Cok uzgunum arkadaslar tam tahmin ettigim gibi oldu aslinda inceldim hissediyorum ama kilo kaybi yok.ben biraz agliyim geliyom.Sweetdimple yardim et lutfen bu direnci hemen kirmam lazim motivasyonumu kaybederim diye korkuyorum
1 taneye izin var üzülme meleğimmm küp küp meşhur tost demek
Hiç spor göremiyorum tatlım az da olsa yapardın hayırdır
Diyet psikolojisinden bir süre uzaklaş o zaman prensesimmm
Bitkisel saç boyaları kokmuyor kuzum onlardan alsaydın
Başlamakla çok iyi yapmışsın 3 gün zorlanırsın ama 1 hafta sonra kolaylaşırBence süper bir programmm selvoşum ramazan sonrası için ideal aman kaşı bir yerlerini nazar değmesin
kızkardeşininde tam uygularsa çok güzel sonuç alacağına eminim
Geçmiş olsun prensesim inş dr un verdikleri işe yarar okuduğum kadarıyla onlar da yan etki yapmış gerçi.Ünlü bir marka da olsa cildimiz çok hassas prenseismm o yüzdne dikkatli olmakta fayda var .Güneşe çıkarken güneş koruyucusu kullanmak şart ama bu seferde güneş koruyucuları d vitamini alımını engelliyor neyseki ayda 2 kez içiyoruz.
Sorma tatlım kzuenimi dün yolcu ettik ev bomboş geliyor şimdi 6 aylık film stoğumu yaptım ama
Hakikaten eğlenceli balım ben sevdim. Ramazan ister istemez etkiliyor ramazan sonrası düzenini oturtursun kuzum.İstediği kadar dirensin sen istikrarla devam ettikçe kilolar tıpış tıpış gidecek
1 Haftaya tamamen alışacaksın selvoşum
Suyun içine limon ya da elma doğrasan deryam boş su içemiyorsun malum hatta karanfil ve tarçın kabuğuda atınca meyve suyu gibi oluyor ne dersin bir de böyle dene istersen
Evet çok güzel yazı meleğimmm youtube da da d vitamini ile ilgili araştırma videoları var hakikaten her hastalığın nedeni d vit eksikliği
Tatlım her ayın 1 i ve 15 ini ine günü olarak belirle bir dvit bir b12 yi ihmal etme ayda iki kez
Bende çok seviyorum ama hiç denemedim balım hakikaten çok güzel geri dönüşüm uygulamaları var hatta şifonyerimi beyaza boyayıp peçete dekupajımıydı neydi oyle yapayım diyrodum ama zaman nerdeee
Sorma kuzum o masum meleğe nasıl kıydılar anlamıyorum bunlar insan sıfatını haketmiyor
Sıcakta yemek istenmiyor selvoşum nedense hep soğuk salata türleri iyi gidiyor jillianın hayırlı olsun
Özelden ben de isterimmmm
Keisnlikle katılıyorum adamlar giriyo hapse yan gelip yatıyorlarCezalar caydırıcı olmadığı için de devam ediyor
biber kızartmatransyağa dikkat balım fırın tepsisine biberleri dizip biraz yağ gezdirirsen gönül rahatlığıyla yiyebilirsin ben de çok severim biberi böyle daha sağlıklı oluyor zumbanı yaptıysan sorun yok Tatlıyı da tadımlık yemişsin
Hem de ne sıcak duşa girip çıkmaktan balık gibi oldukyürüyüş süper
Prenseism ilaçlar her bünyede farklı yan etki gösteriyor sana da uyku ve halsizlik yaptı snaırım ama uzun sürmez 1 hafta sonra bünyen alışır devam et kuuzmİlaçlarını karıştırmamaya çalış gerçi bir zararı olmaz
Erişte de erişte olmuş yani 4 kaşıkla iyi durdrumuşsun kendiniAnnelik böyle birşey işte içi rahat etmezdi 2 kaşıkta sorun yok meleğim.Maşallah sporda coşmuşsun
