalıştırır inş hemen alır ehliyetini.Hapını bırakma kuzum hazır iyi gelmişken

Perşembe günkü menüm

Sahur:
kkk+hurma

İftar:
Mercimek çorbası
Bezelye yemeği
Alabalık
Salata
Peynir zeytin

Spor: 20 dakika zumba 20 dakika yoga 750 ip 75 mekik 75 şınav
Su:2 litre

Maşallah kuzuma

Evet akşam hata sonucu ilk listeye eklememişim fakat alıntı yaparken takıma döndüğünü görünce düzelttim tatlım.Maşallah çok güzel vermişsin .Fakat gruplara katılım topiğinde de takıma ilk geldiğinde de 73 yazmışsın kuzum acaba ben mi yanlış kaydettim diye baktım ama 73 müş

Yok canım daha önce yarismadim hiç :)
Kuralları okudum kabul ediyorum .
Boyum 174 kilo 73 (((((
Hedefim 10 eylül de 64 olmak. Şey tatile gideceğiz de :)) inş atlatirsam bu 2 haftayı

Hoşgeldin meleğimmmm
Evet canım aldım 4 kilo galiba aslında ramazanda toparlarım dedim ama nedense bu ramazan toparlayamadım.
Ramazandan sonraki hafta aranızdayım diyetisyene gitip listemi alıp geliyorum

Verilemeyecek bir kilo değil efserimmm diyetisyeninden listeni kap gel hemen tatlım en geç 1 ayda listeye dönersin

Günaydın kızlar istemeye istemeye kilo bildirimi yapıyorum bu hafta kabizlik problemim hat safada onunda etkisi var galiba
geçen hafta 71
Bugün 72
Fark +1
çok Üzgünüm inşallah siz eksileri görürsünüz

Kabızlık elbette etkili aseacımmm çörek otunu ve zeytinyağını kullanmaya ne dersin kuuzm

Cok uzgunum arkadaslar tam tahmin ettigim gibi oldu aslinda inceldim hissediyorum ama kilo kaybi yok.ben biraz agliyim geliyom. Sweetdimple yardim et lutfen bu direnci hemen kirmam lazim motivasyonumu kaybederim diye korkuyorum

Ağlamak da neyin nesi meleğimm sen elinden geleni yapıyorsun bazı dönemlerde bu duraklama oluyor ama sakın moralini bozma aynı şeyleri bizler de yaşadık gülüm elbet tekrar vermeye başlayacaksın .Ayran detoksunu 15 te bir dene istersen ramazan da bitiyor normal düzene geçince eminim istikrarına devam edeceksin

Oooooo maşallah deryam su miktarını artırmana sevindim demekki neymiş sen su almaya üşeniyormuşsun bak yanında dolaştırınca otomatikman arttı cıslara tadımlık olduktan sonra kızmam meleğim ama 1 yudum bile olsa colaya Ne güzel haberler tatlım 2 beden bile bol geldiyse incelme müthiş o zamanİzinli olduğun için menü paylaşmana gerek yok karar senin tatlım ama tartılmayı ihmal etmeSen de iyi ki varsın meleğimmm

Yapabilrisin deryacımmm zorlandığın hareketleri es geçersen sorun olacağını sanmıyorum.Jillian topiğinde devammlılık var sanırım karar senin bitanem

baldandane oruc tutmuyorsan gel beraber ayran detoksu yapalim.ne dersin? Belki direnc kirilir kaptanimizinda ayda iki kez izni var ayran detoksuna

15 te bir çarşamba perşembe yaparsanız tartı motivasyonunuza katkısı büyük olur selvoşum

Cecom insülin sorunun olduğu için tutmasan daha iyi sanırım süre uzun çünkü allah korusun fenalaşırsın Susuzluk ise başlıbaşına etkiliyor çok haklısın kuuzm neyseki az kaldı normal düzenimize geçeceğiz
Tekne orucunu iyi önermiş cimcime Okulları önceden incelemeniz çok iyi olmuş çok yorulmuşsun ama okul hakikaten önemli sosyal etkinlikler çevresi herşey etkili.İnşallah radyo televizyon bölümüne girebilir madem çok istiyor prensesimiz hayıslısı olsun canım.

Kırmızı beyaza bayılıyorummmm güle güle giy bitanem

Selvos88 bende düşünüyorum cumartesi pazr yaparım dedim

Haftasonu enişte de evde olacağı için zorlanmazmısın meleğim

Ohhh balımmmm sefan olsun gez bitanem kış gelmeden .Karadeniz en merak ettiğim ve gitmek istediğim yerlerden Anneciğini ikna et artık beni seviyorsan hafif yemekler yap anneciğim dersen eminim seni kırmayacaktır balım

Jilian demek kan ter icinde kalmak demek bugun 4. Gunum hic zorlanmadan yaptim hareketleri ayran corbasida ohh soguk soguk cok lezzetli

Maşallahın var selvoşummm bu çabalarının karşılığını aldığın için çok mutluyum bitanem.Bayrama daha fit bir bayan olarak gireceksin

***6.TAKIM 421.Etap***

baldandane(90/90 / 0/%0 )Kilosu Sabit
battaniye1 (73,6/73,4 /0,2 /% 0,27)
kaldi2sene(73 / 71 /2 /%2,74 )Yeni Üye Başlangıç:22 Haziran 2015-Başlangıç Kilo:73-Hedef:64
makres76 (60/ / /% )
masalim88(73,9/ / / % )
selvos88(79,8/ 77.8/2 /% 2.51)

6.Takım Ortalaması: %

makres76 M masalim88 bildirim zamanı meleklerim

Jilian demek kan ter icinde kalmak demek bugun 4. Gunum hic zorlanmadan yaptim hareketleri ayran corbasida ohh soguk soguk cok lezzetli
ne guzel canim jilliana mi basladin sakin birakma cok guzel incelme yapiyo
Selvos88 canim seni tebrik ederim ne guzel 77.8 olmussun masallah sana cok sevindim senin adina
sen kacla baslamistin bana sanki 89 gibi geldi oyle hatirliyorum belki yanlista olabilir ama cok iyi olmus 77leri gormen

Hoşgeldin barbimmmmm Selvoş 91 le başlamıştı bitanem 13,2 kilo gitti maşallah

***6.TAKIM 421.Etap***

baldandane(90/90 / 0/%0 )Kilosu Sabit
battaniye1 (73,6/73,4 /0,2 /% 0,27)
kaldi2sene(73 / 71 /2 /%2,74 )Yeni Üye Başlangıç:22 Haziran 2015-Başlangıç Kilo:73-Hedef:64
makres76 (60/59,7 /0,3 /% 0,50)
masalim88(73,9/ / / % )
selvos88(79,8/ 77.8/2 /% 2.51)

6.Takım Ortalaması: %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…