Hoşgeldin bitanem ben de bıraktığını düşünmeye başlamıştım çok geçmiş olsun canım.Neden atalımki meleğim tekrar hoşgeldin yarın bildirimini yapmayı unutma
Yaz günü ceryan olayı çok etkili tatlım ceryanda kaldıysan hastalanmışsındır çok geçmiş olsun tekrar
Ben de merak ediyorum selvoşum
Meleğim belini zorlayan hareketleri es geçersin .Zorlandığını hissettiğin an lütfen bırak bel bir kez incindimi biliyrosun neler çekiyoruz
Yeni cicileirni güle güle giy cecommm ohh enişteyle kısa bir kaçamak yapmışsınız bahaneyle
Kışı sevmezdim ama inan 2 gündür mumla arıyorum ben de selvoşumLütfen dikkat et oruçsun da fazla yormamaya çalış kendini
Aç kalarak kilo verilemiyor prensesimm çünkü enerji harcaması da duruyor bu yüzdne lütfen sağlıklı menülerden doyuncaya dek ye kuzum
Sabah tatlının dibine vurmuşsun kuzum. İremçaya yinemi başladın
Sahurunu lğütfen ihmal etme selvoşum bak hava da sıcak başım dönüyor diyorsun muhtemelen sahuru boş geçtiğin için.Zorla kendini hiç olmazsa peynirli salata vs yap
İnşallah bir an önce biter de rahat nefes alırsın
Her ikinize de kolay gelsin tatlım
Neyseki burada nem fazla yok bir de nem olsa
Alışır prensesimmm için rahat olsun 1 hafta dene kuzum hemen bırakma kaşıntına iyi gelmiş ne güzel
ooooo Kçak efseirm hoşgeldin yoğunluğun bitince bekliyoruz
Hakikaten çok iyi bir noktaya değinmişsin meleğim bende de var ekran şifresi ve bunu hiç düşünmemiştim ben de kaldırayım en iyisi
Bereket yağmış balım biraz serinlemişsinizdir
Teşkekürler selvoşummmm bazı yaramazlar da senin gibi olsa
Bir d eitiraf ediyorsun ya
Sorma meleğimmmm gönül hep burada olsa da şartlar buna izin vermiyor malesefKış gelse de eski düzenimize dönsek Tatilde benim ev maşallah
Prensesimiz inşallah gönlüne göre başarılı bir eğitim alabileceği iyi bir okula yerleşir cecom. Neden böyle olduki cecom menülerini görmesem de dikkat ettiğini biliyorum.Yorgunluktan olabilirmiki.Ama üzülme kuzum tatilde bir reset atarsın hepsine
Su yatana kadar 4 olur kesin
Teşekkürler meleğimHepimzie inşallah tatlım
Paylaşım için teşekkürler neslim bitanesin
yanıyo her yer canım.... allah yardımcımız olsun inşallahAman canım dikkat et kendine burası da çok sıcakti bugün
Sinav yapamiuorum bende onun yerine kelebek twist yapiyorum bos durmamak icin jilian cok faydali benceevettt bayram sonrası jilian yapmaya karar verdimSweetdimple kaptanımın dediği gibi zorlaya bir hareket olursa onu es geçip başka bir kareketle değiştirerek yapıcam. Selvos88 ama takıma girip girmemekte kararsızım canım. annemde kaldığım günler yapamam gibi geliyor bana
Gecen hafta : 79.8
Bu hafta: 77.8
Giden : 2 kg
Yuzde: %2.5
Toplam giden : 17.2 kg
Aleyküm selam canım bende bu ara çok düzenli gitmiyorum yemek konusunda sadece hergün düzenli olarak yürüyüş yapıyorum ama yetmiyor bayram sonrası düzelir diye umuyorum
O araba senin senineşin hep sana bırakıyor nerdeyse:)))
Süremiyorum öğrenmeyede hic hevesim yok yapamam gibi geliyoKeske bende sürebilsem bişi oldugu zaman ya eşim izin alıyo yada taksiyle gidiyorum ama yakın mesafelerde 10 liralık yerlerde taksiye binmeye utanıyorum en son biri bi burun kıvırdı lutfettı gibi davrandıda
Ama bu bile içimdeki önyargıyı kırmadı
Yeni cicileirni güle güle giy cecommm ohh enişteyle kısa bir kaçamak yapmışsınız bahaneyle
Prensesimiz inşallah gönlüne göre başarılı bir eğitim alabileceği iyi bir okula yerleşir cecom. Neden böyle olduki cecom menülerini görmesem de dikkat ettiğini biliyorum.Yorgunluktan olabilirmiki.Ama üzülme kuzum tatilde bir reset atarsın hepsine
Saol deryammmtebrikler kuzummmmm
harikasın
bende annemlere gittigimde annemi ikna ediuorum ben ne yersem oda onu yiyor o zaman zorlamiyor sunu ye bunu ye diyeyaz planlarım şekillendi gibi daha dikkatli olmam lazım şimdi
bayramın 3. günü 1 haftalık karadeniz turuna gidiyorum.döner dönmez o gün istanbula yolcuyum. okullar açılana kadar ailemin yanındayım yürüyüşlerimi bırakmıycam ama annem mükemmel bi aşçı benimle diyet yapmaya onu ikna etmem lazım.
Ewet abla oylede yapiyordum bazen ama karatay benlik degil..
Hahahah yaaa napiyim abla bayadir tatliyi yemedim ben bide tatlidelisiyim dondurmaya asigim zaten o ayri :))) ben diyet felN yapmiorum ablacim burdanda izinliyim :)))
Aynen oyle yapicam
dogru keske oyle yapaydim neyse bidahakine.
Tamam askim
Iremcayi icmedim. Dedim ama wallayi agzima surmedim. Ama basliyacam. Bitkisel cay zarari yok ablacim
canimm cok iyi anliyoum seni ablacim. Bizdede var bitNe :))) esek kafa atip duruyo 15 aylik oldu resmen bebeklikten cikmis hareketleritokatliyorda :))) bugun odamda aynanin karsisinda kendine kafa atarken buldum hemen tuttum uyardim isaret parmagimi havaya kaldirdim hayiirr teyzem oyle yapmak yok! Diye. Sukurki ben bayaa bi bebekliginden alistirdigim icin bende bi duruyo. Ama cok hyperactief inanilmazzzzzzzzz. Disaridan gelmek istemiyor. Eve girdiginde bagirmalar cagirmalar aglamalar. Kendini yerlere atiyor esek ama cok tatli benim kuzum teyzesinin askiii.
Geliyorum ablahemde kilolarımla geliyorum kendimi senin ellerine emanet edeceğim
İyi geceler herkese. Her günüm birbirinin aynısı. Aslında tatilleri çok severim ama hep sıkıcı tarafları da oluyor malesefgerçi benim için pek tatil sayılmaz 6 saat ders çalışıyorum geri kalanında da yatıyorum İnsan biraz dışarıya çıkar yokk sıcak diye camın altında anca yat sen
iyi geceler herkese,
banu abla bugün benim listeye alınma günümdü ama beni bu hafta almasan? deneme süremin bir hafta daha uzatılmasını istiyorum.motivasyonumu bir türlü toplayamıyorum. Daha önce çok iyi kilo vermiştim ama bu kez bir türlü odaklanıp başlayamadım.
Günaydın canım. Evet zeytinyağlıydı. Kesinlikle irademiz hep güçlü kalmalı. Önümüze ufak tefek engeller çıksa da hallederizz
Günaydın canımm
Oyuy inşallah denizde serinlersiniz kuzum ya. Ben seviniyorum sıcaklara. Bolu da anca 2 ay yaz iki gün önceye kadar yatarken hırka giyiyordum.
Oyy kuzum benim hayırlı olsun şimdiden. İnşallah istediği yerler olur. Hayırlısı neyse. Ramazanda şişkinlikler olabiliyır kafaya takmamak lazım.
Yumurtadan hiç bıkmam ama sadece alerji falan yapar diye haftanın bir günü farklı şeyler yiyorum kahvaltıda. Çünkü yumurta çok değişik formlara girebiliyor.
Ohhh maşallah canım benim. Çok güzel vermişsin helal sana.
Kuzum benim ya. İstediğin kiloya çok kısa zamanda geliceksin emin ol. İyiki karatayla tanışmışız. Düşündüm de karatay haricinde başka bir şey yapamazdım heralde. Sende iyiki varsınn
İyi geceler kaptanım. Şükür kavuşturana. Nasılsın iyi misin?? Kuzenin araba kullanmayı öğrenebildi mi? Oh oh ne güzel keşke benimde kuzenlerim bir an önce gelsee.
Evet hapa devam ediyorum ama bıraksam mı diye de düşünüyorum. Çünkü çoğu alerji hapında olduğu gibi bunda da kortizon var. Sonra diyorum şevval sağlığın daha önemli. Bakalım napıcam
Perşembe günkü menüm
Sahur:
kkk+hurma
İftar:
Mercimek çorbası
Bezelye yemeği
Alabalık
Salata
Peynir zeytin
Spor: 20 dakika zumba 20 dakika yoga 750 ip 75 mekik 75 şınav
Su:2 litre
yok canim bırakmadım sizi ben buradayım aklım hep sizde idi zaten
Canim ben 74 kusur ile başlamıştım , geçen hafta 73 idi galba yanlış hatırlamıyorsam.
Bi an listede adımı goremeyince canım sıkıldı sonra edit i görünce sevindirik oldum:)
Günaydın kızlar bu arada hepinize
bugün 10 temmuz tartı günü ; yanlış bilmiyosam . Bunun için sabah uyaninca tartildim , 71.0 kiloyum .
Hedefim e 8 kilo kaldı ,
Tatile gitmeye 9 haftam var ,
hadi bakalım devam :)
Yok canım daha önce yarismadim hiç :)
Kuralları okudum kabul ediyorum .
Boyum 174 kilo 73(((((
Hedefim 10 eylül de 64 olmak. Şey tatile gideceğiz de :)) inş atlatirsam bu 2 haftayı
Sweetdimple cok sevdim.ben kaptanim jiliani. Programima bugun basliyorum cunku aksam regl oldum sahur yapmamistim allahtan.. Ayran detoksuna baslicam bugun Hazirladim corbayi tadi Cok guzel oldu normal zamanlarda bile yaparim ben bunu. Bakalim iki gunde ne kadar gidecek
sen bu gidişle seneye kalmazsın tatlım neden öle dedinkiii
karatay candır, banum baldır
fatom bir-iki sefer binersen atarsın korkunu tatlım neden cesarete edemiyorsun anlamadım. senbaşarırsın bence
efsercim selam kilo aldın zannımca
e hadi gelir verirsin nasılsa
bak sen bu azimle bu yaz sonu fitsin
Evet canım aldım 4 kilogaliba aslında ramazanda toparlarım dedim ama nedense bu ramazan toparlayamadım.
Ramazandan sonraki hafta aranızdayım diyetisyene gitip listemi alıp geliyorum
Günaydın kızlar istemeye istemeye kilo bildirimi yapıyorum bu hafta kabizlik problemim hat safada onunda etkisi var galiba
geçen hafta 71
Bugün 72
Fark +1
çok Üzgünüm inşallah siz eksileri görürsünüz
Cok uzgunum arkadaslar tam tahmin ettigim gibi oldu aslinda inceldim hissediyorum ama kilo kaybi yok.ben biraz agliyim geliyom.Sweetdimple yardim et lutfen bu direnci hemen kirmam lazim motivasyonumu kaybederim diye korkuyorum
evet kaptanım o yazıları okudukça sizleri bulduğuma bir kez daha şükrediyorum. yoksa nerden d vitamini b 12 derdine düşücem. gidicem doktorada hasta olursam bakıcak tahlile bana diycek normal herşey bende ohhhh diyip geri gelicem... gerçi karatayı bilmeseydim bu sonuçlar böyle bile çıkmazdı sanırım. iyiki varsınız hepiniz...
suya gelince duyunca inanamayacaksın ben bile şoktayım 2 gündür 2,5 ve 3,4 su içtiimmmm şişeyle dolaşınca oluyormuş. her yerde su şişesi dolu evde
kaptanım menü paylaşmıyorum ben ama 1 yudum kola ve 2 çatal revani dışında hiç cısım yok. ve nihayet az da olsa eksideyim ve inceldiğimi farkediyorum...
bugün kıyafet bakmaya gittim evdeki tuniklerim bol duruyo pek hoş olmuyo diye 3 bedene anca sığan ben 2 beden denedim gayet bol durdu
evettt bayram sonrası jilian yapmaya karar verdimSweetdimple kaptanımın dediği gibi zorlaya bir hareket olursa onu es geçip başka bir kareketle değiştirerek yapıcam. Selvos88 ama takıma girip girmemekte kararsızım canım. annemde kaldığım günler yapamam gibi geliyor bana
baldandane oruc tutmuyorsan gel beraber ayran detoksu yapalim.ne dersin? Belki direnc kirilir kaptanimizinda ayda iki kez izni var ayran detoksuna
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
İki gündür yine bir yoğunluktur gidiyor
Dün kızımın Lise Tercihlerini yapmadan evvel düşündüğü okullara bir gidelim dedik ( hem ulaşımı hemde cevresini araştırmak için ) O sıcakta tam 6 tane okula gittik ve tabiki bütün günüm trafikte geçti hepsi birbirinden farklı semtlerde olunca
İyikide gitmişiz çünkü 2 - 3 tane okulu kafadan eledik ( okulun yeri çok tersdi birinin ve 3 vesaitle 4 sene çekilmezdi, biri deseniz okulbahçesi bile yoktu ve resmen sanayi bölgesinin içinde gibiydi, birininde cevresinde maalesef cins cins insanlar kaynıyordu ve yarın öbür gün sıkıntı olurdu )
Tabi kızımın iyice sinirleri bozuldu hayal ettiği gibi olmayınca okullar ( gerçi 2 tanesi zaten istediği bölüm değildi, açıkta kalmamak adına seçersin demiştik )
Nasıl yorulduysam akşam iftardan sonra resmen elim ayağım boşaldı ( sanırım kan şekerimde fırladı) bir 10 dakika dinleneyim kendime gelirim derken resmen 2.5 saat baygın düşmüşüm gözümü bile açamadım ve eşim okadar gürültü yaptıkları halde ben tepki vermeyince baya bir endişelenmiş
Cidden uzun süre sussuzluk ve açlık bana yaramadısanırım yine insülin direncim tetiklendi
Bugün yine oruç tutmama izin vermedilercidden bir dolu bir boş oldu bu son günler benim için hatta dalga geçiyor kızım Anne sen direk TEkne orucu tutsana tam gün sana iyi gelmiyor yollarda fenalaşacaksın diye
Gece babasıyla biraz daha araştırırken eşimin iş yerine 4 - 5 sokak öte bir okul bulmuşlar tamda bizim cadının istediği bölüm ( Radyo - Televizyon ve bir sürü bölüm daha ) Bugünde ille oraya gidelim diye tutturdu ( İnternetten görmek kesmiyor hatunu) yanlız onun elde ettiği yüzdeliğin az altı olduğu için kabul ederlermi emin değilim ama kesinlikle ilk sıraya onu yazmak istiyormuş ( tabi önce gidip rehberlik hocasına danışmak istiyor )
Arkadaşlarıda gelecek sanırım ( yani yine şöförlük yapacağım hatunlara)
Harikasın canım maşallah subhanallah Ben aksine istikrarlı bir şekilde tersine gidiyorum bu ara ama Bayramdan sonra inşallah daha sağlam ve sıkı bir programla 2li rakamlara ulaşacağım
Aynen canım maalesef fazla yemesemde RAmazanda benim bünye sapıtıyor ( ki inan okadar çok dışarda koşturma halindeyim ki başkası olsa kesin incecik olmuştu)
Dediğin gibi bende Bayram sonrası bu kısır döngüyü kıracağım
Canım eskiden babam hep derdi şu Direksiyon koltuğuna oturup araba kullanan kesinlikle o koltuktan popişini bir daha kurtaramaz diye
18den önce hep heves ederdim ( benim kız 15 isyanları oynuyor bu ara babası öğreteceğim diye söz vermişte hala öğretmemiş diye) Ehliyeti aldıktan sonra 4 şöför ( Babam, Annem, ben ve kızkardeşim ) bir arabayı paylaşmak zorunda kaldığımız için çok sık kullanma şansım yoktu ama evlendikten sonra devamlı arabam bendeydi ( bir ara eşim kendinede araba aldı eskide olsa ama geçen sene satmak zorunda kalınca çok masraf oluyor diye yine paslaşıyoruz )
İnan o zevki yaşarsan zaten bırakamazsın bir dahaBiz şimdiden TAtile giderken kim kullanacak diye inatlaşıyoruz eşim de bende uzun yolu severiz o diyor ben yaşayacağım o zevki ben diyorum hayır ben artık dönüşümlü kullanırız diye anlaşırız mecbur
Sağ olasın adaşımKırmızı Pantalonumu inşallah Bayramda giyeceğim üzerinde beyaz bir üstle ( tabi o çok fazla bol gelmiyorsa )
Valla adaşım çok normal çünkü ne kadar dikkat etsemde suyum yetersiz üstelik yedikten sonrada anında kümbet gibi salıyorum kendimi koltuğa yada pc başınaOruçlu olmadığım günlerdede kızımdan kaçınarak iki üç lokma birşey atıyorum ağzıma ( canı çekerse diye tedirgin oluyorum ister istemez )
Allahın izniyle Bayram sonrası hemen düzene girerim hatta tatilde bile o ödemi atarım diye düşünüyorum sonuçta okadar yürüyeceğiz yada yüzeceğim
Selvos88 bende düşünüyorum cumartesi pazr yaparım dedim
yaz planlarım şekillendi gibi daha dikkatli olmam lazım şimdi
bayramın 3. günü 1 haftalık karadeniz turuna gidiyorum.döner dönmez o gün istanbula yolcuyum. okullar açılana kadar ailemin yanındayım yürüyüşlerimi bırakmıycam ama annem mükemmel bi aşçı benimle diyet yapmaya onu ikna etmem lazım.
Jilian demek kan ter icinde kalmak demek bugun 4. Gunum hic zorlanmadan yaptim hareketleri ayran corbasida ohh soguk soguk cok lezzetli
ne guzel canim jilliana mi basladin sakin birakma cok guzel incelme yapiyoJilian demek kan ter icinde kalmak demek bugun 4. Gunum hic zorlanmadan yaptim hareketleri ayran corbasida ohh soguk soguk cok lezzetli
***6.TAKIM 421.Etap***
baldandane(90/90 / 0/%0 )Kilosu Sabit
battaniye1 (73,6/73,4 /0,2 /% 0,27)
kaldi2sene(73 / 71 /2 /%2,74 )Yeni Üye Başlangıç:22 Haziran 2015-Başlangıç Kilo:73-Hedef:64
makres76 (60/ / /% )
masalim88(73,9/ / / % )
selvos88(79,8/ 77.8/2 /% 2.51)
6.Takım Ortalaması: %
makres76 M masalim88 bildirim zamanı meleklerim
ne guzel canim jilliana mi basladin sakin birakma cok guzel incelme yapiyo
Selvos88 canim seni tebrik ederim ne guzel 77.8 olmussun masallah sana cok sevindim senin adina
sen kacla baslamistin bana sanki 89 gibi geldi oyle hatirliyorum belki yanlista olabilir ama cok iyi olmus 77leri gormen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?